!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι στεναχωρημενος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Είμαι στεναχωρημενος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Περαστικά και υπομονή. Σκέψου ότι αναπαράχθηκες οπότε εξελικτικά είσαι κομπλέ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Περαστικά φόσι.

Φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα (τον έπιανε περιοδικά αν και ήταν πολύ γυμνασμένος) κι ενώ είχε βγάλει μαγνητικές, είχε πάει σε χειροπρακτικούς κλπ και δεν έβρισκε λύση, τελικώς το πρόβλημα εντοπίστηκε (μέσω γιατρού φυσικά) στο ότι το ένα του πόδι ήταν 2-3 χιλιοστά πιο κοντό από το άλλο και αυτή η ανισορροπία, δημιουργούσε το πρόβλημα στους σπονδύλους. Οπότε δεν χρειάστηκε εγχείριση αλλά ένας ταπεινός ορθοπεδικός πάτος για να βρει την υγειά του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.

Καλα χθες ηπιαμε ενα μπουκαλι ρουμι στην καθισια μας με τη γονεα Α για να μην παει χαμενο, εχω ενα κεφαλι γαμα τα.
Η γιατρός;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:05 Δεν πιστεύω να παίρνεις οξυκωδόνη...
Ακόμα να κλείσουν τους Sackler μεσα?

περαστικά
δες και 2-3 χειροπρακτες.
Οχι ενα...
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:10
talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:00
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.

Ολο μαλακίες

Η μαγνητική ισως , η κλινική εικονα προφανως όχι.
Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.

Υπαρχει δλδ μια σταθερη πορεια προς το χειρον.

Ενω ας πουμε μια φλεγμονη οκ οντως φτιαχνει.
Μετά τα 20 υπάρχει μια σταθερή πορεία προς το χειρον και τον θάνατο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:15
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.

Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.

Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι θα κοντυνω.

Η τρίτη ηλικία είναι σκατα.

Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες. :cry
Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.

Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.

Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.

Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.

κΗλες διάολε !

:hammer: :hammer:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ολο μαλακίες

Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.

Ναι, αλλα δεν θεραπευουμε την μαγνητική, θεραπευουμε τον ασθενη.

Ιδιως για εκφυλιστικες αλλοιώσεις που δεν κανουν σαφη πιεση/στενωση, δεν υπαρ ει ισχυρη θετικη συσχετιση εικονας στη μαγνητικη και πονου.

Δηλαδη θα δεις μαγνητικες σχεδον φυσιολογικες και τον αλλον να βογγαει, και μαγνητικες με σημαντικες αλλοιωσεις και τον αλλο να εχει ελαχιστα συμπτώματα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Σε όλους χειροτερεύουν τα όργανα με τον χρόνο.
Είσαι νέος και πρέπει να το φτιάξεις, χειροπρακτικό - χειρούργο, ο,τι χρειαστεί.
Κι αν προσέχεις, μπορεί να μην σε ενοχλήσει ποτέ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:56
Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:15
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.

Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.

Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι θα κοντυνω.

Η τρίτη ηλικία είναι σκατα.

Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες. :cry
Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.

Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.

Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.

Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.

κΗλες διάολε !

:hammer: :hammer:
Μια φορά το είχα γράψει με οι και τώρα το διορθώνει μόνο του (μόνο στον πληθυντικό βέβαια)

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:05 Το αλλο κωμικοτραγικο ειναι οτι μολις μπηκε ο προηγουμενος και εμεινα μονος μου στην αναμονη, η γραμματεας μου την επεσε. Το ιδιο και οταν πληρωνα μετα, αλλα οχι τοσο ακομψα εκει.
σε τι καρεκλες καθεσαι γενικα? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ολο μαλακίες

Erosive changes?
Ρευματολογικο;
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:09
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:05 Το αλλο κωμικοτραγικο ειναι οτι μολις μπηκε ο προηγουμενος και εμεινα μονος μου στην αναμονη, η γραμματεας μου την επεσε. Το ιδιο και οταν πληρωνα μετα, αλλα οχι τοσο ακομψα εκει.
Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό, αν και δε του δίνουν σημασία. :g030:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:10

Ολο μαλακίες

Erosive changes?
Ρευματολογικο;
Οξεία αμπαλιαση κατά τη γυμναστική παίζει ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:11
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:09
Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό, αν και δε του δίνουν σημασία. :g030:
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

πολλά παίζουν, αφού η μέση μου με πιάνει τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο από 23 χρονών, απλώς συνήθως κράταγε 2-3 μέρες, άντε μια βδομάδα και μετά περνούσε. Αλλά φέτος με έριξε 10 μέρες τα Χριστούγεννα και χρειάστηκαν άλλες 1-2 εβδομάδες για να συνέλθω, ε και τώρα το καλοκαίρι που το ξαναέπαθα στις 15 μέρες ο πόνος είχε γίνει εντελώς ανυπόφορος αντί να περνάει κι έτσι πήγα και το κοίταξα πρώτη φορά. Είχε 2 κοίλες και διάφορες ζημιές που λογικά έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια. Ας πούμε κάτι που φαίνεται με γυμνό μάτι στη μαγνητική είναι ένα μικρό κομματάκι σπονδύλου που "επιπλέει" εκεί μέσα και ζουμπάει (και αυτό) το νεύρο. Μπορεί δηλαδή όλο αυτό να είχε ξεκινήσει ακόμα και όταν ήμουν 15 που πήδαγα από την ταράτσα στο μπαλκόνι άμα δεν είχα κλειδιά. Η μέση τρώει καυλί όλη σου τη ζωή, that's the point.

Πάντως δεν υπάρχει κάποια καρέκλα που να βοηθάει. Η καθιστή στάση γενικά σε λίγα λεπτά αρχίζει και πονάει. Το περπάτημα ευτυχώς όχι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”