!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Re: Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

Στη Μεσαια Ταξη εισαι

Ειναι αυτο που λενε οτι τα παιδια που εχουν υποστει βια γινονται κακοποιητικοι γονεις
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

Feindflug έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:23 Εγώ που γκαζώνω κανέναν νέο συνάδελφο που μου τον δίνουν για εκπαίδευση, που τοποθετούμαι, τύποι; Στους εργαζόμενους που δέχονται μπινελίκια ή στους εργοδότες που τα ρίχνουν;

Σε έναν πέταξα με μίσος ένα κοφτάκι που βρέθηκε μπροστά μου εκείνη την ώρα. Μου είχε σπάσει τα νεύρα.
Το αφεντικο ειναι ο "κοκκορας"

Εσυ εισ' ο καλυκας

Κι ο υφιστάμε' ειν' το βλημα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:43
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:41
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:39 Η νέα γενιά δεν δέχεται εύκολα ούτε προσβολές ούτε καψονια ούτε.... ξύλο (σφαλιάρα στον παραγιο από τον μάστορα κλπ)
δεν έχουν αναπτύξει τέτοιες δεξιότητες ανοχής
Αυτό είναι πλεονέκτημα η μειονεκτήμα στην αγορά ευρέσεως εργασίας;

Ας θυμηθούμε το νημα για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές

Πόσοι από τους σημερινούς νέους ανέχονται καψονια του παλιού καιρού;
Αλήθεια, γίνονται τέτοια σήμερα ή τους μιλάνε με το σεις και με το σας; :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:43
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:41
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:39 Η νέα γενιά δεν δέχεται εύκολα ούτε προσβολές ούτε καψονια ούτε.... ξύλο (σφαλιάρα στον παραγιο από τον μάστορα κλπ)
δεν έχουν αναπτύξει τέτοιες δεξιότητες ανοχής
Αυτό είναι πλεονέκτημα η μειονεκτήμα στην αγορά ευρέσεως εργασίας;

Ας θυμηθούμε το νημα για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές

Πόσοι από τους σημερινούς νέους ανέχονται καψονια του παλιού καιρού;
Παλιοτερα ανεχοσοθν τα καψονια και επαιρνες έναν καλό μισθό και ζουσες οικογενεια. Τα λεφτά πουβδι ουν τώρα πρέπει οι φοιτητές να τους κάνουν καψονια. Καθ8μαο να με δείρουν με το κατάλληλο αντίτιμο όχι για πενταροδεκαρες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Τελικά το να ανέχεται ένας εργαζόμενος κακοποιητικη συμπεριφορά στον χώρο της εργασίας του είναι πλεονέκτημα η μειονεκτήμα;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:42 Τελικά το να ανέχεται ένας εργαζόμενος κακοποιητικη συμπεριφορά στον χώρο της εργασίας του είναι πλεονέκτημα η μειονεκτήμα;
Δεν ξέρω.
Αλλά να το να έχεις κακοποιητική συμπεριφορά στους εργαζόμενους σου είναι ο,τι χειρότερο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Otto Weininger έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:45
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:42 Τελικά το να ανέχεται ένας εργαζόμενος κακοποιητικη συμπεριφορά στον χώρο της εργασίας του είναι πλεονέκτημα η μειονεκτήμα;
Δεν ξέρω.
Αλλά να το να έχεις κακοποιητική συμπεριφορά στους εργαζόμενους σου είναι ο,τι χειρότερο.
νομίζω ότι κοροιδευόμαστε , και τον εννοώ πολύ σοβαρά
Από την στιγμή που κάποιος δουλεύει σαν υπάλληλος εξ ορισμού κακοποιείται καθώς δεν συμμετέχει στην παραγόμενη υπεραξία του προϊόντος.
Αρα τι ψάχνουμε ; να δούμε κατά πόσο τον σαπίζουμε στο ξύλο ή όχι;
για εμένα δεν έχει σημασία, σημασία έχει η εταιρία, ο σκοπός, ο οργανισμός, το παραγόμενο αποτέλεσμα.
Θέλω από τον υπάλληλό μου να μου εμπιστευτεί την τύχη του κι εγώ θα κουμαντάρω το καράβι σωστά και δίκαια.
Αν δεν υπάρχει αυτή η σχέση τότε έχουμε ένα κοτέτσι με πολλούς κόκορες, πάει άπατο.
Στο καράβι της εταιρίας υπάρχει μόνο ένας καπετάνιος που καθορίζει τη μοίρα του πλοίου.
Θα πρέπει να φροντίσεις τους ανθρώπους σου , αλλά δεν θα σε καβαλήσουν ούτε θα σε κλέψουν και θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν δικά τους πράγματα για το σκοπό της εταιρίας.
Αν όχι δεν μου κάνουν.
Έτσι λειτουργώ και μετά απο 48 ανθρώπινες ζωές που μου εμπιστεύτηκαν το μέλλον τους, μέσα σε μια εικοσαετία,μπορώ να πω ότι ποτέ δεν έφαγα καταγγελία ή τσακώθηκα με κανέναν ή άφησα κάποιον που να μην είναι ευχαριστημένος, Αλλά λιώναμε στη δουλειά, κι εγώ και όλοι.
ετσι ξέρω ότι λειτουργούν τα πράγματα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:54
Otto Weininger έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:45
Δεν ξέρω.
νομίζω ότι κοροιδευόμαστε , και τον εννοώ πολύ σοβαρά
Από την στιγμή που κάποιος δουλεύει σαν υπάλληλος εξ ορισμού κακοποιείται καθώς δεν συμμετέχει στην παραγόμενη υπεραξία του προϊόντος.
Αρα τι ψάχνουμε ; να δούμε κατά πόσο τον σαπίζουμε στο ξύλο ή όχι;
για εμένα δεν έχει σημασία, σημασία έχει η εταιρία, ο σκοπός, ο οργανισμός, το παραγόμενο αποτέλεσμα.
Θέλω από τον υπάλληλό μου να μου εμπιστευτεί την τύχη του κι εγώ θα κουμαντάρω το καράβι σωστά και δίκαια.
Αν δεν υπάρχει αυτή η σχέση τότε έχουμε ένα κοτέτσι με πολλούς κόκορες, πάει άπατο.
Στο καράβι της εταιρίας υπάρχει μόνο ένας καπετάνιος που καθορίζει τη μοίρα του πλοίου.
Θα πρέπει να φροντίσεις τους ανθρώπους σου , αλλά δεν θα σε καβαλήσουν ούτε θα σε κλέψουν και θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν δικά τους πράγματα για το σκοπό της εταιρίας.
Αν όχι δεν μου κάνουν.
Έτσι λειτουργώ και μετά απο 48 ανθρώπινες ζωές που μου εμπιστεύτηκαν το μέλλον τους, μέσα σε μια εικοσαετία,μπορώ να πω ότι ποτέ δεν έφαγα καταγγελία ή τσακώθηκα με κανέναν ή άφησα κάποιον που να μην είναι ευχαριστημένος, Αλλά λιώναμε στη δουλειά, κι εγώ και όλοι.
ετσι ξέρω ότι λειτουργούν τα πράγματα
Η κακοποιητική συμπεριφορά είναι κάτι πολύ διαφορετικό από την οποία αυστηρότητα.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

αν μιλάμε για κυριολεκτικά την πράξη του όρου κακοποίηση, καμία αντίρρηση

είναι απαράδεκτη
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

αλλα τις φωνές όταν έγινε μαλακία τις έβαλα και σήκωσα όλα τα γραφεία στον αέρα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:02 αλλα τις φωνές όταν έγινε μαλακία τις έβαλα και σήκωσα όλα τα γραφεία στον αέρα
α καλά, εννοείται αυτό.
και είναι αναπόφευκτο, όχι επειδή είμαι το αφεντικό αλλά επειδή στο τέλος της ημέρας την πάσα ευθύνη την έχω εγώ.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:02 αλλα τις φωνές όταν έγινε μαλακία τις έβαλα και σήκωσα όλα τα γραφεία στον αέρα
δεν πέφτουμε από τα σύννεφα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα, και οι Έλληνες εργοδότες είναι κατά κανόνα καφροι, και οι πιτσιρικάδες τελευταίας κοπής είναι κατά κανόνα στην κοσμαρα τους.

Προσωπικά είναι δουλειά μου να προσλαμβάνω κόσμο για την εταιρεία μου γιατί ο Οικονομικός βαριέται να πηγαίνει σε συνεντεύξεις και μου τις έχει φορτώσει, και προσλαμβάνω όλο από 40 χρονων και πάνω.

Φωνές εννοείται ότι απαγορεύονται αλλά ούτε και χρειάζονται, μπορείς να κάνεις καποιου τη ζωή κόλαση με χίλιους άλλους τρόπους.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:54
Αν όχι δεν μου κάνουν.
Έτσι λειτουργώ και μετά απο 48 ανθρώπινες ζωές που μου εμπιστεύτηκαν το μέλλον τους, μέσα σε μια εικοσαετία,
σαν να λέμε το μουλάρι σου πρέπει να το φροντίσεις καλά για να μπορεί να δουλεύει

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:20 Ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα, και οι Έλληνες εργοδότες είναι κατά κανόνα καφροι, και οι πιτσιρικάδες τελευταίας κοπής είναι κατά κανόνα στην κοσμαρα τους.

Προσωπικά είναι δουλειά μου να προσλαμβάνω κόσμο για την εταιρεία μου γιατί ο Οικονομικός βαριέται να πηγαίνει σε συνεντεύξεις και μου τις έχει φορτώσει, και προσλαμβάνω όλο από 40 χρονων και πάνω.

Φωνές εννοείται ότι απαγορεύονται αλλά ούτε και χρειάζονται, μπορείς να κάνεις καποιου τη ζωή κόλαση με χίλιους άλλους τρόπους.
καλά εννοείται, π.χ. αν του πεις ότι το διάλλειμα δεν μετράει στο 8ωρο (έχετε κατακτημένα δικαιώματα*;) γαμήσι είναι.

*το συδικάτο οικοδόμων της αυστραλίας είχε κατοχυρώσει το 8ωρο πριν το σικάγο.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”