!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαρδής Βαρδινογιάννης - Έφυγε ένας μεγάλος ευπατρίδης
Re: Βαρδής Βαρδινογιάννης - Έφυγε ένας μεγάλος ευπατρίδης
Όταν ο συγχωρεμενος ευπατρίδης και φιλάνθρωπος είπε στους συλληφθέντες της 17Ν "είστε τυχεροί που δεν σας βρήκα πρώτος εγώ" τι ακριβώς εννοούσε; Τι θα τους έκανε ακριβώς;
Ήσυχα κομμουνιστές!runner έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:52 Όταν ο συγχωρεμενος ευπατρίδης και φιλάνθρωπος είπε στους συλληφθέντες της 17Ν "είστε τυχεροί που δεν σας βρήκα πρώτος εγώ" τι ακριβώς εννοούσε; Τι θα τους έκανε ακριβώς;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λογικά θα τους γάμαγε.runner έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:52 Όταν ο συγχωρεμενος ευπατρίδης και φιλάνθρωπος είπε στους συλληφθέντες της 17Ν "είστε τυχεροί που δεν σας βρήκα πρώτος εγώ" τι ακριβώς εννοούσε; Τι θα τους έκανε ακριβώς;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτό θυμίζει συμπεριφορά αρχηγού μαφίας πάντως.
Και μάλιστα έλαβε χώρα μέσα σε δικαστήριο.
Tου το είπε και Ο Κουφοντίδας αυτό Δλδ τι θα κανάτε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ε ναι, σιγά μην συνέχιζε ο πρόεδρος, το βούλωσε και συνέχισε τη διαδικασία.hades έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 14:21 Tου το είπε και Ο Κουφοντίδας αυτό Δλδ τι θα κανάτεαλλά ο πρόεδρος το συνέχισε
Το σκηνικό θυμίζει λίγο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη που απειλούσε αστυνομικό στη φυσούνα του ΟΑΚΑ το 1996 και όλοι κάθονταν προσοχή.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έλα ντε.runner έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:52 Όταν ο συγχωρεμενος ευπατρίδης και φιλάνθρωπος είπε στους συλληφθέντες της 17Ν "είστε τυχεροί που δεν σας βρήκα πρώτος εγώ" τι ακριβώς εννοούσε; Τι θα τους έκανε ακριβώς;
https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR
Ο ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ υπήρξε ο μεγαλύτερος κουβάς της 17☆Ν.
Πέρασαν τα χρόνια κι αυτοί που στεναχωρήθηκαν παλιά που το εγχείρημα απέτυχε κι έτρεξαν ως μάρτυρες υπεράσπισης των παρ' ολίγον δολοφόνων του...
μετά χαριεντιζόντουσαν μαζί του και δεν ξέρω τί άλλες δουλειές έκαναν κάτω από το τραπέζι.
Όπως καταλαβαίνω, εάν κάνουμε τις 'πράξεις', ο εκλιπών ήταν πιο αντιστασιακός από τον πατέρα Τσίπρα, κατά την 7ετία. Κάνω λάθος?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις