!!! DEVELOPMENT MODE !!!
RIP Alain
- hellegennes
Re: RIP Alain
Βλέπω τώρα ότι κάποιοι λέτε ότι ήταν πρότυπο αρρενωπότητας; Από πού κι ως πού; Καταρχήν δεν είχε αρρενωπή φάτσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Δεν είχε φάτσα Τσετσένου νταβατζή θες να πεις.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 22:05 Βλέπω τώρα ότι κάποιοι λέτε ότι ήταν πρότυπο αρρενωπότητας; Από πού κι ως πού; Καταρχήν δεν είχε αρρενωπή φάτσα.
Ήταν άντρας επιβλητικός, δεν είπαμε ότι ήταν τοπ σαν Μπρόνσον ή Κούρκουλο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τράβα πεσ' το στον Αντονιόνι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν πήγε να κυνηγήσει νομιστερακια
Θα πήγε να σκοτώσει ή να σκοτωθεί ...
- hellegennes
Φίλε, αρρενωπά χαρακτηριστικά ονομάζονται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που απαντάνε συχνότερα στους άντρες. Τι να κάνουμε, αυτό σημαίνει η λέξη. Άλλο αγγελικό πρόσωπο, άλλο baby face, άλλο θηλυπρεπώς όμορφος, άλλο αρρενωπός.Allah έγραψε: 18 Αύγ 2024, 22:20Δεν είχε φάτσα Τσετσένου νταβατζή θες να πεις.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 22:05 Βλέπω τώρα ότι κάποιοι λέτε ότι ήταν πρότυπο αρρενωπότητας; Από πού κι ως πού; Καταρχήν δεν είχε αρρενωπή φάτσα.
Σε κάποιες γυναίκες αρέσουν οι μεν, σε άλλες οι δε, σε άλλες οι δείνα και σε άλλες οι τάδε. Δεν θα αλλάξουμε τις λέξεις για να αισθάνονται κάποιοι καλύτερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Στην αεροπορία οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του δυστυχώς.Μπίστης έγραψε: 18 Αύγ 2024, 22:51![]()
Δεν πήγε να κυνηγήσει νομιστερακια
Θα πήγε να σκοτώσει ή να σκοτωθεί ...![]()
hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 22:01georgebi έγραψε: 18 Αύγ 2024, 13:52Μποτακι..... πες στους ζαιους προγραμματιστές σου να σε βάζουν να γράφεις μόνο στα πολιτικά νήματα (και τα ψεκ) για τα οποία σε έχουν άλλωστε προγραμματίσειhellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 13:29
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψη ενός μποτ για τις δημοσιεύσεις μου.![]()
Στα του σινεμά είσαι τελείως ανέτοιμο.... από τότε που έγραφες για τον Κιουμπρικ ξεφτιλίζεσαι![]()
Άκου έχω δει τον Ντελον μόνο στον Αστεριξ, αλλά έχω τη ξετσιπωσιά να μπαίνω και να εκφράζω την αποψαρα μου![]()
Ουστ ρε (ζαιο)μποτ![]()
Λέει μποτ εμένα ο Γιωργάκης.![]()
![]()
![]()
Που όλα του τα ποστ είναι copy-paste από το Twitter.![]()
![]()
![]()
Πες να σου φτιάξουν καλύτερα τον προγραμματισμό σου. Έγραψα επί λέξει ότι τον είδα σαν Καζανόβα, σαν Ζορό και σαν Καίσαρα και σ' αυτά που τον είδα ήταν μετριότατος.
Μποτακι..... την ολοκληρωτική άγνοια σου σχολίασα που απ την πρώτη σου ανάρτηση στο νήμα περιέφερες με θράσος

Φυσικά και έγραψες πως απ τις 100 και βαλε ταινίες του Ντελον έχεις δει τρεις (3) εκ των οποίων η μια ο απόπατος της φιλμογραφιας του (Αστεριξ) και οι άλλες δυο ανάμεσα στις 10 χειρότερες

Αλλά είχες τη ξετσιπωσιά να μπεις να μας γράψεις την αποψαρα σου για τον Ντελον ως ηθοποιο
Τουλάχιστο ο κινεζολαγνος που μπήκε μετά, που επίσης αγνοεί το σύνολο του έργου του, τον έκρινε γιατί σκότωσέ Βιετναμεζους

οχι σαν ηθοποιό όπως κάτι μποτακια σαν και σένα
Αλήθεια τον Ντεπαντιε που σου κάνει σαν ηθοποιός (και μένα μου κάνει αλλά έχω δει και καμιά 40ρια ταινίες του)

τι έχεις δει; κανα διαφημιστικό του;
Λοιπόν άκου πως έχει η κατάσταση ζαιοψεκομποτακι
Όταν μπαίνεις σε νήματα όπως αυτό να μπαίνεις ενημερωμένο
Να εδώ για παραδειγμα, πες στους προγραμματιστές σου να σου περάσουν καμιά 20ρια ταινίες του Ντελον...
δεν ειναι περισσότερες αυτές που αξίζουν.... ας αρχίσουν με αυτές που ήδη πρότεινε ο georgebi
Αν πάλι, μποτακι, μας μοστράρεις την άποψη σου - ολοκληρωτική την άγνοια σου ξανά σε νήματα σαν κι αυτο
να ξέρεις μποτακι πως πάντα θα παίζει η πιθανότητα πάλι φάπα να φας απ τον georgebi
Και τωρα ουστ..... και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.... μποτακι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- NoMoreLice
Δεν είχα ιδέα για αυτό, τώρα το έψαξα και βλέπω ότι κατατάχτηκε 17 ετών και τον έστειλαν εκεί στα 18. Λίγο αυστηρό μου φαίνεται σαν κριτική το ότι πήγε να σκοτώσει Βιετναμέζους, λες και το έκανε συνειδητά επειδή γουστάρε την αποικιοκρατία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:23 Δεν έχω δει ταινίες του και να τον προσέξω. Ξέρω ότι πήγε να σκοτώσει Βιετναμέζους, άρα κακώς άργησε τόσο να πεθάνει.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Ακούς τραπ;hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 23:01Φίλε, αρρενωπά χαρακτηριστικά ονομάζονται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που απαντάνε συχνότερα στους άντρες. Τι να κάνουμε, αυτό σημαίνει η λέξη. Άλλο αγγελικό πρόσωπο, άλλο baby face, άλλο θηλυπρεπώς όμορφος, άλλο αρρενωπός.Allah έγραψε: 18 Αύγ 2024, 22:20Δεν είχε φάτσα Τσετσένου νταβατζή θες να πεις.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 22:05 Βλέπω τώρα ότι κάποιοι λέτε ότι ήταν πρότυπο αρρενωπότητας; Από πού κι ως πού; Καταρχήν δεν είχε αρρενωπή φάτσα.
Σε κάποιες γυναίκες αρέσουν οι μεν, σε άλλες οι δε, σε άλλες οι δείνα και σε άλλες οι τάδε. Δεν θα αλλάξουμε τις λέξεις για να αισθάνονται κάποιοι καλύτερα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Άκυρη ερώτηση. Όχι φυσικά, αλλά άκυρη ερώτηση.Ερμής έγραψε: 19 Αύγ 2024, 00:00Ακούς τραπ;hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 23:01Φίλε, αρρενωπά χαρακτηριστικά ονομάζονται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που απαντάνε συχνότερα στους άντρες. Τι να κάνουμε, αυτό σημαίνει η λέξη. Άλλο αγγελικό πρόσωπο, άλλο baby face, άλλο θηλυπρεπώς όμορφος, άλλο αρρενωπός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απλά είναι αστείο εμείς εδώ οι καφενοβιοι να συζητάμε αν ήταν ωραίος και αρρενωπός ο Ντελον η πιο παλιά ο Μπραντο, ο Νιούμαν και πάει λέγοντας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Έχεις δίκιο, παραδέχομαι ότι είναι λίγο αυστηρό.NoMoreLice έγραψε: 18 Αύγ 2024, 23:56Δεν είχα ιδέα για αυτό, τώρα το έψαξα και βλέπω ότι κατατάχτηκε 17 ετών και τον έστειλαν εκεί στα 18. Λίγο αυστηρό μου φαίνεται σαν κριτική το ότι πήγε να σκοτώσει Βιετναμέζους, λες και το έκανε συνειδητά επειδή γουστάρε την αποικιοκρατία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:23 Δεν έχω δει ταινίες του και να τον προσέξω. Ξέρω ότι πήγε να σκοτώσει Βιετναμέζους, άρα κακώς άργησε τόσο να πεθάνει.
- hellegennes
Γιατί;Ερμής έγραψε: 19 Αύγ 2024, 00:19 Απλά είναι αστείο εμείς εδώ οι καφενοβιοι να συζητάμε αν ήταν ωραίος και αρρενωπός ο Ντελον η πιο παλιά ο Μπραντο, ο Νιούμαν και πάει λέγοντας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,