τι ψήφισες το 2015;Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:23Έχω ρωτήσει και την αδερφή μου που ξέρει, μού λέει ότι διακιουνται μέχρι και να μου δώσουν ρεπό χωρίς να θέλω τέλος σεζόν για να μου τα αφαιρέσουν.kongrosian έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:21φίλους δεν έχεις να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν;
εδώ στο πχορουμ μπαίνουμε για να κράζουμε ο ένας τον άλλο συνήθως.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεπό;
- kongrosian
Re: Ρεπό;
Δεδομένου ότι έχω εκδώσει δύο βιβλία, έχω μετάσχει σε πολλές συλλογικές ανθολογιες και ετοιμάζομαι να εκδώσω επίσης ακαδημαϊκού τύπου μελέτη, ενώ παράλληλα κριτικογραφω σε σαιτς για βιβλία, εκτός των άλλων, φιλοσοφίας, έχω αναμφίβολα μεγαλύτερη πολιτική αντίληψη απο εσένα και από τους περισσότερους εδώ μέσα.kongrosian έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:25τι ψήφισες το 2015;Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:23Έχω ρωτήσει και την αδερφή μου που ξέρει, μού λέει ότι διακιουνται μέχρι και να μου δώσουν ρεπό χωρίς να θέλω τέλος σεζόν για να μου τα αφαιρέσουν.kongrosian έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:21
φίλους δεν έχεις να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν;
εδώ στο πχορουμ μπαίνουμε για να κράζουμε ο ένας τον άλλο συνήθως.
![]()
![]()
- kongrosian
τώρα με στεναχωρείς. γιατί μου την βγαίνεις έτσι;Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:35Δεδομένου ότι έχω εκδώσει δύο βιβλία, έχω μετάσχει σε πολλές συλλογικές ανθολογιες και ετοιμάζομαι να εκδώσω επίσης ακαδημαϊκού τύπου μελέτη, ενώ παράλληλα κριτικογραφω σε σαιτς για βιβλία, εκτός των άλλων, φιλοσοφίας, έχω αναμφίβολα μεγαλύτερη πολιτική αντίληψη απο εσένα και από τους περισσότερους εδώ μέσα.kongrosian έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:25τι ψήφισες το 2015;Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:23
Έχω ρωτήσει και την αδερφή μου που ξέρει, μού λέει ότι διακιουνται μέχρι και να μου δώσουν ρεπό χωρίς να θέλω τέλος σεζόν για να μου τα αφαιρέσουν.![]()
το θέμα δεν είναι αν έχεις μεγαλύτερη πολιτική αντίληψη από μένα.
μια απλή ερώτηση έκανα ο έρμος, έτσι to know us better.
Ας επιστρέψουμε στο θεμα. Σκέφτομαι να μην ζητήσω εντέλει ρεπό γιατί υποψιάζομαι ότι θα μου δώσουν για τον Νοέμβριο (βασικά θα με απολύσουν μάλλον 31/10 και θα κρατήσουν την πενηνταρα για την εβδομάδα του Νοεμβρίου) Άρα θα τους πω Τρίτη να πάω έντεκα αντί οκτώ λόγω εξετάσεων. Ακόμα και η άδεια μερικών ωρών λόγω ιατρικού θεματος αφαιρείται μισθολογικα;
Να πω τι για ποιο θεμα;
Πως να ζητησει ρεπο ή τι χαπι να παρει;
Παντως δεν καταλαβα τι γινεται με τα ρεπο.
Λεει πως τα ΣΚ ειναι παντα ρεπο;; Και ζηταει εξτρα;
Πως γινεται να λεει οτι δεν εχει ποτε ρεπο ενω τα ΣΚ δεν δουλευει; Δεν ξερω αν καταλαβα λαθος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.