Πορτοκαλάδες?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
Καφε,τσαι,κακαο δεν κανω πρωταθλητισμο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.
Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- vantono
Η μαφία του κατεστημένου των ινφλωροένσερς που έχουν πάρει κόσμο στο λαιμό τουςΖενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:16 Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
Οι μαλακίες εκείνου του καράφλα Πακιστανού, του άλλου του γκρικάρνιβορ με την 400 χοληστερίνη και ένα σωρό άλλων τριπάπαρων που μέσα λίγα χρόνια την είδαν γκουρού της υγιεινής ζωής και διατροφής.
Άκου 2-3 μέρες χωρίς να φας τίποτα!
Σε λίγο να δεις που θα βγει και σε gym version. Θα σου λένε "ξεκίνα κάθε πρωί με 3 ώρες HIIT, συνέχισε με 5 ώρες κροσφιτ και 2 ώρες καλλισθενικη και το απόγευμα κλείσε με 3 ώρες βαρη, για 3 συνεχόμενες μέρες το μήνα. Τις υπόλοιπες 27 να ζεις τη ζωάρα σου ψωλάροντας και θα γίνεις Σβαρτζενέγκερ."
Χωριά που όσοι κάνουν ραμαζανικές νηστείες τέτοιου τύπου, δεν θα μπορούν ούτε να γυμνάζονται ούτε να δουλεύουν σε δουλειές εκτός γραφείου, φαντάζομαι.
Γιατί χωρίς να γυμνάζομαι και χωρίς να δουλευω και να είμαι αραχτός, κι εγώ μπορω να σου βγάλω όσες μέρες θες χωρίς καθόλου φαγητό.
- vantono
Να σημειώσω ότι διαλειμματική νηστεία 16/8 στηρίζω με τα μπούνια, είναι πράγματι καταπληκτική και κανει σωστή δουλειά.
Οι παραλλαγές της τύπου ραμαζανίου όμως χωρίς καθόλου φαγητό κτλ, είναι άλλη ιστορία.
Οι παραλλαγές της τύπου ραμαζανίου όμως χωρίς καθόλου φαγητό κτλ, είναι άλλη ιστορία.
Ρουλη, εχεις δοκιμασει;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:51 Να σημειώσω ότι διαλειμματική νηστεία 16/8 στηρίζω με τα μπούνια, είναι πράγματι καταπληκτική και κανει σωστή δουλειά.
Μπορει να σου αρεσει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τι λέτε ρε, στο ραμαντάν τρώνε σαν πστδς, απλά τα τρώνε όλα το βράδυ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Για σένα έχω αυτόvantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:48Η μαφία του κατεστημένου των ινφλωροένσερς που έχουν πάρει κόσμο στο λαιμό τουςΖενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:16 Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
![]()
Οι μαλακίες εκείνου του καράφλα Πακιστανού, του άλλου του γκρικάρνιβορ με την 400 χοληστερίνη και ένα σωρό άλλων τριπάπαρων που μέσα λίγα χρόνια την είδαν γκουρού της υγιεινής ζωής και διατροφής.
Άκου 2-3 μέρες χωρίς να φας τίποτα!
Σε λίγο να δεις που θα βγει και σε gym version. Θα σου λένε "ξεκίνα κάθε πρωί με 3 ώρες HIIT, συνέχισε με 5 ώρες κροσφιτ και 2 ώρες καλλισθενικη και το απόγευμα κλείσε με 3 ώρες βαρη, για 3 συνεχόμενες μέρες το μήνα. Τις υπόλοιπες 27 να ζεις τη ζωάρα σου ψωλάροντας και θα γίνεις Σβαρτζενέγκερ."
Χωριά που όσοι κάνουν ραμαζανικές νηστείες τέτοιου τύπου, δεν θα μπορούν ούτε να γυμνάζονται ούτε να δουλεύουν σε δουλειές εκτός γραφείου, φαντάζομαι.
Γιατί χωρίς να γυμνάζομαι και χωρίς να δουλευω και να είμαι αραχτός, κι εγώ μπορω να σου βγάλω όσες μέρες θες χωρίς καθόλου φαγητό.
Καμια 40κιλη γκομενα αν το κανει παιζει να εξαντληθει,εγω με τα μπουτια και τις κοιλιες δεν καταλαβαινα χριστο.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:16 Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
Όταν ξαναπατήσω τριψήφιο αριθμό κιλών όπως αρκετά παλιότερα, ίσως το σκεφτώ ως λύση απελπισιας, αν δω ότι δεν λειτουργει τίποτα άλλο.Bazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:00Ρουλη, εχεις δοκιμασει;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:51 Να σημειώσω ότι διαλειμματική νηστεία 16/8 στηρίζω με τα μπούνια, είναι πράγματι καταπληκτική και κανει σωστή δουλειά.
Μπορει να σου αρεσει.
Τότε που τον είχα πατήσει τον τριψήφιο πάντως, μια χαρά μου έκατσε η 16/8. Την τήρησα συνεπέστατα σε συνδυασμό με γυμναστική και σε ελάχιστους μήνες έχασα 8 κιλά. Και την σταμάτησα επειδή δεν ήθελα να χάσω άλλα και γίνω καλάμι (σε αναλογία με το ύψος μου).
Η αποχή ημερών από κάθε φαγητό εντελώς, δεν βλέπω πόσο περισσότερο θα με βοηθούσε. Και μάλιστα ελάχιστων ημερών. Ίσως είναι καλή λύση μόνο για τους εξτριμ παχύσαρκους, και φυσικά υπό επίβλεψη ειδικού.
- vantono
Ακόμα και αυτοί, κάτι ξέρουν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:11 τι λέτε ρε, στο ραμαντάν τρώνε σαν πστδς, απλά τα τρώνε όλα το βράδυ
Λενε οτι η διαλειμματικη νηστεια ανανεωνει τα κυτταρα του οργανισμου και σε προστατευει πχ απο το ζαχαρο.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:16 Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
"Άχρι καιρού..."
Δεν αντέχω πάνω από τρεις ώρες. Λόγω ειδικής αγωγής που λαμβάνω.
- Ληστοσυμμορίτης
Νεφρά-ήπαρ στο χέριΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 11:18διαλειμματική είναι και αυτό που κάνω. έχει προσαρμοστέι πλήρως το σώμα, σε σημείο που αν φάω πολύ νωρίς ή δεύτερη φορά, το στομάχι μου διαλύεται. με μεταβολισμό δεν έχω πρόβλημα, παρόλο που σαβουρώνω σαν καταβόθρα τη μία φορά που τρώωLord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 11:14Τερματισες το intermittent fasting?
Δουλεύει? Δεν έχει διαλύσει τον μεταβολισμό σου?
έχω κάνει και τριήμερα που λένε μερικοί εδώ αλλά την τρίτη μέρα είμαι πολύ αδύναμος και πάντα κανονίζω έτσι ώστε η τρίτη να είναι σκ ή αργία
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 200 Απαντήσεις