!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΔ η αχρηστία στην κυβέρνηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: ΝΔ η αχρηστία στην κυβέρνηση
Ακόμα χωρίς ρεύμα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
WTF???SeaHawk έγραψε: 01 Δεκ 2024, 19:14 Καταρχας δεν ειναι ουτε ΤΟ δεδηε ουτε Η δεδηε ειναι Ο ΔΕΔΔΗΕ
Αρκετα με τον woke ατζεντα σας.
Παμε παρακατω
Αυτο το δεντρο που επεσε στην Παπαφη ποσο απεχει απο εκει που εισαι φιλε;
![]()
Ανεμοστρόβιλο έκανε; Δεν έχω ξαναδεί ΠΟΤΕ κυπαρίσσι να πέφτει, είναι φτιαγμένα από την φύση να μην προβάλλουν μεγάλη αντίσταση στον αέρα.
- Green Dragon
Το αντίθετο ακριβώς, τρίβει τα χέρια του με τις ευκαιρίες για τρολάρισμα που του πασάρετεΝαύτης έγραψε: 01 Δεκ 2024, 19:34 Μην κακολογείτε ρε το γκουβέρνο, στεναχωριέται ο γιαννάκης. Πάρτε 'κει μια λουξ να κάνετε τη δουλειά σας, που μου μάθατε όλοι ρεύμα λες κι είσαστε τίποτα λόρδοι από το μπάκιγχαμ, κακομαθημένα. Μη στεναχωριέσαι γιαννάκη, τα μάλωσα εγώ τα παλιόπαιδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πόση μπαταρία έχεις ακόμη;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Προφανως σαπιο,θα ριχναν τιποτα υγρα μπαταριας καποιοι μαο μαο.Green Dragon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 21:41WTF???SeaHawk έγραψε: 01 Δεκ 2024, 19:14 Καταρχας δεν ειναι ουτε ΤΟ δεδηε ουτε Η δεδηε ειναι Ο ΔΕΔΔΗΕ
Παμε παρακατω
![]()
Ανεμοστρόβιλο έκανε; Δεν έχω ξαναδεί ΠΟΤΕ κυπαρίσσι να πέφτει, είναι φτιαγμένα από την φύση να μην προβάλλουν μεγάλη αντίσταση στον αέρα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Sid Vicious
3 power bank, iqos και κινητο κομπλε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Green Dragon
Ολόδροσο το βλέπω και τα κυπαρίσσια δεν σαπίζουν εσωτερικά. Εξάλλου είναι ξεριζωμένο, όχι σπασμένο.GoBack έγραψε: 01 Δεκ 2024, 21:45Προφανως σαπιο,θα ριχναν τιποτα υγρα μπαταριας καποιοι μαο μαο.Green Dragon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 21:41 WTF???
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Είχε τρομερό αέρα στην Θεσσαλονίκη. Πολλά δέντρα πέσανε σε όλη την πόλη.Green Dragon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 21:41WTF???SeaHawk έγραψε: 01 Δεκ 2024, 19:14 Καταρχας δεν ειναι ουτε ΤΟ δεδηε ουτε Η δεδηε ειναι Ο ΔΕΔΔΗΕ
Παμε παρακατω
![]()
Εγώ σήμερα έψαχνα το καπάκι από το κάλυμμα του λέβητα. Το πήρε ο αέρας και ήταν στην παραδιπλανη οικοδομή.
Ευτυχώς δεν χτύπησε κανέναν άνθρωπο και δεν έκανε ζημιά σε κανένα αυτοκίνητο.
Εμένα πάλι, στενός μου φαίνεται ο δρόμος για Παπάφη. Τον θυμάμαι πιο φαρδύ.Green Dragon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 21:41WTF???SeaHawk έγραψε: 01 Δεκ 2024, 19:14 Καταρχας δεν ειναι ουτε ΤΟ δεδηε ουτε Η δεδηε ειναι Ο ΔΕΔΔΗΕ
Παμε παρακατω
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Green Dragon
Τώρα έρχεται ο Γιάννης να στο συνδέσει.
Οπως θα λεγε και ο κυρπαντελης δεν γινεται να τα περιμενετε ολα απο το κρατος-πατερουλη
https://www.skroutz.gr/s/40972965/Cummi ... 550D5.html
https://www.skroutz.gr/s/40972965/Cummi ... 550D5.html
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δουλειά της ΔΕΔΔΗΕ είναι η αποκατάσταση του δικτύου και σε περίπτωση θεομηνίας ο δήμος δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την αποκατάσταση ζημιών. Εμπλέκεται η πυροσβεστική και η πολιτική προστασία.SeaHawk έγραψε: 01 Δεκ 2024, 18:45 Εχεις καταλαβει ποσα δεντρα εχουν πεσει στην Τουμπα;Η δεν κυκλοφορησες καθολου μην σε παρει ο αερας;
4 αυτοκινητα καταπλακωμενα απο δεντρο εχω δει μονο σε ενα τετραγωνο πχ
Γνωριζεις οτι η ευθυνη σε οτι αφορα τα δεντρα ειναι του Δημου η απλα ξυπνησες και ειπες να την πεσεις στον Μητσοτακη;
Πυγή;SeaHawk έγραψε: 01 Δεκ 2024, 18:57 Εν τω μεταξυ τοσο δυνατο αερα για τοσο μεγαλη διαρκεια παιζει να μην ειχαμε ποτε στη Σαλονικη τα τελευταια 40 χρονια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν είναι η Παπάφη. Είναι ένας κάθετος μικρός της Παπάφη. Υπάρχει και εκκλησία στην γωνία. Και ένα μαγαζί με Κρητικά προϊόντα απέναντι από την μεταφορική.vagabondo έγραψε: 01 Δεκ 2024, 21:57Εμένα πάλι, στενός μου φαίνεται ο δρόμος για Παπάφη. Τον θυμάμαι πιο φαρδύ.Green Dragon έγραψε: 01 Δεκ 2024, 21:41WTF???SeaHawk έγραψε: 01 Δεκ 2024, 19:14 Καταρχας δεν ειναι ουτε ΤΟ δεδηε ουτε Η δεδηε ειναι Ο ΔΕΔΔΗΕ
Παμε παρακατω
![]()
Ανεμοστρόβιλο έκανε; Δεν έχω ξαναδεί ΠΟΤΕ κυπαρίσσι να πέφτει, είναι φτιαγμένα από την φύση να μην προβάλλουν μεγάλη αντίσταση στον αέρα.![]()
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εδω και κανα διωρο δεν εχω καμια περιοχη χωρις ρευμα και εχω συνδεση απο λαρισα και αρτα και ολη την προς τα πανω περιοχη μεχρι Ξανθη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 33 Απαντήσεις