Παλαίμαχος τερματοφύλακας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
Re: Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
Ενιγουέι, για αυτοκίνητα υπάρχει λύση. Άδειο πλαστικό μπουκάλι με καπάκι και κώνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οταν εισαι στο αυτοκινητο με την γατα εκει την βαζεις να κατουρησει;Η το προτινεις μονο για ανθρωπους;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 13:10 Ενιγουέι, για αυτοκίνητα υπάρχει λύση. Άδειο πλαστικό μπουκάλι με καπάκι και κώνος.
Ντάξει φίλε, αλλά κοίταξε και τα γαμημένα τα νεφρά ,κακό δεν κάνει.SeaHawk έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:41
Ο κανονικος γιατρος καταρχας πρωτα ρωταει αν υπαρχει συνεχης συχνοουρια και επιτακτικη αναγκη για ουρηση.Εκει θα επαιρνε την απαντηση οτι οδηγουσα πολλες ωρες και ειχα πιει πολλα νερα.Και εκει θα σταματουσε η συζητηση
Επισης ο κανονικος γιατρος δεν παει απευθειας να διαγνωσει καρκινο του προστατη καθως υπαρχουν και πολλα αλλα πραγματα που μπορει να προκαλεσουν επιτακτικη αναγκη για ουρηση
Τελος ο κανονικος γιατρος θα ρωτουσε πρωτα ποτε εχω κανει το τελευταιο psa και θα επαιρνε απαντηση 21/7/2024
Και μετα αναρωτιεστε γιατι υπαρχει υπερσυνταγογραφηση
Ειναι τυχερος που εχουν Αδωνι υπουργο αν ημουν εγω θα τους ειχα ξηλωσει ολους αυτους
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ω έλατο, γιατί δεν είσαι πεύκο και να γαμώ τον αρειανό...
Τα Παόκια το λένε, όχι εγώ..
Όταν είμαι σε αυτοκίνητο με γάτα, ο μόνος χώρος που μπορεί να κατουρήσει είναι το καλάθι της, που έχει σχετικό υπόστρωμα για διαρροές.
Το πού κατουράνε τα δικά σου οικόσιτα δίποδα, ομολογώ ότι δεν το ξέρω και ακριβώς γι' αυτό πρότεινα μια πρακτική λύση, εκτός από τα σχετικά βρακάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τουλάχιστον σε άφηναν να την τινάξεις πριν σε μπουζουριάσουν, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ΔΥΝΑΜΑΙ ΟΥΡΉΣΕΙΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΟΙΚΙΑΣ ΥΜΩΝ.George_V έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:0811 ΚΑΙ ΩΣ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕΝ ΑΜΑ ΕΚΑΘΗΣΕΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΠΑΤΑΞΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΒΑΑΣΑ ΔΕΝ ΑΦΗΚΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΟΥΡΟΥΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΙΧΟΝ ΟΥΔΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΟΥΔΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥBeria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:03 ΔΙΟΤΙ ΠΑΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΙΛΕΙΣΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΙΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΩ ΙΣΡΑΗΛ
Παλαιά Διαθήκη, Βασιλέων 9
PΗΟRUΜ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος