Τα αυτοκίνητα εντωμεταξύ μπορεί να κάνουν 50 χιλιάρικα αλλά ελάχιστα έχουν αυτόματη αλλαγή ώρας, λες και είναι καμμιά διαστημική τεχνολογία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:19 κάντε ότι θέλετε αλλά στείλτε και κάποιο χριστιανό να την αλλάξει σε αυτοκίνητο, ξυπνητήρια, φούρνους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Re: Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.
Διαστημική τεχνολογία δεν είναι, αλλά για να αλλάζουν αυτόματα την ώρα θα πρέπει να παίρνουν χρόνο από κάποιον ntp server, που σημαίνει πως θα πρέπει να έχουν σύνδεση στο δίκτυο (με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται).micmic έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:28Τα αυτοκίνητα εντωμεταξύ μπορεί να κάνουν 50 χιλιάρικα αλλά ελάχιστα έχουν αυτόματη αλλαγή ώρας, λες και είναι καμμιά διαστημική τεχνολογία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:19 κάντε ότι θέλετε αλλά στείλτε και κάποιο χριστιανό να την αλλάξει σε αυτοκίνητο, ξυπνητήρια, φούρνους
Δεν χρειάζεται ίντερνετ, μόνο να βάλεις την ζώνη ώρας.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:34Διαστημική τεχνολογία δεν είναι, αλλά για να αλλάζουν αυτόματα την ώρα θα πρέπει να παίρνουν χρόνο από κάποιον ntp server, που σημαίνει πως θα πρέπει να έχουν σύνδεση στο δίκτυο (με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται).micmic έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:28Τα αυτοκίνητα εντωμεταξύ μπορεί να κάνουν 50 χιλιάρικα αλλά ελάχιστα έχουν αυτόματη αλλαγή ώρας, λες και είναι καμμιά διαστημική τεχνολογία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:19 κάντε ότι θέλετε αλλά στείλτε και κάποιο χριστιανό να την αλλάξει σε αυτοκίνητο, ξυπνητήρια, φούρνους
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Βασικά είδα οτι το ntp μπορεί να γίνει και μέσω gps (ή ραδιοσυχνοτήτων, αλλά πολύ σπάνιο να βρεις ntp server over radio στην Ελλάδα). Η ζώνη δεν είμαι σίγουρος αν θα ήταν αρκετή (ειδικά σε ρολόγια χωρίς ανεξάρτητη πηγή ενέργειας).micmic έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:40Δεν χρειάζεται ίντερνετ, μόνο να βάλεις την ζώνη ώρας.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:34Διαστημική τεχνολογία δεν είναι, αλλά για να αλλάζουν αυτόματα την ώρα θα πρέπει να παίρνουν χρόνο από κάποιον ntp server, που σημαίνει πως θα πρέπει να έχουν σύνδεση στο δίκτυο (με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται).micmic έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:28
Τα αυτοκίνητα εντωμεταξύ μπορεί να κάνουν 50 χιλιάρικα αλλά ελάχιστα έχουν αυτόματη αλλαγή ώρας, λες και είναι καμμιά διαστημική τεχνολογία.
- hellegennes
Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτό έκαναν μέχρι την επινόηση της αλλαγής της ώρας, μόνο που το δεύτερο είναι απείρως πιο βολικό για πάρα πολλούς λόγους.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2024, 06:56η θερινη ωρα ειναι μια μαλακια.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 06:35 Μαλακίες. Η αλλαγή ώρας ήταν μια εξαιρετική ιδέα και δεν υπάρχει καμμιά σοβαρή ένδειξη ότι επηρεάζει το οτιδήποτε. Ό,τι έχει προταθεί σαν επίδραση δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από δεδομένα.
Με την θερινή ώρα θα πήγαιναν όλοι σκοτάδι στις δουλειές τους και τα παιδιά στο σχολείο.
Μια αληθινή συνέπεια απ' αυτό είναι περισσότερα ατυχήματα. Ένας σημαντικός αριθμός ατυχημάτων συμβαίνει τις πρώτες ώρες πριν το ξημέρωμα.
μια χαρα θα μπορουσαν να αλλαζουν τα ωραρια σχολειων, εργασιων, η οτι αλλο, αναλογα με την εποχη και τη διαρκεια της ημερας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν έχουν όλοι στατικά ωράρια, υπάρχουν επιχειρήσεις που ορίζουν αυτές τις ώρες εργασίας τους. Όλα ξεκίνησαν από το ότι το κράτος θέσπισε ωράρια για τις δημόσιες υπηρεσίες και τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ανάλυση γιατί είναι βολικό να είναι σταθερά αυτά. Μετά τους πήρε λίγο-πολύ όλους η μπάλα, αν και υπήρχαν από παλιά παραδοσιακές ώρες καταστημάτων αλλά όχι ενιαίες σε όλο το κράτος.Δημοκράτης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 09:45 Θεωρητικά έχεις ένα δίκιο αλλά στην πράξη δεν ξέρω αν θα χημιουργουσσ ένα μικρό χάος
Θα πρέπει να ενημερωθείς την χ ημερομηνία αν η κάθε δουλειά που θέλεις να κάνεις θα γίνει ή η επιχείρηση αποφάσισε ότι θα ανοίξει μια ώρα μετά
Αλλά προσωπικά δεν γνωρίζω τι εξυπηρετεί γενικώς το ότι η νομοθεσία προβλέπει ωράρια καταστημάτων και επιχειρήσεων. Υποθέτω κτι κακοιο υπαρκτο πρόβλημα έλυσαν τα κράτη ότι θεσπισαν ωράρια. Μπορει και όχι, για κράτη μιλάμε, πολλές φορές δεν παίρνουν αποφάσεις που λύνουν πραγματικά προβλήματα
Υπάρχουν επιχειρήσεις που ανήκουν σε σωματεία και εμπορικούς συλλόγους. Τα ωράρια τα θεσπίζουν αυτοί, όχι ακριβώς το κράτος και εξυπηρετεί διπλό σκοπό: να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ο ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους αν είναι νόμιμο να απασχολούνται εργαζόμενοι σε τυχαίο έλεγχο και να μην υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ επιχειρήσεων στις ώρες που ανοίγουν γιατί και στον κλάδο κάνει ζημιά και στους υπαλλήλους.
Γενικότερα σαν ιδέα αν κάτι μπορεί να έχει σταθερό ωράριο είναι καλό να το έχει. Κι εγώ που δεν ανήκω σε ρυθμιζόμενο επάγγελμα έχω σταθερό ωράριο. Όταν δεν απασχολούσα υπαλλήλους βράδυ έκλεινα πιο αργά τα καλοκαίρια αλλά τώρα κλείνω την ίδια ώρα όλον τον χρόνο.
Και στην οικονομία κάνει καλό να υπάρχουν σταθερά ωράρια. Αυξάνει την παραγωγή και την κατανάλωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το πιο πυκνοκατοικημένο κομμάτι της Αφρικής είναι πέριξ του ισημερινού και ανάμεσα στις δυο τροπικές ζώνες. Η διαφορά μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα είναι μικρή.micmic έγραψε: 30 Οκτ 2024, 09:54 Πάντως το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν έχει αλλαγή ώρας, και δεν μιλάμε μόνο για χώρες που είναι κοντά στον Ισημερινό. Από όλη την Ασία έχει μόνο η Μογγολία, από όλη την Αφρική μόνο η Αίγυπτος. Η Αυστραλία έχει μονο στις μισές πολιτείες, η Νότια Αμερική ως επί το πλείστον δεν έχει.
Το ίδιο συμβαίνει λίγο-πολύ με την Ασία και την Νότια Αμερική, οι πυκνοκατοικημένες χώρες είναι κοντά στον ισημερινό και ανάμεσα στους δυο τροπικούς. Ουσιαστικά, οι περισσότερες χώρες που είναι αρκετά βόρια για να έχει νόημα η αλλαγή το ακολουθούν το σύστημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντως, νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας και την θέση μας στον γεωγραφικό χάρτη (γεωγραφικό μήκος), για να δούμε ποια είναι η σωστή ώρα που μας αναλογεί.
Ως γνωστόν, έχουμε ορίσει (αυθαίρετα) ως πρώτο μεασημβρινό αυτόν που περνά από το αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς.
Και αφού έχουμε 24 ώρες, η κάθε ζώνη ώρας έχει 15 μοίρες εύρος. Δηλαδή κάθε 15 μοίρες, αλλάζει η τοπική ώρα αλλάζει κατά 1 ώρα.
Συν 1 ώρα ανατολικά του Γκρήνουιτς, μείον 1 ώρα δυτικά του.
Η Ελλάδα εκτείνεται σε ένα γεωγραφικό μήκος από 24 έως 28 μοίρες, μέση τιμή 24 μοίρες (ανατολικά).
Δηλαδή, και αν θέλαμε να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, θα έπρεπε να είχαμε συν 1 ώρα και 40 λεπτά από το Γκρήνουιτς...
Φυσικά το έχουμε στρογγυλοποιήσει στις +2 ώρες από το Γκρήνουιτς.
Πράγμα που έχουν κάνει πολλές άλλες χώρες και κάποιες που το έχουν παρακάνει...
Π.χ. η Πορτογαλία, που ενώ εκτείνεται λίγο δυτικά του Γκρήνουιτς, αντί να έχει ώρα Γκρήνουιτς, έχει ώρα κεντρικής Ευρώπης, δηλαδή +1 ώρα!
Έτσι, νομίζω ότι +3 ώρες σαν μόνιμη ώρα, είναι αρκετά έξω από την ώρα που μας αναλογεί.
ΥΓ.
Προσωπικά, δεν έχω παρατηρήσει κάποια "βιολογική" αλλαγή ή δυσκολία προσαρμογής κάθε φορά που αλλάζουμε ώρα.
Ως γνωστόν, έχουμε ορίσει (αυθαίρετα) ως πρώτο μεασημβρινό αυτόν που περνά από το αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς.
Και αφού έχουμε 24 ώρες, η κάθε ζώνη ώρας έχει 15 μοίρες εύρος. Δηλαδή κάθε 15 μοίρες, αλλάζει η τοπική ώρα αλλάζει κατά 1 ώρα.
Συν 1 ώρα ανατολικά του Γκρήνουιτς, μείον 1 ώρα δυτικά του.
Η Ελλάδα εκτείνεται σε ένα γεωγραφικό μήκος από 24 έως 28 μοίρες, μέση τιμή 24 μοίρες (ανατολικά).
Δηλαδή, και αν θέλαμε να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, θα έπρεπε να είχαμε συν 1 ώρα και 40 λεπτά από το Γκρήνουιτς...
Φυσικά το έχουμε στρογγυλοποιήσει στις +2 ώρες από το Γκρήνουιτς.
Πράγμα που έχουν κάνει πολλές άλλες χώρες και κάποιες που το έχουν παρακάνει...
Π.χ. η Πορτογαλία, που ενώ εκτείνεται λίγο δυτικά του Γκρήνουιτς, αντί να έχει ώρα Γκρήνουιτς, έχει ώρα κεντρικής Ευρώπης, δηλαδή +1 ώρα!
Έτσι, νομίζω ότι +3 ώρες σαν μόνιμη ώρα, είναι αρκετά έξω από την ώρα που μας αναλογεί.
ΥΓ.
Προσωπικά, δεν έχω παρατηρήσει κάποια "βιολογική" αλλαγή ή δυσκολία προσαρμογής κάθε φορά που αλλάζουμε ώρα.
- hellegennes
I beg to differ. Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος βλέπει νύχτα και λέει "α, ωραία, θα ξεκινήσω ορεξάτος για δουλειά"; Ναι, τώρα δεν θα ήταν ακόμη τελείως νύχτα στις 8 χωρίς αλλαγή ώρας, αλλά μεταξύ Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου θα ήταν και θα παραήταν.vantono έγραψε: 30 Οκτ 2024, 09:58Υποσυνείδητα ειναι κάτι που σε κανει να αισθανεσαι πιο παραγωγικός παντως, οταν ξυπνήσεις νυχτα (δεν ειναι και νυχτα-νυχτα μαυρη νυχτα, νωρίς ξημερωματα ειναι) και όσο περνάει η ωρα και ετοιμάζεσαι για δουλειά βλεπεις να ξημερώνει όλο και περισσότερο.Green Dragon έγραψε: 30 Οκτ 2024, 08:23hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 06:35 Μαλακίες. Η αλλαγή ώρας ήταν μια εξαιρετική ιδέα και δεν υπάρχει καμμιά σοβαρή ένδειξη ότι επηρεάζει το οτιδήποτε. Ό,τι έχει προταθεί σαν επίδραση δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από δεδομένα.
Με την θερινή ώρα θα πήγαιναν όλοι σκοτάδι στις δουλειές τους και τα παιδιά στο σχολείο.
Μια αληθινή συνέπεια απ' αυτό είναι περισσότερα ατυχήματα. Ένας σημαντικός αριθμός ατυχημάτων συμβαίνει τις πρώτες ώρες πριν το ξημέρωμα.![]()
![]()
![]()
Δεν έχω καμία όρεξη να ξυπνάω 7 και να είναι έξω νύχτα.
Μην ξεχνάς ότι για εμάς τον χειμώνα ξημερώνει περίπου 10 λεπτά αργότερα από ό,τι στην Αθήνα (και το ανάποδο το καλοκαίρι).
Δεν συνέβη ποτέ τέτοιο πράγμαDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:15 Αλλά στην ΕΕ δεν σέβονται τη λαϊκή εντολή που πήραν για την κατάργηση της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
γιατι τωρα που καθεται;Lord Brum έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:22Θα άλλαζε το σχολείο το ωράριο του, θα κρατούσε σταθερό το δικό της μια επιχείρηση και ο εργαζόμενος γονέας θα καθόταν στο παγωτόΑσέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2024, 08:57ναι αλλα ειναι μια αχρειαστη διαδικασια.Δημοκράτης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 08:02
Μα η αλλαγή της ώρας πρακτικά αυτό είναι
Όλα ορίζονται να γινονται μια ώρα πριν ή μια ωρα μετά
Το ότι " βαφτίζουμε " οι άνθρωποι το τώρα 8 ή 9 ή ώρα είναι καθαρά δική μας επιλογή
Μπορείς να πεις ότι συνεχίζει να είναι 8 αλλά εσύ θα πηγαίνεις για δουλεια στις 9
καθε υπηρεσια, επιχειρηση κλπ, θα επρεπε απο μονη της να οριζει το ωραριο της, να το αλλαζει οποια στιγμη θελει κατα πως θελει, χωρις καποιον γενικο κανονα.
ας πουμε οποιος δουλευει 9-5 μπορει να μην το αλλαζει καθολου. αλλος μπορει να το αλλαζει περισσοτερες απο μια φορα το χρονο, η για διαφορετικο χρονικο διαστημα απο μια ωρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oτι εχουμε λυσει ολα τα προβληματα στην ΕΕ και αυτο που μας καιει ειναι η αλλαγη της ωρας...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Ας το πάρουμε αντίστροφα.George_V έγραψε: 30 Οκτ 2024, 21:58 Oτι εχουμε λυσει ολα τα προβληματα στην ΕΕ και αυτο που μας καιει ειναι η αλλαγη της ωρας...
Λύνουμε τόσο καλά όλα τα μεγάλα προβλήματα, που δεν μένει χρόνος για τα μικρά σαν κι αυτό. Όλα πάνε τόσο καλά με τις μεγάλες στρατηγικές μας επιλογές, που δεν χρειαζόμαστε μικρά τυρακια σαν αυτό για να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε καλά χέρια.
οχι, το πρωτο ειναι πιο βολικοhellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:56Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτό έκαναν μέχρι την επινόηση της αλλαγής της ώρας, μόνο που το δεύτερο είναι απείρως πιο βολικό για πάρα πολλούς λόγους.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2024, 06:56η θερινη ωρα ειναι μια μαλακια.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 06:35 Μαλακίες. Η αλλαγή ώρας ήταν μια εξαιρετική ιδέα και δεν υπάρχει καμμιά σοβαρή ένδειξη ότι επηρεάζει το οτιδήποτε. Ό,τι έχει προταθεί σαν επίδραση δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από δεδομένα.
Μια αληθινή συνέπεια απ' αυτό είναι περισσότερα ατυχήματα. Ένας σημαντικός αριθμός ατυχημάτων συμβαίνει τις πρώτες ώρες πριν το ξημέρωμα.
μια χαρα θα μπορουσαν να αλλαζουν τα ωραρια σχολειων, εργασιων, η οτι αλλο, αναλογα με την εποχη και τη διαρκεια της ημερας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- hellegennes
Να ανοίγει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει, να αλλάζουνε ας πούμε κατά βούληση τα ωράρια στους υπαλλήλους τους οι επιχειρήσεις, να αλλάζουν τα σχολεία και να μην ξέρουν τι να κάνουν τα παιδιά τους, να μην ξέρεις πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και όλο αυτό το μπάχαλο που προτείνεις;Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:06οχι, το πρωτο ειναι πιο βολικοhellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:56Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτό έκαναν μέχρι την επινόηση της αλλαγής της ώρας, μόνο που το δεύτερο είναι απείρως πιο βολικό για πάρα πολλούς λόγους.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2024, 06:56
η θερινη ωρα ειναι μια μαλακια.
μια χαρα θα μπορουσαν να αλλαζουν τα ωραρια σχολειων, εργασιων, η οτι αλλο, αναλογα με την εποχη και τη διαρκεια της ημερας.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 06:35 Μαλακίες. Η αλλαγή ώρας ήταν μια εξαιρετική ιδέα και δεν υπάρχει καμμιά σοβαρή ένδειξη ότι επηρεάζει το οτιδήποτε. Ό,τι έχει προταθεί σαν επίδραση δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από δεδομένα.
Τι γραφει παλι ρε το ατομο;

https://www.statistics.gr/documents/201 ... a6d74fc45c
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner