+1 (για εξωτερικο, ελλαδα δε ξερω)Chilloutbuddy έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:44 Στη Deloitte δεν πας για τα λεφτά ούτε για τη δουλειά, πας για να γίνεις μάνατζερ κάπου αλλού όταν φύγεις από την deloitte. Δηλαδή στα 3-4 χρόνια και αφού σου πληρώσουν εκπαιδεύσεις, εξετάσεις και πιστοποιήσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αεργία στην Ελλάδα
Re: Αεργία στην Ελλάδα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πάλι καλά να λες. Τουλάχιστον ξέρεις τι να περιμενειςΑσέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 08:35 μου ηρθε υποψηφιος σκιπερ για του χρονου, και ηθελε μεσα στη συμφωνια να ειναι τα προστιμα του λιμεναρχειου.
δηλαδη να κανει οτι μαλακια θελει, να τον γραφουν, και να τα πληρωνει ο εργοδοτης.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Οκ, αλλά κομμενες παπαριες για εταιρικη κοινωνική ευθύνη, συμπερίληψη κλπ μπουρδεςtalaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:01για αμερικη σιγουρα οχι, στην Ινδια μια φουκαριαρα πεθανε , δουλευε στην ΕΥ, και εγινε χαμος γιατι ουτε στη κηδεια της δεν πηγαν, η μανα της τους εκραξε, αν θες γοογλαρε
η deloitte στην Ελλαδα σιγουρα δεν εχει τρελλα ωραρια, αλλα δεν πας στην συνεντευξη νεος ζουμερος ζουμερος απαιτωντας work life balance και Ma mental health
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Τώρα σοβαρά; Πιστεύεις τον αληθινά άεργο κηφήνα που έγραφε ανέκαθεν στο φόρουμ εκατοντάδες ποστ εν ώρα εργασίας και όταν έμενε στην Ελλάδα αγόραζε βρακιά από την λαϊκή, τον καιρό που οι μισθοί στην Ελλάδα ήταν στο ζενίθ τους και η ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο;GoBzi έγραψε: 24 Σεπ 2024, 07:50Δηλαδή βγάζει 63k τον χρόνο ως consultant, ούτε καν ως senior. Δίνουν δηλαδή μισθούς Αμερικής και δεν βρίσκουν άτομα γιατί ο κόσμος δεν θέλει να πάει να δουλέψει;talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:19ε αμα το λεει ο μαδουραιος.
Αυτος που μου το ειπε ειναι Consultant και βγαζει 4μισο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σοβαρά τώρα; Αυτός απαξίωνε όσους έχουμε ενοικιαζόμενα σε νησιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 24 Σεπ 2024, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:02Τώρα σοβαρά; Πιστεύεις τον αληθινά άεργο κηφήνα που έγραφε ανέκαθεν στο φόρουμ εκατοντάδες ποστ εν ώρα εργασίας και όταν έμενε στην Ελλάδα αγόραζε βρακιά από την λαϊκή, τον καιρό που οι μισθοί στην Ελλάδα ήταν στο ζενίθ τους και η ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο;GoBzi έγραψε: 24 Σεπ 2024, 07:50Δηλαδή βγάζει 63k τον χρόνο ως consultant, ούτε καν ως senior. Δίνουν δηλαδή μισθούς Αμερικής και δεν βρίσκουν άτομα γιατί ο κόσμος δεν θέλει να πάει να δουλέψει;talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:19
ε αμα το λεει ο μαδουραιος.
Θα σας πω κάτι από την δουλειά την δική μου που έχει σχέση με αυτοκίνητα και μηχανές .Από την μια δεν υπάρχουν νέα παιδιά στην δουλειά (και μιλάω κυρίως φανοποιειους βαφείς κτλ ) και από την άλλη αν πάει κανά παιδί για πρακτική στο μαγαζί, πάνω από 600 -700 μετά την πρακτική δεν δίνουν οι τσίπιδες .Πάνε να δουλέψουν πακετάδες με περισσότερα μετά και δεν τα κατηγορώ .nik_killthemall έγραψε: 24 Σεπ 2024, 07:53αυτο πηγα να πω κι εγω, θα δινουν 800 ευρω καθαρα με ωραριο 10ωρο και θα λενε οτι δεν βρισκουν. Οποια επιχειρηση δεν βρισκει εργαζομενους ευθυνεται Η ΙΔΙΑ ! Να το καταλαβουμε αυτο καποια στιγμή.
Μετά τους έχεις λένε δεν έρχονται νέα παιδιά στην δουλειά .Ενώ κάνουν μαλακία γιατί τους έρχονται αστεράκια με όρεξη και τα ξενερώνουν .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δοκιμάστε ρε ξεπλένηδες να δουλέψετε μια βδομάδα στη ζωή σας. Έτσι για να δείτε πώς είναι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Καλά εν ώρα εργασίας και εγώ γράφω (καλή ώρα τώραhellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:02Τώρα σοβαρά; Πιστεύεις τον αληθινά άεργο κηφήνα που έγραφε ανέκαθεν στο φόρουμ εκατοντάδες ποστ εν ώρα εργασίας και όταν έμενε στην Ελλάδα αγόραζε βρακιά από την λαϊκή, τον καιρό που οι μισθοί στην Ελλάδα ήταν στο ζενίθ τους και η ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο;GoBzi έγραψε: 24 Σεπ 2024, 07:50Δηλαδή βγάζει 63k τον χρόνο ως consultant, ούτε καν ως senior. Δίνουν δηλαδή μισθούς Αμερικής και δεν βρίσκουν άτομα γιατί ο κόσμος δεν θέλει να πάει να δουλέψει;talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:19
ε αμα το λεει ο μαδουραιος.
Λες να μας δουλεύει και να 4,5k να είναι καθαρά, δηλαδή να παίρνει πάνω από 110k τον χρόνο;
- hellegennes
Ο Ταλαίπωρος ήταν ΔΥ και έχει 4πλα ποστ σ' αυτό το φόρουμ. Στο προηγούμενο μπορεί να είχε και τα 20πλάσιά σου. Και δεν είναι μόνο το φόρουμ. Τουίτερ, FB, ειδησεογραφικά. Αποκλείεται να κάνει οποιαδήποτε εργασία μέσα στην ημέρα.GoBzi έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:16Καλά εν ώρα εργασίας και εγώ γράφω (καλή ώρα τώραhellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:02Τώρα σοβαρά; Πιστεύεις τον αληθινά άεργο κηφήνα που έγραφε ανέκαθεν στο φόρουμ εκατοντάδες ποστ εν ώρα εργασίας και όταν έμενε στην Ελλάδα αγόραζε βρακιά από την λαϊκή, τον καιρό που οι μισθοί στην Ελλάδα ήταν στο ζενίθ τους και η ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο;GoBzi έγραψε: 24 Σεπ 2024, 07:50
Δηλαδή βγάζει 63k τον χρόνο ως consultant, ούτε καν ως senior. Δίνουν δηλαδή μισθούς Αμερικής και δεν βρίσκουν άτομα γιατί ο κόσμος δεν θέλει να πάει να δουλέψει;)
Λες να μας δουλεύει και να 4,5k να είναι καθαρά, δηλαδή να παίρνει πάνω από 110k τον χρόνο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Χιλιαρικακι δίνει η ντελοιτ σε νέους αποφοίτους, όσο έδινε και πριν 25 χρόνια που πρωτομπηκε το ευρώ. Τα ίδια και η Πράις, Ε&Υ, Κουρουμουτζου.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
talaipwros
ε οκ, για 22χρονο με προοπτικη να κανει καρριερα μετα ασχημα ειναι;Chilloutbuddy έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:23 Χιλιαρικακι δίνει η ντελοιτ σε νέους αποφοίτους, όσο έδινε και πριν 25 χρόνια που πρωτομπηκε το ευρώ. Τα ίδια και η Πράις, Ε&Υ, Κουρουμουτζου.
Καλα μιλαω για αεργους τοτε
- κυριος Μακης
γενικα οι συμβουλευτικες ειναι γαλερα αλλα και μεγαλο σχολειο, παει αναλογα με την ομαδα/προτζεκτ/πελατη. αξιζει να πας σαν entry level, οπου ειναι και αναμενομενα πιο μεγαλο το attrition. παντως ακομα και σε αυτες ξερω ατομα σε Deloitte και Αccenture πχ που γενικα τελειωνουν στις 18:00.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
22 χρόνος απόφοιτος ; Τελείωσε και με στρατό ;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
talaipwros
Ρε συ ειναι συγγενης εξ αγχιστειας το παληκαρι. Οκ ειναι 55+ ετων, δουλευει χρονια εκει και περυσι - με βαση αυτα που ελεγε η συζυγος του καθαριζε κανα 4ρι αλλα εχει και μπονους.GoBzi έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:16Καλά εν ώρα εργασίας και εγώ γράφω (καλή ώρα τώραGoBzi έγραψε: 24 Σεπ 2024, 07:50
Δηλαδή βγάζει 63k τον χρόνο ως consultant, ούτε καν ως senior. Δίνουν δηλαδή μισθούς Αμερικής και δεν βρίσκουν άτομα γιατί ο κόσμος δεν θέλει να πάει να δουλέψει;)
Αν ο 22ρης ξεκιναει απο το χιλιαρικο, τριαντα χρονια μετα δηλαδη - αν δεν αλλαξει δουλεια - ποσα θα παιρνει
Τωρα θες να ακουσεις τον τσετσενο ψεκ ζηκο, δικαιωμα σου βεβαια, δεν εχει και νοημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 157 Απαντήσεις