Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.Green Dragon έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:14zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:10 Ποιες φημες θα οργιασουν με την παραιτηση του. Οτι εχει ανοια. Αυτο το ξερει και η τελευταια πετρα στον πλανητη. Καλυτερα να παρουν το ρισκο και να βαλουν αλλον στην θεση του και να εχουν μια ελπιδα να νικησουν παρα αυτο.
Ο Τραμπ σαν αντιπαλος ειναι ευκολος αρκει να εχεις εναν υποψηφιο με συγκροτημενο λογο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
Re: Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στη χωρα της ψεκας θα αρχισουν τις θεωριες συνομωσιας οι Δημοκρατικοι οτι τον εβγαλε το βαθυ κρατος κλπ. και θα τα πιστευουν κιολας κι ας εχει αλτσχαιμερ ο παππους.zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:10Ποιες φημες θα οργιασουν με την παραιτηση του. Οτι εχει ανοια. Αυτο το ξερει και η τελευταια πετρα στον πλανητη. Καλυτερα να παρουν το ρισκο και να βαλουν αλλον στην θεση του και να εχουν μια ελπιδα να νικησουν παρα αυτο.George_V έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:17Παραιτηση? Δυσκολο. Εχει γινει tainted απο τον Νιξον. Μετα θα οργιασουν οι φημες.taliban έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:10
Καλα λες, ξέχασα ότι είχαν εκλογές .
Ε μετά και να βγει καλό θα ήταν να τον αποσύρουν.
Εδω ακομα και ο Γουντροου Γουιλσον που ειχε παθει διπλο εγκεφαλικο το 1917 εμεινε Προεδρος μεχρι το τελος της θητειας του και ειχε καταληξει λιγο Weekend at Bernie's στις δημοσιες εμφανισεις του ενω τις κρατικες υποθεσεις τις χειριζοταν η γυναικα του με τη βοηθεια των Υπουργων.
Για παραιτηση ουτε λογος.
Ο Τραμπ σαν αντιπαλος ειναι ευκολος αρκει να εχεις εναν υποψηφιο με συγκροτημενο λογο
Θειος μου φανατικος Δημοκρατικος στην Αριζονα ηδη εχει αρχισει και ωρυεται οτι ολα αυτα ειναι συνομωσια των Ρεπουμπλικανων για να ριξουν τον Μπαιντεν.
Και δεν ειναι ο μονος πυροβολημενος (κυριολεκτικα. 7 σφαιρες εφαγε στο Βιετναμ).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Financial man
- hellegennes
Και ο Άδωνης το ίδιο κάνει αλλά εκλέγεται πάντα.zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25 Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εντάξει είναι προφανές ότι ο άνθρωπος έχει νοητικά θέματα ας αποσυρθεί με αξιοπρέπεια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να σου θυμίσω ότι στην τετραετία που ήταν πρόεδρος ακολούθησε απολύτως συγκεκριμένη και στοχευμένη πολιτική, άρα μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις.zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.Green Dragon έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:14zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:10 Ποιες φημες θα οργιασουν με την παραιτηση του. Οτι εχει ανοια. Αυτο το ξερει και η τελευταια πετρα στον πλανητη. Καλυτερα να παρουν το ρισκο και να βαλουν αλλον στην θεση του και να εχουν μια ελπιδα να νικησουν παρα αυτο.
Ο Τραμπ σαν αντιπαλος ειναι ευκολος αρκει να εχεις εναν υποψηφιο με συγκροτημενο λογο![]()
Μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως μαύρη γυναίκα, γιατί να κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε; Πάλι σου βγαίνει το ρατσιστικό/σεξιστικό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 06 Ιούλ 2024, 08:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την τετραετια που ηταν προεδρος απλα πουλουσε σανο για ενα τειχος μερικων χιλιομετρων.Οσο για την οικονομικη του πολιτικη ηταν γεματη παλινωδιες που οδηγησαν τις ΗΠΑ σε χειροτερευση της οικονομικης καταστασης. Να σου θυμισω οτι υποσχοταν σε καποιες μεσοδυτικες πολιτειες εργοστασια τα οποια ουδεποτε εκανε καποια κινηση για να ερθουν. Οχι πως ο Μπαιντεν εκανε τιποτα διοτι η πολιτικη των δημοκρατικων στην οικονομια ειναι η ακινησια και προσπαθουν να καλυψουν την κακη οικονομικη κατασταση με την χρηση της πολεμικης τους ισχυς.Green Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 07:14Να σου θυμίσω ότι στην τετραετία που ήταν πρόεδρος ακολούθησε απολύτως συγκεκριμένη και στοχευμένη πολιτική, άρα μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις.zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.
Μην εχεις αυταπατες οποιος αποτους δυο εκλεγει απλα θα δειτε μια Αμερικη να παραπαιει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εάν ο Παντοδύναμος Θεός ερχόταν και μου έλεγε “Τζο, βγες από την κούρσα”, θα το έκανα. Αλλά ο Παντοδύναμος Θεός δεν θα έρθει.
https://www.lifo.gr/now/world/mpainten- ... paraititho
https://www.lifo.gr/now/world/mpainten- ... paraititho
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ βλέπω ότι και επί Τραμπ και επί Μπάϊντεν είχαν ανάπτυξη. Μάλιστα η προεδρία Τραμπ συνέπεσε με τον κορωνοϊό και παρ' ολ' αυτά πάλι ανάπτυξη είχαν.zteo έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 08:34Την τετραετια που ηταν προεδρος απλα πουλουσε σανο για ενα τειχος μερικων χιλιομετρων.Οσο για την οικονομικη του πολιτικη ηταν γεματη παλινωδιες που οδηγησαν τις ΗΠΑ σε χειροτερευση της οικονομικης καταστασης. Να σου θυμισω οτι υποσχοταν σε καποιες μεσοδυτικες πολιτειες εργοστασια τα οποια ουδεποτε εκανε καποια κινηση για να ερθουν. Οχι πως ο Μπαιντεν εκανε τιποτα διοτι η πολιτικη των δημοκρατικων στην οικονομια ειναι η ακινησια και προσπαθουν να καλυψουν την κακη οικονομικη κατασταση με την χρηση της πολεμικης τους ισχυς.Green Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 07:14Να σου θυμίσω ότι στην τετραετία που ήταν πρόεδρος ακολούθησε απολύτως συγκεκριμένη και στοχευμένη πολιτική, άρα μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις.zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25
Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.
Μην εχεις αυταπατες οποιος αποτους δυο εκλεγει απλα θα δειτε μια Αμερικη να παραπαιει.
https://www.investopedia.com/gdp-growth ... nt-8604042
Λυπάμαι αλλά ο καπιταλισμός εξακολουθεί να φέρνει ανάπτυξη, μάλλον δεν ωρίμασαν ακόμα οι συνθήκες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Ιούλ 2024, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Τραμπ έχει συγκεκριμένο και εξαιρετικά λεπτομερες οικονομικό πρόγραμμα, μπες στο σαιτ της εκστρατείας του να το διαβασεις αν σε ενδιαφέρει. Το 55-60% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ζουσαν καλύτερα επί Τραμπ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.Green Dragon έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:14zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:10 Ποιες φημες θα οργιασουν με την παραιτηση του. Οτι εχει ανοια. Αυτο το ξερει και η τελευταια πετρα στον πλανητη. Καλυτερα να παρουν το ρισκο και να βαλουν αλλον στην θεση του και να εχουν μια ελπιδα να νικησουν παρα αυτο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Με Τραμπ ηταν ευχαριστημενοι ολοι απο την οικονομια.
α) Μειωση της ανεργιας σε ρεκορ 60 χρονων.
β) Αυξηση μισθων.
γ) Επαναπατρισμος βιομηχανιων απο την Κινα και μεγαλα κερδη για ολες τις βιομηχανιες και τον παραγωγικο τομεα.
δ) Εκρηκτικη αυξηση του χρηματιστηριου.
.
β) Αυξηση μισθων.
γ) Επαναπατρισμος βιομηχανιων απο την Κινα και μεγαλα κερδη για ολες τις βιομηχανιες και τον παραγωγικο τομεα.
.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Δεν πιστεύουν, ζούσαν καλύτερα.Scouser έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 15:27Ο Τραμπ έχει συγκεκριμένο και εξαιρετικά λεπτομερες οικονομικό πρόγραμμα, μπες στο σαιτ της εκστρατείας του να το διαβασεις αν σε ενδιαφέρει. Το 55-60% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ζουσαν καλύτερα επί Τραμπ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.

Δεν λέω ότι φταίει ο Τραμπ ή ο Μπάιντεν για αυτό, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα.
Τώρα τελευταία νομίζω έχουμε πάλι μια μικρή αύξηση στους μισθούς πάλι, αλλά ψιλά πράγματα.

Στο παρακατω βιντεο βλεπουμε μια οργισμενη μακρινη ξαδερφη του Οργισμενου....
https://x.com/ClownWorld_/status/1808883660269178956

- Οργισμένος
ε) Εκρηκτικη εξαπλωση τηε ψεκαςΑρίστος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 15:32 Με Τραμπ ηταν ευχαριστημενοι ολοι απο την οικονομια.
β) Αυξηση μισθων.
.
στ) Ευεργετικες επιδρασης χλωρινης εναντι πολλων κινεζικων ασθενειων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 5 Απαντήσεις