Μαδουραίος έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:57
nrg έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:54
nyxtovios έγραψε: 20 Αύγ 2024, 14:50
Τι φταίει η κυβέρνηση αν εγώ πάω και στήσω δηλαδή λούνα παρκ και σύμφωνα με τη δήμαρχο που έχει 17 ακίνητα, δεν μου δώσουν άδεια αλλά εγώ λειτουργώ εδώ και μήνες;
Τι θέλετε δηλαδή να κάνει η κυβέρνηση;
Να αλλάξει το νομοθετικό πλάισιο για να κινούνται άμεσα οι διαδικασίες;
Αυτή είναι η δουλειά της;
Βάλε και τον Αντρέα που κατέστρεψε την διοίκηση.
Είναι θαύμα που ο Κούλης έχει καταφέρει να κάνει το κράτος λειτουργικό.
Φοβερό κράτος.Δεν ξέρουν ποιός έχει την ευθύνη για τις άδειες.Υπουργειο ή δήμος
Υπουργείο Ανάπτυξης για την τραγωδία στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής: «Υπεύθυνος για την άδεια λειτουργίας ήταν ο δήμος Κασσάνδρας»
https://www.newsit.gr/politikh/ypourgei ... s/4160106/
Μπανανία
«Το υπουργείο Ανάπτυξης ελέγχει τις πιστοποιήσεις. Απ' εκει παίρνουν άδειες τα μηχανήματα. Ο δήμος πού να ξέρει αν το μηχάνημα είναι καλό ή όχι, αν έχει τις προδιαγραφές που πρέπει; Παίρνουν πιστοποιήσεις ISO, Haccp, υπάρχουν κάποιες διαδικασίες. O Δήμος απλά βλέπει αν έχει ανέβει η γνωστοποίηση. Η συγκεκριμένη γνωστοποίηση δεν έχει ανέβει, οπότε
ήμασταν σε διαδικασία κυρώσεων χρηματικών. Είναι μια ΚΥΑ του 22, η οποία λέει ακριβώς τι αρμοδιότητες έχει ο εκάστοτε δήμος» είπε χαρακτηριστικά.
Εφόσον μπουν τα πρόστιμα, συμπλήρωσε η κ. Χαλκιά, μετά προβλέπεται να κληθεί για εξηγήσεις ο επιχειρηματίας και ακολουθεί η σφράγιση του χώρου.
Ρε παιδιά... η γαλάζια δήμαρχος ήταν σε διαδικασία να βάλει κυρώσεις.
Αν δεν ήταν οι ζαιοι και ο Αντρέας να καθυστερούν τις διαδικασίες (μιλάμε για μήνες), τώρα θα είχαμε προλάβει το κακό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
nrg την 20 Αύγ 2024, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.