!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Re: Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:39
έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37 Μέχρι τα 25 είχα πολλες δυνάμεις και θεωρούσα ότι είμαι άτρωτος. Πλέον έχω αρχίσει και αισθάνομαι αδυναμίες, αρρωσταίνω συχνότερα, κουράζομαι ευκολότερα, εκδηλώνονται περισσότερα προβλήματα υγείας (ήπια μέχρι στιγμής).
Πόσο χρονών είσαι φίλε;
Λιγο πριν τα 30.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37
Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:27
Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17

Για την μύτη χρειάζεσαι εγχείριση; ; Ψαξε για δουλειά επειγοντως. Κρίμα είναι να συνεχίσει να σε ταιζει ο αδερφός σου
Ναι για τη μύτη χρειάζομαι εγχείρηση και έχω καθυστερήσει λόγω του ότι τον Αύγουστο λειπαν όλοι στο ΕΣΥ και τώρα έπαθα ιγμοριτιδα και πρέπει να γίνω καλά. Δεν μπορώ να ψάξω για δουλειά τώρα και να τους πω σε ένα δύο μήνες πρέπει να κάνω εγχείρηση με περίοδο ανάρρωση.
Τι εννοείς τον Αύγουστο έλειπαν όλοι στο ΕΣΥ; Πως σε βολεψε να χειρουργηθείς για μια κατάσταση που έχεις από 18 χρόνων τον 15αυγουστο και δεν ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του προσωπικού του νοσοκομείου;
Μην του κόλλας. Αν τον χειρουργησεις εσύ πάντως να θυμηθείς ότι κατάφερε να κολλήσει ιγμορίτιδα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:38
Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:36
Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:32
Ένα πχορουμ ειμαστε.
Ο συγκεκριμένος κύριος τα ρίχνει όλα στον Μητσοτάκη και θέλει να μας φέρει γαπ. Το μαγαζι του δεν το έκλεισε ο Κούλης ομως
Βλακείες λες τώρα αλλά τελοσπάντων.
Ενταξει. Θα περιμένουμε να δουλέψει ο συγκεκριμένος κύριος σαν μηχανικός όταν φτιάξουν τα πόδια του ( που κολλάει αυτό ποτέ δεν κατάλαβα)
Έτσι όπως είμαι δε μπορώ να πάω σε εργοτάξιο που είναι πολύ βασικό για μηχανικό
Aitwlos

έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40
έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37 Μέχρι τα 25 είχα πολλες δυνάμεις και θεωρούσα ότι είμαι άτρωτος. Πλέον έχω αρχίσει και αισθάνομαι αδυναμίες, αρρωσταίνω συχνότερα, κουράζομαι ευκολότερα, εκδηλώνονται περισσότερα προβλήματα υγείας (ήπια μέχρι στιγμής).
Πόσο χρονών είσαι φίλε;
Λιγο πριν τα 30.
Και είσαι εδώ μέσα; Ωραίος
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:42
Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:36

Βλακείες λες τώρα αλλά τελοσπάντων.
Ενταξει. Θα περιμένουμε να δουλέψει ο συγκεκριμένος κύριος σαν μηχανικός όταν φτιάξουν τα πόδια του ( που κολλάει αυτό ποτέ δεν κατάλαβα)
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40
Πόσο χρονών είσαι φίλε;
Λιγο πριν τα 30.
Λογικό να σου συμβαίνουν αυτά, λίγο πριν τη σύνταξη.
sharp

Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:40
Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:27

Ναι για τη μύτη χρειάζομαι εγχείρηση και έχω καθυστερήσει λόγω του ότι τον Αύγουστο λειπαν όλοι στο ΕΣΥ και τώρα έπαθα ιγμοριτιδα και πρέπει να γίνω καλά. Δεν μπορώ να ψάξω για δουλειά τώρα και να τους πω σε ένα δύο μήνες πρέπει να κάνω εγχείρηση με περίοδο ανάρρωση.
Τι εννοείς τον Αύγουστο έλειπαν όλοι στο ΕΣΥ; Πως σε βολεψε να χειρουργηθείς για μια κατάσταση που έχεις από 18 χρόνων τον 15αυγουστο και δεν ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του προσωπικού του νοσοκομείου;
Το διάφραγμα είναι στραβό εκ γέννησης αλλά οι κόγχες μεγάλωσαν τώρα και με πνίγουν.
Έχω χρόνια ιγμορίτιδα και αρκετοί γιατροί ήθελαν να με σφάξουν (στραβό διάφραγμα, θα αναπνέεις καλύτερα κλπ), αλλά δεν την έκανα όταν ένας φίλος γιατρός που την είχε κάνει ο ίδιος, μου είπε ότι με τα χρόνια ξανακλείνει. Τεσπαμ, δεν είναι τραγική ιστορία, χρειάζεται να αερίζεται σωστά το ιγμόριο, δηλ. να μην βουλώνει η μύτη. Κάποιοι ατζαμήδες μού έδωσαν αρχικά αντιβιοτικά, αλλά από τότε που πήγα στους σωστούς δεν ξαναπήρα και δεν με ενοχλεί παρά πολύ σπάνια. Ούτε η επέμβαση είναι φοβερή ιστορία, κάτι σαν αμυγδαλές νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:42
Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:42
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες;
Το Μαιο πριν με πιάσει η καταραμένη αντιβίωση. Πάντως στο γραφείο μου δούλευα κυρίως στατικές μελέτες και μπορούσα να μην πηγαίνω εργοτάξιο, έστελνα κάποιον έμπιστο για επίβλεψη. Οι εταιρείες όμως σε στέλνουν έστω και λίγες φορές εργοτάξιο
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

sharp έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:49

Το διάφραγμα είναι στραβό εκ γέννησης αλλά οι κόγχες μεγάλωσαν τώρα και με πνίγουν.
Έχω χρόνια ιγμορίτιδα και αρκετοί γιατροί ήθελαν να με σφάξουν (στραβό διάφραγμα, θα αναπνέεις καλύτερα κλπ), αλλά δεν την έκανα όταν ένας φίλος γιατρός που την είχε κάνει ο ίδιος, μου είπε ότι με τα χρόνια ξανακλείνει. Τεσπαμ, δεν είναι τραγική ιστορία, χρειάζεται να αερίζεται σωστά το ιγμόριο, δηλ. να μην βουλώνει η μύτη. Κάποιοι ατζαμήδες μού έδωσαν αρχικά αντιβιοτικά, αλλά από τότε που πήγα στους σωστούς δεν ξαναπήρα και δεν με ενοχλεί παρά πολύ σπάνια. Ούτε η επέμβαση είναι φοβερή ιστορία, κάτι σαν αμυγδαλές νομίζω.
Η επέμβαση είναι επώδυνη αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ποιοί είναι οι σωστοί γιατροί που δε δίνουν αντιβίωση, με ενδιαφέρει γιατί έχω πρόβλημα με το στομάχι και το έντερο. Δε μπορώ να κρατήσω ανοιχτό το ιγμοριο έχω σοβαρό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Περαστικα Ιακχε
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Otto Weininger έγραψε: 20 Σεπ 2024, 21:43
lonelyrider έγραψε: 20 Σεπ 2024, 19:49
George_V έγραψε: 20 Σεπ 2024, 08:55 Θα μας κάνετε ιατρικό φάκελο?
Μιας και ανεφερες περι φακελωματος, αυτος ο ΑΜΚΑ δεν θετει θεμα παραβιασης ευαισθητων ιατρικων δεδομενων?
Παει καποιος στο φαρμακειο να εκτελεσει μια συνταγη , λεει τον ΑΜΚΑ του και ο φαρμακοποιος βλεπει τα παντα γι αυτον. Νομικα στεκει αυτο? Κι ενας τυχαιος να ξερει τον ΑμΚΑ σου μαθαινει τα παντα ιατρικα για σενα.
Λες μαλακιες.
Δεν βλέπει απολύτως τίποτα ο φαρμακοποιός.

Το μόνο που βλέπει είναι το ιστορικό από τις συνταγές που έχεις πάρει από το φαρμακείο του και μόνο.
Το οποίο πέρα από χρήσιμο, προστατεύεται από το απόρρητο.

Ναι αλλά κι αυτό γιατί να το ξέρει; Δεν πρέπει να κάνει κάτι το κράτος να το ξεχάσει; Υπάρχουν τεχνικές διαγραφής μνήμης.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Κόκκορας έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:08 Περαστικα Ιακχε
Ευχαριστώ φίλε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 20:50 . Κυρίως τενοντίτιδα στα πόδια και άμα τα κουράσω πονάνε πολύ οι αχίλλειοι μου με κίνδυνο ρήξης. Αυτό μου απαγορεύει να κάνω δουλειά μηχανικού όπως θέλουν οι εταιρείες και δεδομένου ότι έκλεισα το γραφείο μου λόγω του φόρου του Μητσοτάκη είμαι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μου βγάζουν μόνο 50 % αναπηρία
50% αναπηρια για τενοντιτιδα αχιλλειου;

περαστικά βεβαια
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

talaipwros έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:32
Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 20:50 . Κυρίως τενοντίτιδα στα πόδια και άμα τα κουράσω πονάνε πολύ οι αχίλλειοι μου με κίνδυνο ρήξης. Αυτό μου απαγορεύει να κάνω δουλειά μηχανικού όπως θέλουν οι εταιρείες και δεδομένου ότι έκλεισα το γραφείο μου λόγω του φόρου του Μητσοτάκη είμαι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μου βγάζουν μόνο 50 % αναπηρία
50% αναπηρια για τενοντιτιδα αχιλλειου;

περαστικά βεβαια
Ευχαριστώ
Γενικά έχω οστεοαρθριτιδα και με.ταλαιπωρουν τα γόνατα, η μέση και ο αυχένας
Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι οι αχίλλειοι.
Πόσο έπρεπε?
sharp

Ίακχος έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:02
sharp έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:49

Η επέμβαση είναι επώδυνη αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ποιοί είναι οι σωστοί γιατροί που δε δίνουν αντιβίωση, με ενδιαφέρει γιατί έχω πρόβλημα με το στομάχι και το έντερο. Δε μπορώ να κρατήσω ανοιχτό το ιγμοριο έχω σοβαρό πρόβλημα.
Στην Ελλάδα δεν βρήκα κάποιον. Υπάρχει αντιβιοτικολατρεία, άκουσα ότι μέχρι και στον κορώνα έδιναν. :o
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”