Το πρώτο έχει σημαντική πιθανότητα να συμβεί, το δεύτερο όχι. Λέγοντας σημαντική πιθανότητα, περίπου 0,001% με 0,002% (ναι, το υπολόγισα). Το Γιέλοουστοουν δεν πρόκειται να εκραγεί στην διάρκεια της ζωής μας, η πιθανότητα είναι πολύ κοντά στο 0% ακόμη και αν μιλάμε για τα επόμενα 10 χρόνια.George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57Λες να σκάσει το Γιελοουστοουν? Έχει αργήσει κιόλας...Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Η αντιπρόεδρος στην οποία ο Μπάιντεν δεν έδινε καμία ευθύνη γιατί τη θεωρούσε ηλίθια, να κερδίσει;
Όλα είναι πιθανά ακόμα και να πέσει ένας κομήτης τη .ΕΡΑ των εκλογών και να βυθιστούν οι ΗΠΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- hellegennes
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα δεν βγήκαν πρώτο κόμμα το 16 απλά κέρδισαν κάποιες κρισιμες πολιτείες και έτσι πήραν την εξουσία.Δρακουμελ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:33Έλεγα ότι πέρα από τους ρεντνεκς οι Ρεπουμπλικάνοι δεν μπορούν να μαζεψουν κανέναν και αν συνεχίσουν να είναι το κόμμα των ηλίθιων δεν θα ξαναβγούν για μια δεκαετία. Ε μάντεψε τι εγινεzteo έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:32Τι έλεγες? Οι μεσοδυτικες πολιτείες είναι ρεπουμπλικανικα κάστρα. Η δύναμη των δημοκρατικών είναι εκεί που συγκεντρωνεται η μεγάλη μάζα της εργατικής τάξης. Κοινως στα ανατολικά και δυτικά παραλία και στις πολιτείες των μεγάλων λιμνών.Δρακουμελ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:28
Τα ίδια έλεγα και εγώ για μεσοδυτικές πολιτείες το 16 και την έφαγα.![]()
Το ότι έχουν μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων οι δημοκρατικοι δεν τους κάνει και αέναο φαβορί.
Μάλιστα θα σου έλεγα ότι είναι ποιο δύσκολο να συσπειρωσουν τον κόσμο τους οι δημοκρατικοι πάρα οι ρεπουμπλικανοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι όλοι του ΨεκΟργισμένουΟργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:51και τον ντοναλντ ντακ να κατεβασουν υποψηφιο οι δημοκρατικοι θα κερδισει. Ολοι πηραν χαμπαρι πια οτι ο τραμπας ειναι ενα πουτανακι των ρωσοκινεζων περα απο τερμα ψεκας.Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:44 Κατα τα φαινομενα ο Μπαιντεν παει για αποσυρση και αυτην την στιγμη συζητιουνται εναλλακτικες. Η επικρατεστερη ειναι η αντιπροεδρος. Μπορει να επικρατησει του Τραμπ? Πιστευω οτι τσεκαρει αρκετα κουτακια για να μπορεσει τουλαχιστο να δημιουργησει εναν ενθουσιασμο στους οπαδους των δημοκρατικων. Αν αυτο αρκει ειναι μια αλλη ιστορια
My Life had stood, a Loaded Gun
Αν στουμπωσουν οι ρωσοι πυρηνικη σε καμια χαραμαδα του σουπερβολκεηνο, υπαρχει πιθανοτητα να το ξυπνησουν;hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:58Το πρώτο έχει σημαντική πιθανότητα να συμβεί, το δεύτερο όχι. Λέγοντας σημαντική πιθανότητα, περίπου 0,001% με 0,002% (ναι, το υπολόγισα). Το Γιέλοουστοουν δεν πρόκειται να εκραγεί στην διάρκεια της ζωής μας, η πιθανότητα είναι πολύ κοντά στο 0% ακόμη και αν μιλάμε για τα επόμενα 10 χρόνια.George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57Λες να σκάσει το Γιελοουστοουν? Έχει αργήσει κιόλας...Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Η αντιπρόεδρος στην οποία ο Μπάιντεν δεν έδινε καμία ευθύνη γιατί τη θεωρούσε ηλίθια, να κερδίσει;
Όλα είναι πιθανά ακόμα και να πέσει ένας κομήτης τη .ΕΡΑ των εκλογών και να βυθιστούν οι ΗΠΑ.
Τι λενε τα κιταπια σου;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Space_Passenger
Μετα την αποπειρα πιστευω ο Τραμπ ειναι το μεγαλο φαβορι. με οποιον αντιπαλο. (Δυστυχως).
nemo έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:47και συ μπορεις να κερδισεις τον τραμπ αν φορεσεις ψηλοτακουναΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:46 Ωραία γυναίκα, έχει το στυλ που πρέπει, αλλά δεν την έχω ακούσει να μιλάει. Από τον ανοικο σίγουρα είναι προτιμότερη.
ευκολα
Το έχεις σκεφτεί;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Eυκαιρία να δηλώσεις υποψήφιος.Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:51και τον ντοναλντ ντακ να κατεβασουν υποψηφιο οι δημοκρατικοι θα κερδισει. Ολοι πηραν χαμπαρι πια οτι ο τραμπας ειναι ενα πουτανακι των ρωσοκινεζων περα απο τερμα ψεκας.Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:44 Κατα τα φαινομενα ο Μπαιντεν παει για αποσυρση και αυτην την στιγμη συζητιουνται εναλλακτικες. Η επικρατεστερη ειναι η αντιπροεδρος. Μπορει να επικρατησει του Τραμπ? Πιστευω οτι τσεκαρει αρκετα κουτακια για να μπορεσει τουλαχιστο να δημιουργησει εναν ενθουσιασμο στους οπαδους των δημοκρατικων. Αν αυτο αρκει ειναι μια αλλη ιστορια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν υπάρχουν υπερηφαίστεια στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο είναι η Σαντορίνη. Αυτό που λες υπερηφαίστειο στην Ιταλία είναι καλντέρα που πιθανώς στο πολύ μακρινό προϊστορικό παρελθόν να έδωσε μεγαλύτερη έκρηξη, αλλά δεν υπάρχουν στέρεα δεδομένα που να υποστηρίζουν τους αριθμούς.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:33Οι πιθανότητες να σκάσει το Yellowstone είναι ελάχιστες.George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57Λες να σκάσει το Γιελοουστοουν? Έχει αργήσει κιόλας...Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 10:57 Η αντιπρόεδρος στην οποία ο Μπάιντεν δεν έδινε καμία ευθύνη γιατί τη θεωρούσε ηλίθια, να κερδίσει;
Περίεργο που κανείς δεν ασχολείται με το άλλο supervolcano που είναι στην Ιταλία
Ακόμη και η Σαντορίνη είναι πολύ μικρή για να χαρακτηριστεί υπερηφαίστειο. Είναι 10-100 φορές μικρότερη από οποιοδήποτε υπερηφαίστειο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Οι επιστήμονες ψιλοιδρωνουν τελευταία. Και σε κάθε λίστα ως υπερηφαιστειο αναφέρεται (και πως να μην)hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 21:20Δεν υπάρχουν υπερηφαίστεια στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο είναι η Σαντορίνη. Αυτό που λες υπερηφαίστειο στην Ιταλία είναι καλντέρα που πιθανώς στο πολύ μακρινό προϊστορικό παρελθόν να έδωσε μεγαλύτερη έκρηξη, αλλά δεν υπάρχουν στέρεα δεδομένα που να υποστηρίζουν τους αριθμούς.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:33Οι πιθανότητες να σκάσει το Yellowstone είναι ελάχιστες.
Περίεργο που κανείς δεν ασχολείται με το άλλο supervolcano που είναι στην Ιταλία
Ακόμη και η Σαντορίνη είναι πολύ μικρή για να χαρακτηριστεί υπερηφαίστειο. Είναι 10-100 φορές μικρότερη από οποιοδήποτε υπερηφαίστειο.
https://www.cnn.com/2024/05/20/europe/e ... index.html
https://www.politico.eu/article/super-v ... emergency/
https://www.livescience.com/planet-eart ... st-5-hours
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Κίτρινος τύπος είναι αυτά. Η μεγαλύτερη διαπιστωμένη έκρηξή του ήταν περίπου 50 κυβικά χιλιόμετρα υλικού, πολύ λιγότερο από τα 100-150 κυβικά χιλιόμετρα της Σαντορίνης και δυο τάξεις μεγέθους από το να χαρακτηριστεί υπερηφαίστειο (>1.000 κυβικά χιλιόμετρα). Υπάρχουν εκτιμήσεις που δίνουν πολύ υψηλότερους αριθμούς για μια προϊστορική έκρηξη 40.000 χρόνια πριν, αλλά έχουν μεγάλες αβεβαιότητες και δίνουν 60-150 κυβικά χιλιόμετρα, πάλι πολύ μακριά από τον χαρακτηρισμό υπερηφαιστείου.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 23:08Οι επιστήμονες ψιλοιδρωνουν τελευταία. Και σε κάθε λίστα ως υπερηφαιστειο αναφέρεται (και πως να μην)hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 21:20Δεν υπάρχουν υπερηφαίστεια στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο είναι η Σαντορίνη. Αυτό που λες υπερηφαίστειο στην Ιταλία είναι καλντέρα που πιθανώς στο πολύ μακρινό προϊστορικό παρελθόν να έδωσε μεγαλύτερη έκρηξη, αλλά δεν υπάρχουν στέρεα δεδομένα που να υποστηρίζουν τους αριθμούς.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 11:33
Οι πιθανότητες να σκάσει το Yellowstone είναι ελάχιστες.
https://www.cnn.com/2024/05/20/europe/e ... index.html
https://www.politico.eu/article/super-v ... emergency/
https://www.livescience.com/planet-eart ... st-5-hours
Όχι ότι εκρήξεις αυτής της τάξης μεγέθους είναι αστείες, θα ήταν καταστροφική μια τέτοια έκρηξη, αλλά δεν υπάρχει ένδειξη πως είτε η Σαντορίνη είτε τα Φλεγραία Πεδία πρόκειται να αποτελέσουν πρόβλημα σε σύντομο χρονικό ορίζοντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ετοιμαστείτε για μεγάλη νοθεια
η Καμαλα δεν μπορει να πιαει ουτε βαλσαμωμενο πουλι οχι να κερδισει τον Τραμπ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Αποκλείεται να συμβεί. Ο ιδρυματικός επιδοματίας εκ Σουηδίας μας διαβεβαίωνε ότι ο Τζο θα σκίσει τον Ντόναλντ στις επερχόμενες εκλογές.
ρε γιδια το οτι εχετε αποψη για τις εκλογες και για τους υποψηφιους των αμερικανων
το εχετε σκεφθει απο ποια μαλακια προερχεται ...την πρωινη; την μεσημεριανη;ή την βραδινή;
το εχετε σκεφθει απο ποια μαλακια προερχεται ...την πρωινη; την μεσημεριανη;ή την βραδινή;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 44 Απαντήσεις