!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #1
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misty_Blue την 21 Οκτ 2024, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To scare myself with my own desert places.
Αν δεν φαίνεται ποιος έβαλε κάθε κομμάτι σε κάθε γύρο και δεν φαίνεται η βαθμολογία που πήρε από κάθε παίχτη δεν υπάρχει διαφάνεια στο παιχνίδι όπως καταλαβαίνεις .. άρα ενισχύεται η καχυποψία έτσι δεν είναι ; αν κάποιοι μεταξύ τους έχουν κάνει συμμαχία να δίνουν 12άρια ο ένας στον άλλον δεν θα φαίνεται αν είναι κρυφή η βαθμολογία όπως καταλαβαίνεις .Πάντως όπως και να χει είναι λιγάκι τραβηγμένο όλο αυτό . Λες και υπάρχει κανένα βραβείοaLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:44Επειδή ήδη γνωρίζουμε λίγο-πολύ τι είδους τραγούδια ανεβάζει ποιος/α εδώ στο πχόρουμ, μήπως ενδεχομένως η επιβεβαίωση (με την ανακοίνωση των ονομάτων) ενισχύσει τυχόν στρατηγικές; (λέμε τώρα...)Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:36Τι εννοείς; Δεν πάει κάπου το μυαλό μου.
Δηλαδή αν ξέρω πως στον πρώτο γύρο βγήκε η aliCat πως θα με επηρεάσει ;![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 21 Οκτ 2024, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άρα θα ξέρετε τι θα βάλω μόλις μπορέσω
Προτεινόμενος από την πρώτη εβδομάδα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
πέρα απο μερικους που απλα βαζουν τραγουδια ή μπηκαν τώρα για το παιχνιδι, υπάρχουν και χρήστες που ειναι χρονια μέλη στο πχωρουμ κλπ. Οποτε θεωρουμε δεδομενο οτι υπάρχουν ψυχάκια στο ματς, θα βρουνε τρόπο να καταλαβουν ποιος εβαλε τι, πόσα δευτερόλεπτα ακουσε, τι ετρωγε τότε, την ηλικία τους κλπ.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:43 Αφού δεν θα ξέρουμε ποιος έβαλε τι..Ούτε γνωριζόμαστε μεταξύ μας..Πως θα υπονομεύσουμε κάποιον που κερδίζει αν παίζουμε για τη νίκη ;![]()
αλλα πλακα κανω, αφου τρεχει τόσα χρόνια το παιχνιδι θα ειναι δοκιμασμένο το φορματ.
οχι το εχει κανει σωστα, δεν εμφανιζει ακομα την λιστα, μονο στατους, αν εχεις βαλει ή οχι. Μονο εγω δινω σημασία νομιζω.
- Misty_Blue
Καλά εγώ απλά κομμάτια βάζω εδώ κ λίγους μήνες κι όχι συχνά.Απο αυτούς που συμμετέχουν μόνο 2 άτομα έχω πετύχει στα θέματα που βάζω τραγουδάκιαenaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:54πέρα απο μερικους που απλα βαζουν τραγουδια ή μπηκαν τώρα για το παιχνιδι, υπάρχουν και χρήστες που ειναι χρονια μέλη στο πχωρουμ κλπ. Οποτε θεωρουμε δεδομενο οτι υπάρχουν ψυχάκια στο ματς, θα βρουνε τρόπο να καταλαβουν ποιος εβαλε τι, πόσα δευτερόλεπτα ακουσε, τι ετρωγε τότε, την ηλικία τους κλπ.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:43 Αφού δεν θα ξέρουμε ποιος έβαλε τι..Ούτε γνωριζόμαστε μεταξύ μας..Πως θα υπονομεύσουμε κάποιον που κερδίζει αν παίζουμε για τη νίκη ;![]()
αλλα πλακα κανω, αφου τρεχει τόσα χρόνια το παιχνιδι θα ειναι δοκιμασμένο το φορματ.
Αν θες να συμμετάσχεις πρέπει να έχεις βάλει κομμάτι πρώτου γύρου μέχρι αύριο στις 19:00Μπίστης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:53![]()
Άρα θα ξέρετε τι θα βάλω μόλις μπορέσω
Προτεινόμενος από την πρώτη εβδομάδα![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
το πιο σωστό σχόλιο ως τώρα . κι εγώ γι'αυτό παίζω . για να ακούσω κάτι καλό που δεν ξέρω . αν μου βάλετε σούπες ετοιμαστείτε για κουλούριαJimmy81 έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:49Το απρόβλεπτο είναι που με συναρπάζει στο διαγωνισμό. Μπορεί να είναι και μια καλή ευκαιρία να σου μείνουν τραγούδια που δεν θα τα συναντούσες αλλιώς.![]()
Κάποια πάλι μπορεί να τα έχουμε ακούσει και να μην σου πάρει πολύ χρόνο η αξιολόγηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 21 Οκτ 2024, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Σωστό κι αυτό.mojorisin έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:52Αν δεν φαίνεται ποιος έβαλε κάθε κομμάτι σε κάθε γύρο και δεν φαίνεται η βαθμολογία που πήρε από κάθε παίχτη δεν υπάρχει διαφάνεια στο παιχνίδι όπως καταλαβαίνεις .. άρα ενισχύεται η καχυποψία έτσι δεν είναι ; αν κάποιοι μεταξύ τους έχουν κάνει συμμαχία να δίνουν 12άρια ο ένας στον άλλον δεν θα φαίνεται αν είναι κρυφή η βαθμολογία όπως καταλαβαίνεις .Πάντως όπως και να χει είναι λιγάκι τραβηγμένο όλο αυτό . Λες και υπάρχει κανένα βραβείοaLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:44Επειδή ήδη γνωρίζουμε λίγο-πολύ τι είδους τραγούδια ανεβάζει ποιος/α εδώ στο πχόρουμ, μήπως ενδεχομένως η επιβεβαίωση (με την ανακοίνωση των ονομάτων) ενισχύσει τυχόν στρατηγικές; (λέμε τώρα...)Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:36
Τι εννοείς; Δεν πάει κάπου το μυαλό μου.
Δηλαδή αν ξέρω πως στον πρώτο γύρο βγήκε η aliCat πως θα με επηρεάσει ;![]()
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τα έγραψα, πάτησα κάτι που μοιάζει με σεηβ σαν δισκέτα και πηδιεται ασυστολως, δεν με βλέπω ως μπλέ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NovaLacertae
Ναι θα αναρτώνται και εδω τα αποτελέσματα οπως φαινεται και στο θεμα με προηγούμενο παιχνίδιMisty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:37Λογικά ναι..Απ' ότι κατάλαβα θα αναρτώνται εδώ τ'αποτελέσματαBazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:33 Εμεις που δεν συμμετ2χουμε θα εχουμε ενημερωση για τα κομματια και τους νικητες των γυρων;
αλλά και στην σελίδα του παιχνιδιού για τους επισκέπτες οπως εχει δωσει το λινκ στο πρωτο ποστ ο Μικ (το ξαναβαζω)
Guest page: https://forumvision.github.io/phorum/game.html
- Misty_Blue
Έγινες μπλε.Καλώς ήρθες στο στρουμφοχωριόΜπίστης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:04 Τα έγραψα, πάτησα κάτι που μοιάζει με σεηβ σαν δισκέτα και πηδιεται ασυστολως, δεν με βλέπω ως μπλέ
- NovaLacertae
Αν κανεις ανανεωση στη σελιδα θα δεις οτι ειμαστε ολοι μπλεΜπίστης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:04 Τα έγραψα, πάτησα κάτι που μοιάζει με σεηβ σαν δισκέτα και πηδιεται ασυστολως, δεν με βλέπω ως μπλέ
Φιου
Καλά ντουζ πουαν σε ολους
Καλά ντουζ πουαν σε ολους
Δεν χρειαζόταν να γράψεις τόσα, το πιάσαμε το υπονούμενο.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:54πέρα απο μερικους που απλα βαζουν τραγουδια ή μπηκαν τώρα για το παιχνιδι, υπάρχουν και χρήστες που ειναι χρονια μέλη στο πχωρουμ κλπ. Οποτε θεωρουμε δεδομενο οτι υπάρχουν ψυχάκια στο ματς, θα βρουνε τρόπο να καταλαβουν ποιος εβαλε τι, πόσα δευτερόλεπτα ακουσε, τι ετρωγε τότε, την ηλικία τους κλπ.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:43 Αφού δεν θα ξέρουμε ποιος έβαλε τι..Ούτε γνωριζόμαστε μεταξύ μας..Πως θα υπονομεύσουμε κάποιον που κερδίζει αν παίζουμε για τη νίκη ;![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση