Τι τι, για πε.Allah έγραψε: 09 Σεπ 2024, 22:58 Η πιο συγκινητική στιγμή στο παλιό πχώρουμ ήταν εκείνη την άνοιξη του 2009 (ή κάπου εκεί, νομίζω), που επιτρεπόταν ακόμα να ποστάρουμε φωτογραφίες του εαυτού μας, και η χρήστρια alicon πόσταρε εκείνη τη φωτογραφία την οποία... όποιος θυμάται, θυμάται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο συγκινητική στιγμή στην ιστορία του phorum
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Πιο συγκινητική στιγμή στην ιστορία του phorum
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό είναι ένα σκέλος και φαντάζομαι όσο πλησιάζεις στο τέλος τόσο ο φόβος του θανάτου αυξάνεται και ισως αυτός ο φόβος να είναι ένας μικρός θάνατος από μόνος του. Και τι δεν θα έδινα να είμαι ξανά μικρός. Όταν η σκιά του θανάτου δεν σκοτείνιαζε σαν μαύρος ουρανός τις μέρες μου. Βλέπω τους γέρους που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και σφίγγουν τα χέρια νοσοκόμων στο δρόμο προς το τελευταίο τους κρεβατι. Τους βλέπω να συνωστίζονται στα νοσοκομεια. Νιώθω τωρα τον φόβο τους. Πόσο βασανιστικό πρέπει να είναι να μην μπορείς να απομακρυνθείς από έναν θάνατο που έρχεται αργά και τον ξεχωρίζεις στον ορίζοντα όταν μισοκλείνεις τα μάτια. Φοβάμαι τον θάνατο αλλα δεν θέλω ποτέ να φτάσω σε ηλικία που δεν θα μπορώ να εξυπηρετώ τον εαυτό μου.GoBzi έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:06Μπορεί να είναι της ηλικίαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:48Ανάλογα με τον τρόπο που πεθαίνει ο καθένας νομίζω η πλειοψηφία τουλάχιστον έχει είτε αρκετό καιρό είτε μερικές στιγμές που το γνωρίζει και το σκέφτεται.
Άναψα το κεράκι εκ μέρους του πχορουμ...Lugozzi έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:41 Έτυχε εχθές να αντικρίσω το μνήμα του Ηρακλειτου και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη συγκίνηση μου.
Την επόμενη φορά θα ανάψω ένα κεράκι από το πχορουμ...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Jolly Roger_
ο κύριος Γιάννης Νικ. (Ηράκλειτος) δίδασκε Φυσική στο ανιψάκι μου στο 5ο λύκειο Καβάλας. Η μόνη φορά που έκλαψα για κάτι που σχετίζεται με το πχώρουμ ήταν εκείνη η μέρα πριν 4 χρόνια που έμαθα ότι έφυγε. 
- hellegennes
Πω, πω, πέρασαν κιόλας 4 χρόνια!Jolly Roger_ έγραψε: 28 Σεπ 2024, 17:04 ο κύριος Γιάννης Νικ. (Ηράκλειτος) δίδασκε Φυσική στο ανιψάκι μου στο 5ο λύκειο Καβάλας. Η μόνη φορά που έκλαψα για κάτι που σχετίζεται με το πχώρουμ ήταν εκείνη η μέρα πριν 4 χρόνια που έμαθα ότι έφυγε.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oταν πεθανε ο ροκο δεν κουνηθηκε φυλλο.
Μιλαμε για εμβληματικο μελος το οποιο κατ ουσιαν ειχε μετακομισει στο elefthero οποτε υπηρχε καποιου ειδους κοντρα
Μιλαμε για εμβληματικο μελος το οποιο κατ ουσιαν ειχε μετακομισει στο elefthero οποτε υπηρχε καποιου ειδους κοντρα
Κάνεις λάθοςSeaHawk έγραψε: 21 Οκτ 2024, 12:21 Oταν πεθανε ο ροκο δεν κουνηθηκε φυλλο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ουτε καν.SeaHawk έγραψε: 21 Οκτ 2024, 12:21 Oταν πεθανε ο ροκο δεν κουνηθηκε φυλλο.
Μάλιστα πολλοί πχωρουμιστες πηγαν στην κηδεία του. Και οι περισσότεροι εντελώς άλλου ιδεολογικού χώρου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μάλλον δεν είχε καταλάβει ότι ο Ρόκο ήταν ο εξωμότης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επιβεβαιώνω. Είχα γνωρίσει τον εξωμότη και ήταν κύριος. Τον Ηράκλειτο δυστυχώς όχι.Ερμής έγραψε: 21 Οκτ 2024, 16:34ουτε καν.SeaHawk έγραψε: 21 Οκτ 2024, 12:21 Oταν πεθανε ο ροκο δεν κουνηθηκε φυλλο.
Μάλιστα πολλοί πχωρουμιστες πηγαν στην κηδεία του. Και οι περισσότεροι εντελώς άλλου ιδεολογικού χώρου
Οι ξαφνικές απώλειες αφήνουν πάντα μεγαλύτερο κενό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γνωριζω ρε οτι ο Ροκο ηταν ο exomotis
Σε συγκριση με τον Ηρακλειτο δεν γραφτηκε ουτε το 1/100
Δεν μπορω να ξερω ποιος πηγε και ποιος δεν πηγε στην κηδεια του
πχορουμικα το κρινω
πχορουμικα το κρινω
Μάλλον θα έχει να κάνει με το ότι ο Ηράκλειτος ήταν ένας κύριος, με τροπους και ωραίο χιούμορ που είχε μόνο φίλους στο φόρουμ (με εξαίρεση τους ΠυργειώτεςSeaHawk έγραψε: 21 Οκτ 2024, 17:11 Γνωριζω ρε οτι ο Ροκο ηταν ο exomotis
πχορουμικα το κρινω
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---