!!! DEVELOPMENT MODE !!!
50 χρονια Στιβεν Κινγκ: Υπερτιμημενος?
Re: 50 χρονια Στιβεν Κινγκ: Υπερτιμημενος?
αφου καταφερε να δωσει πρωταγωνιστικο ρολο σε μια τυχαια μυγα που γυροφερνε γυρω απο την κουπα
του καφε ..ειναι αξιος !!
του καφε ..ειναι αξιος !!
- kongrosian
τώρα θα δεις τι θα πάθεις....Στύξ έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:01Σύρε γαμήσου ,φιλικά πάντα.
Δεν είναι κανένας ιδιοφυής συγγραφέας και το παραδέχεται εν μέρει και ο ίδιος. Από όσο θυμάμαι είχε χαρακτηρίσει τα βιβλία του ως χάμπουργκερ. Τι να κάνουμε το χάμπουργκερ δεν είναι αστακομακαρονάδα. Δεν είναι ούτε Πυντσον ούτε Ντειβιντ Φόστερ Γουάλας, δηλαδή σαν τις αληθινές διάνοιες της αμερικανικής λογοτεχνίας.
Παρόλα αυτά λόγω αυτής της σεμνότητας του δεν τον θεωρώ και ως τον πιο υπερτιμημένο συγγραφέα όλων των εποχών, γιατί ο συγκεκριμενος απευθύνεται σε κοινό που δεν διαβάζει λογοτεχνία ούτως η άλλως
Ο πιο υπερτιμημένος συγγραφέας στην ιστορία της ανθρωπότητας και του δυτικού κόσμου γενικότερα είναι ο Όργουελ με το δημοσιογραφικό στυλακι του που ήταν και είναι της πλάκας.
Παρόλα αυτά λόγω αυτής της σεμνότητας του δεν τον θεωρώ και ως τον πιο υπερτιμημένο συγγραφέα όλων των εποχών, γιατί ο συγκεκριμενος απευθύνεται σε κοινό που δεν διαβάζει λογοτεχνία ούτως η άλλως
Ο πιο υπερτιμημένος συγγραφέας στην ιστορία της ανθρωπότητας και του δυτικού κόσμου γενικότερα είναι ο Όργουελ με το δημοσιογραφικό στυλακι του που ήταν και είναι της πλάκας.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε σεις, έπεσε ένα βιβλίο του Κινγκ στα χέρια μου.
Τίτλος "το κοράκι" και στα αγγλικά "the stand".
Λέει τίποτα αυτό; Για πείτε οι γνώστες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχει δυο εκδοσεις. Η "συντομη" και η "μεγαλη". Εχω διαβασει μονο την πρωτη. Για την δευτερη εχω ακουσει οτι πλατιαζει πολυ στο μεσο του βιβλιου αν και θα ηθελα να την διαβασω για εξτρα πληροφοριεςΠτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:37 Ρε σεις, έπεσε ένα βιβλίο του Κινγκ στα χέρια μου.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Πτολεμαίος
Κοίτα, είναι αρκετά παχύ το βιβλίο.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:40Εχει δυο εκδοσεις. Η "συντομη" και η "μεγαλη". Εχω διαβασει μονο την πρωτη. Για την δευτερη εχω ακουσει οτι πλατιαζει πολυ στο μεσο του βιβλιου αν και θα ηθελα να την διαβασω για εξτρα πληροφοριεςΠτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:37 Ρε σεις, έπεσε ένα βιβλίο του Κινγκ στα χέρια μου.
Άρα μάλλον η μεγάλη έκδοση είναι διότι απλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η μεγάλη, αν αυτή που έχω είναι η μικρή
-
Στρακαστρουκας
H "μεγαλη" υπεστη περικοπες απο τους ιδιους τους εκδοτες του Κινγκ και ειναι το μεγαλυτερο του βιβλιο(μεγαλυτερο και απο το IT). Η "συντομη" εμενα μου αρεσε πολυ παντως γιατι επικεντρωνεται κυριως στην δραση και συμβαινουν πολλα γεγονοτα, δεν βαριεσαι καθολουΠτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:49Κοίτα, είναι αρκετά παχύ το βιβλίο.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:40Εχει δυο εκδοσεις. Η "συντομη" και η "μεγαλη". Εχω διαβασει μονο την πρωτη. Για την δευτερη εχω ακουσει οτι πλατιαζει πολυ στο μεσο του βιβλιου αν και θα ηθελα να την διαβασω για εξτρα πληροφοριεςΠτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:37 Ρε σεις, έπεσε ένα βιβλίο του Κινγκ στα χέρια μου.
Άρα μάλλον η μεγάλη έκδοση είναι διότι απλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η μεγάλη, αν αυτή που έχω είναι η μικρή![]()
O μαύρος πύργος είναι επος
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Πτολεμαίος
Αυτό που έχω εγώ έχει 957 σελίδες.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:51H "μεγαλη" υπεστη περικοπες απο τους ιδιους τους εκδοτες του Κινγκ και ειναι το μεγαλυτερο του βιβλιο(μεγαλυτερο και απο το IT). Η "συντομη" εμενα μου αρεσε πολυ παντως γιατι επικεντρωνεται κυριως στην δραση και συμβαινουν πολλα γεγονοτα, δεν βαριεσαι καθολουΠτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:49Κοίτα, είναι αρκετά παχύ το βιβλίο.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:40
Εχει δυο εκδοσεις. Η "συντομη" και η "μεγαλη". Εχω διαβασει μονο την πρωτη. Για την δευτερη εχω ακουσει οτι πλατιαζει πολυ στο μεσο του βιβλιου αν και θα ηθελα να την διαβασω για εξτρα πληροφοριες
Άρα μάλλον η μεγάλη έκδοση είναι διότι απλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η μεγάλη, αν αυτή που έχω είναι η μικρή![]()
-
Στρακαστρουκας
Πτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 01:03Αυτό που έχω εγώ έχει 957 σελίδες.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:51H "μεγαλη" υπεστη περικοπες απο τους ιδιους τους εκδοτες του Κινγκ και ειναι το μεγαλυτερο του βιβλιο(μεγαλυτερο και απο το IT). Η "συντομη" εμενα μου αρεσε πολυ παντως γιατι επικεντρωνεται κυριως στην δραση και συμβαινουν πολλα γεγονοτα, δεν βαριεσαι καθολουΠτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:49
Κοίτα, είναι αρκετά παχύ το βιβλίο.
- Καραμελίτσα
Από τα παλιά του μου άρεσε το running man. Τα διάσημα με τις χιλιοτόσες σελίδες δε διαβάζονται: υπερβολική λεπτομέρεια και αποπνέουν επιθετικό μπουμερισμό.
Τα νέα του είναι πολύ ωραία, και τα αστυνομικά του, και αυτό με τον Κέννεντυ, και το outsider.
Τα νέα του είναι πολύ ωραία, και τα αστυνομικά του, και αυτό με τον Κέννεντυ, και το outsider.
Z
- Πτολεμαίος
Ρε μλκ θα είναι σαν την Λαρούς ΜπριτάνικαΣτρακαστρουκας έγραψε: 28 Σεπ 2024, 01:07Πτολεμαίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 01:03Αυτό που έχω εγώ έχει 957 σελίδες.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Σεπ 2024, 00:51
H "μεγαλη" υπεστη περικοπες απο τους ιδιους τους εκδοτες του Κινγκ και ειναι το μεγαλυτερο του βιβλιο(μεγαλυτερο και απο το IT). Η "συντομη" εμενα μου αρεσε πολυ παντως γιατι επικεντρωνεται κυριως στην δραση και συμβαινουν πολλα γεγονοτα, δεν βαριεσαι καθολουΕχεις την μικρη. Η μεγαλη δεν ξερω αν εχει εκδοθει στην Ελλαδα
Δεν έχω διαβάσει ποτέ
Νόμιζα πως ήταν ένας μπεστ-σελερας με υπερβολές, χωρίς ύφος και βάθος
Είμαι της λογοτεχνίας
Μερικοί από σας μου κίνησαν το ενδιαφέρον
Δεν έτυχε και να συναντήσω μπροστά μου βιβλίο του για να μου κινήσει την περιέργεια
Ποτέ δεν ξέρεις
Είμαι της λογοτεχνίας
Μερικοί από σας μου κίνησαν το ενδιαφέρον
Δεν έτυχε και να συναντήσω μπροστά μου βιβλίο του για να μου κινήσει την περιέργεια
Ποτέ δεν ξέρεις
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
αγαπημενοι συγγραφεις?Μπίστης έγραψε: 28 Σεπ 2024, 01:44 Δεν έχω διαβάσει ποτέ
Είμαι της λογοτεχνίας![]()
Μερικοί από σας μου κίνησαν το ενδιαφέρον![]()
Ποτέ δεν ξέρεις![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βλήμα έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:05 Κάποια στιγμή που θεωρούνταν το άρλεκιν του τρόμου ήταν υποτιμημένος. Τώρα , από αντίδραση, τον αντιμετωπίζουν σαν σύγχρονο Ντοστογιέφσκι. Είναι πάντως αξιοπρεπής συγγραφέας
Αρκετά αξιόλογος θα έλεγα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir