!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση
Είδα το βίντεο.
Τον έτρωγε ο κώλος του τον τύπο, έπεσε και βάρβαρους και έδεσε. Πρώτος πήγε για μαγκιά (με το κεφάλι προς τα κάτω σαν τραγί, ξεκάθαρο σημάδι επιθετικότητας)
Είχε άφθονες ευκαιρίες να φύγει. Επίσης ξεκάθαρα έγινε κατά λάθος το κάψιμο.
Θα τις άρπαζε 9/10 φορές όπου και αν ήταν.
Τον έτρωγε ο κώλος του τον τύπο, έπεσε και βάρβαρους και έδεσε. Πρώτος πήγε για μαγκιά (με το κεφάλι προς τα κάτω σαν τραγί, ξεκάθαρο σημάδι επιθετικότητας)
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Re: Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση
+ 1Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:35 Νομίζω είναι καλύτερο να έχεις προπονηθεί στην λεκτική και ψυχολογική διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, παρά στις πολεμικές τέχνες και στην δύναμη.
- Eθνικοκοινωνιστης
κρητικατσι και εσεις?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Απολύτως σωστός. Η αποκλιμάκωση της κατάστασης πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα.Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:35Νομίζω είναι καλύτερο να έχεις προπονηθεί στην λεκτική και ψυχολογική διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, παρά στις πολεμικές τέχνες και στην δύναμη.
Έχω γίνει πυρ και μανία στην δουλειά μ' έναν ξερόλα μαλάκα που ήθελε να μου πουλήσει εξυπνάδες. Μας ακούσανε μέχρι την Πάρνηθα. Ήρθαμε μύτη με μύτη. Τελικά του είπα "Πολλά είπες! Άντε στρίβε!". Γύρισα την πλάτη και ξεκουμπίστηκε. Άλλωστε ήξερε ότι έλεγε μαλακίες. Αν δεν είχα αυτοσυγκράτηση δεν ξέρω τι θα είχε γίνει. Αν τον τουλούμιαζα την άλλη μέρα θα ήμουν άνεργος. Χώρια τα δικαστήρια.
Προσοχή λοιπόν. Πολλοί σήμερα αρπάζονται με το παραμικρό. Και ακόμα και αν έχεις δίκιο, ακόμα και αν τους τις βρέξεις, μπορεί να μπλέξεις.
Και κρίμα για τον άνθρωπο. Φτηνά την γλύτωσε.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Και Παρ όλα αυτά σε άλλο ποστ τις προάλλες, έλεγες αγαπάμε ΚρητικουςOtto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:48Πριν πολλα χρονια με ειχαν παει εκει. Δηλαδή, για όνομα του Θεού, πρώτη φορά στην Κρήτη και με πήγαν εκεί μια βδομάδα. Δεν είχα ιδέα τι παίζει.
Ένα βράδυ ανεβαίνω από το ξενοδοχείο που ήταν στην παραλία, στον δρόμο που ουσιαστικά είναι όλα τα μαγαζιά. Μπαίνω σε ένα μαγαζί να πάρω κρέπες.
Όσο περιμένω με ρωτάει (φιλικότατα) ο ένας που τις ετοίμαζε από που είμαι. Του λέω από Πειραιά. Μου λέει εκεί είναι πολλοί νησιώτες. Του λέω "όντως, αλλά και πολλοί Μανιάτες. Από εκεί είμαι εγώ".
Πετιέται ένα βλαχαδερό από πίσω σε κάτι τραπέζια και μου λέει "είστε μάγκες στην Μάνη;"
"Είμαστε" του απαντάω χωρίς να γυρίσω.
Σηκώνεται μετά από λίγο και πάει έξω σε ένα αγροτικό που ήταν αλλοι 3-4.
Δε δίνω σημασία μέχρι εκείνη την στιγμή. Βγαίνοντας με τις κρέπες, μου φωνάζουν από το αγροτικό.
Μου λέει ο ένας από την καρότσα "εσυ είσαι ο μάγκας από την Μάνη;"
"Ναι" απαντάω σα μαλάκας. Κατεβαίνουν κάτω όλοι και έρχονται.
"Οκ" σκέφτομαι μέσα στην αδιαβάθμιτη άγνοια μου.
"Θα τις φάω αφου ειμαστε ενας με 5 αλλα οι πρώτοι 2 θα πάνε εντατική".
Μέχρι να τελειώσω την σκέψη μου έχει πεταχτεί έξω ένας κύριος (ντόπιος) από ένα μαγαζί με τουριστικά, από αυτά που πουλάνε από στρώματα και αντηλιακα μέχρι αγαλματακια με τον Μινώταυρο ξέρω γω.
Με χώνει σηκωτο στο μαγαζί του και μου λέει "κάτσε δω και βουλωνε."
Τους έκραξε, παίζει να τους ήξερε κιόλας, και μετά από κάνα 10λεπτο που με κοζάρανε μπήκαν στο αγροτικό και έφυγαν.
Μπήκε μέσα και μου εξήγησε από τι γλίτωσα και πως οι 2 είχαν σιδερικά.
Πήγα τις κρέπες στο ξενοδοχείο και έμεινα εκεί το υπόλοιπο της βραδιάς, σίγουρος ότι ο ευγενικός κύριος όντως με έσωσε και πως τα κρητικάτσια δεν είναι ήταν υπέρ του "όσες φάμε, όσες ρίξουμε,αντρίκια και χεράτα". Μάλλον θα ήμουν μακαρίτης.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Ήρθε φορτωμένος μαγκιά από τον Καναδά και τις άρπαξε.
- Otto Weininger
Ε εντάξει, δε θα κρίνουμε την Κρήτη βάσει του Μυλοπόταμουλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 23:50Και Παρ όλα αυτά σε άλλο ποστ τις προάλλες, έλεγες αγαπάμε ΚρητικουςOtto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:48Πριν πολλα χρονια με ειχαν παει εκει. Δηλαδή, για όνομα του Θεού, πρώτη φορά στην Κρήτη και με πήγαν εκεί μια βδομάδα. Δεν είχα ιδέα τι παίζει.
Ένα βράδυ ανεβαίνω από το ξενοδοχείο που ήταν στην παραλία, στον δρόμο που ουσιαστικά είναι όλα τα μαγαζιά. Μπαίνω σε ένα μαγαζί να πάρω κρέπες.
Όσο περιμένω με ρωτάει (φιλικότατα) ο ένας που τις ετοίμαζε από που είμαι. Του λέω από Πειραιά. Μου λέει εκεί είναι πολλοί νησιώτες. Του λέω "όντως, αλλά και πολλοί Μανιάτες. Από εκεί είμαι εγώ".
Πετιέται ένα βλαχαδερό από πίσω σε κάτι τραπέζια και μου λέει "είστε μάγκες στην Μάνη;"
"Είμαστε" του απαντάω χωρίς να γυρίσω.
Σηκώνεται μετά από λίγο και πάει έξω σε ένα αγροτικό που ήταν αλλοι 3-4.
Δε δίνω σημασία μέχρι εκείνη την στιγμή. Βγαίνοντας με τις κρέπες, μου φωνάζουν από το αγροτικό.
Μου λέει ο ένας από την καρότσα "εσυ είσαι ο μάγκας από την Μάνη;"
"Ναι" απαντάω σα μαλάκας. Κατεβαίνουν κάτω όλοι και έρχονται.
"Οκ" σκέφτομαι μέσα στην αδιαβάθμιτη άγνοια μου.
"Θα τις φάω αφου ειμαστε ενας με 5 αλλα οι πρώτοι 2 θα πάνε εντατική".
Μέχρι να τελειώσω την σκέψη μου έχει πεταχτεί έξω ένας κύριος (ντόπιος) από ένα μαγαζί με τουριστικά, από αυτά που πουλάνε από στρώματα και αντηλιακα μέχρι αγαλματακια με τον Μινώταυρο ξέρω γω.
Με χώνει σηκωτο στο μαγαζί του και μου λέει "κάτσε δω και βουλωνε."
Τους έκραξε, παίζει να τους ήξερε κιόλας, και μετά από κάνα 10λεπτο που με κοζάρανε μπήκαν στο αγροτικό και έφυγαν.
Μπήκε μέσα και μου εξήγησε από τι γλίτωσα και πως οι 2 είχαν σιδερικά.
Πήγα τις κρέπες στο ξενοδοχείο και έμεινα εκεί το υπόλοιπο της βραδιάς, σίγουρος ότι ο ευγενικός κύριος όντως με έσωσε και πως τα κρητικάτσια δεν είναι ήταν υπέρ του "όσες φάμε, όσες ρίξουμε,αντρίκια και χεράτα". Μάλλον θα ήμουν μακαρίτης.![]()
Μαγκιά, κλανιά και μαλακία στον εγκέφαλο από το τσούρμο που μαζεύεται. Ο ένας σπρώχνει και μια γυναίκα.Μαδουραίος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:09 Κρήτη: Βίντεο δείχνει πώς ξεκίνησε το άγριο επεισόδιο με θύμα τον 49χρονο Ελληνοκαναδό - Το τσιγάρο που άναψε τη «φωτιά»
Μέσα στο μπαρ και η οικογένεια του θύματος που διασκέδαζε αμέριμνη - Πώς άρχισε ο καβγάς
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -ti-fotia/
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Φόρουμ
Όλοι δέρνουν
Πηδαν αβέρτα
Έχουν φεραρι
Όλοι δέρνουν
Πηδαν αβέρτα
Έχουν φεραρι
Γνωριζόμαστε κύριε; Και αν όχι πώς έχετε στη διάθεσή σας τόσες πληροφορίες για το πρόσωπό μου; Ύποπτο. Πραγματικά, μόνο στη Λαμποργκίνι είστε λάθος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έτσι όπως τον έκοψα είχε είτε πολύ αυτοπεποίθηση είτε άγνοια κινδύνου ή το πιο πιθανό, και τα δύοOtto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:57 Είδα το βίντεο.
κάνει μπαμ πως δε ξέρει να ζυγίζει καταστάσεις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εγώ νομιζω ότι ο καναδος έχει σχέδιο. Θα έχει φάει τα λεφτά από το trading στις πτανες και χρωστάει πολλά, αλλά η οικογένεια δεν ξέρει τίποτα. Πήγε στο νησι ψάχνοντας να φάει ξύλο και μετά να ρεφάρει με αποζημιώσεις.
ίσως είχε πιει και τα ποτά του, και πιθανόν να ήθελε να ξεσπάσει σε ένα περιβάλλον που σηκώνει, μακρία από τον ασφυκτικό κορσέ του Καναδά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 00:17έτσι όπως τον έκοψα είχε είτε πολύ αυτοπεποίθηση είτε άγνοια κινδύνου ή το πιο πιθανό, και τα δύοOtto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:57 Είδα το βίντεο.
κάνει μπαμ πως δε ξέρει να ζυγίζει καταστάσεις
Οι μαγκιές βέβαια έχουν και κόστος καμιά φορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 2411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 9 Απαντήσεις