Χρειάζεται προσωπικότητα για να λες καλή χρονιά στην τηλεόραση;hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:42Προφανώς, αφού αυτός είναι ο ρόλος της θέσης. Αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι άτομο με προσωπικότητα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Οκτ 2024, 14:51 δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ο ένας ΠτΔ από τον άλλον. αφού δεν κάνουν τίποτα
φαντάζομαι εννοείς μόνο ως προσωπικότητα/δημόσιος λόγος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σακελλαροπουλου τελος;
- Communio Sancta
Re: Σακελλαροπουλου τελος;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- hellegennes
Φυσικά. Δες την βασίλισσα της Αγγλίας. Δεν είχε κανέναν ουσιαστικό θεσμικό ρόλο αλλά είχε τρομερή προσωπικότητα. Ο Κάρολος πάλι έχει την προσωπικότητα σφουγγαριού.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:21Χρειάζεται προσωπικότητα για να λες καλή χρονιά στην τηλεόραση;hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:42Προφανώς, αφού αυτός είναι ο ρόλος της θέσης. Αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι άτομο με προσωπικότητα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Οκτ 2024, 14:51 δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ο ένας ΠτΔ από τον άλλον. αφού δεν κάνουν τίποτα
φαντάζομαι εννοείς μόνο ως προσωπικότητα/δημόσιος λόγος
Ο ΠτΔ είναι η εικόνα της χώρας. Η εικόνα που βγάζουμε αυτήν την στιγμή είναι "υποτακτικό, άβουλο γατάκι". Κανένα κύρος, καμμιά σπιρτάδα, καμμιά λάμψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βάλτε τη Ράπτη ρε μπαγλαμαδες νεοδημοκρατες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Communio Sancta
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να δώσει χάρη σε κατάδικο;hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:24Φυσικά. Δες την βασίλισσα της Αγγλίας. Δεν είχε κανέναν ουσιαστικό θεσμικό ρόλο αλλά είχε τρομερή προσωπικότητα. Ο Κάρολος πάλι έχει την προσωπικότητα σφουγγαριού.
Ο ΠτΔ είναι η εικόνα της χώρας. Η εικόνα που βγάζουμε αυτήν την στιγμή είναι "υποτακτικό, άβουλο γατάκι". Κανένα κύρος, καμμιά σπιρτάδα, καμμιά λάμψη.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
με αυτα που διαβασα στο πρωτο ποστ . βγαινει τασουλας ( χαλαρα )
- hellegennes
Έχεις διαβάσει ποτέ το σύνταγμα; Να μια καλή ευκαιρία.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:26Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να δώσει χάρη σε κατάδικο;hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:24Φυσικά. Δες την βασίλισσα της Αγγλίας. Δεν είχε κανέναν ουσιαστικό θεσμικό ρόλο αλλά είχε τρομερή προσωπικότητα. Ο Κάρολος πάλι έχει την προσωπικότητα σφουγγαριού.
Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ:
Απονομή χάριτος από τον/την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Communio Sancta
Άρα μπορεί, και σε μένα μην παίρνεις αυτό το ύφος.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:33Έχεις διαβάσει ποτέ το σύνταγμα; Να μια καλή ευκαιρία.
Ήξερα μέχρι το Λύκειο ότι μπορεί.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
πλήρης αποτυχία σύσσωμης της πολιτικής ηγεσία τα φαινόμενα μπένι κλπ
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Kauldron έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:08Μ' αυτό που είπες μου προκάλεσες και δεύτερο εμετό.Lord Brum έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:06Από τη σακελαρο καλυτεροςKauldron έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:05 https://www.bankingnews.gr/index.php?id=763366
To ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης (wtf, αποσχίστηκε?) θα προτείνει το Βενιζέλο. Νομίζω πως θα κάνω εμετό στην οθόνη του υπολογιστή μου.
Τουλάχιστον η Σακ ταΐζει μια γάτα. Ο Μπένυ θα την έτρωγε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
Ε, πήγες να πεις εξυπναδούλα. Μιλάμε για προσωπικότητες και ανέφερα την βασίλισσα της Αγγλίας, που δεν είχε θεσμικές αρμοδιότητες και πήγες να πιαστείς από μια τεχνική λεπτομέρεια, που ακόμη κι αν ίσχυε δεν θα άλλαζε στο ελάχιστο αυτό που είπα. Μην είσαι πονηρούλης μαζί μου.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:34Άρα μπορεί, και σε μένα μην παίρνεις αυτό το ύφος.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:33Έχεις διαβάσει ποτέ το σύνταγμα; Να μια καλή ευκαιρία.
![]()
Ήξερα μέχρι το Λύκειο ότι μπορεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Communio Sancta
Tι λες, μωρέ; Πραγματικά δεν ήξερα αν σήμερα η Πρ. της Δ. μπορεί πραγματικά να κάνει κάτι. Όσο για τη βασίλισσα των Βρετανών, χέστηκα, τους θεωρώ κι αυτούς Dekoration. Είμαι ιδεολογικά υπέρ μιας προεδρικής ή ημιπροεδρικής δημοκρατίας, καλύτερα ημιπροεδρικής όπως στη Γαλλία. Και τι είπες, δηλαδή, πως η Ελισάβετ ήταν φοβερή προσωπικότητα; Τι λες, βρε παιδάκι μου...hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:56Ε, πήγες να πεις εξυπναδούλα. Μιλάμε για προσωπικότητες και ανέφερα την βασίλισσα της Αγγλίας, που δεν είχε θεσμικές αρμοδιότητες και πήγες να πιαστείς από μια τεχνική λεπτομέρεια, που ακόμη κι αν ίσχυε δεν θα άλλαζε στο ελάχιστο αυτό που είπα. Μην είσαι πονηρούλης μαζί μου.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
επιστροφή στη Βασιλευομένη Δημοκρατία
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
- hellegennes
Α, δεν την θεωρούσες; Μεγάλο βάρος η άποψή σου για την διεθνή διπλωματία.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 18:01 Και τι είπες, δηλαδή, πως η Ελισάβετ ήταν φοβερή προσωπικότητα; Τι λες, βρε παιδάκι μου...
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απολύτως?hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:40Εγώ θα ήθελα τον Βενιζέλο για ΠτΔKauldron έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:26Τώρα που το σκέφτομαι, για ένα λαό όπως οι Έλληνες μπορεί και να ταιριάζει. Βασικά είναι το πρότυπο του κάθε Ελληνιάρη, να κάνει τέτοια και να μη τον πιάνουν.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:19 Βενιζελος, σεξουαλικες παρενοχλησεις, ρουσφετια, νομοι περι ευθυνης υπουργων
https://www.youtube.com/shorts/Cy0CIsAeA_4
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απολύτως?hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:40Εγώ θα ήθελα τον Βενιζέλο για ΠτΔKauldron έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:26Τώρα που το σκέφτομαι, για ένα λαό όπως οι Έλληνες μπορεί και να ταιριάζει. Βασικά είναι το πρότυπο του κάθε Ελληνιάρη, να κάνει τέτοια και να μη τον πιάνουν.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:19 Βενιζελος, σεξουαλικες παρενοχλησεις, ρουσφετια, νομοι περι ευθυνης υπουργων
https://www.youtube.com/shorts/Cy0CIsAeA_4
Ένας οργίλος, ιδρωμένος χοίρος που ουρλιάζει όταν τον πιάνουν με τη γίδα στη πλάτη. Ένα αηδιαστικό, γλοιώδες πλάσμα, πρωτοξάδερφος του Τζαμπα δε Χάτ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-