!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι όμορφο να αλλάζεις λίγο τους κανόνες.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Είναι όμορφο να αλλάζεις λίγο τους κανόνες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ε, κουλ. Είναι και καλή κίνηση για να κόψει αν ο άλλος είναι μαλακοβιολης και "προσβαλθεί".
Αλλά κουλ κίνηση θα ήταν κι από τον άντρα φυσικά. Γενικά το να πληρώνεις πριβέ αποφεύγει τον βαρετό τσακωμό.
Εγώ ας πούμε θέλω να πληρώσω αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου οι τσακωμοί και το να παραβιάζω τη θέληση του άλλου. Άμα μου λέει άσε με δεν μου αρέσει καθόλου καθόλου να λέω όχι δεν σε αφήνω. Οπότε πριβέ βρίσκεις την υγεία σου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:32 Ε, κουλ. Είναι και καλή κίνηση για να κόψει αν ο άλλος είναι μαλακοβιολης και "προσβαλθεί".
Αλλά κουλ κίνηση θα ήταν κι από τον άντρα φυσικά. Γενικά το να πληρώνεις πριβέ αποφεύγει τον βαρετό τσακωμό.
Εγώ ας πούμε θέλω να πληρώσω αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου οι τσακωμοί και το να παραβιάζω τη θέληση του άλλου. Άμα μου λέει άσε με δεν μου αρέσει καθόλου καθόλου να λέω όχι δεν σε αφήνω. Οπότε πριβέ βρίσκεις την υγεία σου.
Καμια δεν μου χει τυχει να πει δεύτερη φορά όχι επιμένω
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εγώ παλιά (στην πειραματική μου φάση :D) τις άφηνα να πληρώνουν τα μισά στο πρώτο ραντεβού. Ήταν καλό τεστ για να δεις πόσο (και πώς) ενδιαφέρονται :D
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

jason0 έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:40
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:32 Ε, κουλ. Είναι και καλή κίνηση για να κόψει αν ο άλλος είναι μαλακοβιολης και "προσβαλθεί".
Καμια δεν μου χει τυχει να πει δεύτερη φορά όχι επιμένω
Εμένα μου έχει, όπως και το ντηλ θα πληρώσω εγώ την επόμενη (που όντως το έκανε και πήγε καλά αυτό). Μου έχει τύχει και να επιμένει να τα πληρώσει όλα και την άφησα, αλλά αυτό ήταν study date όταν ήμουν φοιτητής και αποδείχτηκε αρραβωνιασμένη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Το εκαναν οι δικοι μου με φιλους που επεμεναν να πληρωσουν. Μια εκεινοι μια αυτοι. Και το κανω και εγω. Επισης μια φορα πηγα να κερασω φιλο μου αντρα κ τα πηρε κρανιο, προσβαλθηκε και μου εκανε θεματα. Επεμενε να παμε μετα για παγωτο για να πληρωσει. Και αλλο τοσο νευριαζα κ επεμενα κ εγω κ δεν τον αφησα. Ειναι να μην με πιασει το πεισμα μου. Και εκνευριστηκα γιατι ναι, στερεοτυπα.

Με την λατρεια στο πρωτο ραντεβου μου ειπε να με κερασει τον καφε και γυρναω κ του λεω "γιατι να με κερασεις; θα πληρωσω τον δικο μου" και μετα το καναμε να πληρωνουμε μια εγω και μια αυτος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

jason0 έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:24
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 16:13
Ασέβαστος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:56 τι βλεπετε ρε μαλακες;
:102:
Έχει σήμερα, δεν έχει και μπάλα, καλά που μου το θυμισες
οχι, νταξ, απο το να βλεπετε μπαλα, 10 ταξεις ανωτερο αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Casp έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:00 Το εκαναν οι δικοι μου με φιλους που επεμεναν να πληρωσουν. Μια εκεινοι μια αυτοι. Και το κανω και εγω. Επισης μια φορα πηγα να κερασω φιλο μου αντρα κ τα πηρε κρανιο, προσβαλθηκε και μου εκανε θεματα. Επεμενε να παμε μετα για παγωτο για να πληρωσει. Και αλλο τοσο νευριαζα κ επεμενα κ εγω κ δεν τον αφησα. Ειναι να μην με πιασει το πεισμα μου. Και εκνευριστηκα γιατι ναι, στερεοτυπα.

Με την λατρεια στο πρωτο ραντεβου μου ειπε να με κερασει τον καφε και γυρναω κ του λεω "γιατι να με κερασεις; θα πληρωσω τον δικο μου" και μετα το καναμε να πληρωνουμε μια εγω και μια αυτος.
Οι φίλοι είναι άλλη φάση. Γενικώς, φάσεις "μία εγώ, μία εσύ" δεν λύνουν τέτοια θέματα. Γιατί στην τελική, όλοι ξέρουν ποιοι κερνάνε από καλή πρόθεση, ποιοι έχουν ποιοι δεν έχουν και ποιοι λουφάρουν όταν βρουν ευκαιρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:45
Casp έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:00 Το εκαναν οι δικοι μου με φιλους που επεμεναν να πληρωσουν. Μια εκεινοι μια αυτοι. Και το κανω και εγω. Επισης μια φορα πηγα να κερασω φιλο μου αντρα κ τα πηρε κρανιο, προσβαλθηκε και μου εκανε θεματα. Επεμενε να παμε μετα για παγωτο για να πληρωσει. Και αλλο τοσο νευριαζα κ επεμενα κ εγω κ δεν τον αφησα. Ειναι να μην με πιασει το πεισμα μου. Και εκνευριστηκα γιατι ναι, στερεοτυπα.

Οι φίλοι είναι άλλη φάση. Γενικώς, φάσεις "μία εγώ, μία εσύ" δεν λύνουν τέτοια θέματα. Γιατί στην τελική, όλοι ξέρουν ποιοι κερνάνε από καλή πρόθεση, ποιοι έχουν ποιοι δεν έχουν και ποιοι λουφάρουν όταν βρουν ευκαιρία.
Και πώς λύνονται τέτοια θέματα;

Γενικώς κερνάω- Κανείς δεν έγινε φτωχός, από κεράσματα.
Ούτε και πλούσιος.

Αν πάλι υποψιαστώ πως η άλλη/άλλος είναι παράσιτο κόβεται κέρασμα και σχέσεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:45

Προφανως αυτοι που δεν εχουν μια, δεν θα βγουν εξω. Και αν το κανουν, θα ειναι γαϊδουρια να περιμενουν συνεχως κερασματα. Δηλαδη σκεψου να βγαινεις συχνα σε ταβερνες με φιλους και να τους πληρωνεις το φαγητο. Αν οι φιλοι σου δεν ειχαν και σε κερνουσαν ποτε, το να δεχονται να βγαινουν συνεχως μαζι σου για να τους κερνας, κατι αλλο ονομαζεται. Εκτος και αν τους λες συνεχως να βγειτε εξω και να πληρωνεις εσυ επειδη τους λυπασαι που δεν εχουν για να βγουν. Αλλα για να το κανεις αυτο, πρεπει να εισαι και εσυ πλουσια. Καταλαβαινεις πώς το λεω.

Εγω μαλλωνω συνεχως με την 2η μανα μου επειδη ειμαστε ακριβως το ιδιο. Της αρεσει να κερναει και να κανει δωρα, οπως ακριβως και μενα. Ε οταν ειμαστε οι 2 μας εξω τσακωνομασταν στα ταμεια μεχρι που πλεον το εκοψα και απλα οποτε την επισκεπτομαι της πηγαινω δωρακια ή κερασματα :lol: και με τους γονεις μου ετσι κανανε συνεχως. Ηθελαν και οι 2 να κερνανε και μαλλωναν σαν μωρα στις ταβερνες ή οποτε ερχοταν σπιτι μας για φαγητο, επειδη ηξερε οτι δεν θα την αφηναν να πληρωσει τιποτα, εφερνε δωρο ή γλυκα.

Γενικα οι ανθρωποι που δεν εχουν διαθεση να κερασουν ή να σκεφτουν και τον αλλο, δεν μου αρεσουν. Μου αρεσουν οι ανθρωποι με καλη προθεση και γενικα η γενναιοδωρια γιατι ετσι μεγαλωσα και ετσι ειμαι και εγω. Γι αυτο και τους εκτιμω και γι αυτο σεβομαι και την επιθυμια τους να κερασουν και εκεινοι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

εντάξει με την αλλαγή κανόνων μέχρι το κέρασμα

να μου το θυμηθείτε όμως, ετούτη πιστεύω ότι θέλει να ...είναι και από πάνω.

υγ
τώρα είδα και το σιχαμένο βίντεο
αυτή λευκή , αυτός γύφτος;
πάμε καλά;ελεος
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ο Νικήτας είναι ο Μένιος; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

βοθρατζης έγραψε: 05 Δεκ 2024, 19:43
πάμε καλά;ελεος
Θα την έπιανε η φιλοτιμία αν ήταν μπαλαμος ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Casp έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:00 και μετα το καναμε να πληρωνουμε μια εγω και μια αυτος.

Είσαι σκανδιναβη ? :smt017
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μ´ αυτά και μ ´ αυτά αναρωτιέμαι αν τελικώς το να πληρώνουν και οι γυναίκες στις εξόδους, εκλαμβάνεται ως κάτι θετικό ή απειλητικό έως προκλητικό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Μπίστης έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:39
βοθρατζης έγραψε: 05 Δεκ 2024, 19:43
πάμε καλά;ελεος
Θα την έπιανε η φιλοτιμία αν ήταν μπαλαμος ?
σε λίγο θα ψάχνουν Έλληνα και λευκό με το ντουφέκι
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”