Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μπίστης έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 20:55
Μπορείς και να το πασ σιγά σιγά και να έχεις το όφελος ότι θα ασχοληθείς με την λογοτεχνία
δειχνω πιο νεος απο την ηλικια μου. ειμαι 188 με γαλαζοπρασινα ματια και 85 κιλα.με εχουν κανει για Ρωσο ή Σκανδιναβο. εχω βιβλια της αρχαιας ελληνικης γραμματειας στο
σπιτι. και πολλα της osprey publishing
southern έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 21:13
δυστηχως ο γερος της ειναι συχνα μεσα στο μαγαζι. πειτε καμια ιδεα για να αποσπασω τηλ ή φβ;
Αφού λες τη βρήκες στο fb
Η 1η και μαλλον τελευταια τρυπα στην πλοκη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 18:39
Άμα σου είπε τι κάνεις, σα να είσαι ήδη ο μισός μέσα.
Ετσι.
Κανονας απαραβατος.
Απλα το αλλο μισο δεν ειναι ευκολο να κατακτηθει. Ειναι παγια τακτικη αυτη. Σε βαζουν μισο μεσα και οσο δυσκολο ειναι να μπεις, αλλο τοσο δυσκολο ειναι να βγεις.
Κάτι σαν την κουράδα σε φάση εξτρήμ δυσκοιλιότητας δηλαδή...