!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρκόπουλο: Νεκρό το 3χρονο παιδί που πυροβολήθηκε στο κεφάλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μαρκόπουλο: Νεκρό το 3χρονο παιδί που πυροβολήθηκε στο κεφάλι
Μηπως ηταν τιποτα ακροδεξιοι που πυροβολησαν?
Απο οτι βλεπω στα καναλια και απο υπουργους της ΝΔ δεν υπαρχει ουτε Ακροαριστερα ουτε καποια εγκληματικοτητα απο τους συμπαθεις ευθαπεις ρομα
Απο οτι βλεπω στα καναλια και απο υπουργους της ΝΔ δεν υπαρχει ουτε Ακροαριστερα ουτε καποια εγκληματικοτητα απο τους συμπαθεις ευθαπεις ρομα
προφανώς φταίνε οι γιατροί. Οι γύφτοι δεν φταίνε ποτέgeorgebi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:43 Εγώ πάντως αν ήμουν ο γιατρός στο παίδων που δεν κατάφερε να σώσει το 3χρονο
δεν θα ένιωθα και τόσο ασφαλής
Καθόλου απίθανο να έχουμε και νέο ντου των αγανακτισμένων ρομα
όπως και προχθές στα Σπατα
viewtopic.php?f=29&t=57409
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
''Φοβούνται για βεντέτα'' λέει ο Χατζηνικος
Τι φοβούνται....εννοείται πως αναμένεται σφαγή

https://www.enikos.gr/society/markopoul ... i/2254704/
Τι φοβούνται....εννοείται πως αναμένεται σφαγή

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Υδράργυρος
Ας παρουμε αυτον που κυβερναει τα τελευταια 5,5 χρονια με ανοιχτες τις κανουλες χρηματοδοτησης.
Ποσες τετραετιες θελει η νδ για να ασχοληθει με ενα προβλημα; ο νικηφορος φωκας σε 4 χρονια εστησε ολοκλητη αυτοκρατορια
Να ευχηθώ τα θυματα της επιλειμενης σφαγής να περιοριστούν εντός της ευγενούς τάξης των Ρομά και να μην την πληρώσουν αμθρωποι. Ξέρω, ξέρω ντροπή μου που ευχομαι τον θάνατο ανθρωπωνgeorgebi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:22 ''Φοβούνται για βεντέτα'' λέει ο Χατζηνικος![]()
Τι φοβούνται....εννοείται πως αναμένεται σφαγή![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ντροπή σου....αλλά εγώ θα συμπλήρωνα το ενήλικων δίπλα στο ρομαLord Brum έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:01Να ευχηθώ τα θυματα της επιλειμενης σφαγής να περιοριστούν εντός της ευγενούς τάξης των Ρομά και να μην την πληρώσουν αμθρωποι. Ξέρω, ξέρω ντροπή μου που ευχομαι τον θάνατο ανθρωπωνgeorgebi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 14:22 ''Φοβούνται για βεντέτα'' λέει ο Χατζηνικος![]()
Τι φοβούνται....εννοείται πως αναμένεται σφαγή![]()
Γιατί και εδώ πήγαν να σκοτωθούνε - κάτι που έμενα με αφήνει παγερά απαθή
αλλά οι ενήλικες τη βγάλαν καθαρή (και απ τις δυο πλευρές) και τη πλήρωσε το 3χρονο
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
η ψηφος ενος γυφτου εχει την ιδια βαρυτητα με την ψηφο οποιοδηποτε αλλου ...παμε παρακατω
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Γύφτοι με τέτοιο αυτοκίνητο;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όταν θα βγει η ΝΔ, αυτά τα φαινόμενα θα εξαλειφθούν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Spoiler
Τα έχουμε πει. Μόνη ρεαλιστική λύση οι μαζικές αφαιρέσεις επιμέλειας για να σωθούν τα παιδιά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παπάρια δίκιο έχεις. Πολλοί είναι νεοδημοκρατες αλλά δεν παίζει να λένε τέτοιες μαλακίες.
Aν τους βρεις ,ακόμα και για ενημέρωση φοίτησης τέκνων.Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:02 Τα έχουμε πει. Μόνη ρεαλιστική λύση οι μαζικές αφαιρέσεις επιμέλειας για να σωθούν τα παιδιά.
Διότι εγώ παίρνω απ' το σχολείο σε τηλέφωνα που δεν υπάρχουν! και στέλνω e -mail μάλλον σε διευθύνσεις του πουθενά...
I am too old for this shit.
Θα τους βρει η ΕΚΑΜ, μην ανησυχείς.Στύξ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:22Aν τους βρεις ,ακόμα και για ενημέρωση φοίτησης τέκνων.Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:02 Τα έχουμε πει. Μόνη ρεαλιστική λύση οι μαζικές αφαιρέσεις επιμέλειας για να σωθούν τα παιδιά.
Διότι εγώ παίρνω απ' το σχολείο σε τηλέφωνα που δεν υπάρχουν! και στέλνω e -mail μάλλον σε διευθύνσεις του πουθενά...
I am too old for this shit.![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση