!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Τις εταιρείες κινητής τις ενδιαφέρει αν είσαι ενεργός φοιτητής οχι αν έχεις περάσει το ν+2 ετη σπουδων. 40 χρονων να είναι ο άλλος μπορεί να βγάλει βεβαιωση σπουδων και να ενεργοποιησει αυτές τις προσφορές. Αλλο αυτό αλλο τα πάσα σε συγκοινωνίες
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:16
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06
George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:03

Αυτο δεν προυποθετει αποδεικτικο φοιτησης ομως?

Αλλιως να παω κι εγω να λεω οτι ειμαι φοιτητης στον ΟΤΕ και να παιρνω τσαμπα ιντερνετ.
Ούτε καν. Επίσης, άλλο τσάμπα, άλλο προωθητική ενέργεια. Έχει βγάλει τώρα η ΔΕΗ διαφήμιση για φοιτητικό ρεύμα ως προωθητική ενέργεια. Αδιάφορο αν είναι όντως φοιτητές. Αν πρέπει να εξηγήσουμε ότι άλλο προωθητική ενέργεια ιδιωτικής εταιρείας, άλλο δωρεάν, ας το αφήσουμε λιγάκι.
Οποτε αν παω εγω και τους πω οτι ειμαι φοιτητης το παιρνω?
Θα μπορούσες. Μπορείς να πεις ότι έχεις παιδί φοιτητή. Η ίδια η υπάλληλος θα σου πει να βρεις πάσο από κανένα γνωστό σου αν δεν έχεις. Ζει από τις προμήθειες του συμβολαίου. Δεν την απασχολεί η πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

George_V έγραψε: 21 Οκτ 2024, 10:10
Lord Brum έγραψε: 21 Οκτ 2024, 10:07
Αλιόσα έγραψε: 21 Οκτ 2024, 09:52

τότε ποιος ο λόγος της διαγραφής;
Μια που καθαρίζουν τους εκλογικούς καταλόγους είπαν να το κάνουν και νε τους φοιτητικούς
Σιγα την εκκαθαριση.

Στις τελευταιες εκλογες βρηκα μεσα στους εκλογικους καταλογους και τον πατέρα μου και τον παππου μου.

Και το ωραιο ειναι οτι αυτοι μετρανε για αποχη.

Λογικο γιατι απο τον Αλλο Κοσμο δεν υπαρχει ακομα Επιστολικη Ψηφος.
αν χρειαστεί θα ψηφίσουν και οι νεκροί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06 Η κατάργηση των αιωνίων φοιτητών είναι αποκεφαλισμός της διαβιου μάθησης
:p3:

Άμα δεν το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες που λεν και στο χωριό μου, πας και βρίσκεις δουλειά για να ζήσεις καλέ μου άνθρωπε.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα να ''σπουδαζεις'' για μια 10ετία + και να νομίζεις οτι κάνεις κάτι τις σπουδαίο.
Η ευκαιρία σου δίδεται απλόχερα. Διαφορετικά είναι θαρρώ ανώφελο για κάποιον να εστιάζει σε μια φτηνή δικαιολογία. Αξιοπρέπεια νο;
Έλα μην τρελλαθούμε κι όλας.
Έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Πόσα χρόνια ρε αδερφέ, θέλει κάποιος για να σπουδάσει ; Αν δεν του τύχει κάτι σημαντικό, ( που το βγάζουμε στην απ'έξω..), πρέπει να κωλοβαράει μια ζωή και μετά να ζητάει και τα ρέστα; Τί άλλο θα διαβάσουμε / θα δούμε ωρέ Θεοί του Ολύμπου;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:23
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:06 Η κατάργηση των αιωνίων φοιτητών είναι αποκεφαλισμός της διαβιου μάθησης

Άμα δεν το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες που λεν και στο χωριό μου, πας και βρίσκεις δουλειά για να ζήσεις καλέ μου άνθρωπε.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα να ''σπουδαζεις'' για μια 10ετία + και να νομίζεις οτι κάνεις κάτι τις σπουδαίο.
Η ευκαιρία σου δίδεται απλόχερα. Διαφορετικά είναι θαρρώ ανώφελο για κάποιον να εστιάζει σε μια φτηνή δικαιολογία. Αξιοπρέπεια νο;
Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.

Είναι μέτρο-σόου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

NewModelArmy έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:20 Τις εταιρείες κινητής τις ενδιαφέρει αν είσαι ενεργός φοιτητής οχι αν έχεις περάσει το ν+2 ετη σπουδων. 40 χρονων να είναι ο άλλος μπορεί να βγάλει βεβαιωση σπουδων και να ενεργοποιησει αυτές τις προσφορές. Αλλο αυτό αλλο τα πάσα σε συγκοινωνίες
Βασικά, δεν τις ενδιαφέρει τίποτα. Και δεν νομίζω να ζητούν πιστοποιήσεις. Απλώς προτιμούν τη διάθεση πολλών οικονομικών πακέτων με την χ ή ψ πρόφαση, από τα λίγα ή το τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Κατά τα άλλα, σαφώς και οι αιώνιοι δεν έχουν το δικαίωμα παροχών που έχουν ενεργοί φοιτητές αλλά μόνον και μόνον ο προγραμματισμός των αναγκών του κάθε τμήματος, σαφώς και βασίζεται στον αριθμό των καταγεγραμμένων φοιτητών ακόμη και αν έχουν να πατήσουν στη σχολή από τον περασμένο αιώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47

Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.

Είναι μέτρο-σόου.
Δημιουργεί την αίσθηση στον βλάκα/πελάτη της ΝΔ πως "συμμαζευει το κράτος ο Κυριάκος"
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:54 Δημιουργεί την αίσθηση στον βλάκα/πελάτη της ΝΔ πως "συμμαζευει το κράτος ο Κυριάκος"
Ακριβώς, το είπα και πιο πάνω. Αντί να πιάσουν κανέναν γύφτο ασχολούνται με ανενεργές εγγραφές :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47

Είναι μέτρο-σόου.
Βλέπω πως γράφουν μαλακίες. Αλλά γενική κουβέντα πρέπει να διορθωθεί κι αυτό το απόστημα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:49
NewModelArmy έγραψε: 21 Οκτ 2024, 11:20 Τις εταιρείες κινητής τις ενδιαφέρει αν είσαι ενεργός φοιτητής οχι αν έχεις περάσει το ν+2 ετη σπουδων. 40 χρονων να είναι ο άλλος μπορεί να βγάλει βεβαιωση σπουδων και να ενεργοποιησει αυτές τις προσφορές. Αλλο αυτό αλλο τα πάσα σε συγκοινωνίες
Βασικά, δεν τις ενδιαφέρει τίποτα. Και δεν νομίζω να ζητούν πιστοποιήσεις. Απλώς προτιμούν τη διάθεση πολλών οικονομικών πακέτων με την χ ή ψ πρόφαση, από τα λίγα ή το τίποτα.
ετσι ακριβως 6 χρονια εχει που τελειωσε το πανεπιστημιο η αδερφη μου και 4 εγω σχεδον και δεν εχουν κοψει σε κανεναν το φοιτητικο , εχω ακουσει ομως και περιπτωσεις ( πιο σπανιες ) που τα κοβουν . προφανως εχει να κανει με μαρκετιν η '' αναγκες ''
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:11
Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47 Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.

Είναι μέτρο-σόου.
Βλέπω πως γράφουν μαλακίες. Αλλά γενική κουβέντα πρέπει να διορθωθεί κι αυτό το απόστημα.
Μα δεν είναι απόστημα γιατί δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Σαν τις πόρτες των ανσανσέρ που έγιναν υποχρεωτικές για να μην συμβαίνουν τα ατυχήματα που έτσι κι αλλιώς δεν συμβαίνουν :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:16
Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:11
Green Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:47 Το μέτρο δεν έχει καμιά επίδραση σε τίποτα, αυτό λέμε οι περισσότεροι. Άσε τα κνιτομπότ, είναι ειδική κατηγορία.

Είναι μέτρο-σόου.
Μα δεν είναι απόστημα γιατί δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Σαν τις πόρτες των ανσανσέρ που έγιναν υποχρεωτικές για να μην συμβαίνουν τα ατυχήματα που έτσι κι αλλιώς δεν συμβαίνουν :lol:
Δημιουργεί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που δημιουργούν οι κατάλογοι των ζωντανών νεκρών στους εκλογικούς καταλόγους.

Κατά τα άλλα, υπάρχει και μια επικαιροποίηση των μαθημάτων στις σχολές, έτσι δεν είναι; Τόσο στα επιστημονικά, όσο και στα κοινωνικοπολιτικά, ιστορικά πεδία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Πριν 3 χρόνια εγγράφηκα για δεύτερο πτυχίο αλλά δεν έχω πάει ποτέ λόγω δουλειάς και κούρασης. Κάποια στιγμή θα με διαγράψουν. Λογικό το βρίσκω. Εκείνο που δεν μου αρέσει, είναι να μην μπορεί να σπουδάζει ο κόσμος επειδή δουλεύει για να συντηρηθεί, ο φτωχός κόσμος δηλαδή. Αναφέρομαι σε σχολές που έχουν υποχρεωτική παρουσία και εργαστήρια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”