SeaHawk έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:58 Ποια ειναι η λαθος επιλογη;
Το οτι εκανε μια συνηθισμενη αισθητικη επεμβαση η οτι διαλεξε τον συγκεκριμενο γιατρο;
Γιατι αν εννοεις το 1ο αυτο που γραφεις ειναι εξωφρενικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτοκτόνησε έπειτα από αποτυχημένη μεταμόσχευση γενειάδας στην Τουρκία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Αυτοκτόνησε έπειτα από αποτυχημένη μεταμόσχευση γενειάδας στην Τουρκία
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Όποιον δεν έβγαζε γένια θυμάμαι πως τον λέγαμε σπανό.
ε και τι; αχρηστα ειναι εγω τα βριζω συνεχως οταν αναγκαζομαι να τα ξυριζω
- Otto Weininger
Σε λίγο θα μας πούνε κάποιοι ότι όσες βάφουν τον μαλλί στο κομμωτήριο έχουν ψυχολογικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
αν το βαφεις εχειςOtto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 07:57 Σε λίγο θα μας πούνε κάποιοι ότι όσες βάφουν τον μαλλί στο κομμωτήριο έχουν ψυχολογικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 00:58 Μπορούν να παρθούν μοσχεύματα και από άλλες περιοχές;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Όλοι έχουμε κάνα δυο γνωστούς που έχουν κάνει τέτοιες επεμβάσεις καθημερινής ρουτίνας.Green Dragon έγραψε: 29 Οκτ 2024, 07:45SeaHawk έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:58 Ποια ειναι η λαθος επιλογη;
Το οτι εκανε μια συνηθισμενη αισθητικη επεμβαση η οτι διαλεξε τον συγκεκριμενο γιατρο;
Γιατι αν εννοεις το 1ο αυτο που γραφεις ειναι εξωφρενικο.![]()
Εγώ μλκ μου ούτε καν ήξερα πως γίνεται τέτοια μεταμόσχευση.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Κατ' αρχας αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα στο να τσουγκρισουμε τα ποτηρια μας με τη γυναικα σου και να πουμε δυο τυπικες κουβεντες vs να κλειστουμε ενα βραδυ στη σουιτα με δυο μπουκαλια βοτκα.Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 07:57 Σε λίγο θα μας πούνε κάποιοι ότι όσες βάφουν τον μαλλί στο κομμωτήριο έχουν ψυχολογικά.
Δευτερον ναι εχουν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι;Πτολεμαίος έγραψε: 29 Οκτ 2024, 08:12
Όλοι έχουμε κάνα δυο γνωστούς που έχουν κάνει τέτοιες επεμβάσεις καθημερινής ρουτίνας.![]()
Εγώ μλκ μου ούτε καν ήξερα πως γίνεται τέτοια μεταμόσχευση.![]()
Θεωρεις οτι γνωριζεις ποιοι γνωστοι σου εχουν κανει πχ λευκανση πρωκτου η λιφτιγκ οσχεου;
Τι σε εκανε να πιστεψεις οτι θα στο ελεγαν αν εχουν κανει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 29 Οκτ 2024, 08:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ούτε εγώ, πρώτη φορά εδώ το είδα.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Οκτ 2024, 08:12Όλοι έχουμε κάνα δυο γνωστούς που έχουν κάνει τέτοιες επεμβάσεις καθημερινής ρουτίνας.Green Dragon έγραψε: 29 Οκτ 2024, 07:45SeaHawk έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:58 Ποια ειναι η λαθος επιλογη;
Γιατι αν εννοεις το 1ο αυτο που γραφεις ειναι εξωφρενικο.![]()
![]()
Μια επισης παρα πολυ νορμαλ επεμβαση που δεν εισαι καθολου σουπερμαρκετ νευρωσεων αν την εχεις αναγκη.SeaHawk έγραψε: 29 Οκτ 2024, 08:23Γιατι;Πτολεμαίος έγραψε: 29 Οκτ 2024, 08:12
Όλοι έχουμε κάνα δυο γνωστούς που έχουν κάνει τέτοιες επεμβάσεις καθημερινής ρουτίνας.![]()
Θεωρεις οτι γνωριζεις ποιοι γνωστοι σου εχουν κανει πχ λευκανση πρωκτου;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Και τι θα γινει;
Θα συζηταμε τοσες σελιδες για την αγνοια σας;
https://senecamd.com/el/therapies/https ... NYEALw_wcB
https://www.advancedhairclinics.gr/emfy ... p0EALw_wcB
https://hairsurgery.gr/2023/03/29/%CE%B ... %8E%CE%BD/
https://www.anastasakishairclinic.gr/me ... sta-genia/
https://regrow.gr/emfyteusi-genion/
- Otto Weininger
Όχι δεν έχουν. Τουλάχιστον δεν έχουν επειδή τα βάφουν.foscilis έγραψε: 29 Οκτ 2024, 08:23Κατ' αρχας αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα στο να τσουγκρισουμε τα ποτηρια μας με τη γυναικα σου και να πουμε δυο τυπικες κουβεντες vs να κλειστουμε ενα βραδυ στη σουιτα με δυο μπουκαλια βοτκα.Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 07:57 Σε λίγο θα μας πούνε κάποιοι ότι όσες βάφουν τον μαλλί στο κομμωτήριο έχουν ψυχολογικά.
Δευτερον ναι εχουν.
Αν το υπεραναλυσεις, ούτε το να χτενίζεται κάποιος είναι νορμάλ, μιας και θέλει να φαίνεται ωραίος.
Από κει και πέρα επεμβαση με επέμβαση έχει διαφορά και πλέον τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις ακόμα και στα μούτρα δε θα τις πάρεις χαμπάρι καν. Αλλά θα έχουν κάνει την δουλειά τους.
Το να θέλει κάποιος να βάλει μούσια, είναι όντως πιο ακραίο από το να βάλει ή μαλλί ή έστω να κλείσει το μπιφτέκι που έχει πίσω.
Γενικά τίποτα από μόνο του δεν είναι καλό ή κακό, ούτε δείχνει απαραίτητα κάτι για αυτόν που το κάνει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για το μαλλί υπάρχουν κάτι περουκίνια τεφαρίκι, σου περνάνε μια κόλλα, μετά απλώνουν το κουνάβι πάνω και γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Και χωρίς να φαίνεται καν για περούκα, όσοι δεν σε ξέρουν νομίζουν ότι είναι τα κανονικά σου μαλλιά.
Δεν ξέρω τι συντήρηση μπορεί να θέλει αυτό, αλλά έχει τη φάση του. Κάτι αντίστοιχο έπρεπε να υπήρχε και με τα γένια, περουκόμουσο.
Δεν ξέρω τι συντήρηση μπορεί να θέλει αυτό, αλλά έχει τη φάση του. Κάτι αντίστοιχο έπρεπε να υπήρχε και με τα γένια, περουκόμουσο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 2997 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 0 Απαντήσεις