ειχε παρεισφρησει ενα λαμογιο της νδ στον συριζα και σας το επιστρεφουμε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 18:20 εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτήν την ιστορία![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κασελάκη, διώξε την Λινού
Re: Κασελάκη, διώξε την Λινού
- Otto Weininger
πήζον bot έγραψε: 28 Αύγ 2024, 14:27
γιατι η αμερικανοι δεν εβαλαν τη μιση νδ στην φυλακη με την νοβαρτις? τα στοιχεια τα ειχαν..
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πού να ξέρω; Δεν είναι;Aitwlos έγραψε: 28 Αύγ 2024, 17:06Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ η Λινού;Ναύτης έγραψε: 28 Αύγ 2024, 13:28 Αυτή θα τηνέ διαγράψει κι απ' το κόμμα.
Νομίζω πάντως ότι είναι πλέον αργά, ο άλλος αναρτά κάτι αγριοκάτσικα απ' τα βουνά των Σφακίων, κάτι κατσούνες, κάτι λάζους, με τη φωτό του Βελουχιώτη για φόντο, δεν τον βλέπω εύκολο τον σασμό.
Τέσπα, 33.
2 πάνω απ' τους 31 της πασοκάρας.
Απλώς υπενθυμίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
πρεσβειαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 18:20 εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτήν την ιστορία![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το ότι o Λινός είναι στέλεχος στο Υγεία της CVC το θεωρείς επιλήψιμο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Αύγ 2024, 19:23πρεσβειαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 18:20 εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτήν την ιστορία![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
η λινου ειναι ευνοουμενη και εντεταλμενη της πρεσβειας,πρωην παρακαθημενη του τρελου με το κασκολPillars έγραψε: 28 Αύγ 2024, 19:37Το ότι o Λινός είναι στέλεχος στο Υγεία της CVC το θεωρείς επιλήψιμο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Αύγ 2024, 19:23πρεσβειαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 18:20 εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτήν την ιστορία![]()
![]()
μαλλον θα ηταν στημενο το σκηνικο απο την πρεσβεια για να εκπαραθυρωσουν τον οπισθογεμη που δεν τραβαει και παιζουν all in με δουκα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εκβιάζει ο Πολέμης την αδερφή επειδή του μπήκε άσχημα η Νίνου και οδήγησε στη διαγραφή του. Ανακάλυψε θέμα ηθικής τάξης ο έχω τη βοθροπισινα που δεν αναρτά πόθεν έσχεςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 18:20 εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτήν την ιστορία![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
όλα τα νεοφιλ δεν έχουν την απαραίτητη εγκεφαλική λειτουργία για να κατανοήσουνΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 18:20 εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτήν την ιστορία![]()
ότι ο πολ αντάλλαξε την προς κατάθεση πρόταση μομφής με το σουτάρισμα της λιγνοκοντόρας
τι να περιμένει κανείς κι απο σένα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βοθρατζης την 28 Αύγ 2024, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
Δημοκράτης
Προσωπική εκτίμησηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 18:20 εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτήν την ιστορία![]()
Ο κασελακης θέλει επιστροφή πολακη για να μη ρου φάει την θέση
Ο πολαλης ζήτησε να παριε πόδι η Λίνου γιατί πήρε το μέρος της μετακλιτης του γεωργιαδη όταν την κοροϊδεύε Ο μπαστουνοβλαχος
Ε βρήκαν μια δικαιολογία να την διώξουν με κάτι που ήξεραν αλά ξέθαψα τώρα
Δεν νομίζω να κάνω λάθος πιστευω οτι στο τέλος η Λινου η θα πάει ΝΔ η θα πάρει μαζί της τον Σπύρο Γεωργιάδη.
Θα τον δώσει στεγνά.
Θα τον δώσει στεγνά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.iefimerida.gr/politiki/i-li ... -kasselaki
Αγαπητέ κ. Kασσελάκη,
Mου ζητήσατε σήμερα μέσω του Διευθυντή του γραφείου σας, κου Καπνισάκη, να παραιτηθώ από τη θέση μου ως βουλευτή του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικαλούμενος δήθεν έλλειψη διαφάνειας στο έργο μου και κάνοντας ήδη σχετικές δημόσιες δηλώσεις. Με τον τρόπο αυτό μου ζητάτε να αποδεχθώ μιαν ανύπαρκτη ενοχή. Προφανώς, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει από μέρους μου. Αντιλαμβάνεστε βέβαια επίσης ότι με τον τρόπο αυτό συνομολογείτε ότι συμμετέχετε στις κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον μου, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής.
Και είναι απορίας άξιο πότε προφθάσατε να διαβάσετε τις 459 σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την άψογη διαχείριση της Prolepsis ώστε να προβείτε στην ηθικώς και λογικώς μετέωρη αξίωσή σας. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθώ από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ούτε να παραδώσω την έδρα την οποία μου έδωσαν 25.000 και πλέον ψηφοφόροι μου».
Αγαπητέ κ. Kασσελάκη,
Mου ζητήσατε σήμερα μέσω του Διευθυντή του γραφείου σας, κου Καπνισάκη, να παραιτηθώ από τη θέση μου ως βουλευτή του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικαλούμενος δήθεν έλλειψη διαφάνειας στο έργο μου και κάνοντας ήδη σχετικές δημόσιες δηλώσεις. Με τον τρόπο αυτό μου ζητάτε να αποδεχθώ μιαν ανύπαρκτη ενοχή. Προφανώς, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει από μέρους μου. Αντιλαμβάνεστε βέβαια επίσης ότι με τον τρόπο αυτό συνομολογείτε ότι συμμετέχετε στις κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον μου, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής.
Και είναι απορίας άξιο πότε προφθάσατε να διαβάσετε τις 459 σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την άψογη διαχείριση της Prolepsis ώστε να προβείτε στην ηθικώς και λογικώς μετέωρη αξίωσή σας. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθώ από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ούτε να παραδώσω την έδρα την οποία μου έδωσαν 25.000 και πλέον ψηφοφόροι μου».
-
πατησιωτης
-
πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-