!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
Η απορία μου εμένα δεν ειναι η αντιδραση του πατέρα/παππού, αλλα το γιατί να φτασει καποιος σε σημειο να κοπανήσει ετσι ενα παιδι σχεδόν βρέφος (ειτε αγνωστο είτε δικό του)? Πρεζάκιας? Υπο την επήρεια καποιας ντρόγκας?
Ουτε Χαμασατζής, που ειναι ο χειρότερος ανθυποκατιμάς ανθρώπου που γεννησε η ανθρωπότητα, παιζει να μην το εκανε αυτο.
Ουτε Χαμασατζής, που ειναι ο χειρότερος ανθυποκατιμάς ανθρώπου που γεννησε η ανθρωπότητα, παιζει να μην το εκανε αυτο.
Σε "απιστο"; Ευκολάκι.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:57 Η απορία μου εμένα δεν ειναι η αντιδραση του πατέρα/παππού, αλλα το γιατί να φτασει καποιος σε σημειο να κοπανήσει ετσι ενα παιδι σχεδόν βρέφος (ειτε αγνωστο είτε δικό του)? Πρεζάκιας? Υπο την επήρεια καποιας ντρόγκας?
θα ηταν μια καλή λύση να τον αφήσουν ανάπηρο και να τον πετάξουν μέσα σε ένα χοιροστάσιο, χωρις να μπορει να κουνηθεί
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γίνηκες ανθέλλην πράχτορας του Σόρος κι εσυ?Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2024, 00:41Είτε πρόκειται για λάθρους, είτε πρόκειται για εγχώρια πουτανοσπέρματα, νομίζω οτι πρέπει να γίνει κάτι.
Υπόψη, αυτός μπορεί και να μην είναι λάθρος, παρά τα όσα λέει ο καλωδιοκάφτης με το γαλανόλευκο σκατόπανο.
Ευχαριστούμε αλλά δεν σε θελουμε με το μερος μας, εισαι πολύ γουρλής και θα κατακτήσομε τον κόσμο πολυ πιο γρηγορα απ'οσο περιμένουμε, δεν ειμεθα προετοιμασμένοι ακομα για κατι τετοιο. Μεινε εκει που εισαι και βλεπουμε
Πολύ αργά, μ' έβαλε στο πέηρολλvantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:00Γίνηκες ανθέλλην πράχτορας του Σόρος κι εσυ?Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2024, 00:41Είτε πρόκειται για λάθρους, είτε πρόκειται για εγχώρια πουτανοσπέρματα, νομίζω οτι πρέπει να γίνει κάτι.
Υπόψη, αυτός μπορεί και να μην είναι λάθρος, παρά τα όσα λέει ο καλωδιοκάφτης με το γαλανόλευκο σκατόπανο.![]()
Ευχαριστούμε αλλά δεν σε θελουμε με το μερος μας, εισαι πολύ γουρλής και θα κατακτήσομε τον κόσμο πολυ πιο γρηγορα απ'οσο περιμένουμε, δεν ειμεθα προετοιμασμένοι ακομα για κατι τετοιο. Μεινε εκει που εισαι και βλεπουμε![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτά μου τα είπανε Γάλλος δικηγόρος Γαλλίδα δικηγόρος , φοιτητής της νομικής στην Γαλλία .BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:43Τόσες αρλούμπες μαζεμένες δύσκολα μπορεί να γράψει κάποιος. Τοτε εσύ γιατί δεν χαστουκίζεις έναν Γάλλο στο Παρίσι για να αποκτήσεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ,αφού σίγουρα θα σε εξετάσει και ψυχίατρος; Να λύσει και η Ελλαδα το πρόβλημα της με ένα παράσιτο λιγότερο.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:15 Λοιπόν αν είναι άστεγος και άνεργος στην Γαλλία ή στην Γερμανία ,μόλις έλυσε το πρόβλημα του.
Ξεκινά με στέγη και φαϊ (φυλακή ) μπόνους μηνιαίο τον μήνα ,αν δουλέψει και στον αγροτικό τομέα και δεν επιλέξει την μείωση της ποινής τότε θα παίρνει καλό μεροκάματο μετά την αποφυλάκιση του ένα εφάπαξ εκτός από τα μεροκάματα του και για ένα χρόνο θα έχει διαμέρισμα και κοινωνικό λειτουργό να τον παρακολουθεί.
Επίδομα μηνιαίο και θα είναι πλήρως προστατευμένος από την φορολογία.
Δηλαδή δεν θα πληρώνει φόρους για ένα χρόνο θα παίρνει επίδομα και θα μπορεί να δουλεύει ενοίκιο , ρεύμα νερό τηλεφωνο δεν θα πληρώνει. Πως τα απέκτησε όλα αυτά με ένα δυό χαστούκια.
Μεγάλο κίνητρο.
Στην πραγματικότητα το ρεμάλι θα σαπίσει σε κάποια φυλακή με άθλιο συσσίτιο ,στιβαγμένο μαζί με άλλους 20 στο ίδιο κελί.
Γερμανός με γραφείο με πολλούς δικηγόρους.
Δεν τα έγραψα από το κεφάλι μου.
Μόλις ακούσω επισκέπτη ότι είναι νομικός αμέσως για αυτό τον ρωτάω φοβούμενη ότι θα έρθουν και εδώ αυτά.
Πρόγραμμα συμμόρφωσης , επαγγελματικού προσανατολισμού και επανένταξης.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Συμφωνώ, και σε μένα αυτό έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Δεν ήταν φάση όπου πχ περπατούσε και τον πλησίασε το παιδί και αυτός το έσπρωξε με πλήρη αδιαφορία για το αν χτυπούσε ή όχι. Έχει κάποιον διαξιφισμό με τον πατέρα/παππού, κάνει ότι θα χτυπήσει το παιδί απειλητικά και στο τέλος το χτυπάει. Μιλάμε για το απόλυτο σκουπίδι.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:57 Η απορία μου εμένα δεν ειναι η αντιδραση του πατέρα/παππού, αλλα το γιατί να φτασει καποιος σε σημειο να κοπανήσει ετσι ενα παιδι σχεδόν βρέφος (ειτε αγνωστο είτε δικό του)? Πρεζάκιας? Υπο την επήρεια καποιας ντρόγκας?
ΥΓ. Αντιδράσεις αλληλέγγύων:
Για τα παιδάκια που πνίγουν τα κτήνη του λιμενικού και διαμελίζουν οι ισραηλινοί δολοφόνοι, δεν σας νοιάζει, εεεεεεεε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορείς να μου γράψεις τα ονοματεπώνυμα τους ,να τους στείλω ένα link να μας τα επιβεβαιώσουν; Για να στα είπαν και να μας τα μεταφέρεις ,δεν θα έχουν αντίρηρηση να τα μοιραστούν και με τον υπόλοιπο κόσμο. Εκτος αν τα έβγαλες απ την κοιλιά σου ή ήθελαν να σπάσουν πλάκα με κάποιο ανόητο πλάσμα,πράγμα απίθανο για διακεκριμένους επιστήμονες.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:06Αυτά μου τα είπανε Γάλλος δικηγόρος Γαλλίδα δικηγόρος , φοιτητής της νομικής στην Γαλλία .BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:43Τόσες αρλούμπες μαζεμένες δύσκολα μπορεί να γράψει κάποιος. Τοτε εσύ γιατί δεν χαστουκίζεις έναν Γάλλο στο Παρίσι για να αποκτήσεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ,αφού σίγουρα θα σε εξετάσει και ψυχίατρος; Να λύσει και η Ελλαδα το πρόβλημα της με ένα παράσιτο λιγότερο.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:15 Λοιπόν αν είναι άστεγος και άνεργος στην Γαλλία ή στην Γερμανία ,μόλις έλυσε το πρόβλημα του.
Ξεκινά με στέγη και φαϊ (φυλακή ) μπόνους μηνιαίο τον μήνα ,αν δουλέψει και στον αγροτικό τομέα και δεν επιλέξει την μείωση της ποινής τότε θα παίρνει καλό μεροκάματο μετά την αποφυλάκιση του ένα εφάπαξ εκτός από τα μεροκάματα του και για ένα χρόνο θα έχει διαμέρισμα και κοινωνικό λειτουργό να τον παρακολουθεί.
Επίδομα μηνιαίο και θα είναι πλήρως προστατευμένος από την φορολογία.
Δηλαδή δεν θα πληρώνει φόρους για ένα χρόνο θα παίρνει επίδομα και θα μπορεί να δουλεύει ενοίκιο , ρεύμα νερό τηλεφωνο δεν θα πληρώνει. Πως τα απέκτησε όλα αυτά με ένα δυό χαστούκια.
Μεγάλο κίνητρο.
Στην πραγματικότητα το ρεμάλι θα σαπίσει σε κάποια φυλακή με άθλιο συσσίτιο ,στιβαγμένο μαζί με άλλους 20 στο ίδιο κελί.
Μόλις ακούσω επισκέπτη ότι είναι νομικός αμέσως για αυτό τον ρωτάω φοβούμενη ότι θα έρθουν και εδώ αυτά.
Δηλαδή τώρα θέλεις να σου δώσω το τηλεφωνο του πελάτη μου του Gerhard π.χ να τον ρωτήσεις αν λέω αλήθεια;BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:32Μπορείς να μου γράψεις τα ονοματεπώνυμα τους ,να τους στείλω ένα link να μας τα επιβεβαιώσουν; Για να στα είπαν και να μας τα μεταφέρεις ,δεν θα έχουν αντίρηρηση να τα μοιραστούν και με τον υπόλοιπο κόσμο. Εκτος αν τα έβγαλες απ την κοιλιά σου ή ήθελαν να σπάσουν πλάκα με κάποιο ανόητο πλάσμα,πράγμα απίθανο για διακεκριμένους επιστήμονες.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:06Αυτά μου τα είπανε Γάλλος δικηγόρος Γαλλίδα δικηγόρος , φοιτητής της νομικής στην Γαλλία .BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:43
Τόσες αρλούμπες μαζεμένες δύσκολα μπορεί να γράψει κάποιος. Τοτε εσύ γιατί δεν χαστουκίζεις έναν Γάλλο στο Παρίσι για να αποκτήσεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ,αφού σίγουρα θα σε εξετάσει και ψυχίατρος; Να λύσει και η Ελλαδα το πρόβλημα της με ένα παράσιτο λιγότερο.
IQ μπανανόφλουδα.
Τόσα εκατομμύρια τουρίστες έρχονται κάθε χρόνο κέρασε τους μια μπύρα να σου πούνε τον πόνο τους.
Εγώ είμαι τυχερή που ξέρω τι δουλειά κάνει ο καθένας εσύ μάθε έστω από τους απλούς πολίτες.
Α ααα και ξέχασα ρώτησε και πόσες πιθανότητες έχει ο τύπος αυτός να καταλήξει στην Λεγεώνα των ξένων ή μισθοφόρος στον στρατό της Γαλλία ας πούμε ,αν το επεισόδιο ήτανε στην Γαλλία.
Γιατί και για αυτό μου είπανε πολλά.
Εννοείς ότι θα δώσεις στη Niki, το δικό σου ονοματεπώνυμο μέσω πιμί (γιατί η δημόσια αναφορά ονομάτων στο πχόρουμ απαγορεύεται) ή πρέπει να στείλει τα δικά τους ονοματεπώνυμα σε έναν ανώνυμο μπούμερ του πχώρου;BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:32Μπορείς να μου γράψεις τα ονοματεπώνυμα τους ,να τους στείλω ένα link να μας τα επιβεβαιώσουν; Για να στα είπαν και να μας τα μεταφέρεις ,δεν θα έχουν αντίρηρηση να τα μοιραστούν και με τον υπόλοιπο κόσμο. Εκτος αν τα έβγαλες απ την κοιλιά σου ή ήθελαν να σπάσουν πλάκα με κάποιο ανόητο πλάσμα,πράγμα απίθανο για διακεκριμένους επιστήμονες.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:06Αυτά μου τα είπανε Γάλλος δικηγόρος Γαλλίδα δικηγόρος , φοιτητής της νομικής στην Γαλλία .BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:43
Τόσες αρλούμπες μαζεμένες δύσκολα μπορεί να γράψει κάποιος. Τοτε εσύ γιατί δεν χαστουκίζεις έναν Γάλλο στο Παρίσι για να αποκτήσεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ,αφού σίγουρα θα σε εξετάσει και ψυχίατρος; Να λύσει και η Ελλαδα το πρόβλημα της με ένα παράσιτο λιγότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όποιος ''απίθανος'' κακοποιεί παιδιά, να του κοπούν τα χέρια του γαμιόλη. Καμία επιείκεια. Δεν με απασχολεί η καταγωγή του. Θα του βγάλω τα άντερα απ'το στόμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οχι μου αρκεί ένα mail ώστε να ρωτήσω αυτόν τον Gerald γιατί περιγράφει σε μια υστερική ρατσίστρια ότι οι κακοποιοί στη Γαλλία λαμβάνουν στις φυλακές μισθό ,συνθήκες τριάστερου ξενοδοχίου και λοιπές ανταμοιβές που θα ζήλευε το 80% των κατοίκων του πλανήτη. Βλέπεις οι ανοησίες σου απευθύνονται σε άτομα με IQ μπανανόφλουδας,αλλά έχεις και το θράσος να ειρωνεύεσαι κι από πάνω. Τυχαίνει να έχω τουριστική μονάδα στη Ζάκυνθο ,απ την οποία περνουν εκατοντάδες εύποροι Ευρωπαίοι και να επισκέπτομαι ο ίδιος Ευρωπαικές χώρες κάθε χρόνο ώστε να ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα. Η ελάχιστη πιθανότητα να σου λένε όντως τέτοιες αρλούμπες κάποιοι ,μπορεί όντως να ισχύει μόνο αν έχουν αντιληφθεί όπως όλοι μας με τι ηλίθιο άτομο έχουν να κάνουν και σε κοροιδεύουν. Βλέπεις για όλους τους νορμάλ ανθρώπους ,όσοι παραληρούν ρατσιστικές αρλούμπες. Το συγκεκριμένο ρεμάλι ,το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε κάποιο ψυχιατρείο ,μιας και η Γαλλία έχει σχετικά καλές δομές σε αυτό τον τομέα ,σε αντίθεση με την Ελλάδα ,που γίνεστε δυσβάστακτα βάρη για τις οικογένειες σας. Βαρίδια της πατρίδας μας.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:45Δηλαδή τώρα θέλεις να σου δώσω το τηλεφωνο του πελάτη μου του Gerhard π.χ να τον ρωτήσεις αν λέω αλήθεια;BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:32Μπορείς να μου γράψεις τα ονοματεπώνυμα τους ,να τους στείλω ένα link να μας τα επιβεβαιώσουν; Για να στα είπαν και να μας τα μεταφέρεις ,δεν θα έχουν αντίρηρηση να τα μοιραστούν και με τον υπόλοιπο κόσμο. Εκτος αν τα έβγαλες απ την κοιλιά σου ή ήθελαν να σπάσουν πλάκα με κάποιο ανόητο πλάσμα,πράγμα απίθανο για διακεκριμένους επιστήμονες.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:06
Αυτά μου τα είπανε Γάλλος δικηγόρος Γαλλίδα δικηγόρος , φοιτητής της νομικής στην Γαλλία .
IQ μπανανόφλουδα.
Τόσα εκατομμύρια τουρίστες έρχονται κάθε χρόνο κέρασε τους μια μπύρα να σου πούνε τον πόνο τους.
Εγώ είμαι τυχερή που ξέρω τι δουλειά κάνει ο καθένας εσύ μάθε έστω από τους απλούς πολίτες.
Α ααα και ξέχασα ρώτησε και πόσες πιθανότητες έχει ο τύπος αυτός να καταλήξει στην Λεγεώνα των ξένων ή μισθοφόρος στον στρατό της Γαλλία ας πούμε ,αν το επεισόδιο ήτανε στην Γαλλία.
Πάμε ρε σαχλαμάρα να αναλύσουμε μια μια κάθε σου λέξη.BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:46Οχι μου αρκεί ένα mail ώστε να ρωτήσω αυτόν τον Gerald γιατί περιγράφει σε μια υστερική ρατσίστρια ότι οι κακοποιοί στη Γαλλία λαμβάνουν στις φυλακές μισθό ,συνθήκες τριάστερου ξενοδοχίου και λοιπές ανταμοιβές που θα ζήλευε το 80% των κατοίκων του πλανήτη. Βλέπεις οι ανοησίες σου απευθύνονται σε άτομα με IQ μπανανόφλουδας,αλλά έχεις και το θράσος να ειρωνεύεσαι κι από πάνω. Τυχαίνει να έχω τουριστική μονάδα στη Ζάκυνθο ,απ την οποία περνουν εκατοντάδες εύποροι Ευρωπαίοι και να επισκέπτομαι ο ίδιος Ευρωπαικές χώρες κάθε χρόνο ώστε να ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα. Η ελάχιστη πιθανότητα να σου λένε όντως τέτοιες αρλούμπες κάποιοι ,μπορεί όντως να ισχύει μόνο αν έχουν αντιληφθεί όπως όλοι μας με τι ηλίθιο άτομο έχουν να κάνουν και σε κοροιδεύουν. Βλέπεις για όλους τους νορμάλ ανθρώπους ,όσοι παραληρούν ρατσιστικές αρλούμπες. Το συγκεκριμένο ρεμάλι ,το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε κάποιο ψυχιατρείο ,μιας και η Γαλλία έχει σχετικά καλές δομές σε αυτό τον τομέα ,σε αντίθεση με την Ελλάδα ,που γίνεστε δυσβάστακτα βάρη για τις οικογένειες σας. Βαρίδια της πατρίδας μας.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:45Δηλαδή τώρα θέλεις να σου δώσω το τηλεφωνο του πελάτη μου του Gerhard π.χ να τον ρωτήσεις αν λέω αλήθεια;BOOMER έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:32
Μπορείς να μου γράψεις τα ονοματεπώνυμα τους ,να τους στείλω ένα link να μας τα επιβεβαιώσουν; Για να στα είπαν και να μας τα μεταφέρεις ,δεν θα έχουν αντίρηρηση να τα μοιραστούν και με τον υπόλοιπο κόσμο. Εκτος αν τα έβγαλες απ την κοιλιά σου ή ήθελαν να σπάσουν πλάκα με κάποιο ανόητο πλάσμα,πράγμα απίθανο για διακεκριμένους επιστήμονες.
IQ μπανανόφλουδα.
Οχι μου αρκεί ένα mail ώστε να ρωτήσω αυτόν τον Gerald γιατί περιγράφει σε μια υστερική ρατσίστρια ότι οι κακοποιοί στη Γαλλία λαμβάνουν στις φυλακές μισθό ,συνθήκες τριάστερου ξενοδοχίου και λοιπές ανταμοιβές που θα ζήλευε το 80% των κατοίκων του πλανήτη.
Όχι δεν σου δίνω κανένα εμαιλ και γράφεις και λάθος το όνομα του ανθρώπου.
Με λές υστερική ρατσίστρια γιατί είναι προσωπική σου γνώμη χέστηκα για την γνώμη σου , δεν έγραψα ποτέ ότι οι κακοποιοί λαμβάνουν μισθό στις φυλακές έγραψα μπόνους για να πάρουν το μπόνους που είναι για τις ανάγκες σε τσιγάρα και κυλικείο πρέπει να δείχνουν μεταμέλεια και να είναι αρνάκια έχουν ένα σύστημα βαθμολογίας , δεν έγραψα ότι ζούνε σε τριάστερο ξενοδοχείο έγραψα ότι ένας άνεργος και άστεγος εκτιμά ακόμα και την στέγη και την διατροφή της φυλακής. Αρκετά μεγάλο ποσοστό στον πλανήτη κάτι εκατομμύρια πεινασμένοι σίγουρα θα ήθελαν φαγητό ακόμα και της φυλακής όχι όμως ένας λογικός και τακτοποιημένος άνθρωπος.
Άρα ένα διαστρέβλωσες τα λόγια μου δυο γράφεις κουταμάρες για να το παίξεις έξυπνος καλός βλάκας είσαι.
Βλέπεις οι ανοησίες σου απευθύνονται σε άτομα με IQ μπανανόφλουδας,αλλά έχεις και το θράσος να ειρωνεύεσαι κι από πάνω. Τυχαίνει να έχω τουριστική μονάδα στη Ζάκυνθο ,απ την οποία περνουν εκατοντάδες εύποροι Ευρωπαίοι και να επισκέπτομαι ο ίδιος Ευρωπαικές χώρες κάθε χρόνο ώστε να ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα.
και τι μας γράφεις τώρα ότι έχεις τουριστική μονάδα στην Ζάκυνθο και ταξιδεύεις άρα κάποιος είσαι ..κάποιε
Το συγκεκριμένο ρεμάλι ,το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε κάποιο ψυχιατρείο ,μιας και η Γαλλία έχει σχετικά καλές δομές σε αυτό τον τομέα ,σε αντίθεση με την Ελλάδα ,που γίνεστε δυσβάστακτα βάρη για τις οικογένειες σας. Βαρίδια της πατρίδας μας.
πέταξα το τσούρμο με τις βρισιές δεν θα απαντήσω κράτησα αυτό όμως γιατί κάτι προσπαθείς να πείς να θολώσεις όσο μπορείς τα πράγματα για αυτό θα σου απαντήσω , δυσβάστακτα βάρη είναι όλοι αυτοί που δεν δίνουν καλά μεροκάματα είτε σε Έλληνες είτε σε αλλοδαπούς με άμεσο αποτέλεσμα να δημιουργείται συνέχεια μια ροή μεταναστών είτε Ελλήνων προς το εξωτερικό είτε ξένων εδώ με σκοπό το κέρδος .
Όλοι αυτοί κερδίζουν εις βάρος της πατρίδας τους και των συμπολιτών τους χρεώνοντας το σύστημα υγείας , χρεώνοντας τα αναμορφωτικά ιδρύματα τα δικαστήρια την αστυνομία δημιουργώντας ένα χάος που αυτό το χάος το πληρώνουν οι αθώοι Έλληνες πολίτες.
Αυτοί το κέρδος τους και την ατομάρα τους βλέπουν.
Αυτοί που φωνάζουν συνήθως τους άλλους ρατσιστές είναι συνήθως οι μεγαλοκαρχαρίες που τρέφονται με σάρκες από παντού.
Σε λίγο που θα έρθουν κανονισμοί από την Ε.Ε για τα σωφρονιστικά ιδρύματα θα πληρώνει ο έρμος ο λαός και τα μπόνους και τα μεροκάματα των φυλακισμένων και την επανένταξη τους και όλα αυτά για να έχουν κάποιοι φτηνά εργατικά χέρια και να αλλάζουν τους κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης της αγοράς.
Άντε τώρα στα τσακίδια βλαμένε έ βλαμένε που θα με πείς ρατσίστρια.
Ο όρος που ταιριάζει για μένα είναι ανθρωπίστρια είτε Έλληνας είναι είτε ξένος να παίρνει ένα μισθό της προκοπής και όχι της πείνας.
Αυτό τα λύνει όλα , όλα τα άλλα είναι μαλακίες και βλακείες από αριβίστες συμφεροντολόγους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
GoBzi έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:10 Όταν με το καλό βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ, η λαθρομετανάστευση θα κοπεί μαχαίρι και όσοι πρόλαβαν να μπούν θα φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 171 Απαντήσεις
- 4511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron