Επίπεδο στο διάλογο δεν βλεπω μονο να διατηρείς τύπε μου, και πολύ με στεναχωράςΣπίρτο έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:26 Υπάρχει κανένας ψυχολόγος να μας απαντήσει στο ερώτημα, αν οι άνθρωποι γαμούσαν και ήταν ικανοποιημένοι, θα ασχολιόντουσαν με τέτοιες μαλακίες τόσες σελίδες κιόλας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Woke is still alive
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Woke is still alive
Υπάρχει απάντηση. Οσοι γαμάνε αλλά δεν έχουν σταθερό δεσμό, παίζουν games.Σπίρτο έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:26 Υπάρχει κανένας ψυχολόγος να μας απαντήσει στο ερώτημα, αν οι άνθρωποι γαμούσαν και ήταν ικανοποιημένοι, θα ασχολιόντουσαν με τέτοιες μαλακίες τόσες σελίδες κιόλας;
Οσοι έχουν σταθερό δεσμό, δεν τους αφήνει το αίσθημα να παίξουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Προσωπικά δεν έχω παίξει κανένα tomb raider, δεν μου άρεσε ως παιχνίδι, αλλά έχω δει τις ταινίες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μη χαλάσω το κλίμα της μαλακίας σας αμαρτία είναι.vantono έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:28Επίπεδο στο διάλογο δεν βλεπω μονο να διατηρείς τύπε μου, και πολύ με στεναχωράςΣπίρτο έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:26 Υπάρχει κανένας ψυχολόγος να μας απαντήσει στο ερώτημα, αν οι άνθρωποι γαμούσαν και ήταν ικανοποιημένοι, θα ασχολιόντουσαν με τέτοιες μαλακίες τόσες σελίδες κιόλας;![]()
- Ληστοσυμμορίτης
Έχεις ενυδρείο;AlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:29 Προσωπικά δεν έχω παίξει κανένα tomb raider, δεν μου άρεσε ως παιχνίδι, αλλά έχω δει τις ταινίες.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Τσουκ. Ψοφάνε εύκολα τα χρυσόψαρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:30Έχεις ενυδρείο;AlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:29 Προσωπικά δεν έχω παίξει κανένα tomb raider, δεν μου άρεσε ως παιχνίδι, αλλά έχω δει τις ταινίες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
εχεις σταθερο δεσμο?AlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:28Υπάρχει απάντηση. Οσοι γαμάνε αλλά δεν έχουν σταθερό δεσμό, παίζουν games.Σπίρτο έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:26 Υπάρχει κανένας ψυχολόγος να μας απαντήσει στο ερώτημα, αν οι άνθρωποι γαμούσαν και ήταν ικανοποιημένοι, θα ασχολιόντουσαν με τέτοιες μαλακίες τόσες σελίδες κιόλας;
ποσα γκεημς εχεις?
ποσα λιτρα Μονστερ πινεις?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Νομίζω ότι έχω κατασταλάξει -επιτέλους- με πρόσωπο που ανέχεται να παίζω games, έστω, για 2 ώρες. Το έχουμε ξεκαθαρίσει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι η συμφωνία και ο δεσμός να κρατήσει.Zundapp έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:34εχεις σταθερο δεσμο?AlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:28Υπάρχει απάντηση. Οσοι γαμάνε αλλά δεν έχουν σταθερό δεσμό, παίζουν games.Σπίρτο έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:26 Υπάρχει κανένας ψυχολόγος να μας απαντήσει στο ερώτημα, αν οι άνθρωποι γαμούσαν και ήταν ικανοποιημένοι, θα ασχολιόντουσαν με τέτοιες μαλακίες τόσες σελίδες κιόλας;
ποσα γκεημς εχεις?
Εχω περισσότερα από 70 games, αλλά τα περισσότερα από αυτά, τα έχω να κάθονται. Γενικά μου αρέσει να τα μαζεύω κι ας μη τα παίζω όλα.
Μόνστερ, το τελευταίο διάστημα πίνω όντως ένα την ημέρα, γιατί ανακάλυψα ότι όλοι οι καφέδες πλην του πρωινού μου προκαλούν πρόβλημα στα νεύρα και άγχος. Επομένως πίνω ένα μικρό hell το απόγευμα, αντί για καφέ, ή έστω, ένα μεγάλο monster.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
φιλε εχεις θεμαAlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:45Νομίζω ότι έχω κατασταλάξει -επιτέλους- με πρόσωπο που ανέχεται να παίζω games, έστω, για 2 ώρες. Το έχουμε ξεκαθαρίσει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι η συμφωνία και ο δεσμός να κρατήσει.
Εχω περισσότερα από 70 games, αλλά τα περισσότερα από αυτά, τα έχω να κάθονται. Γενικά μου αρέσει να τα μαζεύω κι ας μη τα παίζω όλα.
Μόνστερ, το τελευταίο διάστημα πίνω όντως ένα την ημέρα, γιατί ανακάλυψα ότι όλοι οι καφέδες πλην του πρωινού μου προκαλούν πρόβλημα στα νεύρα και άγχος. Επομένως πίνω ένα μικρό hell το απόγευμα, αντί για καφέ, ή έστω, ένα μεγάλο monster.
διαφωνω γενικα σε παρα πολλα νηματα αλλα πραγματικα εεις θεμα
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Τι να κάνω, δεν μ' αφήνει να παίξω πάνω από 2 ώρες τη μέρα.Zundapp έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:49φιλε εχεις θεμαAlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:45Νομίζω ότι έχω κατασταλάξει -επιτέλους- με πρόσωπο που ανέχεται να παίζω games, έστω, για 2 ώρες. Το έχουμε ξεκαθαρίσει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι η συμφωνία και ο δεσμός να κρατήσει.Zundapp έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:34
εχεις σταθερο δεσμο?
ποσα γκεημς εχεις?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
εγω για τα Χελλ και τα Μονστερ λεω βεβαια αλλα δε βαρεις
- kongrosian
τι ύψος έχεις φίλε;AlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:50Τι να κάνω, δεν μ' αφήνει να παίξω πάνω από 2 ώρες τη μέρα.Zundapp έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:49φιλε εχεις θεμαAlienWay έγραψε: 14 Οκτ 2024, 23:45
Νομίζω ότι έχω κατασταλάξει -επιτέλους- με πρόσωπο που ανέχεται να παίζω games, έστω, για 2 ώρες. Το έχουμε ξεκαθαρίσει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι η συμφωνία και ο δεσμός να κρατήσει.
Κοντός δεν είμαι. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Περίπου ίσα με τον Γκάλη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλά κάνεις και το λες, γιατί είναι άθλια ποτά. Αν προσπεράσω τον εθισμό στον απογευματινό καφέ, θα τα παρατήσω κι αυτά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Οι γυναίκες έχουν στήθος επειδή, κόντρα σε ό,τι λένε κάποιοι woke βλάκες σήμερα, το κόνσεπτ της πυρηνικής οικογένειας κρατάει από την προϊστορική εποχή και την αρχή του είδους μας.
Είμαστε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση στο ζωικό βασίλειο με δευτερεύοντα σεξουαλικά χαρακτηριστικά ΚΑΙ στα δύο γένη, πράγμα που μπορεί να συμβαίνει μόνο αν.... νταν ντα ντααααν... μόνο αν και τα δυο φύλα είναι επιλεκτικά στους συντρόφους τους.
Οι γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος από εξελικτική σεξουαλική επιλογή των ανδρών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 9 Απαντήσεις