εσεις ποτε θα συγκαλεσετε την γραμματεια για να αλλαξετε τον αρχιεπισκοπο αφου δεν τραβαειFrappezitis έγραψε: 24 Αύγ 2024, 16:21 ΣΥΡΙΖΑ, σκραπ του καπιταληστικου συστήματος. Όχι, δεν έκανε λάθη!!! Παρήγαγε και υπηρέτησε αυταπάτες. Τώρα εισπράττει τα επίχειρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξεφτίλα κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ξεφτίλα κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ
- Frappezitis
Απατες παρηγαγε και τα καπιταληστικα αφεντικα, ντοπια και ξενα, υπηρετησε δουλικα! Τωρα εχει πιασει πατο, αν εχει πατο ο κατηφορος και η ξεφτιλα!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Otto Weininger
Ρε έχετε παλαβωσει ομαδικώς; Ποιος Μητσοτάκης τον κατέστρεψε; Διαβάζατε τι έγραφε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είχα οικονομικά προβλήματα από το μνημόνιο αλλά με τη βοήθεια συγγενών και φίλων τα ψιλοεβγαζα πέρα. Τώρα ούτε αυτό γίνεται. Ζω καταστάσεις ακραίας φτώχειας. Συν ότι έχω προβλήματα υγείας και δεν εχω λεφτά για γιατρούς, εξετάσεις, φάρμακα κλπ Είναι δυνατόν να μην έχω να περάσω και να μου έρχεται φόρος εισοδήματος 3000 ευρώ?Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 16:46Ρε έχετε παλαβωσει ομαδικώς; Ποιος Μητσοτάκης τον κατέστρεψε; Διαβάζατε τι έγραφε;
- Otto Weininger
Δουλειά δική σου, με γραφείο δικό σου μαλιστα (ιδιόκτητο) που δε σου επιτρέπει να βγάζεις ένα αξιοπρεπέστατο μηνιάτικο και να πληρώνεις και 250 ευρώ το μήνα σε φόρο, την κλείνεις.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:18Είχα οικονομικά προβλήματα από το μνημόνιο αλλά με τη βοήθεια συγγενών και φίλων τα ψιλοεβγαζα πέρα. Τώρα ούτε αυτό γίνεται. Ζω καταστάσεις ακραίας φτώχειας. Συν ότι έχω προβλήματα υγείας και δεν εχω λεφτά για γιατρούς, εξετάσεις, φάρμακα κλπ Είναι δυνατόν να μην έχω να περάσω και να μου έρχεται φόρος εισοδήματος 3000 ευρώ?Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 16:46Ρε έχετε παλαβωσει ομαδικώς; Ποιος Μητσοτάκης τον κατέστρεψε; Διαβάζατε τι έγραφε;
Απο το πρώτο μνημόνιο, πέρασαν 14 χρόνια.
Σκέψου να έλεγα ότι έχω φαρμακείο, σε ιδιόκτητο ακίνητο, να μου πληρώνουν άλλοι τα πάγια έξοδα, να μην πληρώνω φόρους και όλα αυτά όσα για να βγάζω κατω απο τον κατώτατο μισθό. Ψίχουλα.
Κάπου ώπα δηλαδή. Ποιος Μητσοτάκης ; Πλάκα κάνουμε;
Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει. Και όταν λέω ειλικρινά, το εννοώ.
Και αν υπήρχε τρόπος θα βοηθούσα.
Προχτές πάλι σε σκεφτόμουν όταν έμαθα τυχαία σε μια κουβέντα ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας για διορισμό στο δημόσιο.
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Το Δημόσιο το ψάχνω, και 5μηνα εχω δουλέψει. Έπρεπε να είχα φύγει από την Ελλάδα αλλά η οικογένεια δεν ακολουθούσε.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:46Δουλειά δική σου, με γραφείο δικό σου μαλιστα (ιδιόκτητο) που δε σου επιτρέπει να βγάζεις ένα αξιοπρεπέστατο μηνιάτικο και να πληρώνεις και 250 ευρώ το μήνα σε φόρο, την κλείνεις.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:18Είχα οικονομικά προβλήματα από το μνημόνιο αλλά με τη βοήθεια συγγενών και φίλων τα ψιλοεβγαζα πέρα. Τώρα ούτε αυτό γίνεται. Ζω καταστάσεις ακραίας φτώχειας. Συν ότι έχω προβλήματα υγείας και δεν εχω λεφτά για γιατρούς, εξετάσεις, φάρμακα κλπ Είναι δυνατόν να μην έχω να περάσω και να μου έρχεται φόρος εισοδήματος 3000 ευρώ?Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 16:46
Ρε έχετε παλαβωσει ομαδικώς; Ποιος Μητσοτάκης τον κατέστρεψε; Διαβάζατε τι έγραφε;
Σκέψου να έλεγα ότι έχω φαρμακείο, σε ιδιόκτητο ακίνητο, να μου πληρώνουν άλλοι τα πάγια έξοδα, να μην πληρώνω φόρους και όλα αυτά όσα για να βγάζω κατω απο τον κατώτατο μισθό. Ψίχουλα.
Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει. Και όταν λέω ειλικρινά, το εννοώ.
Προχτές πάλι σε σκεφτόμουν όταν έμαθα τυχαία σε μια κουβέντα ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας για διορισμό στο δημόσιο.
- Otto Weininger
Όλοι έχουμε κάποια "έπρεπε" που δεν τα κάναμε. Και εσύ μπορεί να είχες ένα ανόητο πείσμα να κρατάς κάτι που έπρεπε να κλείσει, αλλά έφαγες και τρικλοποδιές από αλλού.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:50Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Το Δημόσιο το ψάχνω, και 5μηνα εχω δουλέψει. Έπρεπε να είχα φύγει από την Ελλάδα αλλά η οικογένεια δεν ακολουθούσε.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:46Δουλειά δική σου, με γραφείο δικό σου μαλιστα (ιδιόκτητο) που δε σου επιτρέπει να βγάζεις ένα αξιοπρεπέστατο μηνιάτικο και να πληρώνεις και 250 ευρώ το μήνα σε φόρο, την κλείνεις.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:18
Είχα οικονομικά προβλήματα από το μνημόνιο αλλά με τη βοήθεια συγγενών και φίλων τα ψιλοεβγαζα πέρα. Τώρα ούτε αυτό γίνεται. Ζω καταστάσεις ακραίας φτώχειας. Συν ότι έχω προβλήματα υγείας και δεν εχω λεφτά για γιατρούς, εξετάσεις, φάρμακα κλπ Είναι δυνατόν να μην έχω να περάσω και να μου έρχεται φόρος εισοδήματος 3000 ευρώ?
Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Και είσαι πάρα πολύ νέος για να θεωρήσεις ότι τελείωσε η ζωή για σένα και πως ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. Όχι.
Ο,τι μάθω, ο,τι βρω θα σε ενημερώνω. Σε π.μ. φυσικά. Και κρίνεις εσύ.
Ευχαριστώ φίλε.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 18:01Όλοι έχουμε κάποια "έπρεπε" που δεν τα κάναμε. Και εσύ μπορεί να είχες ένα ανόητο πείσμα να κρατάς κάτι που έπρεπε να κλείσει, αλλά έφαγες και τρικλοποδιές από αλλού.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:50Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Το Δημόσιο το ψάχνω, και 5μηνα εχω δουλέψει. Έπρεπε να είχα φύγει από την Ελλάδα αλλά η οικογένεια δεν ακολουθούσε.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:46
Δουλειά δική σου, με γραφείο δικό σου μαλιστα (ιδιόκτητο) που δε σου επιτρέπει να βγάζεις ένα αξιοπρεπέστατο μηνιάτικο και να πληρώνεις και 250 ευρώ το μήνα σε φόρο, την κλείνεις.
Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Και είσαι πάρα πολύ νέος για να θεωρήσεις ότι τελείωσε η ζωή για σένα και πως ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. Όχι.
ο "φιλος" κανα δυο δεκαετιες τωρα, δινει μαχη με καθημερινα ψεμματα για να παθεις αυτο που επαθεςΊακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 18:07Ευχαριστώ φίλε.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 18:01Όλοι έχουμε κάποια "έπρεπε" που δεν τα κάναμε. Και εσύ μπορεί να είχες ένα ανόητο πείσμα να κρατάς κάτι που έπρεπε να κλείσει, αλλά έφαγες και τρικλοποδιές από αλλού.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 17:50
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Το Δημόσιο το ψάχνω, και 5μηνα εχω δουλέψει. Έπρεπε να είχα φύγει από την Ελλάδα αλλά η οικογένεια δεν ακολουθούσε.
- Ληστοσυμμορίτης
Ατομική ευθύνη και στο τσάκισμα των αυτοαπασχολουμενων ε;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- taxalata xalasa
χεζω στα μουτρα του ηγετη...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 15:25Ισχυρό πολιτικό κόμμα χωρίς ισχυρό ηγέτη μέσα σε αυτό ΔΕΝ μπορεί να υπάρξειtaxalata xalasa έγραψε: 24 Αύγ 2024, 08:37πήζονα,
αν ο συριζας σταματήσει να είναι αρχηγικό κομματίδιο όπως όλα τάλλα, τότε θα ψηφίσουν τον σύριζα κι απέχοντες...
να γίνει δημοκρατικό κίνημα άνευ καισαρίσκου... και ιζνογκούντιδων...
μπορεί;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Dr Socrates
Αυτο που χαρακτηριζοταν ως o "πατριωτικος" χωρος, πτερυγα του πασοκ γιατi διαχωριστηκε απo την ηγεσiα του και ειχε μια αλλη προσεγγιση στα Ελληνοτουρκικα,αναπτυξιακο μοντελο,παιδεια αλλα αργοτερα και στο μεταναστευτικο(απο αυτη που υπηρχε επι Σημιτη-ΓΑΠ και τωρα) δεν υπαρχει σημερα στο χωρο της κεντροαριστερας,κανενας δεν εκφραζει ιδεολογικα αυτο το χωρο εκτος απο καποιες εξαιρεσεις( σε αντιθεση παλιοτερα επι εποχης ανδρεοπαπανδρεισμου μεχρι το 87 τοτε που ειχες τα πατριωτικα και κοινωνιοκεντρικα συνθηματα, Χαραλαμπιδης κυριως εκφραστης του). Αυτο που θα εχεις ειναι πολιτικη ΓΑΠ. Ο Δουκας ιδεολογικα εκει ανηκει,κοντα στον ΓΑΠ ,ο μονος που μιλησε για πατριωτικο πασοκ και διαφοροποιηθηκε απο τους αλλους σε οτι αφορα μεταναστευτικο και Ελληνοτουρκικα ηταν ο Λοβερδος αλλα επειδη ηταν στην πρωτη γραμμη καθ ολη την περιοδο της μακροσυρτης φθορας του πασοκ και η θητεια τους ως υπουργος ηταν αποτυχημενη δεν εχει καποια ιδιαιτερη δημοφιλια στο χωρο της κεντροαριστερας και δεν ειναι τωρα στο πασοκ. Τα υπολοιπα που ακουγονται απο διαφορους νοσταλγους του παλιου πασοκ ειναι αυταπατες σαν αυτες που ειχαν πολλοι που ψηφιζαν αποτυχημενους παραμυθαδες σαν τον Τσιπρα.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 00:04Ε όχι δε φτάνω σε αυτό το σημείο. Είμαι στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ να ξέρεις, υπάρχουν αριστεροί που με θεωρούν ακροδεξιο. Αλλά ναι ο Κούλης με κατέστρεψε και θέλω να φύγει.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Λυπηθείτε λιγο τον Μαδουραίος . Αν και είναι στο εξοχικό του, δεν προλάβαινει να ανοίγει νήματα με μαλακίες και να απαντάει για τον οικο ανοχής των Ζαιων.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Αυτοι θελουν να κυβερνησουν για να σωσουν τη χωρα απο τη χουντα Κουλη? Αυτοι δεν μπορουν ουτε το σπιτακι τους να κυβερνησουν,παλιοξεφτιλες.
Έχω περάσει και από τον Καραμπελια.Dr Socrates έγραψε: 25 Αύγ 2024, 13:08Αυτο που χαρακτηριζοταν ως o "πατριωτικος" χωρος, πτερυγα του πασοκ γιατi διαχωριστηκε απo την ηγεσiα του και ειχε μια αλλη προσεγγιση στα Ελληνοτουρκικα,αναπτυξιακο μοντελο,παιδεια αλλα αργοτερα και στο μεταναστευτικο(απο αυτη που υπηρχε επι Σημιτη-ΓΑΠ και τωρα) δεν υπαρχει σημερα στο χωρο της κεντροαριστερας,κανενας δεν εκφραζει ιδεολογικα αυτο το χωρο εκτος απο καποιες εξαιρεσεις( σε αντιθεση παλιοτερα επι εποχης ανδρεοπαπανδρεισμου μεχρι το 87 τοτε που ειχες τα πατριωτικα και κοινωνιοκεντρικα συνθηματα, Χαραλαμπιδης κυριως εκφραστης του). Αυτο που θα εχεις ειναι πολιτικη ΓΑΠ. Ο Δουκας ιδεολογικα εκει ανηκει,κοντα στον ΓΑΠ ,ο μονος που μιλησε για πατριωτικο πασοκ και διαφοροποιηθηκε απο τους αλλους σε οτι αφορα μεταναστευτικο και Ελληνοτουρκικα ηταν ο Λοβερδος αλλα επειδη ηταν στην πρωτη γραμμη καθ ολη την περιοδο της μακροσυρτης φθορας του πασοκ και η θητεια τους ως υπουργος ηταν αποτυχημενη δεν εχει καποια ιδιαιτερη δημοφιλια στο χωρο της κεντροαριστερας και δεν ειναι τωρα στο πασοκ. Τα υπολοιπα που ακουγονται απο διαφορους νοσταλγους του παλιου πασοκ ειναι αυταπατες σαν αυτες που ειχαν πολλοι που ψηφιζαν αποτυχημενους παραμυθαδες σαν τον Τσιπρα.Ίακχος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 00:04Ε όχι δε φτάνω σε αυτό το σημείο. Είμαι στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ να ξέρεις, υπάρχουν αριστεροί που με θεωρούν ακροδεξιο. Αλλά ναι ο Κούλης με κατέστρεψε και θέλω να φύγει.sharp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 23:39
Καλά, εσύ ψήφιζες τώρα και τον Ερντογάν προκειμένου να φύγει ο Κούλης , αφού θεωρείς ότι σε κατέστρεψε
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι σοσιαλδημοκρατης αλλά αντιγουοκ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις