!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- NewModelArmy
Re: Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών
Τις εταιρείες κινητής τις ενδιαφέρει αν είσαι ενεργός φοιτητής οχι αν έχεις περάσει το ν+2 ετη σπουδων. 40 χρονων να είναι ο άλλος μπορεί να βγάλει βεβαιωση σπουδων και να ενεργοποιησει αυτές τις προσφορές. Αλλο αυτό αλλο τα πάσα σε συγκοινωνίες
-
Εμπεδοκλής
Θα μπορούσες. Μπορείς να πεις ότι έχεις παιδί φοιτητή. Η ίδια η υπάλληλος θα σου πει να βρεις πάσο από κανένα γνωστό σου αν δεν έχεις. Ζει από τις προμήθειες του συμβολαίου. Δεν την απασχολεί η πραγματικότητα.George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:16Οποτε αν παω εγω και τους πω οτι ειμαι φοιτητης το παιρνω?Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06Ούτε καν. Επίσης, άλλο τσάμπα, άλλο προωθητική ενέργεια. Έχει βγάλει τώρα η ΔΕΗ διαφήμιση για φοιτητικό ρεύμα ως προωθητική ενέργεια. Αδιάφορο αν είναι όντως φοιτητές. Αν πρέπει να εξηγήσουμε ότι άλλο προωθητική ενέργεια ιδιωτικής εταιρείας, άλλο δωρεάν, ας το αφήσουμε λιγάκι.George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:03
Αυτο δεν προυποθετει αποδεικτικο φοιτησης ομως?
Αλλιως να παω κι εγω να λεω οτι ειμαι φοιτητης στον ΟΤΕ και να παιρνω τσαμπα ιντερνετ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αν χρειαστεί θα ψηφίσουν και οι νεκροίGeorge_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 10:10Σιγα την εκκαθαριση.
Στις τελευταιες εκλογες βρηκα μεσα στους εκλογικους καταλογους και τον πατέρα μου και τον παππου μου.
Και το ωραιο ειναι οτι αυτοι μετρανε για αποχη.
Λογικο γιατι απο τον Αλλο Κοσμο δεν υπαρχει ακομα Επιστολικη Ψηφος.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06 Η κατάργηση των αιωνίων φοιτητών είναι αποκεφαλισμός της διαβιου μάθησης
Άμα δεν το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες που λεν και στο χωριό μου, πας και βρίσκεις δουλειά για να ζήσεις καλέ μου άνθρωπε.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα να ''σπουδαζεις'' για μια 10ετία + και να νομίζεις οτι κάνεις κάτι τις σπουδαίο.
Η ευκαιρία σου δίδεται απλόχερα. Διαφορετικά είναι θαρρώ ανώφελο για κάποιον να εστιάζει σε μια φτηνή δικαιολογία. Αξιοπρέπεια νο;
Έλα μην τρελλαθούμε κι όλας.
Έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πόσα χρόνια ρε αδερφέ, θέλει κάποιος για να σπουδάσει ; Αν δεν του τύχει κάτι σημαντικό, ( που το βγάζουμε στην απ'έξω..), πρέπει να κωλοβαράει μια ζωή και μετά να ζητάει και τα ρέστα; Τί άλλο θα διαβάσουμε / θα δούμε ωρέ Θεοί του Ολύμπου;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:23Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06 Η κατάργηση των αιωνίων φοιτητών είναι αποκεφαλισμός της διαβιου μάθησης![]()
Άμα δεν το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες που λεν και στο χωριό μου, πας και βρίσκεις δουλειά για να ζήσεις καλέ μου άνθρωπε.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα να ''σπουδαζεις'' για μια 10ετία + και να νομίζεις οτι κάνεις κάτι τις σπουδαίο.
Η ευκαιρία σου δίδεται απλόχερα. Διαφορετικά είναι θαρρώ ανώφελο για κάποιον να εστιάζει σε μια φτηνή δικαιολογία. Αξιοπρέπεια νο;
Είναι μέτρο-σόου.
Βασικά, δεν τις ενδιαφέρει τίποτα. Και δεν νομίζω να ζητούν πιστοποιήσεις. Απλώς προτιμούν τη διάθεση πολλών οικονομικών πακέτων με την χ ή ψ πρόφαση, από τα λίγα ή το τίποτα.NewModelArmy έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:20 Τις εταιρείες κινητής τις ενδιαφέρει αν είσαι ενεργός φοιτητής οχι αν έχεις περάσει το ν+2 ετη σπουδων. 40 χρονων να είναι ο άλλος μπορεί να βγάλει βεβαιωση σπουδων και να ενεργοποιησει αυτές τις προσφορές. Αλλο αυτό αλλο τα πάσα σε συγκοινωνίες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, σαφώς και οι αιώνιοι δεν έχουν το δικαίωμα παροχών που έχουν ενεργοί φοιτητές αλλά μόνον και μόνον ο προγραμματισμός των αναγκών του κάθε τμήματος, σαφώς και βασίζεται στον αριθμό των καταγεγραμμένων φοιτητών ακόμη και αν έχουν να πατήσουν στη σχολή από τον περασμένο αιώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δημιουργεί την αίσθηση στον βλάκα/πελάτη της ΝΔ πως "συμμαζευει το κράτος ο Κυριάκος"Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:23Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06 Η κατάργηση των αιωνίων φοιτητών είναι αποκεφαλισμός της διαβιου μάθησης![]()
Είναι μέτρο-σόου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Green Dragon
Ακριβώς, το είπα και πιο πάνω. Αντί να πιάσουν κανέναν γύφτο ασχολούνται με ανενεργές εγγραφέςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:54 Δημιουργεί την αίσθηση στον βλάκα/πελάτη της ΝΔ πως "συμμαζευει το κράτος ο Κυριάκος"
Βλέπω πως γράφουν μαλακίες. Αλλά γενική κουβέντα πρέπει να διορθωθεί κι αυτό το απόστημα.Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:23Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06 Η κατάργηση των αιωνίων φοιτητών είναι αποκεφαλισμός της διαβιου μάθησης![]()
Είναι μέτρο-σόου.
ετσι ακριβως 6 χρονια εχει που τελειωσε το πανεπιστημιο η αδερφη μου και 4 εγω σχεδον και δεν εχουν κοψει σε κανεναν το φοιτητικο , εχω ακουσει ομως και περιπτωσεις ( πιο σπανιες ) που τα κοβουν . προφανως εχει να κανει με μαρκετιν η '' αναγκες ''ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:49Βασικά, δεν τις ενδιαφέρει τίποτα. Και δεν νομίζω να ζητούν πιστοποιήσεις. Απλώς προτιμούν τη διάθεση πολλών οικονομικών πακέτων με την χ ή ψ πρόφαση, από τα λίγα ή το τίποτα.NewModelArmy έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:20 Τις εταιρείες κινητής τις ενδιαφέρει αν είσαι ενεργός φοιτητής οχι αν έχεις περάσει το ν+2 ετη σπουδων. 40 χρονων να είναι ο άλλος μπορεί να βγάλει βεβαιωση σπουδων και να ενεργοποιησει αυτές τις προσφορές. Αλλο αυτό αλλο τα πάσα σε συγκοινωνίες
- Green Dragon
Μα δεν είναι απόστημα γιατί δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Σαν τις πόρτες των ανσανσέρ που έγιναν υποχρεωτικές για να μην συμβαίνουν τα ατυχήματα που έτσι κι αλλιώς δεν συμβαίνουνΠασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:11Βλέπω πως γράφουν μαλακίες. Αλλά γενική κουβέντα πρέπει να διορθωθεί κι αυτό το απόστημα.Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47 Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.
Είναι μέτρο-σόου.
Δημιουργεί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που δημιουργούν οι κατάλογοι των ζωντανών νεκρών στους εκλογικούς καταλόγους.Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:16Μα δεν είναι απόστημα γιατί δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Σαν τις πόρτες των ανσανσέρ που έγιναν υποχρεωτικές για να μην συμβαίνουν τα ατυχήματα που έτσι κι αλλιώς δεν συμβαίνουνΠασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:11Βλέπω πως γράφουν μαλακίες. Αλλά γενική κουβέντα πρέπει να διορθωθεί κι αυτό το απόστημα.Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47 Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.
Είναι μέτρο-σόου.![]()
Κατά τα άλλα, υπάρχει και μια επικαιροποίηση των μαθημάτων στις σχολές, έτσι δεν είναι; Τόσο στα επιστημονικά, όσο και στα κοινωνικοπολιτικά, ιστορικά πεδία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πριν 3 χρόνια εγγράφηκα για δεύτερο πτυχίο αλλά δεν έχω πάει ποτέ λόγω δουλειάς και κούρασης. Κάποια στιγμή θα με διαγράψουν. Λογικό το βρίσκω. Εκείνο που δεν μου αρέσει, είναι να μην μπορεί να σπουδάζει ο κόσμος επειδή δουλεύει για να συντηρηθεί, ο φτωχός κόσμος δηλαδή. Αναφέρομαι σε σχολές που έχουν υποχρεωτική παρουσία και εργαστήρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 1 Απαντήσεις