ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 11:10
Δεν ειναι γενικος κανονας
αθεος=υποκριτης
Το σχετικο νημα ομως λαμβανοντας υπ οψιν το πχορουμικο παρελθον καποιων αθεων χρηστων βριθει υποκρισιας
Ποιος να φανταζοταν οτι πχ ενας απο τους φανατικοτερους αθεους/αντιχριστιανους του πχορουμ (1) κηδευει χριστιανικα τους δικους του, (2) κανει τον σταυρο του για να μην ακουει μουρμουρες απο συγγενεις και (3) συμμετεχει στα γλεντια χριστιανικων εορτων.
Ο ιδιος αθεος πραδεχτηκε επισης πως οταν παει στην εκκλησια σε γαμους βαφτισεις και κηδεις για να τιμησει(κατα την αποψη του) τα προσωπα που αυτα τα μυστηρια αφορουν οτι (4) γελαει με τα μυστηρια
Επισης πολλοι χρηστες πανω κατω αποδεχτηκαν πλαγιως πως ειναι αλλη η ιντερνετικη συμπεριφορα συμπεριφορα τους απεναντι στους πιστους και αλλη στην πραγματικη ζωη ιδιως οταν προκειται για συγγενικα προσωπα
Τωρα αν εσυ ολο αυτο τιο βλεπεις μη υποκριτικο γνωμη σου ειναι ,ο καθενας μπορει να εχει την δικη του
Το μπλε κείμενο με αφορά.
Σαν Άθεος είμαι και αντίθρησκος. Οι χριστιανοί δεν έχετε την αποκλειστικότητα μου.
(1) Δεν έχω δικαίωμα να θάψω δικούς μου ανθρώπους με τις δικές μου αντιλήψεις, την στιγμή που ήταν περίπου χριστιανοί - όπως ο μέσος όρος - και δεν εκδήλωσαν επιθυμία άλλου είδους ταφής ή καύσης.
(2) Δεν έγραψα ποτέ και πουθενά πως έκανα σταυρό. Το αντίθετα δήλωσα πως δεν συμμετείχα στο τελετουργικό και ήμουν απλά παρών. =
άλλη μια φορά αποδεικνύεσαι ψευταράς ολκής.
(3) Δεν είναι χριστιανικά όλα τα γλέντια. Κάποια γίνονται με αφορμή ένα χριστιανικό θέμα. Κάποια είναι παγανιστικά. Γιατί δεν απαγορεύεις στους χριστιανούς να συμμετέχουν; Ο κύκλος μου ξέρει τις αντιλήψεις μου και δεν ασχολείται.
(4) Όντως γελάω με κάποια μυστήρια, ειδικά την ευχή του παπά στους νεόνυμφους να αποκτήσουν τα πλούτη/τα αγαθά των Αβραάμ/Ισαάκ, χωρίς να εξηγεί τον τρόπο. Φαρισαίοι υποκριτές!
Ο ταλιμπανισμός σου δεν σε αφήνει να αντιληφθείς τί σημαίνει ανεξιθρησκεία, την οποία μισείς με όλο σου το είναι.
Και είσαι και
υποκριτής επειδή εγκαλείς τους αθέους, αλλά δεν κάνεις ούτε τα μισά που απαιτεί η θρησκεία σου.
.