!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
zteo

Re: Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Green Dragon έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:14
zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:10 Ποιες φημες θα οργιασουν με την παραιτηση του. Οτι εχει ανοια. Αυτο το ξερει και η τελευταια πετρα στον πλανητη. Καλυτερα να παρουν το ρισκο και να βαλουν αλλον στην θεση του και να εχουν μια ελπιδα να νικησουν παρα αυτο.
Ο Τραμπ σαν αντιπαλος ειναι ευκολος αρκει να εχεις εναν υποψηφιο με συγκροτημενο λογο
:giggle:
Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:10
George_V έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:17
taliban έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:10

Καλα λες, ξέχασα ότι είχαν εκλογές .

Ε μετά και να βγει καλό θα ήταν να τον αποσύρουν.
Παραιτηση? Δυσκολο. Εχει γινει tainted απο τον Νιξον. Μετα θα οργιασουν οι φημες.

Εδω ακομα και ο Γουντροου Γουιλσον που ειχε παθει διπλο εγκεφαλικο το 1917 εμεινε Προεδρος μεχρι το τελος της θητειας του και ειχε καταληξει λιγο Weekend at Bernie's στις δημοσιες εμφανισεις του ενω τις κρατικες υποθεσεις τις χειριζοταν η γυναικα του με τη βοηθεια των Υπουργων.

Για παραιτηση ουτε λογος.
Ποιες φημες θα οργιασουν με την παραιτηση του. Οτι εχει ανοια. Αυτο το ξερει και η τελευταια πετρα στον πλανητη. Καλυτερα να παρουν το ρισκο και να βαλουν αλλον στην θεση του και να εχουν μια ελπιδα να νικησουν παρα αυτο.
Ο Τραμπ σαν αντιπαλος ειναι ευκολος αρκει να εχεις εναν υποψηφιο με συγκροτημενο λογο
Στη χωρα της ψεκας θα αρχισουν τις θεωριες συνομωσιας οι Δημοκρατικοι οτι τον εβγαλε το βαθυ κρατος κλπ. και θα τα πιστευουν κιολας κι ας εχει αλτσχαιμερ ο παππους.

Θειος μου φανατικος Δημοκρατικος στην Αριζονα ηδη εχει αρχισει και ωρυεται οτι ολα αυτα ειναι συνομωσια των Ρεπουμπλικανων για να ριξουν τον Μπαιντεν.

Και δεν ειναι ο μονος πυροβολημενος (κυριολεκτικα. 7 σφαιρες εφαγε στο Βιετναμ).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Financial man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Financial man »

Καθημερινά γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι ο τύπος δεν είναι σε θέση να κυβερνάει, ποσό μάλλον την Νο1 δύναμη του πλανήτη. Μετά το Debate η διαφορά υπέρ του Trump βρίσκεται στις 4.4 μονάδες ενώ κερδίζει 312 εκλέκτορες σύμφωνα με δημοσκόπηση του CBS.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25 Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα.
Και ο Άδωνης το ίδιο κάνει αλλά εκλέγεται πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Εντάξει είναι προφανές ότι ο άνθρωπος έχει νοητικά θέματα ας αποσυρθεί με αξιοπρέπεια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:25
zteo έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 23:10 Ποιες φημες θα οργιασουν με την παραιτηση του. Οτι εχει ανοια. Αυτο το ξερει και η τελευταια πετρα στον πλανητη. Καλυτερα να παρουν το ρισκο και να βαλουν αλλον στην θεση του και να εχουν μια ελπιδα να νικησουν παρα αυτο.
Να σου θυμησω οτι στο τελευταιο ντιμπεητ ο Τραμπ δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και πετουσε την μπαλα στην κερκιδα. Το δε σχεδιο του για ειρηνη στην Ουκρανια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν,το δε οικονομικο του προγραμμα ειναι το (( Ποσο κακος ειναι ο πληθωρισμος )) και τιποτα αλλο.Κοινως δεν εχει καμια πολιτικη προταση και κανενα απολυτως προγραμμα. Το μονο που κανει ειναι να εχει συνθηματα να χαιδευουν τους βλαχοαμερικανους και υβρεις για τους αντιπαλους του.
Να σου θυμίσω ότι στην τετραετία που ήταν πρόεδρος ακολούθησε απολύτως συγκεκριμένη και στοχευμένη πολιτική, άρα μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Libre arbitre έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 20:46 Εξαρτάται πόσο καλή όραση έχεις
Μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως μαύρη γυναίκα, γιατί να κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε; Πάλι σου βγαίνει το ρατσιστικό/σεξιστικό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 06 Ιούλ 2024, 08:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Green Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 07:14

Να σου θυμίσω ότι στην τετραετία που ήταν πρόεδρος ακολούθησε απολύτως συγκεκριμένη και στοχευμένη πολιτική, άρα μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις.
Την τετραετια που ηταν προεδρος απλα πουλουσε σανο για ενα τειχος μερικων χιλιομετρων.Οσο για την οικονομικη του πολιτικη ηταν γεματη παλινωδιες που οδηγησαν τις ΗΠΑ σε χειροτερευση της οικονομικης καταστασης. Να σου θυμισω οτι υποσχοταν σε καποιες μεσοδυτικες πολιτειες εργοστασια τα οποια ουδεποτε εκανε καποια κινηση για να ερθουν. Οχι πως ο Μπαιντεν εκανε τιποτα διοτι η πολιτικη των δημοκρατικων στην οικονομια ειναι η ακινησια και προσπαθουν να καλυψουν την κακη οικονομικη κατασταση με την χρηση της πολεμικης τους ισχυς.
Μην εχεις αυταπατες οποιος αποτους δυο εκλεγει απλα θα δειτε μια Αμερικη να παραπαιει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εάν ο Παντοδύναμος Θεός ερχόταν και μου έλεγε “Τζο, βγες από την κούρσα”, θα το έκανα. Αλλά ο Παντοδύναμος Θεός δεν θα έρθει.

https://www.lifo.gr/now/world/mpainten- ... paraititho
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

zteo έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 08:34
Green Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 07:14
Την τετραετια που ηταν προεδρος απλα πουλουσε σανο για ενα τειχος μερικων χιλιομετρων.Οσο για την οικονομικη του πολιτικη ηταν γεματη παλινωδιες που οδηγησαν τις ΗΠΑ σε χειροτερευση της οικονομικης καταστασης. Να σου θυμισω οτι υποσχοταν σε καποιες μεσοδυτικες πολιτειες εργοστασια τα οποια ουδεποτε εκανε καποια κινηση για να ερθουν. Οχι πως ο Μπαιντεν εκανε τιποτα διοτι η πολιτικη των δημοκρατικων στην οικονομια ειναι η ακινησια και προσπαθουν να καλυψουν την κακη οικονομικη κατασταση με την χρηση της πολεμικης τους ισχυς.
Μην εχεις αυταπατες οποιος αποτους δυο εκλεγει απλα θα δειτε μια Αμερικη να παραπαιει.
Εγώ βλέπω ότι και επί Τραμπ και επί Μπάϊντεν είχαν ανάπτυξη. Μάλιστα η προεδρία Τραμπ συνέπεσε με τον κορωνοϊό και παρ' ολ' αυτά πάλι ανάπτυξη είχαν.

https://www.investopedia.com/gdp-growth ... nt-8604042

Λυπάμαι αλλά ο καπιταλισμός εξακολουθεί να φέρνει ανάπτυξη, μάλλον δεν ωρίμασαν ακόμα οι συνθήκες :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Ιούλ 2024, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ο Τραμπ έχει συγκεκριμένο και εξαιρετικά λεπτομερες οικονομικό πρόγραμμα, μπες στο σαιτ της εκστρατείας του να το διαβασεις αν σε ενδιαφέρει. Το 55-60% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ζουσαν καλύτερα επί Τραμπ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Με Τραμπ ηταν ευχαριστημενοι ολοι απο την οικονομια.

α) Μειωση της ανεργιας σε ρεκορ 60 χρονων.

β) Αυξηση μισθων.

γ) Επαναπατρισμος βιομηχανιων απο την Κινα και μεγαλα κερδη για ολες τις βιομηχανιες και τον παραγωγικο τομεα.

δ) Εκρηκτικη αυξηση του χρηματιστηριου.

.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Scouser έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 15:27

Ο Τραμπ έχει συγκεκριμένο και εξαιρετικά λεπτομερες οικονομικό πρόγραμμα, μπες στο σαιτ της εκστρατείας του να το διαβασεις αν σε ενδιαφέρει. Το 55-60% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ζουσαν καλύτερα επί Τραμπ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
Δεν πιστεύουν, ζούσαν καλύτερα.

Εικόνα

Δεν λέω ότι φταίει ο Τραμπ ή ο Μπάιντεν για αυτό, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα.

Τώρα τελευταία νομίζω έχουμε πάλι μια μικρή αύξηση στους μισθούς πάλι, αλλά ψιλά πράγματα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Οργισμένος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:37
stergiosbik έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:21 Ναι,αλλά ο Τραμπ....
EINAI ΒΛΑΚΑΣ
Στο παρακατω βιντεο βλεπουμε μια οργισμενη μακρινη ξαδερφη του Οργισμενου....

https://x.com/ClownWorld_/status/1808883660269178956

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αρίστος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 15:32 Με Τραμπ ηταν ευχαριστημενοι ολοι απο την οικονομια.

α) Μειωση της ανεργιας σε ρεκορ 60 χρονων.

β) Αυξηση μισθων.

γ) Επαναπατρισμος βιομηχανιων απο την Κινα και μεγαλα κερδη για ολες τις βιομηχανιες και τον παραγωγικο τομεα.

δ) Εκρηκτικη αυξηση του χρηματιστηριου.

.
ε) Εκρηκτικη εξαπλωση τηε ψεκας

στ) Ευεργετικες επιδρασης χλωρινης εναντι πολλων κινεζικων ασθενειων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”