εχω εναν φιλο, Γιωργη τον λενε (ελενε που λετε κιακατ)
καθε Κυριακη τρωμε διαφορα, πορκ, μπηφ αλλα και κουτοπουλα
ελευθερας τα εχει ο νεαρος
και τρων αποφαγια απο κοτοπουλα
πραγματικα ΤΙ σημαινει ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ κοτοπουλο?
εχω εναν φιλο, Γιωργη τον λενε (ελενε που λετε κιακατ)
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Πω μλκ μην εισαι πρηχτης προφανως αυτα που ταιζονται με συγκεκριμενες τροφες και τα βλεπει και λιγο ο ηλιος.Zundapp έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:24εχω εναν φιλο, Γιωργη τον λενε (ελενε που λετε κιακατ)
καθε Κυριακη τρωμε διαφορα, πορκ, μπηφ αλλα και κουτοπουλα
ελευθερας τα εχει ο νεαρος
και τρων αποφαγια απο κοτοπουλα
πραγματικα ΤΙ σημαινει ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ κοτοπουλο?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εντζοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:29Εντζοι
https://www.agroktima-arampatzi.gr/imag ... 4_2007.pdf
https://www.agroktima-arampatzi.gr/imag ... 9_2008.pdf

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μιλάμε ότι είσαι τέρας επιχειρηματικότητας...Niki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 09:50 Έφτιαξα μια μονάδα από βιολογικά κοτόπουλα.
Άρχισαν να έρχονται κάθε τόσο επιθεωρητές υγείας.
Όμως αυτοί δεν ερχόντουσαν μόνο για μένα με ραντεβού όπως γίνεται στο εξωτερικό , πρώτα πήγαιναν και σε άλλες φάρμες.
Δηλαδή έβγαζαν ένα πρόγραμμα σήμερα θα κάνουμε όλες αυτές τις φάρμες.
Από φόβο μην μεταδώσουν τίποτα στην φάρμα μου από άλλη φάρμα έβαλα στην αρχή ένα χαλί για τα αυτοκίνητα μετά έφτιαξα ένα λάκκο με απολυμαντικό υγρό.
Τους έδινα πασουμάκια , γάντια αποστειρωμένη ποδιά καπέλο.
Φυσικά είχα και την γκρίνια τους.
Όμως όπως μου είπε ο κτηνίατρος δεν ήτανε αρκετά τα μέτρα που παίρνουμε να προφυλαχτούμε από τους επιθεωρητές υγείας.
Τέλος πάντων για να μην το πλατειάζω στο τέλος έβαλα στην είσοδο μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων και ένα θάλαμο αέρα για τα ρούχα τους στην είσοδο των κτιρίων και μετά να φορέσουν τον δικό μου αποστειρωμένο εξοπλισμό.
Χτές πήγα σε μια συνέλευση και έμαθα ότι πρόσφατα εγκατέστησε η χώρα μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων στα σύνορα με την Βουλγαρία.
Έλεος!
Είστε βρωμιάρηδες , είστε επικίνδυνοι.
Λυπάμαι όλους τους φουκαράδες που πηγαίνετε στις φάρμες τους και κολλάτε τα πρόβατα τους και τις αίγες τους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.