sharp έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:48
Έχουμε ένα εκπληκτικό customer support που μάς ειδοποίησε ότι αρκετοί πελάτες παραπονέθηκαν για ένα σοβαρό μπαγκ που τους δυσαρέστησε. Ύστερα απ' αυτό, τα παιδιά ξενύχτισαν όλο το βράδυ και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε με μία προσθήκη προς το τέλος της ιστορίας. Πάνω στην αναμπουμπούλα έχωσα και την αφεντομουτσουνάραμ.
Παρακαλούνται οι εκλεκτοί κ.κ. Otto Weininger ΓΑΛΗ Fata Morgana Στύξ Eθνικοκοινωνιστης georgebi Communio Sancta taliban Feindflug Yochanan George_V να επικοινωνήσουν για το update.
Γω πότε θα βγάλω το Corsair να βομβαρδίσω; Δεν αξίζει σ' έναν παλαίμαχο να πάει άκλαυτος μαζί με την υπόλοιπη πλέμπα...
ΣΣ: Για να μη το ξεχάσω,επίσης θέλω τα αναδρομικά μου κι ένα μήνα άγραφη άδεια.
Βρε άει τράβα ΔΥ. Εδώ έχουμε πόλεμο.
Να το δούμε με το Κορσαίρ, ευκολάκι (αν και αν βγει Τραμπ δεν υπόσχομαι). Νόμιζα ότι προτιμάς Μιγκ και πλέον δεν βρίσκουμε, τα πήρε όλα η Ουκρανία.
sharp έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:48
Έχουμε ένα εκπληκτικό customer support που μάς ειδοποίησε ότι αρκετοί πελάτες παραπονέθηκαν για ένα σοβαρό μπαγκ που τους δυσαρέστησε. Ύστερα απ' αυτό, τα παιδιά ξενύχτισαν όλο το βράδυ και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε με μία προσθήκη προς το τέλος της ιστορίας. Πάνω στην αναμπουμπούλα έχωσα και την αφεντομουτσουνάραμ.
Παρακαλούνται οι εκλεκτοί κ.κ. Otto Weininger ΓΑΛΗ Fata Morgana Στύξ Eθνικοκοινωνιστης georgebi Communio Sancta taliban Feindflug Yochanan George_V να επικοινωνήσουν για το update.
Γω πότε θα βγάλω το Corsair να βομβαρδίσω; Δεν αξίζει σ' έναν παλαίμαχο να πάει άκλαυτος μαζί με την υπόλοιπη πλέμπα...
ΣΣ: Για να μη το ξεχάσω,επίσης θέλω τα αναδρομικά μου κι ένα μήνα άγραφη άδεια.
Βρε άει τράβα ΔΥ. Εδώ έχουμε πόλεμο.
Να το δούμε με το Κορσαίρ, ευκολάκι (αν και αν βγει Τραμπ δεν υπόσχομαι). Νόμιζα ότι προτιμάς Μιγκ και πλέον δεν βρίσκουμε, τα πήρε όλα η Ουκρανία.
Aν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μου, θα βγω ελεύθερος υπηρεσίας ,μετά θα "χτυπήσω" μακροχρόνια αναρρωτική και θα ολοκληρώσω ως γιωτόμπαλο ήτοι Ι5.
Feindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 15:30
Σπάνιο φωτογραφικό υλικό στο οποίο ο τύπος Feindflug φαίνεται να προαισθάνετε το τέλος που έρχεται και το αποτυπώνει αναλόγως
Τον Τζάρτζανο επειγόντως! ΑΡΧΗΓΕΙΟΟΟΟΟΟ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σπάνιο φωτογραφικό υλικό στο οποίο ο τύπος Feindflug φαίνεται να προαισθάνετε το τέλος που έρχεται και το αποτυπώνει αναλόγως
Πώς κάνεις έτσι για ένα αι ρε δικέ μου; Εδώ χάνουμε τον πόλεμο...
Γι αυτό χάνουμε τον πόλεμο
Feindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 15:39
Γι αυτό χάνουμε τον πόλεμο
Δεν αφήνεις τις οξείες ρε δικέ μου και να διοργανώσετε καμμία βραδιά οπλίτη. Όλο Πορφύριο και Χέλη μας έχετε.
Φέρτε καμμία τραγουδιάρα να αναπτερωθεί το ηθικό μας.
Το Επιτελείο έχει εγκρίνει μόνο Χέλη για ψυχαγωγικές βραδιές
Ποιητικές βραδιές και ρετσίνα
Αμα θέλατε Κατερίνα Λιόλιου να παγένατε για θητεία στο Πεντάγωνο
Σπάνιο φωτογραφικό υλικό στο οποίο ο τύπος Feindflug φαίνεται να προαισθάνετε το τέλος που έρχεται και το αποτυπώνει αναλόγως Spoiler