!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλοκαίρι. Βουνό ή θάλασσα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Καλοκαίρι

Βουνό
15
50%
Θάλασσα
15
50%

Σύνολο ψήφων: 30

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Καλοκαίρι. Βουνό ή θάλασσα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 16 Αύγ 2024, 20:31 Και στη Ζαραφωνα για ψητό

Αν και καλύτερο παίζει στον ΑγιοΔημητρη
φημισμενη η Ζαραφωνα πως πας με σκυλια κ γυριζεις με τις αλυσιδες τους - της φολας γινεται διπλα στα αυτοκινητα κ στα κλουβια μεταφορας - μην κυνηγησει ξενομεριτης
μια φορα πηρα λαγο στα μερη τους - διπλα στο χωριο - τον κρεμασα να φαινεται - πηγα για καφε κ δεν ξαναπατησα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Κατάγομαι από την Αμοργό το νησί του απέραντου γαλάζιου. Τώρα πια δεν εχω την οικονομική δυνατότητα να πάω, και επίσης δεν αρέσει στη σύζυγο. Αλλά δε το συγκρίνω με βουνό το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2024, 20:36 Τρελη μαλακια το βουνο.
Λογω στροφιλικια ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ίακχος έγραψε: 16 Αύγ 2024, 21:07 Κατάγομαι από την Αμοργό το νησί του απέραντου γαλάζιου. Τώρα πια δεν εχω την οικονομική δυνατότητα να πάω, και επίσης δεν αρέσει στη σύζυγο. Αλλά δε το συγκρίνω με βουνό το καλοκαίρι.
Θέλεις να με παντρευτείς; δε με πειράζει που έχεις ήδη σύζυγο, θα βολευτώ στο σπίτι στην Αμοργό, δε θα σας ενοχλήσω καθόλου.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

έχω να καταθέσω οτι παντρεύτηκα στην Αμοργό...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

George_V έγραψε: 16 Αύγ 2024, 15:37
micmic έγραψε: 16 Αύγ 2024, 15:36 Βασικά οι περισσότεροι από αυτούς που προτιμούν την θάλασσα και πάνε παραλία καθημερινά στις διακοπές τους, δεν θα είχαν τί να κάνουν τα πρωινά/μεσημέρια στο βουνό. Από την άποψη ότι ελάχιστοι κάνουν πεζοπορίες στη φύση. Από μια ηλικία και μετά γίνεται αποδεκτό το να πλακώνεσαι στα τσίπουρα στο καφενείο του χωριού και μετά να την αράζεις στην ταβέρνα μέχρι το απόγευμα, οπότε τότε οι προτιμήσεις αλλάζουν υπέρ του βουνού.
Τσιπουρα μπορεις να πιεις και στο παραλιακο ταβερνακι μετα τον πρωινο καφε στο διπλανο καφενειο.
τσίπουρο με τα 40αρια; :fp:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:30
Ίακχος έγραψε: 16 Αύγ 2024, 21:07 Κατάγομαι από την Αμοργό το νησί του απέραντου γαλάζιου. Τώρα πια δεν εχω την οικονομική δυνατότητα να πάω, και επίσης δεν αρέσει στη σύζυγο. Αλλά δε το συγκρίνω με βουνό το καλοκαίρι.
Θέλεις να με παντρευτείς; δε με πειράζει που έχεις ήδη σύζυγο, θα βολευτώ στο σπίτι στην Αμοργό, δε θα σας ενοχλήσω καθόλου.
H γυναικα μου ειναι απο την Ανδρο. Εχει σπιτι σε χωριο 10 λεπτα απο τη θαλασσα. Εκει ειμασταν μεχρι τελος Ιουλιου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Αλιόσα έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:34
George_V έγραψε: 16 Αύγ 2024, 15:37
micmic έγραψε: 16 Αύγ 2024, 15:36 Βασικά οι περισσότεροι από αυτούς που προτιμούν την θάλασσα και πάνε παραλία καθημερινά στις διακοπές τους, δεν θα είχαν τί να κάνουν τα πρωινά/μεσημέρια στο βουνό. Από την άποψη ότι ελάχιστοι κάνουν πεζοπορίες στη φύση. Από μια ηλικία και μετά γίνεται αποδεκτό το να πλακώνεσαι στα τσίπουρα στο καφενείο του χωριού και μετά να την αράζεις στην ταβέρνα μέχρι το απόγευμα, οπότε τότε οι προτιμήσεις αλλάζουν υπέρ του βουνού.
Τσιπουρα μπορεις να πιεις και στο παραλιακο ταβερνακι μετα τον πρωινο καφε στο διπλανο καφενειο.
τσίπουρο με τα 40αρια; :fp:
Ε νταξει το βραδυ τοτες που δροσιζει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

George_V έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:35
H γυναικα μου ειναι απο την Ανδρο. Εχει σπιτι σε χωριο 10 λεπτα απο τη θαλασσα. Εκει ειμασταν μεχρι τελος Ιουλιου.
Μπορώ να παντρευτώ τη γυναίκα σου αν με απορρίψει ο Ιάκχος;
Άβαταρ μέλους
George_V

Fata_Morgana έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:36
George_V έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:35

Μπορώ να παντρευτώ τη γυναίκα σου αν με απορρίψει ο Ιάκχος;
Οριστε αρχισανε και οι γκει γάμοι στο Πχορουμ τωρα... :011:
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Να μη χαθούμε :003: . Έχει ο αδερφός μου ένα μικρό σπίτι στα Καταπολα αλλά δεν κάνει για οικογένεια. Προς το παρόν μένει εκεί μια ξαδέρφη μου που ζει μόνιμα στο νησί. Οτιδήποτε χρειαστείς για Αμοργό ρώτα με.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Συνδυασμός των δύο.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Ίακχος έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:41
Να μη χαθούμε :003: . Έχει ο αδερφός μου ένα μικρό σπίτι στα Καταπολα αλλά δεν κάνει για οικογένεια. Προς το παρόν μένει εκεί μια ξαδέρφη μου που ζει μόνιμα στο νησί. Οτιδήποτε χρειαστείς για Αμοργό ρώτα με.
Θα σε έχω υπόψη :003:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

nik_killthemall έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:20
foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2024, 20:36 Τρελη μαλακια το βουνο.
Λογω στροφιλικια ?
Καλα και αυτο γιατι η κορη μου στην πέμπτη στροφη ξεκινα να ξερναει.

Αλλα μιλουσα γενικα.

Το βουνο ειναι καλο με ατομα που να μπορεις να κανεις σεξ ή να πιεις μπαφους ή ιδανικα ολα αυτα μαζι. Οπως αλλωστε οπουδηποτε. Κατα προτιμηση για οχι παραπανω απο 3-4 μερες. Που την πιο πολλη ωρα θα βαριεσαι.

Ενω στη θαλασσα εχει δραστηριοτητα που γουσταρουν και περνανε τελεια ολοι μα ολοι (= θαλασσα). Εχει 1002 τροπους να την καταβρεις οποιος και να εισαι. Αρκει να μην ειναι πολυ πυκνα οι μαλακες (κατι που ισχυει και στο βουνο αλλα εκει ο κορεσμος επερχεται σε 60-70 φορες λιγοτερους μαλακες).
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Και εγώ έχω θέμα με τις στροφές. Με ζαλίζουν άσχημα.Και τα καράβια ακόμα πιο πολύ. Και τα αεροπλάνα αν είναι πολλές ώρες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”