ΑΟΖ με 12νμ χρειαζεται να συμφωνηθεί μονο για τα σημεια με τα βελάκια

Ετσι ακριβως. Μονο με 12 νμ το θεμα ειναι τελειωμενο. Με 6 νμ η μιση αοζ του αιγαιου παει τουρκια λογω πληθυσμιακης διαφορας.Orion22 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 20:10Σωστό είναι αυτό που έγραψε. Με 12 παντού ουτε συζητήσεις για υφαλοκρηπίδα δεν χρεαζεται να γίνουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 19:14Ουδεμία σχέση τα δύο θέματα. όλα τα νησιά του Αιγαίου δικαίουνται αοζ που αλληλοδιαπλεκεται.Οργισμένος έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 19:12 Αν εφαρμοσουμε τα 12 νμ τοτε το ΑΙγαιο ειναι ελληνικη λιμνη . ΑΝ οχι τοτε η αοζ του μισου αιγαιου παει τουρκια.
Η 1η επιλογη ειναι η σωστη αλλα ισως σημαινει πολεμο.
Τι διαλεγετε κοτουλες;;;
Διαβασε αυτό που ανέβασα στο άλλο νήμα -την συνέντεξη Π.Αποστολίδη.
Τίποτα δεν έχεις να συμφωνήσεις. Οι αοζ των νησιών βλέπουν την ηπειρωτική Ελλάδα και αλληλοσυμπληρώνονται. Αν αποδέχεσαι πως πρέπει να συζητήσεις για αυτό με την Τουρκία, είσαι ήδη μειοδότης.Orion22 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 22:03 ρε συ, σου λέω, διάβασε την συνέντευξη του Αποστολίδη
[img]https://i.postimg.cc/kGFXMf5c/Scre ... .png[/img]
ΑΟΖ με 12νμ χρειαζεται να συμφωνηθεί μονο για τα σημεια με τα βελάκια
Ιθαγένεια λέει το κείμενο τη συμφωνίας όχι εθνότητα. Η γλώσσα δεν γινόταν να αλλάξει όπως μας έλεγαν οι διαπραγματευτές διότι την είχαμε αποδεχτεί με τον όρο μακεδονική εδώ και δεκαετίες. Και όταν μας καλούσαν οι διεθνείς οργανισμοί στα 90s να τους εκφράσουμε την θέση μας για το πώς να λέγεται η γλώσσα των Σκοπιανών εμείς δεν πηγαίναμε στις συναντήσεις. Γι' αυτό το μόνο που μπορούσε να γίνει σε ρεαλιστικά πλαίσια ήταν να μπει διευκρίνιση στη συμφωνία ότι ανήκει στη νοτια σλαβική οικογένεια γλωσσών κι έτσι ξεδιαλύνονται οποιαδήποτε σύννεφα για το τι εστι η συγκεκριμένη μακεδονική γλώσσα.Otto Weininger έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 20:17Τι χάρηκε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 16:22το έχω γράψει κι εγώ αυτόpylothess έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 07:36 Κατά βάθος ο Μητσοτάκης ήθελε την συμφωνία των Πρεσπών. Και ακόμη περισσότερο χάρηκε που η βόμβα έσκασε στα χέρια του Αλέξη χωρίς να να αναγκαστεί ο Κούλης να χαλάσει το προφίλ του Ελληνοπατριώτη.
και μάλιστα όχι απλά χάρηκε αλλά το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο σε πολιτικό/επικοινωνιακό επίπεδο
Την Μακεδονική γλώσσα και Εθνότητα που έδωσαν οι ζαίοι ;
Μέχρι και οι Βούλγαροι έβριζαν.
τι κανεις ρε θεριο?
Jimmy81 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 22:35 Στο θέμα αξίζει να θυμηθούμε μια από τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες της Νέας Δημοκρατίας που κάποτε κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κοτζιά για την προαναγγελία της επέκτασης στα 12 μίλια στο Ιόνιο και μετά το έκανε η ίδια παρουσιάζοντάς το ως επιτυχία επειδή η Ελλάδα...μεγαλώνει.
Στην υγειά των κορόιδων.![]()

όχι γι'αυτόOtto Weininger έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 20:17Τι χάρηκε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 16:22το έχω γράψει κι εγώ αυτόpylothess έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 07:36 Κατά βάθος ο Μητσοτάκης ήθελε την συμφωνία των Πρεσπών. Και ακόμη περισσότερο χάρηκε που η βόμβα έσκασε στα χέρια του Αλέξη χωρίς να να αναγκαστεί ο Κούλης να χαλάσει το προφίλ του Ελληνοπατριώτη.
και μάλιστα όχι απλά χάρηκε αλλά το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο σε πολιτικό/επικοινωνιακό επίπεδο
Ναι καλα οι Πρεσπες φταιξανε και οχι οτι απλα τα εκανε ολα μπουρδελο...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 00:45όχι γι'αυτόOtto Weininger έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 20:17Τι χάρηκε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 16:22
το έχω γράψει κι εγώ αυτό
χάρηκε ότι λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα της ελλάδος και δε φορτώθηκε αυτός την επίλυσή του, κάτι που ίσως να του κόστιζε την πολιτική καριέρα του όπως κόστισε στον τσίπρα