!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απατίντερ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γυφτάκι

Re: Απατίντερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Αυτό το...''με το αζημίωτο..'' 'αστο.. Κάτι μπαταλεμένοι 50άρηδες θα είναι με μπυροκοιλιά και ξύγκια.. Οι νέοι και ωραίοι θέλουν λεφτά . :D
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2024, 13:18 "εχω ακούσει οτι αν βγεις στο Grindr και καλεσεις οποιον θελει να σε ξεκωλιασει στο σπιτι σου και εμφανιστουν πανω απο 300 ατομα, σου δινει έκπτωση 30% για 3 μηνες"
και δωρεάν χειροπράκτη για αιμορροιδες , άμα ξετελεψει .με κάποιους απο εδω
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Ερμής έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:48
vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:25
Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:23 Σε έπεισε η έτσι σου να κάνετε τιντερ ως ζευγάρι, τύπε;

Ετοιμάσου να την μοιραστείς στο κρεβάτι.
Περισσότερο σαν ΣΔΟΕ το κάναμε, να δουμε αυτά για τις συνδρομές επί συνδρομών που μας ελεγαν οι φιλοι μας και δεν το πιστεύαμε.
Αυτός είναι παπάς που επινόησες ή που έφαγες;
:lol: :lol: :lol: αυτός συνήθως είναι ο παπάς που τρως από το αλλο σου μισό :lol:

Βεβαια τρολάρει ο τυπάς κλασσικά
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:28
vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:25
Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:23 Σε έπεισε η έτσι σου να κάνετε τιντερ ως ζευγάρι, τύπε;

Ετοιμάσου να την μοιραστείς στο κρεβάτι.
Περισσότερο σαν ΣΔΟΕ το κάναμε, να δουμε αυτά για τις συνδρομές επί συνδρομών που μας ελεγαν οι φιλοι μας και δεν το πιστεύαμε.
Τύπε, έχεις φάει απίστευτη παπάτζα από την έτσι σου.

Άκου ΣΔΟΕ για τις συνδρομές... Σε λίγο θα σου πει να δοκιμάσετε και το double penetration γιατί διάβασε ότι πρόκειται για πολύ κακό για το τίποτα.
Δεν κανουμε τιποτα, περαν απο ενα κοινωνικό πείραμα. Αλλωστε πλεον εχουμε βαλει εύρος αποστασης κανενα 600χλμ και ευρος ηλικίας στο τερμα (80-100 ποσο παει, δεν θυμαμαι).

Αν το περιορισεις στο μινιμουμ οριο (2χλμ) σου βγαζει τα πολύ κοντινα πρόσωπα μονο. Ετσι μας ξεκινησε by default η εφαρμογη, και είδα και τη γειτόνισσα με το σκυλί που με κοζάρει οταν βγαινω σκυλοβολτα αλλά εκανα πως δεν την ηξερα. Η δικιά μου την σουαήπαρε αριστερα σε χρονο dt, αν το τιντερ ηταν βουλή θα την πεταγε πανω στα εδρανα του ΚΚΕ, κανονικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Σεπ 2024, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2024, 13:18 "εχω ακούσει οτι αν βγεις στο Grindr και καλεσεις οποιον θελει να σε ξεκωλιασει στο σπιτι σου και εμφανιστουν πανω απο 300 ατομα, σου δινει έκπτωση 30% για 3 μηνες"
Tι αππ ειναι αυτο, μονο για ομό ή εχει και ετερό?
Να το τεστάρομεν κι αυτό, τωρα που πηραμε το κολάι. Αν ειναι εντελως δωρεαν, θα το προτιμήσομε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Έλα, βάλε μια φωτογραφία της, και μια φωτογραφία σου, να δούμε πΧοιόν προτιμάμε. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:26
George_V έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:18
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:18

Μόνο από το ίντερνετ, πριν από αυτό που έπρεπε να πάμε φάτσα φόρα με τα ανύπαρκτα σοσιαλ σκιλς χωρίς ψήσιμο και μπίρι μπίρι και στημένες σελφι, βραστα.
Ειμαι της παλιας σχολης. Το να φλερταρεις ιντερνετικα μου φαινεται ξενερωτο.
παλιά σχολή την λένε τώρα;
Ποια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
vantono

Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2024, 13:27 Έλα, βάλε μια φωτογραφία της, και μια φωτογραφία σου, να δούμε πΧοιόν προτιμάμε. :003:
Τόσες φωτος εχετε δικές μου εδω μεσα, ειμαι σιγουρος οτι εμενα προτιμάτε, μια και ειμαι πχορουμιτης και εκεινη οχι. Πχορουμικη αλληλεγγυη :102:
Machine ghost

οι ντομπσονιάρηδες ντου ιτ ντάϊπερ οι διοπτρικοί τον γέρνουν
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αφού έχουν τόση πέραση τα ζευγάρια, αυτή είναι η μόνη λύση να πηδάς πολλές γυναίκες. Αν κάνεις φίλη καμία που γουστάρει να πηδιεται κι αυτη με διαφορετικούς άνδρες και να κάνετε το ζευγάρι.αιντε βρε τέτοια βέβαια, ολες θέλουν σχέση και μπαρμπουτσαλα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 13:29
Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2024, 13:27 Έλα, βάλε μια φωτογραφία της, και μια φωτογραφία σου, να δούμε πΧοιόν προτιμάμε. :003:
Τόσες φωτος εχετε δικές μου εδω μεσα, ειμαι σιγουρος οτι εμενα προτιμάτε, μια και ειμαι πχορουμιτης και εκεινη οχι. Πχορουμικη αλληλεγγυη :102:
:003:
Θα σε τιμήσουμε δεόντως.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Το προφίλ να είναι του βαντονου μόνου και να μην το ξέρει η σύζυγος δίνει 1.20 στο στοίχημα.
Το να μη γαμησει και σε αυτό το νήμα δίνει 1.05 και πάει για κλείσιμο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

George_V έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:15 Απο το ιντερνετ δε γαμησε κανεις.
παλια αυτα.

πλεον εκτος δε γαμει κανεις παρα μονο απο το νετ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 13:11 Πάντως 11€ ανα βδομάδα η ζημιά, και εκπτωση μονο αν θες να χωθείς για περισσότερο καιρο μεσα, ειναι σκάνδαλο. Φανταστείτε να ηταν ολες οι καθημερινές εφαρμογές καπως έτσι. Θα ειχε ξεπαραδιαστεί ο κοσμάκης.
χωρις να δωσεις μια, δεν μπορεις μια χαρα να βρεις να γαμησεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Machine ghost

Ασέβαστος έγραψε: 03 Σεπ 2024, 17:30
vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 13:11 Πάντως 11€ ανα βδομάδα η ζημιά, και εκπτωση μονο αν θες να χωθείς για περισσότερο καιρο μεσα, ειναι σκάνδαλο. Φανταστείτε να ηταν ολες οι καθημερινές εφαρμογές καπως έτσι. Θα ειχε ξεπαραδιαστεί ο κοσμάκης.
χωρις να δωσεις μια, δεν μπορεις μια χαρα να βρεις να γαμησεις;
ρευ για να γκαμισι το βαντόνο θέλει να βρει γυναίκα πρώτα το πρωθυστέρι!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”