!!! DEVELOPMENT MODE !!!

νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Re: νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ »

Tο πρόβλημα του Οργισμένου όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ο οπαδισμος. Το να μην θέλεις να βγει ο Τραμπ είναι διαφορετικό από το να αγνοείς την πραγματικότητα εδώ και 6 μήνες. Ούτε εγώ θα ψήφιζα Τραμπ αν ήμουν Αμερικανός αλλά είχα σίγουρη την νίκη του.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14
Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:02 Για αλλη μια φορα οπως αναμμενοταν και αναμμενεται σε τετοιες περιπτωσεις τα πληθη υπακουσαν τα χαμερπη ενστικτα τους και ακολουθησαν τον ψευτη μισσαλλοδοξο. Θα το μετανιωσουν αλλα ποιος νοιαζεται μετα τις εκλογες; Κανενας. Πολυ φοβαμαι οτι οσοι , μη ψυχασθενεις, στηριξαν τραμπ θα το μετανοιωσουν καθως η σημαντικοτητα του POTUS στη χωρα που ζειτε ειναι μεγαλη. Ελπιζω να κανω λαθος.

Για οσους βριζουν εμενα προσωπικα δεν τους κραταω κακια, ειμαι και θα ειμαι ο πατερας τους.

Φιλια καβλιτσες μου.
Σκάσε.
Βουλωστο
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Δρακουμελ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14 Tο πρόβλημα του Οργισμένου όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ο οπαδισμος. Το να μην θέλεις να βγει ο Τραμπ είναι διαφορετικό από το να αγνοείς την πραγματικότητα εδώ και 6 μήνες. Ούτε εγώ θα ψήφιζα Τραμπ αν ήμουν Αμερικανός αλλά είχα σίγουρη την νίκη του.
ε και;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ο Τραμπ νικησε ... δειξτε ανωτεροτητα ... πλακιτσα μονο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:10
Στύξ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:35 ΟΡΓΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Περαστικά. :c020:
παψε καρχια ευκαιρια επσαχνες.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 13:02 Για αλλη μια φορα οπως αναμμενοταν και αναμμενεται σε τετοιες περιπτωσεις τα πληθη υπακουσαν τα χαμερπη ενστικτα τους και ακολουθησαν τον ψευτη μισσαλλοδοξο. Θα το μετανιωσουν αλλα ποιος νοιαζεται μετα τις εκλογες; Κανενας. Πολυ φοβαμαι οτι οσοι , μη ψυχασθενεις, στηριξαν τραμπ θα το μετανοιωσουν καθως η σημαντικοτητα του POTUS στη χωρα που ζειτε ειναι μεγαλη. Ελπιζω να κανω λαθος.

Για οσους βριζουν εμενα προσωπικα δεν τους κραταω κακια, ειμαι και θα ειμαι ο πατερας τους.

Φιλια καβλιτσες μου.
Ρε καραγκιόζη εχθές ανοιγες νήματα για το πως είναι σίγουρη η νίκη της καμαλα.
Δηλαδη κάποια στιγμή πρέπει να παραδεχτείς ότι εισιαι απλά ένας ηλιθιος με 0 επαφή με την πραγματικότητα και μεγάλη γλωσσα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Φιλια καβλιτσες μου.
Ρε απατεωνα τι "οπως αναμενοταν" και πρασινα αλογα που μας ειχες πρηξει με την πουτσα που θα ερχοταν στις 5 Νοεμβρίου, με το στραπον της Καμαλας που "θα τελειωνε τον ψεκοφασισμο", και τοσα αλλα που εχεις γραψει. Τωρα θα μας πεις πως το περιμενες κιολας??? 🤣
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Δρακουμελ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14 Tο πρόβλημα του Οργισμένου όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ο οπαδισμος. Το να μην θέλεις να βγει ο Τραμπ είναι διαφορετικό από το να αγνοείς την πραγματικότητα εδώ και 6 μήνες. Ούτε εγώ θα ψήφιζα Τραμπ αν ήμουν Αμερικανός αλλά είχα σίγουρη την νίκη του.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ

Είσαι προκλητικός και κάνεις και προβλέψεις τρομάρα σου βασισμένες στο τι επιθυμείς να γίνει. Σε όλα τα θέματα.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ

Επίσης είσαι τόσο γκασμας που αν κάποιος απλά αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, αυτόματα τον προσβάλεις ως πουτινιστα, τραμπικο, γαύρο κτλπ.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Αλιόσα έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:07
βοθρατζης έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 09:50 Εικόνα

:smt005:
σιγά ρε πως κάνεις έτσι, θα πας σε λίγο μετανάστης στο Αμέρικα. :lol:
μάθε αγαπητέ ότι όταν έχεις την υπηκοότητα δεν χρειάζεται να πας μετανάστης...
:wink
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

το αμερικάνικο σαρανταένα τακατό. Απο νικη Τσίπρα π΄πηγαμε σε 40-20 και απο άνετη νίκη Καμάλας πήγαμε σε Τραμπούκο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

panos291 έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:20

Φιλια καβλιτσες μου.
Ρε απατεωνα τι "οπως αναμενοταν" και πρασινα αλογα που μας ειχες πρηξει με την πουτσα που θα ερχοταν στις 5 Νοεμβρίου, με το στραπον της Καμαλας που "θα τελειωνε τον ψεκοφασισμο", και τοσα αλλα που εχεις γραψει. Τωρα θα μας πεις πως το περιμενες κιολας??? 🤣
τα συκωτια μου ρε μλκες :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Εικόνα
:smt005:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Οργισμένος έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:15
Scouser έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:14

Φιλια καβλιτσες μου.
Σκάσε.
Βουλωστο
Σε πορτοκαλί δε σου βρήκα, αυτό σου κάνει?

Εικόνα

:003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”