Rakomelofronas έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:35
Θα τον τρώτε στη μάπα μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να σταματήσει.

Rakomelofronas έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:35
Θα τον τρώτε στη μάπα μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να σταματήσει.

https://twitter.com/orgiGr/status/1671527027927646209Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:33 Ο Ατζαράκης και ο παχουλός φίλος του είναι κομπλέ αν δεν σε πειράζουν τα puns, αν σε πειράζουν είναι dealbreaker προφανώς. Ράφτας, Fiveminutemom κάνουν ωραία σκετσάκια. Είναι κι ένας φαρμακοποιός με τη γυναίκα του που κάνουν ωραία που δεν θυμάμαι πως τους λένε.
Στο στανταπ έχω δει και άλλους αλλά δεν τα πάω καλά με τα ονόματα αν δεν τα βλέπω συνέχεια.
έλα να μου πεσhεις!!jason0 έγραψε: 10 Σεπ 2024, 02:14 Και εγώ Ατζαρακη θα πω και Ζαμπρα που τον έχω δει και live που έχουν ατάκες
Σιχαίνομαι τις υστερικές που ουρλιάζουν για να προκαλέσουν γέλιο, τον Τσουβελα και τον Λαμπρόπουλο πανω απ ολα
Απολαυστικός ΜάρκοςRakomelofronas έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:35 Η σάτιρα έχει όρια, αρέσει δεν αρέσει, που προσδιορίζονται από την πηγή εσόδων του δημιουργού της. Όταν ο άλλος δεν είναι ούτε κρατικοδίαιτος ούτε υπάλληλος ούτε δούλος των χορηγιών αλλά δίνει αδιαμεσολάβητα στον κόσμο αυτό που καλώς ή κακώς θέλει, δεν μπορείς να τον ακυρώσεις. Γι'αυτό έχουν λυσσάξει με τον Σεφερλή. Εντωμεταξύ, στο Κωνσταντίνου και Ελένης, που πλέον θεωρείται και ψιλοβίντατζ πηγή μιμς, μέχρι και αστείο για Εβραίους και φούρνους έχει.
Θα τον τρώτε στη μάπα μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να σταματήσει. Είστε τυχεροί που προς το παρόν αποφεύγει τα αυτοαναφορικά αστεία αλλιώς θα τρωγατε έξτρα δούλεμα.
ο καλύτερος από αυτή τη γενιά κατά τη γνώμη μου
Απ΄όλα έχει. Και αστεία για Ουκρανές και Βουλγάρες, για Αλβανούς, για ανάπηρους, για ομοφυλόφιλους, για λεσβίες, για γεροντοκόρες, για μαύρους κτλ. Για κάποιο λόγο θεωρείται οκ να το δείχνουν σε επαναλήψεις εδώ και 25 χρόνια, αλλά ο Σεφερλής δεν πρέπει να σατιρίζει τους non-binary. Λες και το αν κάποιος θα προσβληθεί εξαρτάται από το έτος παραγωγής.Rakomelofronas έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:35Εντωμεταξύ, στο Κωνσταντίνου και Ελένης, που πλέον θεωρείται και ψιλοβίντατζ πηγή μιμς, μέχρι και αστείο για Εβραίους και φούρνους έχει.
εφόσον μιλάμε για σάτιρα (κ όχι για κωμικούς ηθοποιούς, γιατί εκεί πάμε σε ιερά τέρατα όπως ο Βέγγος και ο Κωνσταντάρας) ο νο1 ήταν και (μάλλον) θα είναι ο Χάρρυ Κλυνν20--- έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:43 Καλύτερος Ελληνας κωμικός κατά τη γνώμη μου Μητσικώστας by far. Στα πρώτα του χρόνια μεσ' το 90.
Δε μ' άρεσε ποτέ το χιούμορ του. Πολύ φτωχή...φαντασία...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:16εφόσον μιλάμε για σάτιρα (κ όχι για κωμικούς ηθοποιούς, γιατί εκεί πάμε σε ιερά τέρατα όπως ο Βέγγος και ο Κωνσταντάρας) ο νο1 ήταν και (μάλλον) θα είναι ο Χάρρυ Κλυνν20--- έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:43 Καλύτερος Ελληνας κωμικός κατά τη γνώμη μου Μητσικώστας by far. Στα πρώτα του χρόνια μεσ' το 90.
Ποιος εμπόδισε τον Σεφερλή να σατιρίζει τους νον μπαιναρι;micmic έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:07Απ΄όλα έχει. Και αστεία για Ουκρανές και Βουλγάρες, για Αλβανούς, για ανάπηρους, για ομοφυλόφιλους, για λεσβίες, για γεροντοκόρες, για μαύρους κτλ. Για κάποιο λόγο θεωρείται οκ να το δείχνουν σε επαναλήψεις εδώ και 25 χρόνια, αλλά ο Σεφερλής δεν πρέπει να σατιρίζει τους non-binary. Λες και το αν κάποιος θα προσβληθεί εξαρτάται από το έτος παραγωγής.Rakomelofronas έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:35Εντωμεταξύ, στο Κωνσταντίνου και Ελένης, που πλέον θεωρείται και ψιλοβίντατζ πηγή μιμς, μέχρι και αστείο για Εβραίους και φούρνους έχει.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σωστό, αλλά δεν ξέρω αν το λέει για αρνητικό, ο αυτοσαρκασμός είναι η βάση του στανταπ.foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:23https://twitter.com/orgiGr/status/1671527027927646209Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:33 Ο Ατζαράκης και ο παχουλός φίλος του είναι κομπλέ αν δεν σε πειράζουν τα puns, αν σε πειράζουν είναι dealbreaker προφανώς. Ράφτας, Fiveminutemom κάνουν ωραία σκετσάκια. Είναι κι ένας φαρμακοποιός με τη γυναίκα του που κάνουν ωραία που δεν θυμάμαι πως τους λένε.
Στο στανταπ έχω δει και άλλους αλλά δεν τα πάω καλά με τα ονόματα αν δεν τα βλέπω συνέχεια.
Αντικειμενικά τώρα, τον γάμησε χωρίς σάλιο και χωρίς συναίσθημα ο Σεφερλής. "Που δεν έχεις δει αλλά παρ'ολα αυτά έχεις άποψη". Ασαλιωτο.Rocco Siffredi έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:38Απολαυστικός ΜάρκοςRakomelofronas έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:35 Η σάτιρα έχει όρια, αρέσει δεν αρέσει, που προσδιορίζονται από την πηγή εσόδων του δημιουργού της. Όταν ο άλλος δεν είναι ούτε κρατικοδίαιτος ούτε υπάλληλος ούτε δούλος των χορηγιών αλλά δίνει αδιαμεσολάβητα στον κόσμο αυτό που καλώς ή κακώς θέλει, δεν μπορείς να τον ακυρώσεις. Γι'αυτό έχουν λυσσάξει με τον Σεφερλή. Εντωμεταξύ, στο Κωνσταντίνου και Ελένης, που πλέον θεωρείται και ψιλοβίντατζ πηγή μιμς, μέχρι και αστείο για Εβραίους και φούρνους έχει.
Θα τον τρώτε στη μάπα μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να σταματήσει. Είστε τυχεροί που προς το παρόν αποφεύγει τα αυτοαναφορικά αστεία αλλιώς θα τρωγατε έξτρα δούλεμα.
Έχει αρχίσει και γλενταει κρατικοδιαιτο σουργελοπουλο
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... lfous-sou/
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... o-sadikai/
Και οι απαράδεκτοι που ήταν η τοπ κωμική σειρά, τα μισά αστεία τους σήμερα θα κόβονταν, αδερφαρες, αλβανοι πειναλες, εσύ μωρη στην κουζίνα σου κτλmicmic έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:07Απ΄όλα έχει. Και αστεία για Ουκρανές και Βουλγάρες, για Αλβανούς, για ανάπηρους, για ομοφυλόφιλους, για λεσβίες, για γεροντοκόρες, για μαύρους κτλ. Για κάποιο λόγο θεωρείται οκ να το δείχνουν σε επαναλήψεις εδώ και 25 χρόνια, αλλά ο Σεφερλής δεν πρέπει να σατιρίζει τους non-binary. Λες και το αν κάποιος θα προσβληθεί εξαρτάται από το έτος παραγωγής.Rakomelofronas έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:35Εντωμεταξύ, στο Κωνσταντίνου και Ελένης, που πλέον θεωρείται και ψιλοβίντατζ πηγή μιμς, μέχρι και αστείο για Εβραίους και φούρνους έχει.