Ο Μαρινακης κανει παιχνιδι.
https://edolio5.blogspot.com/2024/08/2-open-8.html
ξερει οτι οποιος εχει καναλια εχει πραγματικη ΔΥΝΑΜΗ. και Ασυλια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
- Space_Passenger
Re: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Ναι αλλά τα μπαρμπάδια δεν αλλάζουν ψήφο από την τηλεόραση ή από οτιδήποτε άλλο. Το έχω ξαναγράψει, και με τα μάτια τους να δουν τον Μητσοτάκη να μπαίνει σπίτι τους και να καθαρίζει με Καλάσνικοφ την οικογένειά τους, πάλι ΝΔ θα ψηφίσουν. Μπορεί να τον βρίζουν όλη μέρα, στις εκλογές πάλι ΝΔ θα ρίξουν. Άλλωστε αυτό είναι το πιο προφανές χαρακτηριστικό του γερασμένου μυαλού: Δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα.Chupacabra έγραψε: 31 Αύγ 2024, 14:10Τυπε μου μυστήριε τα μπαρμπάδια ψηφίζουνmicmic έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:39 Προφανώς θα απευθύνεται σε μπαρμπάδια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι άνθρωπος κάτω των 65 θα κάθεται να βλέπει τηλεόραση την σήμερον ημέρα.
νουδούλα σε ποσοστά Τσαουσέσκου σιγά
μην κάτσουν να δούνε ένα προπαγανδιστή
του ΣΥΡΙΖΑ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Είναι όμως ένα και με τον Ολυμπιακό.Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2024, 13:26
Τώρα, Μαρινάκης και MEGA (ως ένα πια) νομίζοντας ότι είναι στο 2013 που η προπαγάνδα του Λαζόπουλου έπιανε, θέλουν να φέρουν ξανά τον πασοκοσυριζα μετά από την κοινή κάθοδο στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ.
Ο κόσμος όμως ξέρει πια. Δεν πρόκειται να βγει το πρότζεκτ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
θα βρεθεί σε δίλλημα αλλα η πατρίδα πανω απο ολα.

- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση