Μόνο να χαρείς ξεκινά το πείραμα σε βάθος, μέχρι να μάθεις να το χειρίζεσαι, μην το βάλεις πολύ επιφανειακά και λουστεις. Κάνε παράλληλα ανακάτεμα όπως θα έκανες με το κουτάλι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:29Οκ, θα το δοκιμάσω!Cecily Anne έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:27Ε εγώ με αυτό που έχεις κάνω το γιαούρτι με σκόνες! Στο έγραψα παραπάνω . Δε θέλει ιδιαίτερο πλύσιμο και αν παίρνεις τα μισόκιλα πχ τοταλ τα κάνει άνετα κι αυτά χωρίς να γίνεις μ…ν καλλιγραφία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;
- Cecily Anne
Re: Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δεν θα εχει καταλαβει οτι εχει μοτεράκι.Cecily Anne έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:32 Μόνο να χαρείς ξεκινά το πείραμα σε βάθος, μέχρι να μάθεις να το χειρίζεσαι, μην το βάλεις πολύ επιφανειακά και λουστεις. Κάνε παράλληλα ανακάτεμα όπως θα έκανες με το κουτάλι.
- hellegennes
1. δεν το ανοίγεις. Προτιμάς εγχώριους χυμούς αγελάδας, μποϊκοτάροντας τους Ολλανδούς.enaon έγραψε: 09 Δεκ 2024, 17:15 πως ανοίγω το κουτάκι νουνού;
βαζω και λαδι στο τηγάνι οταν κανω τηγανιτά αυγα;
γιατι εξαφανίζονται τα παγάκια αφου τα βαλω στο ποτήρι;
2. όχι, μπορείς και με νερό
3. γιατί ο πάγος είναι διάφανος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αν έβαζες πρώτη τη σκόνη και από πάνω το γιαούρτι? Για επιπλέον ασφάλεια βάλε λίγο γάλα μετά τη σκόνη και πριν το γιαούρτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2024, 12:13 Λοιπόν εξηγώ το workflow που θέλω να βελτιστοποιήσω.
Βάζω γιαούρτι σε ένα μπολ, ρίχνω μέσα κάποιες σκόνες (συμπληρώματα διατροφής). Ανακάτεμα με το χέρι που παίρνει 2-3 λεπτά.
Αν αγοράσω μπλέντερ χειρός σαν αυτά που έχω δει νομίζω θα γεμίσω παντού σκόνη. Αν είναι μπλέντερ με σκεύος τότε θα πρέπει να πλύνω και το σκεύος, το οποίο θα μου πάρει πίσω τα 2 λεπτά που κέρδισα (σίγουρα θέλει και 1 λεπτό βγάλε από το ντουλάπι, βάλε πρίζα κλπ).
Είμαι όντως παγιδευμένος στη ζώνη του λυκόφωτος του αυτοματισμού, ή υπάρχει μια προφανής λύση που χάνω;
Να τηνε τρως όλη την κρεατινη σου γιοκα μου. Είσαι στον όγκο. Θα την κάνεις πλάτες.
- Ελληνίδα γιαγιά, 2042
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 3 Απαντήσεις