Τωρα θα μαθεις τον ΓΓ?Δημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:40Ε πες από την αρχή ότι τρολαρεις , καθόμαστε και απαντάμε σοβαρα σε μαλακιεςSeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:22 Oι Βρετανικες παραλιες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις Ελληνικες μην λεμε οτι να ναι φαση Ελληνες πιλοτοι οι καλυτεροι στον κοσμο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαματες Βρετανικες παραλιες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Γαματες Βρετανικες παραλιες
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
Φυσική ομορφιά έχει, ειδικά η σκοτία. Δάση, δεν θα το έλεγα , δεν εχιεβκατι ιδιαίτερο.αν θες να δεις δάση πας Γερμανία, Φινλανδία, Νορβηγία κτλ
Σοβαρές παραλίες δεν έχει σε καμία περίπτωση, τα νερά είναι βουρκος . Καμία σχέση μσ το γαλαζοπρασινο που έχουν στις φωτογραφίες από το τρολλακι
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τρολ ειναι οποιος Ελ τολμησει να μιλησει σε Βρετανο για Ελληνικες παραλιες
Που πα ρε καημενε
Που πα ρε καημενε
περιμενω διαγραμα και στατιστικες
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Βρετανοί, οι καλύτεροι πιλότοι στον κόσμο.
- Sid Vicious
Όλες αυτές οι παραλίες είναι Σκανδιναβικές. Μετά την κατάκτηση της Αγγλίας από τους Νορμανδούς, όλα αυτά μπορούν να θεωρηθουν Σκανδιναβικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Συχνή παρεξήγηση, τα νερά είναι συνήθως πεντακάθαρα, αλλά επειδή έχει πολύ ψιλή άμμο και φουσκωμένο κύμα φαίνονται θολά.Δημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 15:54Φυσική ομορφιά έχει, ειδικά η σκοτία. Δάση, δεν θα το έλεγα , δεν εχιεβκατι ιδιαίτερο.αν θες να δεις δάση πας Γερμανία, Φινλανδία, Νορβηγία κτλ
Σοβαρές παραλίες δεν έχει σε καμία περίπτωση, τα νερά είναι βουρκος . Καμία σχέση μσ το γαλαζοπρασινο που έχουν στις φωτογραφίες από το τρολλακι
Τώρα τι κάνει μια παραλία να είναι "σοβαρή" δεν ξέρω - πολλούς διανοούμενος που να διαβάζουν Σαρτρ;
Αν έχει απο πέντε έως εικοσιπέντε χιλιόμετρα χρυση άμμο, ελάχιστο κόσμο, μπορείς να τρέξεις, να κάνεις το σπορ σου, να κάνεις ηλιοθεραπεία χωρίς να είσαι πατείς με - πατώ σε με καθε γύφτο, αυτό δεν μετράει;
Τύπε, εξυπηρέτηση σαν τα μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής, δεν έχει. Με άπειρες ξαπλώστρες, με σερβιτόρους να έρχονται γρήγορα, με διάφορες επιλογές, με μουσικές...Unique έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:25Ναι αλλά το σέρβις που θα βρείς στις Ελληνικές είναι ασυναγώνιστο. Σου φέρνουν φίλε μου φρέντο καπουτσίνο μέσα στη θάλασσα κολυμπώντας. Αν έχεις και καμια γκομενίτσα κάνεις μούρη με σφηνάκια και κλάμπ σάντουιτς πάνω σε ξύλινη εξέδρα.SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:22 Oι Βρετανικες παραλιες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις Ελληνικες μην λεμε οτι να ναι φαση Ελληνες πιλοτοι οι καλυτεροι στον κοσμο
Άλλη κατάσταση.
Αντιθέτως, εκτός Χαλκιδικής έχω δει να νοικιάζουν σκέτες ξαπλώστρες με ομπρέλες, το κατάστημα να είναι pizza, cafe, gyros, ταβέρνα, μπιλιάρδο, καφενείο, παιδότοπος, να είναι 300+ μέτρα μακριά, να χρεώνουν χώρια ξαπλώστρες, χώρια καφέ, κάτι self service, μουσική από το ράδιο ή το διαδίκτυο και άλλα τέτοιες τριτοτέταρτες καταστάσεις.
Γενικά, έξω από Χαλκιδική και Βόρειο Ελλάδα δεν ξέρουν από μπιτς μπαρ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- SeaHawk
Ναυτοσυνη:
Ελληνες vs Βρετανοι
Ελληνες vs Γαλλοι
Ελληνες vs Iσπανοι
Eλληνες vs Πορτογαλοι
- Sid Vicious
Η Ελλάδα έχει κατακτήσει Euro, οι Βρεττανοί όχι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Αγις λαικθ δις ποστFeindflug έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:16Τύπε, εξυπηρέτηση σαν τα μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής, δεν έχει. Με άπειρες ξαπλώστρες, με σερβιτόρους να έρχονται γρήγορα, με διάφορες επιλογές, με μουσικές...Unique έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:25Ναι αλλά το σέρβις που θα βρείς στις Ελληνικές είναι ασυναγώνιστο. Σου φέρνουν φίλε μου φρέντο καπουτσίνο μέσα στη θάλασσα κολυμπώντας. Αν έχεις και καμια γκομενίτσα κάνεις μούρη με σφηνάκια και κλάμπ σάντουιτς πάνω σε ξύλινη εξέδρα.SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:22 Oι Βρετανικες παραλιες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις Ελληνικες μην λεμε οτι να ναι φαση Ελληνες πιλοτοι οι καλυτεροι στον κοσμο
Άλλη κατάσταση.
Αντιθέτως, εκτός Χαλκιδικής έχω δει να νοικιάζουν σκέτες ξαπλώστρες με ομπρέλες, το κατάστημα να είναι pizza, cafe, gyros, ταβέρνα, μπιλιάρδο, καφενείο, παιδότοπος, να είναι 300+ μέτρα μακριά, να χρεώνουν χώρια ξαπλώστρες, χώρια καφέ, κάτι self service, μουσική από το ράδιο ή το διαδίκτυο και άλλα τέτοιες τριτοτέταρτες καταστάσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Πολύ Σερβία και Σκόπια ρε σύ η Χαλκιδική και δε μου κάνει καμία εντύπωση. Αγενής λαός, πρών κομμουνιστές, υποανάπτυκτοι που βρεθήκανε με 5 δραχμές στην τσέπη. Δεν είναι ωραία θέμα αυτό.Feindflug έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:16Τύπε, εξυπηρέτηση σαν τα μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής, δεν έχει. Με άπειρες ξαπλώστρες, με σερβιτόρους να έρχονται γρήγορα, με διάφορες επιλογές, με μουσικές...Unique έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:25Ναι αλλά το σέρβις που θα βρείς στις Ελληνικές είναι ασυναγώνιστο. Σου φέρνουν φίλε μου φρέντο καπουτσίνο μέσα στη θάλασσα κολυμπώντας. Αν έχεις και καμια γκομενίτσα κάνεις μούρη με σφηνάκια και κλάμπ σάντουιτς πάνω σε ξύλινη εξέδρα.SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:22 Oι Βρετανικες παραλιες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις Ελληνικες μην λεμε οτι να ναι φαση Ελληνες πιλοτοι οι καλυτεροι στον κοσμο
Άλλη κατάσταση.
Ωραία είναι νότια της Κρήτης και αρκετά νησιά με Ολλανδούς και Σουηδούς.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Το ανέκδοτο του μήνα.SeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:22 Oι Βρετανικες παραλιες ειναι κλασεις ανωτερες απο τις Ελληνικες μην λεμε οτι να ναι φαση Ελληνες πιλοτοι οι καλυτεροι στον κοσμο
Και ομως γύφτικη συμπεριφορά μου έχει τύχει από Σουηδούς και ποτέ από Βαλκάνιους.Unique έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:26 Πολύ Σερβία και Σκόπια ρε σύ η Χαλκιδική και δε μου κάνει καμία εντύπωση. Αγενής λαός, πρών κομμουνιστές, υποανάπτυκτοι που βρεθήκανε με 5 δραχμές στην τσέπη. Δεν είναι ωραία θέμα αυτό.
Συμφωνώ, τύπε, για τον κόσμο, αλλά εγώ έγραψα για τα καταστήματα.Unique έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:26Πολύ Σερβία και Σκόπια ρε σύ η Χαλκιδική και δε μου κάνει καμία εντύπωση. Αγενής λαός, πρών κομμουνιστές, υποανάπτυκτοι που βρεθήκανε με 5 δραχμές στην τσέπη. Δεν είναι ωραία θέμα αυτό.Feindflug έγραψε: 04 Οκτ 2024, 16:16Τύπε, εξυπηρέτηση σαν τα μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής, δεν έχει. Με άπειρες ξαπλώστρες, με σερβιτόρους να έρχονται γρήγορα, με διάφορες επιλογές, με μουσικές...Unique έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:25
Ναι αλλά το σέρβις που θα βρείς στις Ελληνικές είναι ασυναγώνιστο. Σου φέρνουν φίλε μου φρέντο καπουτσίνο μέσα στη θάλασσα κολυμπώντας. Αν έχεις και καμια γκομενίτσα κάνεις μούρη με σφηνάκια και κλάμπ σάντουιτς πάνω σε ξύλινη εξέδρα.
Άλλη κατάσταση.
Love beach bars
Hate tourists
Dein Herz, meine Gier
- SeaHawk
Eχουν τοσες πολλες γαματες παραλιες που δεν ξερουν τι να τις κανουν
Οποτε αρχισαν να χαριζουν μερικες
Τέλος για τη βρετανική αποικία του Τσάγκος στον Ινδικό, διατηρείται η στρατηγική βάση του Diego Garcia
https://flight.com.gr/tsagos-returns-to ... go-garcia/
Οποτε αρχισαν να χαριζουν μερικες
Τέλος για τη βρετανική αποικία του Τσάγκος στον Ινδικό, διατηρείται η στρατηγική βάση του Diego Garcia
https://flight.com.gr/tsagos-returns-to ... go-garcia/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4648 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-