ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:37Αναφέρθηκα απλώς στα προσωπικά δεδομένα, που εσύ έχεις αναφέρει αρκετές φορές. Στοιχειώδες.
Κι ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του ξεχειμωνιάσματος, που εσύ τα πίνεις (λέμε τώρα) στα απάτητα βουνά της Ρούμελης, με πλήρη αποχή από τα τεκταινόμενα στην Αττική.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΟΊΚΗΣΗ Η ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΆ ΕΝΟΊΚΙΑ;;
Re: ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΟΊΚΗΣΗ Η ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΆ ΕΝΟΊΚΙΑ;;
Εγώ πάντως την έκανα για μία εβδομάδα σε ορεινή περιοχή της Εύβοιας. Με έλατα, ποτάμια κλπ
Μόλις επιστρέψουν σε μία δύο εβδομάδες στο άστυ οι πολλοί θα την ξανακάνω για πιο χαλαρές παραλίες.
Μόλις επιστρέψουν σε μία δύο εβδομάδες στο άστυ οι πολλοί θα την ξανακάνω για πιο χαλαρές παραλίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πανε οι γατες.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:43 Εγώ πάντως την έκανα για μία εβδομάδα σε ορεινή περιοχή της Εύβοιας. Με έλατα, ποτάμια κλπ
Μόλις επιστρέψουν σε μία δύο εβδομάδες στο άστυ οι πολλοί θα την ξανακάνω για πιο χαλαρές παραλίες.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Machine ghost
Του Άι Νικόλα, ίσως.
Οι σημερινές, δεν είναι τόσο αφελείς όσο εκείνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αγγελία έβαλες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Λυπάμαι που είμαι εγώ ο αγγελιοφόρος όμως πολύ φοβάμαι οτι σε μερικά χρόνια αυτό θα μοιάζει παράδεισος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:14
Καλά εντάξει.
Το ζητούμενο είναι πόσοι Έλληνες θα ήταν ευτυχείς με τις αντιστοιχες παροχές σε αυγά, γάλα, αλεύρι, ρούχα και παπούτσια... ακόμη και αν ήταν όλα δωρεάν από το κράτος.![]()
-
Machine ghost
ναι έβαλε η γυναίκα μου
Χασκογελάνε τα δάσα.
Μα αυτόν ακριβώς τον παράδεισο προτείνουν κάποιοι ως όραμα.20--- έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:32Λυπάμαι που είμαι εγώ ο αγγελιοφόρος όμως πολύ φοβάμαι οτι σε μερικά χρόνια αυτό θα μοιάζει παράδεισος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:14
Καλά εντάξει.
Το ζητούμενο είναι πόσοι Έλληνες θα ήταν ευτυχείς με τις αντιστοιχες παροχές σε αυγά, γάλα, αλεύρι, ρούχα και παπούτσια... ακόμη και αν ήταν όλα δωρεάν από το κράτος.![]()
Οπότε, πού ακριβώς είναι το πρόβλημα σου αν συμβεί αυτό που εύχονται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
2-0 η γυναίκα σου;Machine ghost έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:34ναι έβαλε η γυναίκα μου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε σα να λέμε τα χρόνια της ευημερίας μας έφυγαν. Από 'δω και πέρα θα είμαστε στη τσίτα μη τυχών δε πάει καλά η σοδειά και λιμοκτονήσουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:34Μα αυτόν ακριβώς τον παράδεισο προτείνουν κάποιοι ως όραμα.20--- έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:32Λυπάμαι που είμαι εγώ ο αγγελιοφόρος όμως πολύ φοβάμαι οτι σε μερικά χρόνια αυτό θα μοιάζει παράδεισος.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:14
Καλά εντάξει.
Οπότε, πού ακριβώς είναι το πρόβλημα σου αν συμβεί αυτό που εύχονται;
-
Machine ghost
Ποια απο τις δύο;sys3x έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:362-0 η γυναίκα σου;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αμήνtalaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2024, 11:44 η λυση για τα ακριβα ενοικια ειναι η προστασια του ιδιοκτητη και το να μετατραπει σε αυτοφωρο κακουργημα το να χρωστας νοικια, καταστρεφεις σπιτι, αφηνεις απληρωτους λογαριασμους κλπ ( σε συνδυασμο με αλλα μετρα, αλλα αυτα για αρχη)
τοτε θα δειτε τα νοικια να πεφτουν
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ή μπορει απλα να εκαναν ενα small claims court ωστε τετοια πραγματα (οχι μονο νοικια αλλα και αλλες μικροδιαφορες στυλ χρωστουμενα σε προμηθευτη) να μη θελουν 10 χρονια δικαστηρια.talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2024, 11:44 η λυση για τα ακριβα ενοικια ειναι η προστασια του ιδιοκτητη και το να μετατραπει σε αυτοφωρο κακουργημα το να χρωστας νοικια, καταστρεφεις σπιτι, αφηνεις απληρωτους λογαριασμους κλπ ( σε συνδυασμο με αλλα μετρα, αλλα αυτα για αρχη)
τοτε θα δειτε τα νοικια να πεφτουν
Ακριβώς μετά από αυτή την κατρακύλα θα πρέπει να βάλουμε μυαλό και να σκεφτούμε ότι έχει πιο κάτω, να σχεδιάσουμε με το ακόμα χειρότερο σενάριο, μήπως καταφέρουμε και σωθούμε από τα χειρότερα.20--- έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:37Ε σα να λέμε τα χρόνια της ευημερίας μας έφυγαν. Από 'δω και πέρα θα είμαστε στη τσίτα μη τυχών δε πάει καλά η σοδειά και λιμοκτονήσουμε.
Είναι κοινό χαρακηριστικό των κολλημένων νεοδημοκρατών να πιστεύουν ότι όλα θα φτιάξουν, ο Κούλης είναι καλοπροαίρετος και το επιτελείο ικανό, οι σύμμαχοι μας θέλουν να είναστε αντίβαρο στους Τούρκους και μας προσέχουν, και δεν σκέφτονται ότι υπάρχει και πιο πάτος, ενώ αν τους πεις έρχονται πολύ χειρότερα, πετάνε την μπαλα στην εξέδρα λέγοντας δεν θα μας αφήσουν οι Αμερικάνοι, ούτε η ΕΕ, αν τους πεις για το παράδειγμα του Αττίλα της Κύπρου σου λένε δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στους ναταβάδες μας τους Αμερικάνους, οπότε ναι αν μας παρατήσουν οι νταβάδες μας αναγκαστικά θα γίνουμε μέρος της Οθωμανίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 2109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
-
- 78 Απαντήσεις