!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;
Re: νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;
Tο πρόβλημα του Οργισμένου όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ο οπαδισμος. Το να μην θέλεις να βγει ο Τραμπ είναι διαφορετικό από το να αγνοείς την πραγματικότητα εδώ και 6 μήνες. Ούτε εγώ θα ψήφιζα Τραμπ αν ήμουν Αμερικανός αλλά είχα σίγουρη την νίκη του.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Οργισμένος
ΒουλωστοScouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14Σκάσε.Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:02 Για αλλη μια φορα οπως αναμμενοταν και αναμμενεται σε τετοιες περιπτωσεις τα πληθη υπακουσαν τα χαμερπη ενστικτα τους και ακολουθησαν τον ψευτη μισσαλλοδοξο. Θα το μετανιωσουν αλλα ποιος νοιαζεται μετα τις εκλογες; Κανενας. Πολυ φοβαμαι οτι οσοι , μη ψυχασθενεις, στηριξαν τραμπ θα το μετανοιωσουν καθως η σημαντικοτητα του POTUS στη χωρα που ζειτε ειναι μεγαλη. Ελπιζω να κανω λαθος.
Για οσους βριζουν εμενα προσωπικα δεν τους κραταω κακια, ειμαι και θα ειμαι ο πατερας τους.
Φιλια καβλιτσες μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ε και;Δρακουμελ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14 Tο πρόβλημα του Οργισμένου όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ο οπαδισμος. Το να μην θέλεις να βγει ο Τραμπ είναι διαφορετικό από το να αγνοείς την πραγματικότητα εδώ και 6 μήνες. Ούτε εγώ θα ψήφιζα Τραμπ αν ήμουν Αμερικανός αλλά είχα σίγουρη την νίκη του.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ο Τραμπ νικησε ... δειξτε ανωτεροτητα ... πλακιτσα μονο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
nikos p 2020
-
Δημοκράτης
Ρε καραγκιόζη εχθές ανοιγες νήματα για το πως είναι σίγουρη η νίκη της καμαλα.Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:02 Για αλλη μια φορα οπως αναμμενοταν και αναμμενεται σε τετοιες περιπτωσεις τα πληθη υπακουσαν τα χαμερπη ενστικτα τους και ακολουθησαν τον ψευτη μισσαλλοδοξο. Θα το μετανιωσουν αλλα ποιος νοιαζεται μετα τις εκλογες; Κανενας. Πολυ φοβαμαι οτι οσοι , μη ψυχασθενεις, στηριξαν τραμπ θα το μετανοιωσουν καθως η σημαντικοτητα του POTUS στη χωρα που ζειτε ειναι μεγαλη. Ελπιζω να κανω λαθος.
Για οσους βριζουν εμενα προσωπικα δεν τους κραταω κακια, ειμαι και θα ειμαι ο πατερας τους.
Φιλια καβλιτσες μου.
Δηλαδη κάποια στιγμή πρέπει να παραδεχτείς ότι εισιαι απλά ένας ηλιθιος με 0 επαφή με την πραγματικότητα και μεγάλη γλωσσα
Ρε απατεωνα τι "οπως αναμενοταν" και πρασινα αλογα που μας ειχες πρηξει με την πουτσα που θα ερχοταν στις 5 Νοεμβρίου, με το στραπον της Καμαλας που "θα τελειωνε τον ψεκοφασισμο", και τοσα αλλα που εχεις γραψει. Τωρα θα μας πεις πως το περιμενες κιολας???Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:02 Για αλλη μια φορα οπως αναμμενοταν και αναμμενεται σε τετοιες περιπτωσεις τα πληθη υπακουσαν τα χαμερπη ενστικτα τους και ακολουθησαν τον ψευτη μισσαλλοδοξο. Θα το μετανιωσουν αλλα ποιος νοιαζεται μετα τις εκλογες; Κανενας. Πολυ φοβαμαι οτι οσοι , μη ψυχασθενεις, στηριξαν τραμπ θα το μετανοιωσουν καθως η σημαντικοτητα του POTUS στη χωρα που ζειτε ειναι μεγαλη. Ελπιζω να κανω λαθος.
Φιλια καβλιτσες μου.
-
Δημοκράτης
Δρακουμελ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14 Tο πρόβλημα του Οργισμένου όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ο οπαδισμος. Το να μην θέλεις να βγει ο Τραμπ είναι διαφορετικό από το να αγνοείς την πραγματικότητα εδώ και 6 μήνες. Ούτε εγώ θα ψήφιζα Τραμπ αν ήμουν Αμερικανός αλλά είχα σίγουρη την νίκη του.

Είσαι προκλητικός και κάνεις και προβλέψεις τρομάρα σου βασισμένες στο τι επιθυμείς να γίνει. Σε όλα τα θέματα.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Επίσης είσαι τόσο γκασμας που αν κάποιος απλά αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, αυτόματα τον προσβάλεις ως πουτινιστα, τραμπικο, γαύρο κτλπ.
μάθε αγαπητέ ότι όταν έχεις την υπηκοότητα δεν χρειάζεται να πας μετανάστης...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
το αμερικάνικο σαρανταένα τακατό. Απο νικη Τσίπρα π΄πηγαμε σε 40-20 και απο άνετη νίκη Καμάλας πήγαμε σε Τραμπούκο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Eθνικοκοινωνιστης
τα συκωτια μου ρε μλκεςpanos291 έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:20Ρε απατεωνα τι "οπως αναμενοταν" και πρασινα αλογα που μας ειχες πρηξει με την πουτσα που θα ερχοταν στις 5 Νοεμβρίου, με το στραπον της Καμαλας που "θα τελειωνε τον ψεκοφασισμο", και τοσα αλλα που εχεις γραψει. Τωρα θα μας πεις πως το περιμενες κιολας???Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:02 Για αλλη μια φορα οπως αναμμενοταν και αναμμενεται σε τετοιες περιπτωσεις τα πληθη υπακουσαν τα χαμερπη ενστικτα τους και ακολουθησαν τον ψευτη μισσαλλοδοξο. Θα το μετανιωσουν αλλα ποιος νοιαζεται μετα τις εκλογες; Κανενας. Πολυ φοβαμαι οτι οσοι , μη ψυχασθενεις, στηριξαν τραμπ θα το μετανοιωσουν καθως η σημαντικοτητα του POTUS στη χωρα που ζειτε ειναι μεγαλη. Ελπιζω να κανω λαθος.
Φιλια καβλιτσες μου.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Σε πορτοκαλί δε σου βρήκα, αυτό σου κάνει?Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:15ΒουλωστοScouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14Σκάσε.Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:02 Για αλλη μια φορα οπως αναμμενοταν και αναμμενεται σε τετοιες περιπτωσεις τα πληθη υπακουσαν τα χαμερπη ενστικτα τους και ακολουθησαν τον ψευτη μισσαλλοδοξο. Θα το μετανιωσουν αλλα ποιος νοιαζεται μετα τις εκλογες; Κανενας. Πολυ φοβαμαι οτι οσοι , μη ψυχασθενεις, στηριξαν τραμπ θα το μετανοιωσουν καθως η σημαντικοτητα του POTUS στη χωρα που ζειτε ειναι μεγαλη. Ελπιζω να κανω λαθος.
Φιλια καβλιτσες μου.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron