Αμα είσαι αριστερός και βρίζεις τους Ισραηλινούς γι' αυτά που κάνουν στους Παλαιστήνιους είναι εντάξει, αν είσαι δεξιός και λές οτι το Ισραήλ επιθυμούσε τον Πόλεμο του Κόλπου για να καταστραφεί η στρατιωτική δύναμη του Ιράκ, είσαι εγκληματίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μπιουκάναν τρομπονιάζει τον Μακρόν για τη βλακεία περί εθνικισμού και πατριωτισμού.
Re: Ο Μπιουκάναν τρομπονιάζει τον Μακρόν για τη βλακεία περί εθνικισμού και πατριωτισμού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Ο Μπιουκάναν τρομπονιάζει τον Μακρόν για τη βλακεία περί εθνικισμού και πατριωτισμού.
Άμα είσαι ναζί και αμφισβητείς τα εγκλήματα των Ναζί, είσαι ναζί.Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 17:39 Αμα είσαι αριστερός και βρίζεις τους Ισραηλινούς γι' αυτά που κάνουν στους Παλαιστήνιους είναι εντάξει, αν είσαι δεξιός και λές οτι το Ισραήλ επιθυμούσε τον Πόλεμο του Κόλπου για να καταστραφεί η στρατιωτική δύναμη του Ιράκ, είσαι εγκληματίας.
Πάνος Σκουρλέτης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ακομα ασχολούμαστε με αυτο τον τσιμπουκάναν, που ξαφνικα εγινε σημαντικό προσωπο μονο και μονο επειδη την είπε στον Μακρόν?
Αμα δεν έχεις τί ν' απαντήσεις σε κάτι που λέει κάποιος, αρχίζεις τα παπαριλίκια περί ναζί.Saliveros έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:13Άμα είσαι ναζί και αμφισβητείς τα εγκλήματα των Ναζί, είσαι ναζί.Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 17:39 Αμα είσαι αριστερός και βρίζεις τους Ισραηλινούς γι' αυτά που κάνουν στους Παλαιστήνιους είναι εντάξει, αν είσαι δεξιός και λές οτι το Ισραήλ επιθυμούσε τον Πόλεμο του Κόλπου για να καταστραφεί η στρατιωτική δύναμη του Ιράκ, είσαι εγκληματίας.
Ξανά:
Ποια χώρα βάζει πρώτη, ο Εμμανουέλ Μακρόν;
Η μήπως ο Πρόεδρος της Γαλλίας βλέπει τον εαυτό του ως πολίτη του κόσμου, με ευθύνες για όλη της Ευρώπη και ολόκληρη την ανθρωπότητα;
Ο Σαρλ Ντε Γκωλ ήταν ίσως ο μεγαλύτερος Γάλλος πατριώτης του 20ού αιώνα. Ωστόσο μιλούσε για Μιαν Ευρώπη των Εθνών, δημιούργησε ένα εθνικό πυρηνικό οπλοστάσιο, έδιωξε το ΝΑΤΟ από την Γαλλία το 1966 και το 1967 στο Μόντρεαλ διακήρυξε «Ζήτω το Ελεύθερο Κεμπέκ» -παρακινώντας του Γάλλους του Καναδά να εξεγερθούν κατά των Άγγλο-Σαξόνων και να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος.
Είχε ο Ντε Γκωλ έλλειψη πατριωτισμού;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συγνώμη, ξέχασα να επισημάνω ότι ο Buchanan είναι ένας απολύτως αντικειμενικός σχολιαστής.Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:22 Αμα δεν έχεις τί ν' απαντήσεις σε κάτι που λέει κάποιος, αρχίζεις τα παπαριλίκια περί ναζί.
Πάνος Σκουρλέτης
O Μπιουκάναν θέτει κάποια ερωτήματα.
Ή έχεις απάντηση, και τη δίνεις και του κλείνεις το στόμα εκεί, ή δεν έχεις, κι αρχίζεις τις αντχομινιές (και μιλάς, όπως πάντα για ναζί, Χίτλερ, ές ές, Λυκανθρώπους, βαμπίρ, και δε ξέρω 'γω τί άλλο). Εδώ βλέπουμε το δεύτερο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Mα τι σχέση έχουν οι λυκάνθρωποι, οι βαμπίρ, οι ναζί με τον Χίτλερ;Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:28 O Μπιουκάναν θέτει κάποια ερωτήματα.
Ή έχεις απάντηση, και τη δίνεις και του κλείνεις το στόμα εκεί, ή δεν έχεις, κι αρχίζεις τις αντχομινιές (και μιλάς, όπως πάντα για ναζί, Χίτλερ, ές ές, Λυκανθρώπους, βαμπίρ, και δε ξέρω 'γω τί άλλο). Εδώ βλέπουμε το δεύτερο.
Πάνος Σκουρλέτης
Είναι γνωστό οτι είχε και λυκάνθρωπους και βρικόλακες στο στράτευμά του.Saliveros έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:45Mα τι σχέση έχουν οι λυκάνθρωποι, οι βαμπίρ, οι ναζί με τον Χίτλερ;Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:28 O Μπιουκάναν θέτει κάποια ερωτήματα.
Ή έχεις απάντηση, και τη δίνεις και του κλείνεις το στόμα εκεί, ή δεν έχεις, κι αρχίζεις τις αντχομινιές (και μιλάς, όπως πάντα για ναζί, Χίτλερ, ές ές, Λυκανθρώπους, βαμπίρ, και δε ξέρω 'γω τί άλλο). Εδώ βλέπουμε το δεύτερο.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όχι, εσύ είσαι!Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 16:16Ο Μπιουκάναν είναι νεοναζί? Ωραίο κι αυτό.Όταν τα νεονάζουλα μαγαρίζουν το όνομα του Ντε Γκωλ!![]()
![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Επειδή μας τα έχεις κάνει τσουρέκια...Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:28O Μπιουκάναν θέτει κάποια ερωτήματα.
Εγώ δηλώνω πως δεν βάζω καμία χώρα πάνω από την άλλη.
Εσύ το προσυπογράφεις;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εσύ έχεις πολλάκις αναφερθεί στους μουσουλμάνους ως "πετσετοκέφαλους", και γενικά χρησιμοποιείς γι' αυτούς χαρακτηρισμούς που ούτε κι εγώ δε χρησιμοποιώ.Εγώ δηλώνω πως δεν βάζω καμία χώρα πάνω από την άλλη.
Δηλώνεις οτι δε βάζεις, πχ την Ελλάδα πάνω απ' τα Σκόπια?
Δε βάζεις την Ελλάδα πάνω απ' την Τουρκία?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
Ήμουν σαφέστατος!Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 21:00Εσύ έχεις πολλάκις αναφερθεί στους μουσουλμάνους ως "πετσετοκέφαλους", και γενικά χρησιμοποιείς γι' αυτούς χαρακτηρισμούς που ούτε κι εγώ δε χρησιμοποιώ.Εγώ δηλώνω πως δεν βάζω καμία χώρα πάνω από την άλλη.
Δηλώνεις οτι δε βάζεις, πχ την Ελλάδα πάνω απ' τα Σκόπια?
Δε βάζεις την Ελλάδα πάνω απ' την Τουρκία?
Εγώ δηλώνω πως δεν βάζω καμία χώρα πάνω από την άλλη.
Εσύ προσυπογράφεις; Με ένα ναι ή όχι (χωρίς τσιριτζάτζουλες)
.
Εσύ δηλώνεις, αλλά με βάση τα πεπραγμένα σου εδώ, ΔΕΝ λειτουργείς έτσι (υπόψη, καλώς, κατά τη γνώμη μου. Ορίστε και η απάντησή μου).Εγώ δηλώνω πως δεν βάζω καμία χώρα πάνω από την άλλη.
Επί του θέματος, αγαπάς το ίδιο, πχ την Τουρκία και την Ελλάδα?
Αγαπάς το ίδιο τα Σκόπια και την Ελλάδα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
Δεν θα είχα θέμα με τους πετσετοκέφαλους, που προανέφερες, αν καθόντουσαν στον τόπο τους. Και έχω θέμα επειδή δεν προσαρμόζονται εδώ και θέλουν να μας κάνουν σαν την μούρη τους.Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 21:11Εσύ δηλώνεις, αλλά με βάση τα πεπραγμένα σου εδώ, ΔΕΝ λειτουργείς έτσι (υπόψη, καλώς, κατά τη γνώμη μου. Ορίστε και η απάντησή μου).Εγώ δηλώνω πως δεν βάζω καμία χώρα πάνω από την άλλη.
Επί του θέματος, αγαπάς το ίδιο, πχ την Τουρκία και την Ελλάδα?
Αγαπάς το ίδιο τα Σκόπια και την Ελλάδα?
Δεν με νοιάζουν οι άλλοι μετανάστες, δυτικής νοοτροπίας/κουλτούρας.
Δεν απαντάς επειδή δεν τολμάς να απαντήσεις και ξανά-μανά τζιριτζάτζουλες.
Έχουμε μια διαφορά: Εσύ βασίζεις την ιδεολογία σου στο μίσος. Μισείς όλους τους άλλους λαούς.
Και γι αυτό τον λόγο είσαι νεοναζί και ρατσιστής.
.
- Golden Age
vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:17 που ξαφνικα εγινε σημαντικό προσωπο μονο και μονο επειδη την είπε στον Μακρόν
ΛΟΟΟΟΛ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-