!!! DEVELOPMENT MODE !!!
1550 ευρώπουλα για να σβήνει τα φώτα.
Re: 1550 ευρώπουλα για να σβήνει τα φώτα.
αφου σου αρεσε και η εκφραση να σου δειξω τι ειναι τσακωμα με τη γιδα .
αυτο ειναι τσακωμα με τη γιδα στην πλατη ζαιε .
Νon4me έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:48 το καθε απλυτο αεργο λιμοταγαρο εκανε καριερα με την παρτη σας . Παραλιγο να βγαλετε ευρωβουλη την ακροαριστερη αεργη που εκλεβε το κρατος με τη συνταξη της πεθαμενης μανας .... Ευτυχως την πιασαν με τη γιδα στην πλατη και δεν την πληρωσαμε και αυτην 20ρικα μηνιαιιως να διαδιδει ζαιικο πολιτισμο την ευρωπη ...
![]()
Εντάξει, μπορεί να πέρναγε το πρωί, πριν έρθουν οι υπάλληλοι, και να τα ξανάναβε, διπλοβάρδια, τσάμπα μας ήρθε ο άνθρωπος.
ή είσαι μεγάλο κορόιδο ή περιμένεις και συ καμιά θέση για να αναβοσβήνεις τα φώτα, τρίτη περίπτωση δεν υπάρχει.Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 11:15 αφου σου αρεσε και η εκφραση να σου δειξω τι ειναι τσακωμα με τη γιδα .
εχω ξαναπει πως κανω 2 δουλειες . τριτη δε θελω . ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ δε βγαλατε κουβεντα εστω να σχολιασετε κατι για το κοριτσι ?
ποναει ? κανει τζιζ ? σπαει τα ζαιικα ταμπου σας ?
up the ironsΝon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 11:17 αυτο ειναι τσακωμα με τη γιδα στην πλατη ζαιε .
Νon4me έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:48 το καθε απλυτο αεργο λιμοταγαρο εκανε καριερα με την παρτη σας . Παραλιγο να βγαλετε ευρωβουλη την ακροαριστερη αεργη που εκλεβε το κρατος με τη συνταξη της πεθαμενης μανας .... Ευτυχως την πιασαν με τη γιδα στην πλατη και δεν την πληρωσαμε και αυτην 20ρικα μηνιαιιως να διαδιδει ζαιικο πολιτισμο την ευρωπη ...
![]()
- Μαδουραίος
Mετρας ως δουλεια το καθημερινο στα τεσσερα για τον Κουλη?Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 11:38εχω ξαναπει πως κανω 2 δουλειες . τριτη δε θελω . ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ δε βγαλατε κουβεντα εστω να σχολιασετε κατι για το κοριτσι ?
Ειμαι μια χαρα ορθιος . τα χρηματα μου φθανουν , εχω δικο μου σπιτι ( αυτοκινητο - μοτο ) στη μια δουλεια ειμαι αφεντικο ( δουλευω για μενα ) ., τραβα πες το μπαμπα τωρα να σε παει κεντρο γιατι ειναι ξεφορτιστο το πατινι σου ζαιε .Μαδουραίος έγραψε: 22 Σεπ 2024, 11:43Mετρας ως δουλεια το καθημερινο στα τεσσερα για τον Κουλη?Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 11:38εχω ξαναπει πως κανω 2 δουλειες . τριτη δε θελω . ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ δε βγαλατε κουβεντα εστω να σχολιασετε κατι για το κοριτσι ?mao mao έγραψε: 22 Σεπ 2024, 11:34
ή είσαι μεγάλο κορόιδο ή περιμένεις και συ καμιά θέση για να αναβοσβήνεις τα φώτα, τρίτη περίπτωση δεν υπάρχει.
Η μονη ανεξαρτητη και αντικειμενικη ενημερωση by μπαξεβανη.
- Μαδουραίος
εγρινω, αν τα λεφτα κοπηκαν απο τους μισθους των τσογλανων που δεν εσβηναν τα φωτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ε, το είπε ο περιφεριάρχης αφού!Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:49Νon4me έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:35Το δηλωσε ο περιφεριαρχης ζσιϊκο ζωον που καρεκλιασατε καρανικες και κουνατε και δαχτυλο . Ζωον .Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 04:40
Aν βρεις στην αναθεση που αναφερει οτι θα κανει και τον θυρωρο ή τον τηλεφωνητη κερδισεις ενα βαζακι μελι απο την τοπικη της ΝΔ![]()
![]()
![]()
![]()
Eντελως ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ οι ΝΔκρατες
Αφού δεν ήταν δουλειά τους να σβήνουν τα φώτα, τ' άφηναν ανοιχτά. Αν ήταν να τα σβήνουν, θα έπαιρναν επιπλέον επίδομα, σα τους άλλους που έπαιρναν επίδομα έγκαιρης προσέλευσης.Ασέβαστος έγραψε: 22 Σεπ 2024, 16:58 εγρινω, αν τα λεφτα κοπηκαν απο τους μισθους των τσογλανων που δεν εσβηναν τα φωτα.
Άλλωστε σκέφτονται και το συνάνθρωπό τους. Ορίστε, με το να τ'α φήνουν ανοιχτά δημιουργήθηκε μια νέα θέση εργασίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άσε, κορόιδο τον πιάσανε, 2 χρόνια και δε θα πάρει ούτε άδεια ο καημένος:Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 07:47Εντάξει, δεν μπορεί κι όλη μέρα να αναβοσβήνει τα φώτα. Με κάτι πρέπει να ασχολείται για να περάσει το 8ωρο. Θα πάρει κανένα τηλέφωνο, θα παίξει πασιέντζα, θα φέρει κανένα καφεδάκι, θα δώσει χρήσιμες συμβουλές στους υπαλλήλους για τα καθημερινά τους προβλήματα. Θα σαλιαρίσει με καμία γκόμενα, θα ξύσει τα αρχίδια του με τον γκασμά...Νon4me έγραψε: 20 Σεπ 2024, 23:49Η περιφερεια απαντησε πως εκτος των αλλων κανει τον θυρωρο - η τηλεφωνητη αλλα τα στοκουμεντα και οι κουτοι της πανδωρας για τετοια ζουνε .
Και μιλαμε για ενα κτιριο που αν δεν εχεις ξαναμπει ( αρκετες φορες ) χανεσαι .
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση