!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απορίες για Χριστιανούς

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Δεν Είμαι Φασίστας

Re: Απορίες για Χριστιανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Saliveros έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 09:23
    Είπαμε βρε, το post rate ν' ανεβαίνει :wink

Σου θυμίζει κάποιον άλλον που το έκανε;
    Ναι. Ειλικρινά απορώ που βρίσκουν την ενέργεια.

Και δεν είναι ότι εγώ είμαι καλύτερος. Και εγώ νιώθω μίσος προς αυτούς όπως αυτοί νιώθουν προς εμένα.

Αλλά δε καταλαβαίνω τι χολή βγάζει κάποιος επί 3-4-5 χρόνια με το να ανοίγει δεκάδες νήματα κατά των άθεων και να ποστάρει ακατάπαυστα για εκατοντάδες σελίδες;

Παίζει να έχω ανοίξει 5 αντι-χριστιανικά νήματα σε όλη μου τη ζωή. Και είμαι αρκετά άθεος. Αυτοί που την βρίσκουν τόση... όρεξη; Τι σκατά τους κάναμε; Ακόμα και αν τους είχαμε σκοτώσει την οικογένεια, δε θα έβγαζαν τόση χολή εδώ και τόσο καιρό...
    Άβαταρ μέλους
    ΟΥΤΙΣ
    Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:07
    Saliveros έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 09:23
      Είπαμε βρε, το post rate ν' ανεβαίνει :wink

Σου θυμίζει κάποιον άλλον που το έκανε;
      Ναι. Ειλικρινά απορώ που βρίσκουν την ενέργεια.

Και δεν είναι ότι εγώ είμαι καλύτερος. Και εγώ νιώθω μίσος προς αυτούς όπως αυτοί νιώθουν προς εμένα.

Αλλά δε καταλαβαίνω τι χολή βγάζει κάποιος επί 3-4-5 χρόνια με το να ανοίγει δεκάδες νήματα κατά των άθεων και να ποστάρει ακατάπαυστα για εκατοντάδες σελίδες;

Παίζει να έχω ανοίξει 5 αντι-χριστιανικά νήματα σε όλη μου τη ζωή. Και είμαι αρκετά άθεος. Αυτοί που την βρίσκουν τόση... όρεξη; Τι σκατά τους κάναμε; Ακόμα και αν τους είχαμε σκοτώσει την οικογένεια, δε θα έβγαζαν τόση χολή εδώ και τόσο καιρό...
      Ελπίζω με τον πληθυντικό σου να μην αναφέρεσαι σε όλους τους πιστούς.
      «Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
      Δεν Είμαι Φασίστας

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:13Ελπίζω με τον πληθυντικό σου να μην αναφέρεσαι σε όλους τους πιστούς.
      δεν δύναται να αναφέρομαι σε όλους τους πιστούς διότι δεν γράφουν όλοι οι πιστοί στο πχόρουμ

μιλάω όμως για μια κουστωδία χρηστών που δυστυχώς γίνονται ανεκτοί από τους υπόλοιπους πιστούς

Γράφουν τα πιο ελεϊνα και χυδαία πράγματα αλλά δε τρέχει τίποτε, διότι το πραγματικό μας πρόβλημα είναι "οι υποκριτές άθεοι που διατηρούν καλές σχέσεις τους με τους χριστιανούς γονείς τους".

Αυτό είναι το πρόβλημα μας τώρα και για αυτό συζητάμε επί 30 σελίδες. facepalm.gif
      Άβαταρ μέλους
      ΟΥΤΙΣ
      Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:18
      ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:13Ελπίζω με τον πληθυντικό σου να μην αναφέρεσαι σε όλους τους πιστούς.
      δεν δύναται να αναφέρομαι σε όλους τους πιστούς διότι δεν γράφουν όλοι οι πιστοί στο πχόρουμ

μιλάω όμως για μια κουστωδία χρηστών που δυστυχώς γίνονται ανεκτοί από τους υπόλοιπους πιστούς

Γράφουν τα πιο μαλακισμένα πράγματα αλλά δε τρέχει τίποτε, διότι το πραγματικό μας πρόβλημα είναι "οι υποκριτές άθεοι που διατηρούν καλές σχέσεις τους με τους χριστιανούς γονείς τους".

Αυτό είναι το πρόβλημα μας τώρα και για αυτό συζητάμε επί 30 σελίδες. facepalm.gif
      Κάνεις λάθος. Δεν γίνονται ανεκτοί.
      «Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
      Δεν Είμαι Φασίστας

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:19Κάνεις λάθος. Δεν γίνονται ανεκτοί.
      εμφανίζονται όμως τέτοια νήματα
      viewtopic.php?f=46&t=5367
      viewtopic.php?f=46&t=5557
      viewtopic.php?f=46&t=5162 (το κλείδωσαν κιόλας, μη τυχόν και το αφήσουν)

και δεν είναι ότι λένε μαλακίες. και εγώ λέω μαλακίες, προφανώς. είναι ότι συνεχίζουν τις μαλακίες με ακατάπαυστη μανία για δεκάδες σελίδες και κάθε βδομάδα σε καινούργια νήματα. δηλαδή wtf?

ειλικρινά πιστεύω ότι κάποιος άθεος τους πήδηξε τη γυναίκα ή τους πάτησε τα παιδιά με το αμάξι. δεν εξηγείται αλλιώς
      Panos07

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Panos07 »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:22
      ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:19Κάνεις λάθος. Δεν γίνονται ανεκτοί.
      εμφανίζονται όμως τέτοια νήματα
      viewtopic.php?f=46&t=5367
      viewtopic.php?f=46&t=5557
      viewtopic.php?f=46&t=5162 (το κλείδωσαν κιόλας, μη τυχόν και το αφήσουν)

και δεν είναι ότι λένε μαλακίες. και εγώ λέω μαλακίες, προφανώς. είναι ότι συνεχίζουν τις μαλακίες με ακατάπαυστη μανία για δεκάδες σελίδες και κάθε βδομάδα σε καινούργια νήματα. δηλαδή wtf?

ειλικρινά πιστεύω ότι κάποιος άθεος τους πήδηξε τη γυναίκα ή τους πάτησε τα παιδιά με το αμάξι. δεν εξηγείται αλλιώς
      Για να λέμε του στραβού το δίκιο το τελευταίο το άνοιξε άθεος. Και ο συγκεκριμένος άθεος με μια πρόχειρη ματιά στη θρησκειολογία θα δεις ότι έχει ανοίξει μπόλικα νήματα για να κοροϊδέψει Χριστιανούς. Το συγκεκριμένο νήμα ίσως είναι το πιο νορμάλ που έχει ανοίξει (για θρησκειολογία μιλάμε πάντα). Δεν το άνοιξα να δω τι έχει μέσα, αλλά ξέρω γω αθεϊστικά memes είναι, ένα νήμα για να μπαίνουν άθεοι να κάνουν χαβαλέ μεταξύ τους. Αυτό καταλαβαίνω απ' τον τίτλο και δε με ενοχλεί. Τα υπόλοιπα πάντως που ανοίγει είναι καφρίλες. Και δεν είναι κι απ' αυτούς τους Άθεους που είναι "εναντίον όλων των θρησκειών". Κάτι τέτοιοι ρίχνουνε νερό στο μύλο του ΓΓ και τρέχει μετά η καημένη η Ίφιδα να αποδείξει ότι κάποτε έγραψε εναντίον του Ισλάμ...
      Τα άλλα δύο που πόσταρες είναι επίσης καφρίλες. Εξακολουθούν πάντως να είναι ισχνή μειοψηφία στα νήματα της θρησκειολογίας...

Και μιας και τελικά συμμετέχω στο νήμα ας απαντήσω και στα επίμαχα ερωτήματα.
      Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 22:20 Πηγαινετε σε πολιτικους γαμους; Δεν έχει τύχει αλλά αν με καλέσουν θα πάω
      Κανετε σεξ πριν τον γαμο; Αν δεν πέσει άκυρο... Χριστιανός είμαι, όχι αναμάρτητος.
      Αγαπατε τους εχθρους σας (π.χ. Τουρκους); Ηλίθια ερώτηση. Δηλαδή ο νούμερο ένας εχθρος του Έλληνα ΧΟ στην καθημερινότητά του είναι οι Τούρκοι; Σοβαρά; Αν θέλεις να κάνεις τσουχτερή ερώτηση ρώτα αν αγαπάν αυτόν που διαγωνίζονται για μια θέση εργασίας. Ή καλύτερα που κέρδισε τη θέση εργασίας που ήθελαν. Κάτι τέτοιο. Προσωπικά αυτή τη στιγμή δε μου έρχονται στο μυαλό "εχθροί" για να αγαπήσω ή να μισήσω...
      Αγαπάτε τους γειτονες σας; Μια καλημέρα έχω με τους ανθρώπους. Δεν τους γνωρίζω για να τους αγαπήσω ή να τους μισήσω. Αγαπάω όλον τον κόσμο από την άποψη όταν ακούω κάτι καλό για κάποιον λέω "ωραίος!" και στιγμιαία χαίρομαι και αντίστοιχα σε κάτι δυσάρεστο. Αυτό.
      Έχετε δωσει θρησκευτικό όρκο; Ναι
      Έχετε πει ποτέ ψέμματα; Ναι. Χριστιανός είμαι, όχι αναμάρτητος.
      Έχετε ποθήσει ποτέ γυναίκα η οποία δεν ήταν η γυναίκα σας; Ναι. Χριστιανός είμαι, όχι αναμάρτητος.
      Άβαταρ μέλους
      Σουβλίτσα
      Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ποιοί απαρτίζουν την κουστωδία των πιστών ωστε να χαρακτηριζεται κουστωδία?
      Εγώ την κουστωδία που βλέπω είναι από την πλευρά των- αντιχριστιανών στην ουσία- άθεων, και ειναι μια στανταρ μάζα από αυτούς γνωστοί από το παλιό πχόρουμ, συν τους κολλαούζους που μπαίνουν μπαλαντερ στα νήματα

Μειοψηφίες λοιπόν, δεν θα τις έλεγα, αντίθετα, εαν κοιτάξει κανείς την θεματολογία και την συμμετοχή θα καταλάβει.

Μερικοί ενοχλούνται για χ λόγους ο καθένας από τον χριστιανισμό, δεν είναι η διάθεσή τους αυτή καθεαυτή να συζητήσουν για θεολογικά θέματα, αυτό το καταλαβαίνει ακόμα και αυτός που θα περάσει μια απλή βολτα από την Θρησκειολογία.
      ...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
      Άβαταρ μέλους
      Nandros
      Phorum.gr user: Nandros
      Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 11:10 Δεν ειναι γενικος κανονας
      αθεος=υποκριτης

Το σχετικο νημα ομως λαμβανοντας υπ οψιν το πχορουμικο παρελθον καποιων αθεων χρηστων βριθει υποκρισιας

Ποιος να φανταζοταν οτι πχ ενας απο τους φανατικοτερους αθεους/αντιχριστιανους του πχορουμ (1) κηδευει χριστιανικα τους δικους του, (2) κανει τον σταυρο του για να μην ακουει μουρμουρες απο συγγενεις και (3) συμμετεχει στα γλεντια χριστιανικων εορτων.
      Ο ιδιος αθεος πραδεχτηκε επισης πως οταν παει στην εκκλησια σε γαμους βαφτισεις και κηδεις για να τιμησει(κατα την αποψη του) τα προσωπα που αυτα τα μυστηρια αφορουν οτι (4) γελαει με τα μυστηρια

Επισης πολλοι χρηστες πανω κατω αποδεχτηκαν πλαγιως πως ειναι αλλη η ιντερνετικη συμπεριφορα συμπεριφορα τους απεναντι στους πιστους και αλλη στην πραγματικη ζωη ιδιως οταν προκειται για συγγενικα προσωπα

Τωρα αν εσυ ολο αυτο τιο βλεπεις μη υποκριτικο γνωμη σου ειναι ,ο καθενας μπορει να εχει την δικη του
      Το μπλε κείμενο με αφορά.
      Σαν Άθεος είμαι και αντίθρησκος. Οι χριστιανοί δεν έχετε την αποκλειστικότητα μου.
      (1) Δεν έχω δικαίωμα να θάψω δικούς μου ανθρώπους με τις δικές μου αντιλήψεις, την στιγμή που ήταν περίπου χριστιανοί - όπως ο μέσος όρος - και δεν εκδήλωσαν επιθυμία άλλου είδους ταφής ή καύσης.
      (2) Δεν έγραψα ποτέ και πουθενά πως έκανα σταυρό. Το αντίθετα δήλωσα πως δεν συμμετείχα στο τελετουργικό και ήμουν απλά παρών. = άλλη μια φορά αποδεικνύεσαι ψευταράς ολκής.
      (3) Δεν είναι χριστιανικά όλα τα γλέντια. Κάποια γίνονται με αφορμή ένα χριστιανικό θέμα. Κάποια είναι παγανιστικά. Γιατί δεν απαγορεύεις στους χριστιανούς να συμμετέχουν; Ο κύκλος μου ξέρει τις αντιλήψεις μου και δεν ασχολείται.
      (4) Όντως γελάω με κάποια μυστήρια, ειδικά την ευχή του παπά στους νεόνυμφους να αποκτήσουν τα πλούτη/τα αγαθά των Αβραάμ/Ισαάκ, χωρίς να εξηγεί τον τρόπο. Φαρισαίοι υποκριτές!

Ο ταλιμπανισμός σου δεν σε αφήνει να αντιληφθείς τί σημαίνει ανεξιθρησκεία, την οποία μισείς με όλο σου το είναι.
      Και είσαι και υποκριτής επειδή εγκαλείς τους αθέους, αλλά δεν κάνεις ούτε τα μισά που απαιτεί η θρησκεία σου.
      .
      ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
      ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
      Άβαταρ μέλους
      Nandros

Σουβλίτσα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 11:18 Δεν έχω παρακολουθήσει από ένα σημείο και πέρα τα νήματα (σποραδικά μόνο) αλλά για ποιόν λόγο σας ξίνισε σε αυτά ο Γιαννόπουλας, δεν λέει τίποτα που δεν στέκει επι της ουσίας

ΥΓ: Γιαννόπουλε, φτιάξε μωρέ κανέναν πχορουμικό διάλογο, εκλιπαρώ σε δηλαδή!
      Από φανατισμένη δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
      .
      ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
      Άβαταρ μέλους
      Nandros

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 13:18 [δεν δύναται να αναφέρομαι σε όλους τους πιστούς διότι δεν γράφουν όλοι οι πιστοί στο πχόρουμ

Γράφουν τα πιο ελεϊνα και χυδαία πράγματα αλλά δε τρέχει τίποτε, διότι το πραγματικό μας πρόβλημα είναι "οι υποκριτές άθεοι που διατηρούν καλές σχέσεις τους με τους χριστιανούς γονείς τους".

Είχαν εμφανιστεί στο παλιό ο Ali al Yunani συν κάποιοι περίεργοι αιρετικοί χριστιανοί, πχ ο Κατά-του-ψεύδους, ο Ευάγγελος Νο τάδε, κλπ και έκαναν προσηλυτισμό.
      Με το μουσλίμι ανακατεύτηκαν κάποιοι χριστιανοί, αλλά με τους αιρετικούς το βούλωναν. Οι άθεοι ήμασταν που τους τα χώναμε!
      Δεν νοιάζονταν για τα αιρετικά που γράφονταν, δεν αντιδρούσαν και αυτό που τους ενδιέφερε είναι ότι κάποιος πολεμάει τους αθέους και ας είναι και ο διάολος. Αυτοί και αν δεν είναι υποκριτές!
      .
      Άβαταρ μέλους
      μίστερ μαξ
      Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΝΕΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ: Μετά την β Παρουσία, τι φύλο θα είναι ο καθένας μας; Θα εξακολουθουν να υπάρχουν αντρες και γυναίκες;
      Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
      Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
      Άβαταρ μέλους
      Nandros

Σουβλίτσα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 14:21 Ποιοί απαρτίζουν την κουστωδία των πιστών ωστε να χαρακτηριζεται κουστωδία?
      Εγώ την κουστωδία που βλέπω είναι από την πλευρά των- αντιχριστιανών στην ουσία- άθεων, και ειναι μια στανταρ μάζα από αυτούς γνωστοί από το παλιό πχόρουμ, συν τους κολλαούζους που μπαίνουν μπαλαντερ στα νήματα

Μειοψηφίες λοιπόν, δεν θα τις έλεγα, αντίθετα, εαν κοιτάξει κανείς την θεματολογία και την συμμετοχή θα καταλάβει.

Μερικοί ενοχλούνται για χ λόγους ο καθένας από τον χριστιανισμό, δεν είναι η διάθεσή τους αυτή καθεαυτή να συζητήσουν για θεολογικά θέματα, αυτό το καταλαβαίνει ακόμα και αυτός που θα περάσει μια απλή βολτα από την Θρησκειολογία.
      Μην βαυκαλίζεσαι πως ανήκεις στην "κουστωδία".
      Είμαστε όλοι γνωστοί από το παλιό, όπου βρόνταγαν τα βαρειά χριστιανικά κανόνια και εσύ δεν ανήκεις σε αυτά. Έμπαινες στην Θρησκειολογία, αμολούσες καμιά σαχλαμαρίτσα και μετά έτρεχες για σαλιαρίσματα στο πΑκΥ.

Στο παρόν πχόρουμ, που τα μεγάλα κανόνια δεν εμφανίστηκαν, οι μονόφθαλμοι το παίζουν ανοιχτομάτηδες.
      Τα υπόλοιπα είναι ανάξια σχολιασμού.
      .
      Άβαταρ μέλους
      Σουβλίτσα
      Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

:smt005:
      ...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
      jey_pap
      Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

:p2: Τρίσμικρος;
      Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 10 Νοέμ 2018, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
      «...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
      Άβαταρ μέλους
      Nandros

Ταλιμπάνος!
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”