!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Dress code σε παραλία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Dress code σε παραλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:41
sys3x έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:28
Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:23
Ε ναι ρε δικέ μου. Στο τέλος θα γκρινιάζουν που δεν πουλάνε 12ποντα τακούνια στα καταστήματα με αθλητικά παπούτσια.

Η υποκρισία είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν τα πάντα για να γεύονται exclusive υπηρεσίες, μέχρι εκεί που τους παίρνει το πορτοφόλι τους. Αν κάποιος έχει παραπάνω ή ζητάει άλλο κοινό, αμέσως να τον κράξουν.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της σκληρής πόρτας σε όποιο κατάστημα επιθυμεί να κρατήσει ένα συγκεκριμένο στυλ και συγκεκριμένο σύνολο ανθρώπων. Ακόμα και σε καταστήματα και συναυλίες με μουσικές υποκουλτούρες, μου την δίνει να σκάνε άσχετοι και φασαίοι. Κόψιμο στην πόρτα κατευθείαν. Φαίνονται οι άσχετοι, οι παράταιροι, οι περίεργοι και οι λιγούρηδες. Να φύγετε, κύριοι, να πάτε αλλού.
Τι φάση δικέ μου, έχεις κανένα θέμα με τον Θανάση, τον Σωκράτη και τον Ορφέα για σε χαλάνε τα φορόλ και τα περίφτερα;
:p2:
Πόσο με ξέρεις ρε τύπε...
Πόσο δικέ μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nowhere έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:42
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:13 Εδώ θα ταχθώ υπέρ της ελεύθερης αγοράς, εφόσον την έχουμε ήδη δηλαδή. Ο άλλος θέλει ένα συγκεκριμένο brand για το μαγαζί του και έχει ένα συγκεκριμένο target audience που δεν το πειράζει να έχει μαζί μια αλλαξιά να βάλει στις 5.
Ποιος είσαι εσύ να τους πεις όχι θα βάλεις κι εμένα το Μπίθουλα μέσα;
συνεπέστατος :smt005:
Προσπαθώ. Αλλά υπερ του γκρι χυλού δεν είμαι, πρέπει να υπάρχει χαρακτήρας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αν προσπαθείς κιόλας άστο είναι μάταιο
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nowhere έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:51 αν προσπαθείς κιόλας άστο είναι μάταιο
Ε, το ότι βρίσκεις εσύ αντίφαση δεν σημαίνει ότι υπάρχει κιόλας. Το πιθανότερο να χρησιμοποιείς απλουστευτικά σχήματα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nowhere

αφροί για τα νοίκια ιδιόκτητων χώρων - νταξ μωρε για ομπρέλες των 220 ευρώ και ντρες κόουντ σε δημόσιους καταπατημένους,καμία αντίφαση
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:38
AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:26
Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:08

Εσύ ρε δικέ μου, στο εστιατόριο του Grande Bretagne πηγαίνεις με το σώβρακο;
Μιλάμε για παραλία. Αλλη είναι η νομοθεσία για τις παραλίες.
Δεν την ξέρω την νομοθεσία για τις παραλίες, τύπε. Αν θέλεις, γράψε την.

Αλλά σε όλα τα καταστήματα εστίασης μπορεί να μπει ο καθένας όπου θέλει, η πόρτα είναι παράνομη. Πουθενά όμως δεν ισχύει αυτό. Στην καλύτερη θα σου πουν ότι δεν υπάρχει τραπέζι διαθέσιμο και είναι πλήρεις. Στην χειρότερη, αν κάνεις πολύ τον μάγκα, θα σε διώξουν σηκωτό και ίσως φας μερικές, σε μη εμφανή σημεία του σώματος.

Tip για άσχετους: Αν σας ρωτήσουν αφού τις φάγατε, αν πονάτε, καλύτερα να μην απαντήσετε ή απαντήστε με Ναι. Αν κάνετε το παλληκάρι και πείτε Όχι, πιθανότατα θα φάτε κι άλλες, μέχρι να πονέσετε και να μάθετε να απαντάτε.
Η παραλία παραχωρείται στον ιδιώτη από το δημόσιο.

Ο οποίος έχει υποχρέωση να διασφαλίζει την απρόσκοπτη διέλευση των επισκεπτών στην παραλία και στον αιγιαλό. Μιλάμε για υποχρέωση προς το δημόσιο.

Αντίθετα το κλειστό κλαμπ είναι εντελώς ιδιωτικός χώρος. Εκεί να κάνει ό,τι του καπνίσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:54 Όλοι έτσι στο κωλομπαρ τους

Εικόνα
:smt005: :smt023
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης »

Είναι αυτό το μπαρ που το όνομά του θυμίζει εξάρτημα εκκλησίας που κάνει θόρυβο ή αυτό που έχει όνομα θαλασσινού ζώου με αγκάθια, που συχνά φέρνει και γνωστούς τραγουδιστές;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 15:01
Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:38
AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:26

Μιλάμε για παραλία. Αλλη είναι η νομοθεσία για τις παραλίες.
Δεν την ξέρω την νομοθεσία για τις παραλίες, τύπε. Αν θέλεις, γράψε την.

Αλλά σε όλα τα καταστήματα εστίασης μπορεί να μπει ο καθένας όπου θέλει, η πόρτα είναι παράνομη. Πουθενά όμως δεν ισχύει αυτό. Στην καλύτερη θα σου πουν ότι δεν υπάρχει τραπέζι διαθέσιμο και είναι πλήρεις. Στην χειρότερη, αν κάνεις πολύ τον μάγκα, θα σε διώξουν σηκωτό και ίσως φας μερικές, σε μη εμφανή σημεία του σώματος.

Tip για άσχετους: Αν σας ρωτήσουν αφού τις φάγατε, αν πονάτε, καλύτερα να μην απαντήσετε ή απαντήστε με Ναι. Αν κάνετε το παλληκάρι και πείτε Όχι, πιθανότατα θα φάτε κι άλλες, μέχρι να πονέσετε και να μάθετε να απαντάτε.
Η παραλία παραχωρείται στον ιδιώτη από το δημόσιο.

Ο οποίος έχει υποχρέωση να διασφαλίζει την απρόσκοπτη διέλευση των επισκεπτών στην παραλία και στον αιγιαλό. Μιλάμε για υποχρέωση προς το δημόσιο.

Αντίθετα το κλειστό κλαμπ είναι εντελώς ιδιωτικός χώρος. Εκεί να κάνει ό,τι του καπνίσει.
Αυτό είναι για την παραλία ρε τύπε. Δεν σου είπε να βάλεις Αρμάνι για να κολυμπήσεις μπροστά από το beach bar.

Κατά τα λοιπά είναι ένα κατάστημα εστίασης και ακολουθεί συγκεκριμένους νόμους. Γραπτούς και άγραφους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
nowhere

στον τέλειο κόσμο που φαντάζομαι οι μόνες ομπρέλες που θα υπάρχουν στις παραλίες θα είναι αυτές με τους ανασκολοπισμένους μπιτσομπαράδες
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

nowhere έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 15:18 στον τέλειο κόσμο που φαντάζομαι οι μόνες ομπρέλες που θα υπάρχουν στις παραλίες θα είναι αυτές με τους ανασκολοπισμένους μπιτσομπαράδες
Κανονικά οι παραλίες θα έπρεπε να έχουν μια καντίνα με απο όλα,μια ράμπα για αμαξίδια και αρμυρίκια. Ούτε ξαπλώστρες,ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 15:02
Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:54 Όλοι έτσι στο κωλομπαρ τους

Εικόνα
:smt005: :smt023
Μέχρι να κάνει μόδα αυτή την αμφίεση το αδερφοχιψπτερατο οπότε θα ντύνονται όλοι ετσι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:46 Σε λίγο θα τους μαστιγώνουν κι από πάνω κι αυτοί θα χαίρονται
Άλλο ειδος κλαμπ αυτό.
Spoiler
:smt129
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Allah έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:02
Beria έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:46 Σε λίγο θα τους μαστιγώνουν κι από πάνω κι αυτοί θα χαίρονται
Άλλο ειδος κλαμπ αυτό.
Spoiler
Αυτό είναι το Bitch Bar, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 17:07
Allah έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 16:02
Άλλο ειδος κλαμπ αυτό.
Spoiler
Αυτό είναι το Bitch Bar, τύπε.
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”