!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι στεναχωρημενος
- Dwarven Blacksmith
Re: Είμαι στεναχωρημενος
Περαστικά και υπομονή. Σκέψου ότι αναπαράχθηκες οπότε εξελικτικά είσαι κομπλέ.
Περαστικά φόσι.
Φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα (τον έπιανε περιοδικά αν και ήταν πολύ γυμνασμένος) κι ενώ είχε βγάλει μαγνητικές, είχε πάει σε χειροπρακτικούς κλπ και δεν έβρισκε λύση, τελικώς το πρόβλημα εντοπίστηκε (μέσω γιατρού φυσικά) στο ότι το ένα του πόδι ήταν 2-3 χιλιοστά πιο κοντό από το άλλο και αυτή η ανισορροπία, δημιουργούσε το πρόβλημα στους σπονδύλους. Οπότε δεν χρειάστηκε εγχείριση αλλά ένας ταπεινός ορθοπεδικός πάτος για να βρει την υγειά του.
Φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα (τον έπιανε περιοδικά αν και ήταν πολύ γυμνασμένος) κι ενώ είχε βγάλει μαγνητικές, είχε πάει σε χειροπρακτικούς κλπ και δεν έβρισκε λύση, τελικώς το πρόβλημα εντοπίστηκε (μέσω γιατρού φυσικά) στο ότι το ένα του πόδι ήταν 2-3 χιλιοστά πιο κοντό από το άλλο και αυτή η ανισορροπία, δημιουργούσε το πρόβλημα στους σπονδύλους. Οπότε δεν χρειάστηκε εγχείριση αλλά ένας ταπεινός ορθοπεδικός πάτος για να βρει την υγειά του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η γιατρός;foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.
Καλα χθες ηπιαμε ενα μπουκαλι ρουμι στην καθισια μας με τη γονεα Α για να μην παει χαμενο, εχω ενα κεφαλι γαμα τα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ακόμα να κλείσουν τους Sackler μεσα?
περαστικά
δες και 2-3 χειροπρακτες.
Οχι ενα...
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μετά τα 20 υπάρχει μια σταθερή πορεία προς το χειρον και τον θάνατο.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:10Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:00Ολο μαλακίεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.
Η μαγνητική ισως , η κλινική εικονα προφανως όχι.
Υπαρχει δλδ μια σταθερη πορεια προς το χειρον.
Ενω ας πουμε μια φλεγμονη οκ οντως φτιαχνει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:15Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.
Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.
Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι θα κοντυνω.
Η τρίτη ηλικία είναι σκατα.
Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες.![]()
Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.
Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.
Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.
κΗλες διάολε !
-
talaipwros
Ναι, αλλα δεν θεραπευουμε την μαγνητική, θεραπευουμε τον ασθενη.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:10Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:00Ολο μαλακίεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.
Ιδιως για εκφυλιστικες αλλοιώσεις που δεν κανουν σαφη πιεση/στενωση, δεν υπαρ ει ισχυρη θετικη συσχετιση εικονας στη μαγνητικη και πονου.
Δηλαδη θα δεις μαγνητικες σχεδον φυσιολογικες και τον αλλον να βογγαει, και μαγνητικες με σημαντικες αλλοιωσεις και τον αλλο να εχει ελαχιστα συμπτώματα.
Σε όλους χειροτερεύουν τα όργανα με τον χρόνο.
Είσαι νέος και πρέπει να το φτιάξεις, χειροπρακτικό - χειρούργο, ο,τι χρειαστεί.
Κι αν προσέχεις, μπορεί να μην σε ενοχλήσει ποτέ.
Είσαι νέος και πρέπει να το φτιάξεις, χειροπρακτικό - χειρούργο, ο,τι χρειαστεί.
Κι αν προσέχεις, μπορεί να μην σε ενοχλήσει ποτέ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Μια φορά το είχα γράψει με οι και τώρα το διορθώνει μόνο του (μόνο στον πληθυντικό βέβαια)Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:56Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:15Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.
Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.
Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι θα κοντυνω.
Η τρίτη ηλικία είναι σκατα.
Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες.![]()
Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.
Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.
Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.
κΗλες διάολε !
![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Eθνικοκοινωνιστης
σε τι καρεκλες καθεσαι γενικα?foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:05 Το αλλο κωμικοτραγικο ειναι οτι μολις μπηκε ο προηγουμενος και εμεινα μονος μου στην αναμονη, η γραμματεας μου την επεσε. Το ιδιο και οταν πληρωνα μετα, αλλα οχι τοσο ακομψα εκει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
talaipwros
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:10Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:00Ολο μαλακίεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.
Erosive changes?
Ρευματολογικο;
Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό, αν και δε του δίνουν σημασία.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:09σε τι καρεκλες καθεσαι γενικα?foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:05 Το αλλο κωμικοτραγικο ειναι οτι μολις μπηκε ο προηγουμενος και εμεινα μονος μου στην αναμονη, η γραμματεας μου την επεσε. Το ιδιο και οταν πληρωνα μετα, αλλα οχι τοσο ακομψα εκει.![]()
Occasio facit furem
- Cecily Anne
Οξεία αμπαλιαση κατά τη γυμναστική παίζει ;talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:10foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:10Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:00
Ολο μαλακίες
Erosive changes?
Ρευματολογικο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
vagabondo έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:11Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό, αν και δε του δίνουν σημασία.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 10:09σε τι καρεκλες καθεσαι γενικα?foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:05 Το αλλο κωμικοτραγικο ειναι οτι μολις μπηκε ο προηγουμενος και εμεινα μονος μου στην αναμονη, η γραμματεας μου την επεσε. Το ιδιο και οταν πληρωνα μετα, αλλα οχι τοσο ακομψα εκει.![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
πολλά παίζουν, αφού η μέση μου με πιάνει τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο από 23 χρονών, απλώς συνήθως κράταγε 2-3 μέρες, άντε μια βδομάδα και μετά περνούσε. Αλλά φέτος με έριξε 10 μέρες τα Χριστούγεννα και χρειάστηκαν άλλες 1-2 εβδομάδες για να συνέλθω, ε και τώρα το καλοκαίρι που το ξαναέπαθα στις 15 μέρες ο πόνος είχε γίνει εντελώς ανυπόφορος αντί να περνάει κι έτσι πήγα και το κοίταξα πρώτη φορά. Είχε 2 κοίλες και διάφορες ζημιές που λογικά έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια. Ας πούμε κάτι που φαίνεται με γυμνό μάτι στη μαγνητική είναι ένα μικρό κομματάκι σπονδύλου που "επιπλέει" εκεί μέσα και ζουμπάει (και αυτό) το νεύρο. Μπορεί δηλαδή όλο αυτό να είχε ξεκινήσει ακόμα και όταν ήμουν 15 που πήδαγα από την ταράτσα στο μπαλκόνι άμα δεν είχα κλειδιά. Η μέση τρώει καυλί όλη σου τη ζωή, that's the point.
Πάντως δεν υπάρχει κάποια καρέκλα που να βοηθάει. Η καθιστή στάση γενικά σε λίγα λεπτά αρχίζει και πονάει. Το περπάτημα ευτυχώς όχι.
Πάντως δεν υπάρχει κάποια καρέκλα που να βοηθάει. Η καθιστή στάση γενικά σε λίγα λεπτά αρχίζει και πονάει. Το περπάτημα ευτυχώς όχι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 2 Απαντήσεις