!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Ποια είναι η πρώτη γιορτή που δεν θα προλάβει ο Αλόνσο;
Re: Poll: Ποια είναι η πρώτη γιορτή που δεν θα προλάβει ο Αλόνσο;
Για κάποιο λόγο εμένα αυτός μου φαίνεται καλός προπονητής
Καταλαβαίνω ότι θα τον διώξετε αλλά μάλλον σε 2 μήνες θα έκανε ομάδα όταν καταλάβαινε που ηρθε
Καταλαβαίνω ότι θα τον διώξετε αλλά μάλλον σε 2 μήνες θα έκανε ομάδα όταν καταλάβαινε που ηρθε
Κόκκορας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 01:13 νεα ομαδα,νεος προπονητης ασχετος με την ελλαδα
δεν ξερω τι ακριβως περιμενατε; διαβαζα και κατι υπερβολες μετα τη Λανς,κατι αρθρα για τον μεγιστο αλονσο...με ενα ματς,με φαρδος εγινε και μεγιστος
κατσε να περασει εστω το πρωτο μισο
που μου τον εκανες και κλοπ
και μετα κρινε
βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση με αυτη την διοικηση να μακροημερευσει ,η λογικη λεει,αν και ποτε δεν ξερεις
και μεις τον λουτσεσκου για ξου τον ειχαμε οταν ηρθε αλλα ο Ποντιος τον κρατησε και μας εγραψε![]()
Καλά Λουτσε δεν είχαμε ποτέ για διωξιμο, μόνο κάτι στραβοστομιδες και ραπτοπουλοι, μια χαρά τον στηρίξαμε
- Eθνικοκοινωνιστης
διαβαζε δασκαλο γιατι σε πειραξε το τσιπουροjason0 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 01:15 Για κάποιο λόγο εμένα αυτός μου φαίνεται καλός προπονητής
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Αφού είμαστε οτι να ναι ρε φίλε. Σα δε παίζουν οι παίχτες για χι ψι λόγους (π.χ. δεν έφυγαν οι μπυροκοιλιες απο τα μοχιτο στη Μυκονο ακομα) την πληρώνει ο προπονητής που μπορεί να είναι αξιοπρεπεστατος.jason0 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 01:15 Για κάποιο λόγο εμένα αυτός μου φαίνεται καλός προπονητής
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Zastro
@Magician_Zastro
·
2 ώ
Θέλετε συγκινήσεις και εκπλήξεις;
Κυνηγάτε το thrill και λατρεύετε το απρόοπτο;
Ο #paofc του Ντιέγκο Αλόνσο είναι εδώ και σας χαρίζει το απόλυτο experience.
Αποθεώνουμε το gung-ho, καταργούμε γραμμές, προσφέρουμε αποκλειστικά ποδόσφαιρο επιθετικής μετάβασης.
Αποτέλεσμα εγγυημένο.
@Magician_Zastro
·
2 ώ
Θέλετε συγκινήσεις και εκπλήξεις;
Κυνηγάτε το thrill και λατρεύετε το απρόοπτο;
Ο #paofc του Ντιέγκο Αλόνσο είναι εδώ και σας χαρίζει το απόλυτο experience.
Αποθεώνουμε το gung-ho, καταργούμε γραμμές, προσφέρουμε αποκλειστικά ποδόσφαιρο επιθετικής μετάβασης.
Αποτέλεσμα εγγυημένο.
- Rocco Siffredi
Τα είδες αυτά τα ματς;
Σαν εικόνα δεν άξιζε να φτάσει στα πέναλτι με Άγιαξ ούτε ήταν καλύτερος από Λανς γενικά, στο α ματς παίζανε 60 λεπτά με 10
Υπομονή δεν υπάρχει και λόγω διοίκησηςjason0 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 01:15 Για κάποιο λόγο εμένα αυτός μου φαίνεται καλός προπονητής
Είναι τραγική εικόνα και στα 3 ματς
Στα επόμενα 4 εχει 3 ντέρμπυ αν έχει μείνει καμία 15 πόντους πισω φεξε μου και γλίστρησα
Μέχρι αεκ του δίνω αν δεν βελτιωθεί δεν νομίζω να πάει με γάβρο με αυτον
-
Machine ghost
ρε συ τζωννχολμς η Λανς ποια ειναι; το Λύκειο Αρρένων Νέας Σμύρνης; ρωτώ τον beria αλλά μου γρυλίζει , παράξενο.Rocco Siffredi έγραψε: 02 Σεπ 2024, 08:07Τα είδες αυτά τα ματς;
Σαν εικόνα δεν άξιζε να φτάσει στα πέναλτι με Άγιαξ ούτε ήταν καλύτερος από Λανς γενικά, στο α ματς παίζανε 60 λεπτά με 10
Υπομονή δεν υπάρχει και λόγω διοίκησηςjason0 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 01:15 Για κάποιο λόγο εμένα αυτός μου φαίνεται καλός προπονητής
Είναι τραγική εικόνα και στα 3 ματς
Στα επόμενα 4 εχει 3 ντέρμπυ αν έχει μείνει καμία 15 πόντους πισω φεξε μου και γλίστρησα
Μέχρι αεκ του δίνω αν δεν βελτιωθεί δεν νομίζω να πάει με γάβρο με αυτον
Χασκογελάνε τα δάσα.
Μου θυμίζει και σε παρουσιαστικό και σε νοοτροπία τον δικό μας τον Άμπελ Φερέιρα που έφυγε από μας σαν meh και πηγε Βραζιλία και έχει γίνει μύθος
Θέλει να παιξει μπάλα και είναι αφελής για. Ελλάδα, ανεβάζει πολυ ψηλά τις γραμμές
Θέλει να παιξει μπάλα και είναι αφελής για. Ελλάδα, ανεβάζει πολυ ψηλά τις γραμμές
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Εγώ παίδες αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα έχει αναβαθμίσει φέτος κατά 200% την αξία της επιθετικής της τριπλέτας, και πιο πίσω έχει τους ίδιους παίχτες με πέρσι με εξαίρεση Χουανκαρ, αλλά η ομαδική λειτουργία σε σχέση με την περσινή είναι σαν να συγκρίνεις τη μέρα με τη νύχτα: χάνει το κέντρο σε ΚΑΘΕ ματς (ακόμα και με τα χωριά), η άμυνα είναι αεροδιάδρομος, και οι παίχτες δείχνουν αγύμναστοι τόσο στις μονομαχίες όσο και στις μπαλιές που βγάζουν. Αν όλα αυτά δεν είναι θέμα προπονητή, τότε δεν ξέρω ποιανού θέμα είναι.
-_-
ο τύπος ζητά πίεση ψηλά (αλά Αλμέιδα)
ακριβώς γι' αυτό θα πρέπει να αρχίσει να κρίνεται τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη που θα αρχίσουν να λύνονται τα πόδια τους από την προετοιμασία (ας θυμηθούμε τι έγινε πρόπερσι με Αλμέιδα - εκείνος, βέβαια, άλλαξε και σύστημα)
εγώ, πάντως, προπονητές που τα γκολ τα πανηγυρίζουν σαν παίκτες τους έχω για κλάσιμο - εάν, δε, τα πανηγυρίζουν ακόμα πιο έξαλλα τους έχω για χέσιμο...
ακριβώς γι' αυτό θα πρέπει να αρχίσει να κρίνεται τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη που θα αρχίσουν να λύνονται τα πόδια τους από την προετοιμασία (ας θυμηθούμε τι έγινε πρόπερσι με Αλμέιδα - εκείνος, βέβαια, άλλαξε και σύστημα)
εγώ, πάντως, προπονητές που τα γκολ τα πανηγυρίζουν σαν παίκτες τους έχω για κλάσιμο - εάν, δε, τα πανηγυρίζουν ακόμα πιο έξαλλα τους έχω για χέσιμο...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο αλμειδα νομιζω εχει αλλαξει στυλ φετος,γιατι ειδε πως το περσινο δεν μπορουσε να κρατησει σκορ,κατερρεαν στο β
- Eθνικοκοινωνιστης
τουλαχιστον εχουν καλα γονιδιαjason0 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 08:21 Μου θυμίζει και σε παρουσιαστικό και σε νοοτροπία τον δικό μας τον Άμπελ Φερέιρα που έφυγε από μας σαν meh και πηγε Βραζιλία και έχει γίνει μύθος
εχεις δει τις κορες τους?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Tarkovsky έγραψε: 02 Σεπ 2024, 23:35 ο τύπος ζητά πίεση ψηλά (αλά Αλμέιδα)
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλως ορισες Λεωνιδα θα λεμε σε λιγο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο Αλόνσο θα αφήσει εποχή
χρόνο χρειάζεται ο άνθρωπος
αλλά εμείς οι βάζελοι είμαστε κωλο-οπαδοί και περιμένουμε να παίζει σαν τη Σίτυ από τη πρώτη μέρα
χρόνο χρειάζεται ο άνθρωπος
αλλά εμείς οι βάζελοι είμαστε κωλο-οπαδοί και περιμένουμε να παίζει σαν τη Σίτυ από τη πρώτη μέρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-