Leporello έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 11:26
Καθαρά παρακρατική οργάνωση ήταν οι Ρέϊντερς και οι Κένταυροι (δεν ξέρω αν μεταξύ τους υπήρχαν διαφορές) δημιούργημα των Βουλγαράκη και Μεϊμαράκη, υπό την ενθάρυνση του Αβέρωφ, αν και η κυριότερη δράση τους υπήρξε επί Μητσοτάκη. Θεωρώ ότι ενδεχόμενες διαφορές με τους Ρουβίκωνες είναι ποσοτικές και μόνο. Γιά την ανεξαρτησία των τελευταίων αμφιβάλλω.
Ό,τι να ναι, πραγματικά, ούτε τον λήγοντα.
Καμία σχέση με Ρέϊντζερς και Κένταυρους δεν είχαν οι Μεϊμαράκης/βουλγαράκης, ακριβώς το αντίθετο, αυτοί οι δυο προωθήθηκαν τότε από τον Μητσοτάκη ως αντίβαρο στους Μανωλάκους κλπ, με ισχυρές εσωτερικές αντιδράσεις. Οι Ρέϊντζερς ήταν της εποχής Αβέρωφ κι είχαν δημιουργηθεί αμέσως μετά την επικράτηση του ΠαΣόΚ το 1981 ως αντίδραση στον ακτιβισμό ομάδων της αριστεράς και του ΠαΣόΚ που τότε λειτουργούσαν ως ομάδες κρούσης μη επιτρέποντας αφισοκολήσεις και τα συναφή. Ουσιαστικά ήταν μια πρώτη απόπειρα της αβερωφικής Ν.Δ. να απαντήσει στους άλλους με το ίδιο νόμισμα. Την ίδια εποχή άρχισε να οργανώνεται η Ν.Δ. στα πρότυπα του ΠαΣόΚ και των κομμάτων της αριστεράς με κλαδικές, τοπικές οργανώσεις και άλλα.
Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 17:38
Καλέ μου φίλε Διομήδη είσαι εναντίον της νεολαίας;
Είμαι εναντίον της ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ νεολαιας!
Αν ο ανήλικος δεν έχει τα νομικά εχέγγυα για οποιαδήποτε δημόσια συμμετοχη, π.χ. εκλέγειν και εκλέγεσθαι, σεξουαλικές σχέσεις, κατανάλωση αλκοόλ ΠΩΣ έχει όλα τα "δικαιολογητικά" απτους κατεργάζοντες δολιους σκοπούς να συμμετέχει σε δημόσιες διαμαρτυρίες και μάλιστα ΕΙΣΒΑΡΟΣ της θεμιτής δραστηριότητάς του??
Θα έπαιρνα ως ειλικρινή την γνώμη σου αν δεν είχες γράψει διθυράμβους παλιά για έναν άλλο ανήλικο, επίσης στρατευμένο (ξερεις για τι μιλαω). Εκει δεν ησουν εναντιον της στρατευμένης νεολαίας;
Τόσες δεκαετίες φρόντισαν διάφοροι ινστρούχτορες και μη να είναι συνεχως οι ανηλικοι στρατευμένοι και το θεωρουσαν κιόλας πως έτσι έπρεπε. Τώρα που τους γυρνάει μπούμερανγκ (και μάλιστα είναι πιο αυθόρμητο από άλλες "στρατεύσεις") στα μούτρα δε τους αρέσει;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
paul25 έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 17:07
Με λυπει βαθυτατα η αναρτηση σχτικα με τη Δημοκρατια σε σχολειο, ωραιους δημοκρατικους πολιτες ετοιμαζουμε για το μελλον.
Κι άλλος "ευαίσθητος δημοκράτης".
Δεν σε τρόμαξαν ποτέ αναφορές όπως η παρακάτω (που υπογραμμίζω):
Σε "τρομάζουν" όμως οι μαθητές που βγάζουν γλώσσα στη μία και μοναδική άποψη που θέλει να επιβάλλει η εξουσία.
Ελα μωρε golden τωρα, περιμενα καλυτερα απο εσενα, αυτο το επιχειρημα κατα της Δημοκρατιας ως πολιτευμα ειναι αστοχο και για μωρα.
Εγώ ασχολούμαι με τους επιλεκτικούς "φόβους" σας. Δεν φοβόσαστε όταν αναρχικοί και αντιφα καταφερόντουσαν εναντίον της δημοκρατίας.
"Φοβάστε" όμως που κάποια πιτσιρίκια βγάζουν γλώσσα στη "μόνη αλήθεια" που θέλουν να τους επιβάλλουν εκπαιδευτικοί και όλος ο μηχναισμός προπαγάνδας της εξουσίας.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 19:01
,........... Το πλειοψηφικό(δημοκρατικό άρα) ρεύμα του Ελληνικού λαού, δεν αποδέχεται την συμφωνία,......
Βάσει ΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ το γράφεις αυτό???
βάσει των δημοσκοπήσεων και της γενικής τάσης της κοινωνίας που ο καθένας μπορεί να δει. Είσαι υπερ ενός δημοψηφίσματος έτσι για να δουμε τελικά ποια είναι η πλειοψηφική άποψη του Ελληνικού λαού επί του θέματος;
Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 20:06
Θα έπαιρνα ως ειλικρινή την γνώμη σου αν δεν είχες γράψει διθυράμβους παλιά για έναν άλλο ανήλικο, επίσης στρατευμένο (ξερεις για τι μιλαω). Εκει δεν ησουν εναντιον της στρατευμένης νεολαίας;
Τόσες δεκαετίες φρόντισαν διάφοροι ινστρούχτορες και μη να είναι συνεχως οι ανηλικοι στρατευμένοι και το θεωρουσαν κιόλας πως έτσι έπρεπε. Τώρα που τους γυρνάει μπούμερανγκ (και μάλιστα είναι πιο αυθόρμητο από άλλες "στρατεύσεις") στα μούτρα δε τους αρέσει;
βάσει των δημοσκοπήσεων και της γενικής τάσης της κοινωνίας που ο καθένας μπορεί να δει. Είσαι υπερ ενός δημοψηφίσματος έτσι για να δουμε τελικά ποια είναι η πλειοψηφική άποψη του Ελληνικού λαού επί του θέματος;
Ε βέβαια!! Είστε εσείς ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ και σας χαϊδεύουν τα αυτιά τα ΔΗΜΟΣΙΑ μήντια με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, και ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ για χάρη σας για να αυνανίζεστε καλύτερα με τις Εθνικές σας φαντασιώσεις!
Ρε άντε δείτε καμία Τουρκική σαπουνόπερα, ραγιάδες που θέλετε και δημοψήφισμα ! !
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
άσχετο του τι πάνε κάποιοι να σπείρουν κάποιοι,ουσιαστικά προβοκάτορες, για να κολλάει στα ιδεολογήματα τους
ΠράΧτορες!!!
Το ότι εσύ πήγες σχολείο επι Παπάγου, δεν σημαίνει ότι οι μαθητές σήμερα δεν έχουν αριστεροπροοδευτικούς (και...άλλους "δημοκρατικούς") εκπαιδευτικούς, απο τους οποίους υφίστανται τις γκαριδοτσιρίδες τους πάνω απο τ' αυτιά τους, προκειμένου να τους επιβληθεί η "μόνη αλήθεια" της "δημοκρατίας" (όπως εκείνοι τους την ερμηνεύουν). Ούτε θα κάτσουν να αναλογιστούν ότι η αντίδραση τους για ένα θέμα θα πρέπει να είναι "αρμονικά προσαρμοσμένη" στο οπτικό πεδίο του κάθε "εσύ", όταν αυτοί υφίστανται και άλλα θέματα (μεταξύ άλλων και της ταυτίσεως της δημοκρατίας με τον εθνομηδενισμό που τους κάνουν οι ψευτοπροοδευτικοί εκπαιδευτικοί τους).
DIOMEDESGR έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 20:35
Για θύμισε, ειλικρινά δεν πάει το μυαλό μου!
Ε βέβαια!! Είστε εσείς ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ και σας χαϊδεύουν τα αυτιά τα ΔΗΜΟΣΙΑ μήντια με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, και ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ για χάρη σας για να αυνανίζεστε καλύτερα με τις Εθνικές σας φαντασιώσεις!
Ρε άντε δείτε καμία Τουρκική σαπουνόπερα, ραγιάδες που θέλετε και δημοψήφισμα ! !
Για αυτά που έγραφες περί ρωμανου κτλ σε σελίδες σου λέω.
Α κατάλαβα ακολουθείς γραμμή σύριζα, 0,60 κι εσύ;
Οι αυταρχικές πράξεις, δίνουν χώρο στον εξτρεμισμό για να κάνει το παιχνίδι του. Το πλειοψηφικό(δημοκρατικό άρα) ρεύμα του Ελληνικού λαού, δεν αποδέχεται την συμφωνία, κατά συνέπεια καμιά δημοκρατία δεν ξεπουλά την Μακεδονία, άσχετο του τι πάνε κάποιοι να σπείρουν κάποιοι,ουσιαστικά προβοκάτορες, για να κολλάει στα ιδεολογήματα τους
Πρώτα από όλα δεν πιστεύω πως η φιλοπατρία είναι κάτι το εξτρεμιστικο. Και νομίζω οι κινήσεις των μαθητών είναι αυθόρμητες και όχι καθοδηγουμενες από πολιτικούς σχηματισμούς. Ίσως να έχουν κάποιες επιρροές από το μεγάλο ελληνικό κοινωνικό κίνημα του παοκ αλλά σίγουρα όχι κάτι κομματικό. Δεύτερον, ως δημοκρατης πιστεύω πως το ορθοτερο θα ήταν "η δημοκρατία σας " και μάλλον αυτό εννοούσαν κιόλας. Το σημερινό πολίτευμα αποδεικνύει συχνά ότι είναι κατ επιφαση και όχι κατ ουσία δημοκρατικό. Σαφώς έχει ως πολίτευμα αρκετά δημοκρατικά χαρακτηριστικα αλλά δημοκρατικό δεν είναι. Δημοκρατία δεν μπορεί να είναι όταν γίνεται δημοψήφισμα και εφαρμόζεται το αντίθετο, δημοκρατία δεν μπορεί να είναι όταν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών διαφωνεί για το μακεδονικό το καθεστώς να πράττει τα αντίθετα και μάλιστα να αντιπαραθετει έναν πανοπλο στρατό εναντίον των πολιτών (πρέσπες, δεθ). Και ακόμη γενικότερα δημοκρατία δεν είναι όταν δεν υπάρχει στην πραγματικοτητα δικαίωμα του εκλέγεσθαι για τους πολίτες αν δεν ανήκουν σε κομματικούς μηχανισμούς. Μια δημοκρατία θα έπρεπε να έχει ακόμη και κλήρωση πολιτών σε διοικητικες θέσεις ευθύνης. Και άλλα πολλά που αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά δεν είναι του παρόντος.
Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:48
You have to be keeding me ! ! Μ'αυτό το nickname γράφω στα forum απτο fucking 2002 και συ με περνας για κάποιον που υπερασπίστηκε στο διαδίκτυο τον μαλάκα τον Ρωμανό ? ?
Τι διάλο, ΛΟΒΟΤΟΜΗ σας κάνουν εκεί στα χρυσά αυγά ! ! Δεν φτάνει η εγγενής ηλιθιότητα ? ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 17 Νοέμ 2018, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
άσχετο του τι πάνε κάποιοι να σπείρουν κάποιοι,ουσιαστικά προβοκάτορες, για να κολλάει στα ιδεολογήματα τους
ΠράΧτορες!!!
Το ότι εσύ πήγες σχολείο επι Παπάγου
Τότε πήγα; Νομίζω ξέρεις ποιος είμαι.
Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 23:17
Πρώτα από όλα δεν πιστεύω πως η φιλοπατρία είναι κάτι το εξτρεμιστικο. Και νομίζω οι κινήσεις των μαθητών είναι αυθόρμητες και όχι καθοδηγουμενες από πολιτικούς σχηματισμούς. Ίσως να έχουν κάποιες επιρροές από το μεγάλο ελληνικό κοινωνικό κίνημα του παοκ αλλά σίγουρα όχι κάτι κομματικό. Δεύτερον, ως δημοκρατης πιστεύω πως το ορθοτερο θα ήταν "η δημοκρατία σας " και μάλλον αυτό εννοούσαν κιόλας. Το σημερινό πολίτευμα αποδεικνύει συχνά ότι είναι κατ επιφαση και όχι κατ ουσία δημοκρατικό. Σαφώς έχει ως πολίτευμα αρκετά δημοκρατικά χαρακτηριστικα αλλά δημοκρατικό δεν είναι. Δημοκρατία δεν μπορεί να είναι όταν γίνεται δημοψήφισμα και εφαρμόζεται το αντίθετο, δημοκρατία δεν μπορεί να είναι όταν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών διαφωνεί για το μακεδονικό το καθεστώς να πράττει τα αντίθετα και μάλιστα να αντιπαραθετει έναν πανοπλο στρατό εναντίον των πολιτών (πρέσπες, δεθ). Και ακόμη γενικότερα δημοκρατία δεν είναι όταν δεν υπάρχει στην πραγματικοτητα δικαίωμα του εκλέγεσθαι για τους πολίτες αν δεν ανήκουν σε κομματικούς μηχανισμούς. Μια δημοκρατία θα έπρεπε να έχει ακόμη και κλήρωση πολιτών σε διοικητικες θέσεις ευθύνης. Και άλλα πολλά που αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά δεν είναι του παρόντος.
Συμφωνώ στα περισσότερα, με την εξαίρεση του χουντοπανιού, που δεν γράφτηκε αυθόρμητα,ούτε τυχαία και της κλήρωσης. Είμαι,μαζί με το κοινοβουλευτικό σύστημα, υπέρ του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος δημοψηφίσματος από τα κάτω, με την συγκέντρωση Χ αριθμού υπογραφών, αρκεί να υπάρχει σταθερά στο σώμα και να μην αποφασίζει αυτός που μπούκαρε από την Ακτή Ελεφανταστού προ ολίγων μηνών ή αυτός που γεννηθηκε εδώ, αλλά επέλεξε να κατοικεί αλλού.
Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:48
You have to be keeding me ! ! Μ'αυτό το nickname γράφω στα forum απτο fucking 2002 και συ με περνας για κάποιον που υπερασπίστηκε στο διαδίκτυο των μαλάκα τον Ρωμανο ? ?
Τι διάλο, ΛΟΒΟΤΟΜΗ σας κάνουν εκεί στα χρυσά αυγά ! ! Δεν φτάνει η εγγενής ηλιθιότητα ? ?
Και με αυτό και με άλλα όμως δεν λέω για forum
Α βγήκα και χρυσαυγίτης τώρα και δε το ξέρω;
ΠράΧτορες!!!
Το ότι εσύ πήγες σχολείο επι Παπάγου
Τότε πήγα; Νομίζω ξέρεις ποιος είμαι.
Γι' αυτό το έβαλα σε πλάγια γράμματα. Αριστερή προπαγάνδα μπορεί να υπήρχε στα σχολεία. Αλλά την προπαγάνδα της εθνομηδενιστικής αριστεράς και της απόλυτης αριστερής θέσεως δεν την πρόλαβες. Εγώ την πρόλαβα ίσα ίσα στο προοίμιό της, στα λυκειακά μου χρόνια, στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000. Τότε είχε αρχίσει. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου ήρθε αυτό το πακέτο. Αυτά είχαν ξεκινήσει τότε, οπότε μπορώ να φανταστώ τί ακολούθησε τα επόμενα χρόνια.
Γι' αυτό το έβαλα σε πλάγια γράμματα. Αριστερή προπαγάνδα μπορεί να υπήρχε στα σχολεία. Αλλά την προπαγάνδα της εθνομηδενιστικής αριστεράς και της απόλυτης αριστερής θέσεως δεν την πρόλαβες. Εγώ την πρόλαβα ίσα ίσα στο προοίμιό της, στα λυκειακά μου χρόνια, στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000. Τότε είχε αρχίσει. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου ήρθε αυτό το πακέτο. Αυτά είχαν ξεκινήσει τότε, οπότε μπορώ να φανταστώ τί ακολούθησε τα επόμενα χρόνια.
Έλα ρε τζόβενο 99 ή 2000 τέλειωσα το λύκειο. ΠΑΟΚ, εκδρομές, ναρκωντικά ήταν η φάση, με πολιτικά δεν ασχολούνταν κανένας. Αλλοδαπούς δεν είχαμε, με εξαίρεση ένα Πολωνό που είχε γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη και δεν καταλάβαμε ποτέ πως είναι ξένος, ένα Γεωργιανό μεγαλύτερο μερικά χρόνια,αλλά γαμώ τα παλικάρια και έναν αποτυχημένο μαύρο που δεν μίλαγε και έπαιζε όλη την ημέρα μπάσκετ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
Διαφορετικές εποχές με hardcore καγκουρια από τους ντόπιους.