Μανώλη εσύ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:01Πρώτα από όλα και που τους δίνουμε 0.60 για τι τίποτα είναι ξεφτίλα, απλά το κάνω επειδή βαριέμαι να βρω άλλο τρόπο. Αλλά το νερό μου έρχεται και 7 ευρώ συνήθως, να δώσω και 60 λεπτά, έλεος.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18Όχι, μόνο το κράτος τα κάνει αυτά. Οι δήμοι και οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:05
Αν το αφησεις απληρωτο η προσαυξηση δεν θα ειναι μεγαλυτερη απο 60 λεπτα;Θυμαμαι οταν ειχα ξεχασει να πληρωσω οτε κατι μηνες και μου φαγαν +-5 ευρω μετα![]()
Ρε μαλάκα, μην είστε τόσο τσίπηδες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Οκτ 2024, 22:32 Εκτός από το νερό γιατί η προμήθεια που παίρνουν οι καριοληδες της τράπεζας είναι κοροϊδία, περιμένω να αυγατισει λίγο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;
Nαι .Είμαι ψυχαναγκαστικός με το θέμα Εφόσον έρχεται πρέπει να πληρωθεί άμεσα Την σπάω στην γυναίκα μου αλλά δεν γίνεται είμαι έτσι προγραμματισμένος
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
Εφοσον καποιος μπορει, φυσικα και θα πληρωσει τους λογαριασμους του. Ποιος εχει ορεξη να τον κυνηγανε τα χρεη;
Εφοσον καποιος μπορει, φυσικα και θα πληρωσει τους λογαριασμους του. Ποιος εχει ορεξη να τον κυνηγανε τα χρεη;
- Space_Passenger
Λοιπον ακου περιστατικο. Γνωστο μου χρωσταει κατι χιλιαδες σε τραπεζα και ξοδευει σα να μην υπαρχει αυριο. Διακοπες, ταξιδια, έξοδοι. Εχει και φιλους με τα ιδια μυαλα. Δεν τον νοιαζει να χρωσταει. θελει να κανει μεγαλη ζωη.axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:11 Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
Σαφως και υπαρχουν και τετοιοι. Αλλα ειναι η εξαιρεση, και μαλιστα σε τετοιο βαθμο, που το πολ αυτο δεν εχει νοημα.Space_Passenger έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:32Λοιπον ακου περιστατικο. Γνωστο μου χρωσταει κατι χιλιαδες σε τραπεζα και ξοδευει σα να μην υπαρχει αυριο. Διακοπες, ταξιδια, έξοδοι. Εχει και φιλους με τα ιδια μυαλα. Δεν τον νοιαζει να χρωσταει. θελει να κανει μεγαλη ζωη.axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:11 Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
Δεν είναι ακριβώς η εξαιρεση Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω με αυτά τα μυαλά .axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 13:11Σαφως και υπαρχουν και τετοιοι. Αλλα ειναι η εξαιρεση, και μαλιστα σε τετοιο βαθμο, που το πολ αυτο δεν εχει νοημα.Space_Passenger έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:32Λοιπον ακου περιστατικο. Γνωστο μου χρωσταει κατι χιλιαδες σε τραπεζα και ξοδευει σα να μην υπαρχει αυριο. Διακοπες, ταξιδια, έξοδοι. Εχει και φιλους με τα ιδια μυαλα. Δεν τον νοιαζει να χρωσταει. θελει να κανει μεγαλη ζωη.axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:11 Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Πολυ μικρο ποσοστο του γενικου πληθυσμου ομως.hades έγραψε: 03 Οκτ 2024, 13:17Δεν είναι ακριβώς η εξαιρεση Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω με αυτά τα μυαλά .axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 13:11Σαφως και υπαρχουν και τετοιοι. Αλλα ειναι η εξαιρεση, και μαλιστα σε τετοιο βαθμο, που το πολ αυτο δεν εχει νοημα.Space_Passenger έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:32
Λοιπον ακου περιστατικο. Γνωστο μου χρωσταει κατι χιλιαδες σε τραπεζα και ξοδευει σα να μην υπαρχει αυριο. Διακοπες, ταξιδια, έξοδοι. Εχει και φιλους με τα ιδια μυαλα. Δεν τον νοιαζει να χρωσταει. θελει να κανει μεγαλη ζωη.
- hellegennes
Δεν είναι το τίποτα. Είναι 0,60 λεπτά αντί 30 λεπτά στην ουρά σε ταμείο για να πληρώσεις και πιθανόν περισσότερο κομμάτι από τον χρόνο σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:01Πρώτα από όλα και που τους δίνουμε 0.60 για τι τίποτα είναι ξεφτίλα, απλά το κάνω επειδή βαριέμαι να βρω άλλο τρόπο. Αλλά το νερό μου έρχεται και 7 ευρώ συνήθως, να δώσω και 60 λεπτά, έλεος.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18Όχι, μόνο το κράτος τα κάνει αυτά. Οι δήμοι και οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:05
Αν το αφησεις απληρωτο η προσαυξηση δεν θα ειναι μεγαλυτερη απο 60 λεπτα;Θυμαμαι οταν ειχα ξεχασει να πληρωσω οτε κατι μηνες και μου φαγαν +-5 ευρω μετα![]()
Ρε μαλάκα, μην είστε τόσο τσίπηδες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Οκτ 2024, 22:32 Εκτός από το νερό γιατί η προμήθεια που παίρνουν οι καριοληδες της τράπεζας είναι κοροϊδία, περιμένω να αυγατισει λίγο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το πολ είναι "Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;" όχι "πληρώνετε τους λογαριασμούς σας ή όχι;".axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:11 Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
Μάλιστα από το αποτέλεσμα μπορείς να δεις ότι το 44% δεν έχει απαντήσει "ναι, πάντα", οπότε βγάζει συμπεράσματα που ήθελα να βγάλω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν παίρνουν τηλέφωνα ούτε στέλνουν ειδοποιήσεις. Μια μέρα μπορεί απλά να σου στείλουν ειδοποίηση ότι το σπίτι σου βγαίνει σε πλειστηριασμό. Μέχρι κάποιο έτος προστατευόταν αν ήταν πρώτη κατοικία. Δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω πότε καταργήθηκε η προστασία.Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:15Γι'αυτό τα πλήρωσα. Πάντως απίστευτο ότι 10 χρόνια δεν κάναν τίποτα. Με "τίποτα" εννοώ ούτε μια ειδοποίηση, ούτε ένα μήνυμα στο ταξις...hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:15Εμένα πάντως πελάτης μου έχασε το σπίτι του έτσι.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2024, 05:44 Aν αναρωτιέστε τι συμβαίνει αν δεν πληρώσεις ΕΝΦΙΑ για δέκα χρόνια, η απάντηση στην περίπτωση του πατρικού μου σπιτιού στην Αθήνα είναι "τίποτα". Μη με ρωτήσετε πώς και γιατί μείναν απλήρωτα, μεγάλη ιστορία, αλλά πάντως δε συνέβη τίποτα, ούτε τηλέφωνο δεν πήραν.
Ελλαδάρα λολ
Τα πλήρωσα τώρα, γιατι μπορεί σε κάποια φάση να αποφάσιζαν να κάνουν τη δουλειά τους και να μας πάρουν το σπίτι, ξέρω γω;
Μπορεί και όχι λολ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πληρώνω πάντα στην ώρα τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σχεδόν πάντα ληγμένους μέχρι μήνα( εκτός οτε) . Σιγά μη γίνω ψυχαναγκαστικός και με τους λογαριασμούς.
Η χαρά του τραπεζίτηSpace_Passenger έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:32Λοιπον ακου περιστατικο. Γνωστο μου χρωσταει κατι χιλιαδες σε τραπεζα και ξοδευει σα να μην υπαρχει αυριο. Διακοπες, ταξιδια, έξοδοι. Εχει και φιλους με τα ιδια μυαλα. Δεν τον νοιαζει να χρωσταει. θελει να κανει μεγαλη ζωη.axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:11 Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Mike Bassett
Πληρώνω αμέσως πάντα με το που εκδίδονται οι λογαριασμοί. Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε σωστοί και εκπαιδευμένοι πολίτες, ειδικά τώρα που το social credit score έρχεται και στην ΕΕ.
Εαν ηταν για το εαν "πληρωνουν τους λογαριασμους στην ωρα τους" τοτε οι επιλογες "δεν πληρωνω / ειμαι τζαμπατζης" δεν θα επρεπε να υπαρχουν.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:33Το πολ είναι "Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;" όχι "πληρώνετε τους λογαριασμούς σας ή όχι;".axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:11 Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
Μάλιστα από το αποτέλεσμα μπορείς να δεις ότι το 44% δεν έχει απαντήσει "ναι, πάντα", οπότε βγάζει συμπεράσματα που ήθελα να βγάλω.
Βαζοντας αυτες τις επιλογες μετατρεπεις το πολλ απο 'την ωρα τους' στο 'εαν πληρωνονται'.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 257 Απαντήσεις