Λιγο πριν τα 30.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:39Πόσο χρονών είσαι φίλε;έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37 Μέχρι τα 25 είχα πολλες δυνάμεις και θεωρούσα ότι είμαι άτρωτος. Πλέον έχω αρχίσει και αισθάνομαι αδυναμίες, αρρωσταίνω συχνότερα, κουράζομαι ευκολότερα, εκδηλώνονται περισσότερα προβλήματα υγείας (ήπια μέχρι στιγμής).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Μην του κόλλας. Αν τον χειρουργησεις εσύ πάντως να θυμηθείς ότι κατάφερε να κολλήσει ιγμορίτιδαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37Τι εννοείς τον Αύγουστο έλειπαν όλοι στο ΕΣΥ; Πως σε βολεψε να χειρουργηθείς για μια κατάσταση που έχεις από 18 χρόνων τον 15αυγουστο και δεν ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του προσωπικού του νοσοκομείου;Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:27Ναι για τη μύτη χρειάζομαι εγχείρηση και έχω καθυστερήσει λόγω του ότι τον Αύγουστο λειπαν όλοι στο ΕΣΥ και τώρα έπαθα ιγμοριτιδα και πρέπει να γίνω καλά. Δεν μπορώ να ψάξω για δουλειά τώρα και να τους πω σε ένα δύο μήνες πρέπει να κάνω εγχείρηση με περίοδο ανάρρωση.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17
Για την μύτη χρειάζεσαι εγχείριση; ; Ψαξε για δουλειά επειγοντως. Κρίμα είναι να συνεχίσει να σε ταιζει ο αδερφός σου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Έτσι όπως είμαι δε μπορώ να πάω σε εργοτάξιο που είναι πολύ βασικό για μηχανικόAitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:38Ενταξει. Θα περιμένουμε να δουλέψει ο συγκεκριμένος κύριος σαν μηχανικός όταν φτιάξουν τα πόδια του ( που κολλάει αυτό ποτέ δεν κατάλαβα)Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:36Βλακείες λες τώρα αλλά τελοσπάντων.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:32
Ένα πχορουμ ειμαστε.
Ο συγκεκριμένος κύριος τα ρίχνει όλα στον Μητσοτάκη και θέλει να μας φέρει γαπ. Το μαγαζι του δεν το έκλεισε ο Κούλης ομως
Και είσαι εδώ μέσα; Ωραίοςέργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40Λιγο πριν τα 30.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:39Πόσο χρονών είσαι φίλε;έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37 Μέχρι τα 25 είχα πολλες δυνάμεις και θεωρούσα ότι είμαι άτρωτος. Πλέον έχω αρχίσει και αισθάνομαι αδυναμίες, αρρωσταίνω συχνότερα, κουράζομαι ευκολότερα, εκδηλώνονται περισσότερα προβλήματα υγείας (ήπια μέχρι στιγμής).
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες;
Λογικό να σου συμβαίνουν αυτά, λίγο πριν τη σύνταξη.έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40Λιγο πριν τα 30.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:39Πόσο χρονών είσαι φίλε;έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37 Μέχρι τα 25 είχα πολλες δυνάμεις και θεωρούσα ότι είμαι άτρωτος. Πλέον έχω αρχίσει και αισθάνομαι αδυναμίες, αρρωσταίνω συχνότερα, κουράζομαι ευκολότερα, εκδηλώνονται περισσότερα προβλήματα υγείας (ήπια μέχρι στιγμής).
Έχω χρόνια ιγμορίτιδα και αρκετοί γιατροί ήθελαν να με σφάξουν (στραβό διάφραγμα, θα αναπνέεις καλύτερα κλπ), αλλά δεν την έκανα όταν ένας φίλος γιατρός που την είχε κάνει ο ίδιος, μου είπε ότι με τα χρόνια ξανακλείνει. Τεσπαμ, δεν είναι τραγική ιστορία, χρειάζεται να αερίζεται σωστά το ιγμόριο, δηλ. να μην βουλώνει η μύτη. Κάποιοι ατζαμήδες μού έδωσαν αρχικά αντιβιοτικά, αλλά από τότε που πήγα στους σωστούς δεν ξαναπήρα και δεν με ενοχλεί παρά πολύ σπάνια. Ούτε η επέμβαση είναι φοβερή ιστορία, κάτι σαν αμυγδαλές νομίζω.Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40Το διάφραγμα είναι στραβό εκ γέννησης αλλά οι κόγχες μεγάλωσαν τώρα και με πνίγουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37Τι εννοείς τον Αύγουστο έλειπαν όλοι στο ΕΣΥ; Πως σε βολεψε να χειρουργηθείς για μια κατάσταση που έχεις από 18 χρόνων τον 15αυγουστο και δεν ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του προσωπικού του νοσοκομείου;Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:27
Ναι για τη μύτη χρειάζομαι εγχείρηση και έχω καθυστερήσει λόγω του ότι τον Αύγουστο λειπαν όλοι στο ΕΣΥ και τώρα έπαθα ιγμοριτιδα και πρέπει να γίνω καλά. Δεν μπορώ να ψάξω για δουλειά τώρα και να τους πω σε ένα δύο μήνες πρέπει να κάνω εγχείρηση με περίοδο ανάρρωση.
Το Μαιο πριν με πιάσει η καταραμένη αντιβίωση. Πάντως στο γραφείο μου δούλευα κυρίως στατικές μελέτες και μπορούσα να μην πηγαίνω εργοτάξιο, έστελνα κάποιον έμπιστο για επίβλεψη. Οι εταιρείες όμως σε στέλνουν έστω και λίγες φορές εργοτάξιο
Η επέμβαση είναι επώδυνη αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ποιοί είναι οι σωστοί γιατροί που δε δίνουν αντιβίωση, με ενδιαφέρει γιατί έχω πρόβλημα με το στομάχι και το έντερο. Δε μπορώ να κρατήσω ανοιχτό το ιγμοριο έχω σοβαρό πρόβλημα.sharp έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:49Έχω χρόνια ιγμορίτιδα και αρκετοί γιατροί ήθελαν να με σφάξουν (στραβό διάφραγμα, θα αναπνέεις καλύτερα κλπ), αλλά δεν την έκανα όταν ένας φίλος γιατρός που την είχε κάνει ο ίδιος, μου είπε ότι με τα χρόνια ξανακλείνει. Τεσπαμ, δεν είναι τραγική ιστορία, χρειάζεται να αερίζεται σωστά το ιγμόριο, δηλ. να μην βουλώνει η μύτη. Κάποιοι ατζαμήδες μού έδωσαν αρχικά αντιβιοτικά, αλλά από τότε που πήγα στους σωστούς δεν ξαναπήρα και δεν με ενοχλεί παρά πολύ σπάνια. Ούτε η επέμβαση είναι φοβερή ιστορία, κάτι σαν αμυγδαλές νομίζω.Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40Το διάφραγμα είναι στραβό εκ γέννησης αλλά οι κόγχες μεγάλωσαν τώρα και με πνίγουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37
Τι εννοείς τον Αύγουστο έλειπαν όλοι στο ΕΣΥ; Πως σε βολεψε να χειρουργηθείς για μια κατάσταση που έχεις από 18 χρόνων τον 15αυγουστο και δεν ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του προσωπικού του νοσοκομείου;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Περαστικα Ιακχε
Otto Weininger έγραψε: 20 Σεπ 2024, 21:43Λες μαλακιες.lonelyrider έγραψε: 20 Σεπ 2024, 19:49Μιας και ανεφερες περι φακελωματος, αυτος ο ΑΜΚΑ δεν θετει θεμα παραβιασης ευαισθητων ιατρικων δεδομενων?
Παει καποιος στο φαρμακειο να εκτελεσει μια συνταγη , λεει τον ΑΜΚΑ του και ο φαρμακοποιος βλεπει τα παντα γι αυτον. Νομικα στεκει αυτο? Κι ενας τυχαιος να ξερει τον ΑμΚΑ σου μαθαινει τα παντα ιατρικα για σενα.
Δεν βλέπει απολύτως τίποτα ο φαρμακοποιός.
Το μόνο που βλέπει είναι το ιστορικό από τις συνταγές που έχεις πάρει από το φαρμακείο του και μόνο.
Το οποίο πέρα από χρήσιμο, προστατεύεται από το απόρρητο.
Ναι αλλά κι αυτό γιατί να το ξέρει; Δεν πρέπει να κάνει κάτι το κράτος να το ξεχάσει; Υπάρχουν τεχνικές διαγραφής μνήμης.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Ευχαριστώ φίλε.
-
talaipwros
50% αναπηρια για τενοντιτιδα αχιλλειου;Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 20:50 . Κυρίως τενοντίτιδα στα πόδια και άμα τα κουράσω πονάνε πολύ οι αχίλλειοι μου με κίνδυνο ρήξης. Αυτό μου απαγορεύει να κάνω δουλειά μηχανικού όπως θέλουν οι εταιρείες και δεδομένου ότι έκλεισα το γραφείο μου λόγω του φόρου του Μητσοτάκη είμαι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μου βγάζουν μόνο 50 % αναπηρία
περαστικά βεβαια
Ευχαριστώtalaipwros έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:3250% αναπηρια για τενοντιτιδα αχιλλειου;Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 20:50 . Κυρίως τενοντίτιδα στα πόδια και άμα τα κουράσω πονάνε πολύ οι αχίλλειοι μου με κίνδυνο ρήξης. Αυτό μου απαγορεύει να κάνω δουλειά μηχανικού όπως θέλουν οι εταιρείες και δεδομένου ότι έκλεισα το γραφείο μου λόγω του φόρου του Μητσοτάκη είμαι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μου βγάζουν μόνο 50 % αναπηρία
περαστικά βεβαια
Γενικά έχω οστεοαρθριτιδα και με.ταλαιπωρουν τα γόνατα, η μέση και ο αυχένας
Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι οι αχίλλειοι.
Πόσο έπρεπε?
Στην Ελλάδα δεν βρήκα κάποιον. Υπάρχει αντιβιοτικολατρεία, άκουσα ότι μέχρι και στον κορώνα έδιναν.Ίακχος έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:02Η επέμβαση είναι επώδυνη αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ποιοί είναι οι σωστοί γιατροί που δε δίνουν αντιβίωση, με ενδιαφέρει γιατί έχω πρόβλημα με το στομάχι και το έντερο. Δε μπορώ να κρατήσω ανοιχτό το ιγμοριο έχω σοβαρό πρόβλημα.sharp έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:49Έχω χρόνια ιγμορίτιδα και αρκετοί γιατροί ήθελαν να με σφάξουν (στραβό διάφραγμα, θα αναπνέεις καλύτερα κλπ), αλλά δεν την έκανα όταν ένας φίλος γιατρός που την είχε κάνει ο ίδιος, μου είπε ότι με τα χρόνια ξανακλείνει. Τεσπαμ, δεν είναι τραγική ιστορία, χρειάζεται να αερίζεται σωστά το ιγμόριο, δηλ. να μην βουλώνει η μύτη. Κάποιοι ατζαμήδες μού έδωσαν αρχικά αντιβιοτικά, αλλά από τότε που πήγα στους σωστούς δεν ξαναπήρα και δεν με ενοχλεί παρά πολύ σπάνια. Ούτε η επέμβαση είναι φοβερή ιστορία, κάτι σαν αμυγδαλές νομίζω.Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40
Το διάφραγμα είναι στραβό εκ γέννησης αλλά οι κόγχες μεγάλωσαν τώρα και με πνίγουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 105 Απαντήσεις