Άρα η πηγή μου επαληθεύεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κασσελάκης μόλις έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Re: Ο Κασσελάκης μόλις έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Ο Κασσελάκης μόλις έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
K όταν τρώω ψωλές πέτρα μου είναι. Μη σου πω κ χειρότερα πετρώνει από όταν γαμάω. Άστο δεν υπάρχει γιατρειά.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:38 Μην ανησυχείς. Αν την έχεις μικρότερη, θα την φας εσύ, οπότε δεν θα σε απασχολεί αν σου σηκωθεί ή όχι. Αν την έχεις μεγαλύτερη, κάθε άλλο παρά ρεζίλι θα γίνεις. Win win.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Archer29 την 21 Νοέμ 2024, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προς το παρόν όλα είναι διαρροές αλλά για να το λέει ο Μπαξεβάνης κάτι θα ξέρει από το ρεπορτάζ.
Αυτό εξηγεί και τις συνεχείς επεμβάσεις σου στο πχόρουμ.Archer29 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:39K όταν τρώω ψωλές πέτρα μου είναι. Μη σου πω κ χειρότερα πετρώνει από όταν γαμάει. Άστο δεν υπάρχει γιατρειά.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:38 Μην ανησυχείς. Αν την έχεις μικρότερη, θα την φας εσύ, οπότε δεν θα σε απασχολεί αν σου σηκωθεί ή όχι. Αν την έχεις μεγαλύτερη, κάθε άλλο παρά ρεζίλι θα γίνεις. Win win.
Δεν έρχεσαι ως κυνηγός αλλά ως θήραμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τραινάκι δοκίμασες;Archer29 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:39K όταν τρώω ψωλές πέτρα μου είναι. Μη σου πω κ χειρότερα πετρώνει από όταν γαμάω. Άστο δεν υπάρχει γιατρειά.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:38 Μην ανησυχείς. Αν την έχεις μικρότερη, θα την φας εσύ, οπότε δεν θα σε απασχολεί αν σου σηκωθεί ή όχι. Αν την έχεις μεγαλύτερη, κάθε άλλο παρά ρεζίλι θα γίνεις. Win win.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
τι κυνηγός κ θήραμα μαρή μπαμπόγρια.
πούτσα να ναι κ οτι να ναι.
πολλές φορές (δεν τρολάρω σε αυτό το σημείο).
- Rocco Siffredi
Οδηγός ή γαλαρία;
Είσαι προβοκάτορας και λες τα αντίθετα από αυτά που πραγματικά πιστεύεις.Archer29 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:39K όταν τρώω ψωλές πέτρα μου είναι. Μη σου πω κ χειρότερα πετρώνει από όταν γαμάω. Άστο δεν υπάρχει γιατρειά.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:38 Μην ανησυχείς. Αν την έχεις μικρότερη, θα την φας εσύ, οπότε δεν θα σε απασχολεί αν σου σηκωθεί ή όχι. Αν την έχεις μεγαλύτερη, κάθε άλλο παρά ρεζίλι θα γίνεις. Win win.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έχω υπάρξει σε όλες τις θέσεις. Κυρίως στη μέση. Έχω και βιντεάκια.
Αυτό πώς το βλέπεις Archer29 ;Πασιφάη έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:38 Επίσης, πως αν βγεί αρχηγός του ΜΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, θα την κάνει με ελαφρα και η Ακρίτα. Θα πάει Κασέλ, ή στον ύπνο Ανδρουλάκη; Τί λέτε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
https://www.youtube.com/shorts/xvMkZ0nLRqIArcher29 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:54Έχω υπάρξει σε όλες τις θέσεις. Κυρίως στη μέση. Έχω και βιντεάκια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό, γλυκέ μου αλλοίθωρε τοξοβόλε.
Συνιστώ απλώς επείγουσα επίσκεψη σε οφθαλμίατρο, γιατί προς το παρόν έχεις ξεπαστρέψει τις δικές σου μάχιμες λεγεώνες.
Άλλο η τέχνη του πολέμου από τον Σουν Τζου και άλλο τα πειραγμένα βίγκαν μάχιμα σουτζουκάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε ξέρω για την Ακρίτα. Αλλά δεν πρέπει να βγεί Πολάκης. Θα δυσκολέψει Κασσελάκη. Λίγο δλδ. Καλύτερα να βγει το σάψαλο Φάμελλος.
κώλοι που ψάχνουν καρέκλαΠασιφάη έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:38 Επίσης, πως αν βγεί αρχηγός του ΜΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, θα την κάνει με ελαφρα και η Ακρίτα. Θα πάει Κασέλ, ή στον ύπνο Ανδρουλάκη; Τί λέτε;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-