!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:22 Οι νομοταγεις αυθεντικοί Έλληνες να φοράνε κράνος; μπα ε...
Και αλεξίσφαιρα να φοράνε τα παιδιά μέσα στα σχολεία.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

panos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:46
Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:43 Μπορεί να μη προκύπτει από πουθενά πως ο γύφτος φταίει 100%, απλά οι πιθανότητες να παραβίασε κόκκινο ο γύφτος είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με κάποιον άνθρωπο.
Α μπραβο, να τα ξεχωριζουμε αυτα τα 2 :goodpost:
Ακριβώς
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Scouser έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:45
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:18Θεωρείς λοιπόν ότι θα θυσιάσω την ελευθερία μου ή ότι θα δώσω το δικαίωμα σε ψυχοπαθεις κατοίκους μιας παρανοϊκής κοινωνίας να με λοιδωρουν σαν φασίστα και κακό άνθρωπο και να παρατήσω την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο μου απλά για να καθαρίσω μισό γραμμάριο κουράδας από ολόκληρο βόθρο;
Α ΟΚ, άρα δεν κάνεις τίποτα από το δικό σου μετερίζι για να καθαρίσει ο τόπος από τα παράσιτα, μόνο να προσπαθείς να το παίξεις έντζι στο διαδίκτυο με σχόλια για ζωγράφους και χαρακτηρισμούς μικρών παιδιών σαν γραμμάρια κουράδας μπορείς. Οι ήρωες του Άουσβιτς και του Νταχάου, εκεί από το πέμπτο υπόγειο της κόλασης που βρίσκονται, θα ντρέπονται για λογαριασμό σου εκτιμώ. :011:
Τι είμαστε εδώ Winterfell του Ned "the man who passes the sentence should swing the sword" Stark?

Το λες και το ξαναλές "μικρά παιδιά -μικρων παιδιων" λες και θα τσουτσουριασουμε ξέρω γω.

Το πρόβλημα σου (και όλων των ομοϊδεατών σου) είναι ότι πέφτετε στην παγίδα να τους θεωρείτε ανθρώπους επειδή απλά και μόνο έχουν ανθρώπινο σχήμα/μορφή και επειδή χρησιμοποιούν κι αυτοί τα λαρυγγια τους για να επικοινωνήσουν.

Αν μπορούσες να δεις την πραγματική τους διάσταση (που δεν θα την δεις ποτέ προφανώς) τότε θα καταλάβαινες.

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, όπως προείπα κάτσε άραξε στην ονειροφουσκα σου, μακριά από αυτούς.

Όλα αυτά στα λέει ένας που έχει βοηθήσει παλαιότερα γύφτους με λεφτά, λάδι, μπαταρίες, σίδερα, φούντες.

Εγώ τουλάχιστον έχω προσφέρει στους θεούς των Ρομά, εσύ που παριστάνεις τον μη ψυχικά ασθενη τι έχεις δώσει;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:16

Και ο γύφτος να βγηκε, για εμένα σε κάποιον βαθμό φταίνε και οι γονείς. Ξέρεις ότι θα περάσουν από γυφτοχωρια, ξέρεις ότι εκεί κάθε τρείς και λίγο πεθαίνει κόσμος, ξέρεις ότι ο γιος σου είναι μικρος και δεν έχει εμπειρία για να κρίνει καταστάσεις, ξέρεις ότι Σάββατο και να μην πιεί ο γιος σου, κάποιος στο δρόμο θα είναι τύφλα. Γιατί τους αφήνεις να βγουν με μηχανή;;
Γιατί είναι 20...
γιατί μπορεί τη μηχανή να την πήρε μόνος του...
γιατί μπορεί να μην ήξερες ότι η μικρή είναι μαζί του,
γιατί μπορεί να μην ήταν μαζί του αλλά την πήρε μαζί εκτάκτως να τη γυρίσει σπίτι...
γιατί γιατί γιατί...
γιατί από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να κάνεις κάτι...

σε μερικά χρόνια θα το καταλάβεις
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 09:56 20χρονος, 17 χρονη, Σάββατο βράδυ, μηχανή. Γιατί ρε γονείς;;; Κρίμα..
οι γονεις φταινε τωρα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:26 Μαδουραιος88

Καλά για τους γύφτους τα έχουμε πει.
Ελπίζουμε -οπως λέει και ο πανος- ο πατέρας να πράξει τα δέοντα.

Επίσης, γονείς, μην αφήνετε τα παιδιά σας πάνω σε μηχανή μαζι ταυτόχρονα.
Τα δέοντα ποια είναι;

Χωρίστα να τα αφήνουν οι γονείς τα παιδιά πάνω σε μηχανή; Τι μαλακίες πετάτε εκεί που βρίσκεστε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Μαδουραίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 09:42 Αγρίνιο: Οικογένεια έχασε 20χρονο γιο σε τροχαίο - Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη κόρη

Συνελήφθη 37χρονος Ρομά, οδηγός του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο τροχαίο

κηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου καθώς εγκεφαλικά νεκρή είναι η 17χρονη αδελφή του 21χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας χθες βράδυ.

Το βράδυ του Σαββάτου η οικογένεια πληροφορήθηκε ότι ο 20χρονος γιος τους ήταν νεκρός και τα μεσάνυχτα περίπου, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για την 17χρονη κόρη τους καθώς είναι εγκεφαλικά νεκρή.

https://agioitheodoroi.com/20chronos-ne ... delfi-toy/

Ρομα δηλαδη γυφτος ... αναπαντεχο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Aitwlos

panos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:39
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:31
Scouser έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:26 Για να είμαι ειλικρινής, δεν προκύπτει από το άρθρο ότι ευθύνεται ο Ρομά για το τροχαίο.
Τις τελευταίες μέρες είναι εντυπωσιακή η υποστήριξη που δείχνεις για τα παράσιτα.

Εύγε Σκάουζερ.

ΥΓ αν τα βάλεις κάτω (δηλαδή ασφάλεια/δίπλωμα που σίγουρα δεν θα είχε ένα από ή και τα 2) τότε σίγουρα ο γύφτος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί που βρέθηκε.
Κοιτα, εδώ λέει ότι "Στη συνέχεια ο 37χρονος οδηγός συνελήφθη και κρατείται ενώ η τροχαία καλείται να διαπιστώσει εάν υπήρχε τροχονομική παράβαση, μιας και πρόκειται για κόμβο με φωτεινή σηματοδότηση." οποτε ο Σκαουζερ εχει δικιο.

Βεβαια κάποια πράγματα πρεπει να γίνονται ετσι κι αλλιως, προληπτικά :sal7:
Να βομβαρδίζουμε τους Κρητικούς. Έχεις δικιο
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Stinger έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:37 Ξέροντας την συγκεκριμένη διασταύρωση στην οποία έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα, είναι 1000% ότι έφταιγαν οι γύφτοι που σίγουρα ερχόντουσαν από την μεγάλη Χώρα (πρώην Ζαπαντι) γνωστό γυφτοχωριο.
Αγρινιώτης;
Aitwlos

Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 15:20
Scouser έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:45
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:18Θεωρείς λοιπόν ότι θα θυσιάσω την ελευθερία μου ή ότι θα δώσω το δικαίωμα σε ψυχοπαθεις κατοίκους μιας παρανοϊκής κοινωνίας να με λοιδωρουν σαν φασίστα και κακό άνθρωπο και να παρατήσω την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο μου απλά για να καθαρίσω μισό γραμμάριο κουράδας από ολόκληρο βόθρο;
Α ΟΚ, άρα δεν κάνεις τίποτα από το δικό σου μετερίζι για να καθαρίσει ο τόπος από τα παράσιτα, μόνο να προσπαθείς να το παίξεις έντζι στο διαδίκτυο με σχόλια για ζωγράφους και χαρακτηρισμούς μικρών παιδιών σαν γραμμάρια κουράδας μπορείς. Οι ήρωες του Άουσβιτς και του Νταχάου, εκεί από το πέμπτο υπόγειο της κόλασης που βρίσκονται, θα ντρέπονται για λογαριασμό σου εκτιμώ. :011:
Τι είμαστε εδώ Winterfell του Ned "the man who passes the sentence should swing the sword" Stark?

Το λες και το ξαναλές "μικρά παιδιά -μικρων παιδιων" λες και θα τσουτσουριασουμε ξέρω γω.

Το πρόβλημα σου (και όλων των ομοϊδεατών σου) είναι ότι πέφτετε στην παγίδα να τους θεωρείτε ανθρώπους επειδή απλά και μόνο έχουν ανθρώπινο σχήμα/μορφή και επειδή χρησιμοποιούν κι αυτοί τα λαρυγγια τους για να επικοινωνήσουν.

Αν μπορούσες να δεις την πραγματική τους διάσταση (που δεν θα την δεις ποτέ προφανώς) τότε θα καταλάβαινες.

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, όπως προείπα κάτσε άραξε στην ονειροφουσκα σου, μακριά από αυτούς.

Όλα αυτά στα λέει ένας που έχει βοηθήσει παλαιότερα γύφτους με λεφτά, λάδι, μπαταρίες, σίδερα, φούντες.

Εγώ τουλάχιστον έχω προσφέρει στους θεούς των Ρομά, εσύ που παριστάνεις τον μη ψυχικά ασθενη τι έχεις δώσει;
:003: βρήκαμε ένα σκουπιδακι που έκανε μπίζνες με ρομα και τον ενοχλούν τωρα
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:26
GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 09:56 20χρονος, 17 χρονη, Σάββατο βράδυ, μηχανή. Γιατί ρε γονείς;;; Κρίμα..
οι γονεις φταινε τωρα;
Ο γύφτος και ο κάθε γύφτος δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Οι γονείς θα πρέπει να είναι εκεί για να σε προστατέψουν απο τον κάθε γύφτο. Θα μου πεις ο αλλος ήταν 20 χρονών, bad parenting.

https://www.newsit.gr/ellada/agrinio-mo ... a/4224554/
«Ο νεαρός ήταν πολύ χτυπημένος στο κεφάλι και κανένα από τα δύο παιδιά δεν φορούσαν κράνη».
Με τα ελληνικά δεδομένα ο πατέρας μου είναι φλώρος μαλάκας που μου έμαθε απο μικρή ηλικία να φοράω ζώνη, όταν ξεκινησα να οδηγάω να αφήνω το γάζι πάντα σε διασταυρώσεις και ας έχω πράσινο, να αφήνω αποστάσεις κτλπ. Μην συζητήσω για εξοπλισμό. Προσωπικά με μηχανή βγαίνω σαν αστακός και ας πάω 10 λεπτά απόσταση. Εαν ο πατέρας μου με μάθαινε να είμαι καραγκιόζης κάγκουρας, θα ήμουν καραγκιόζης κάγκουρας.

student για να μην απαντάω σε δυο σχόλια, έχει καμιά δεκαετία που έχω γίνει κοινωνιοπαθής και δεν λυπάμε κανέναν, ούτε θέλω να με λυπηθεί κανείς. Αφού θέλουν να ζουν σε ζούγκλα οι Έλληνες και να συμπεριφέρονται σαν ζώα, δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό που είπες "σε μερικά χρόνια θα το καταλάβεις" το καταλαβαίνω ήδη γιατί και εγω στα 20 μου ήμουν παπάρας και έκανα αρκετές μαλακίες, αλλά με μέτρο γιατί όπως είπα πιο πάνω οι γονείς μου μου είπαν 5-10 πραγματα πριν βγω στον "δρόμο". Και εννοείται πως για όσο έμενα στο σπιτι τους, ήξεραν οτι είμαι εξω, εαν εχω πάρει αυτοκίνητο και (πάνω κάτω) τι ώρα θα γυρίσω. Το ίδιο ισχύει για την γυναίκα μου. Θα μου πεις, απ' έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις, αλλά αυτή είναι η άποψη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 03 Νοέμ 2024, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aitwlos

Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:43 Μπορεί να μη προκύπτει από πουθενά πως ο γύφτος φταίει 100%, απλά οι πιθανότητες να παραβίασε κόκκινο ο γύφτος είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με κάποιον άνθρωπο.
Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά και το ξερεις
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:47
Ρε. Μιλάμε για 20χρονο οδηγό μηχανής, Σάββατο βράδυ. Το να είχε πιεί και να είπε "ζμπούτζαμ, προλαβαίνω" γιατί το αποκλείουμε;
γιατι απο την αλλη μερια εχουμε γυφτο, που ειχε αρχισει να πινει απο το πρωι, και λεει σμπουτσαμ, το πολυ να καθαρισω κανα μπαλαμο, απο τοτε που εγινε 8 χρονων.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Καβαλάρης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:01
GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:47Ρε. Μιλάμε για 20χρονο οδηγό μηχανής, Σάββατο βράδυ. Το να είχε πιεί και να είπε "ζμπούτζαμ, προλαβαίνω" γιατί το αποκλείουμε;
Δεν αποκλείεται αλλά αυτός που έχει πιει μπορεί να καρφωθεί μόνος του σε κάποιο στύλο.

Δεν χρειάζεται τον Γύφτο (και όχι Ρομά).
Δεν υπερασπίζομαι τον γύφτο, αλλά όταν είσαι νέος και βράζει το αίμα σου + υπάρχει η εκδοχή του να ήπιες αλκοόλ είσαι πιο επιρρεπής σε τροχαία ατυχήματα.

Και ο γύφτος να βγηκε, για εμένα σε κάποιον βαθμό φταίνε και οι γονείς. Ξέρεις ότι θα περάσουν από γυφτοχωρια, ξέρεις ότι εκεί κάθε τρείς και λίγο πεθαίνει κόσμος, ξέρεις ότι ο γιος σου είναι μικρος και δεν έχει εμπειρία για να κρίνει καταστάσεις, ξέρεις ότι Σάββατο και να μην πιεί ο γιος σου, κάποιος στο δρόμο θα είναι τύφλα. Γιατί τους αφήνεις να βγουν με μηχανή;;
20 χρονω μικρος;

20 χρονω δεν μπορει ο γονιος να τον εμποδισει να κανει οτιδηποτε. ειναι μεγαλος. ενηλικος.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:54
Καβαλάρης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:01 Δεν αποκλείεται αλλά αυτός που έχει πιει μπορεί να καρφωθεί μόνος του σε κάποιο στύλο.

Δεν χρειάζεται τον Γύφτο (και όχι Ρομά).
Δεν υπερασπίζομαι τον γύφτο, αλλά όταν είσαι νέος και βράζει το αίμα σου + υπάρχει η εκδοχή του να ήπιες αλκοόλ είσαι πιο επιρρεπής σε τροχαία ατυχήματα.

20 χρονω μικρος;

20 χρονω δεν μπορει ο γονιος να τον εμποδισει να κανει οτιδηποτε. ειναι μεγαλος. ενηλικος.
Απάντησα λίγο πιο πάνω και στις 2 ερωτήσεις σου. Keep reading. :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”