Για αρχή λέω να περιοριστώ στο να κοπούν σε όσους μπήκαν παράνομα. Πώς σου φάνηκε;zteo έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:26Θα βάλεις φυλετικά και θρησκευτικά κριτήρια σε ποιους θα δίνονται τα επιδόματα?Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:23Όχι καλό μου κουμουνι.zteo έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:22
Άρα θες να κοπούν αυτά τα επιδόματα για όλους και χρησιμοποιείς τους μουλσουμανους για ξεκάρφωμα.
Συνεπώς το πρόβλημα σου είναι τα επιδόματα και όχι οι μετανάστες.
Ελληνικά γράφω, αν δεν είναι το δυνατό σου σημείο, χρησιμοποίησε το translate της Google
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έστω ότι η Λεπέν... - POLL
- Otto Weininger
Re: Έστω ότι η Λεπέν... - POLL
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:23Όχι καλό μου κουμουνι.zteo έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:22Άρα θες να κοπούν αυτά τα επιδόματα για όλους και χρησιμοποιείς τους μουλσουμανους για ξεκάρφωμα.Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:18
Τι πάει να πει αποκλειστικά; Ούτε οι γύφτοι τα παίρνουν αποκλειστικά. Και ;
Συνεπώς το πρόβλημα σου είναι τα επιδόματα και όχι οι μετανάστες.
Ελληνικά γράφω, αν δεν είναι το δυνατό σου σημείο, χρησιμοποίησε το translate της Google
Θυμίσες το ζαβο που ήπιε 5 red bull
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Δημοκράτης
Όλα τα παραπάνω οι επίσημοι αριθμοί είναιOtto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:15Βάλε τους δείκτες να δούμε.Δημοκράτης έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:14Τι εκανε δηλαδή;Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 21:50
Κοίτα όλους τους δείκτες της οικονομίας από τότε που ανέλαβε ο Μητσοτακης (η Μελόνι δεν καταφέρνει τίποτα, ακολουθεί την κατηφόρα)
Κοίτα όλους τους δείκτες της λαθρομετανάστευσης.
Κοίτα τι έκανε ο Μητσοτάκης στην εξωτερική και την άμυνα έως τώρα.
Και μετά γράψε μου ναι αλλά γάμοι πουστηδων για να πάμε παρακάτω.
Γιατί εγώ βλέπω ότι το κατά κεφαλήν αεπ ως προς υην αγοραστική δύναμη έχει πέσει στον πάτο της εε
Το δημόσιο χρέος έφτασε τα 460 δις και μάλλον φέτος θα πέσει λίγο
Είχαμε τον χειρότερο πληθωρισμό στην εε επί 3 χρόνια
Και σε όλα αυτά ο κουλης να λέει ότι δεν είναι δυνατόν να μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα
Ένα όνειρο η Ελλάδα
Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:27Για αρχή λέω να περιοριστώ στο να κοπούν σε όσους μπήκαν παράνομα. Πώς σου φάνηκε;zteo έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:26Θα βάλεις φυλετικά και θρησκευτικά κριτήρια σε ποιους θα δίνονται τα επιδόματα?Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:23
Όχι καλό μου κουμουνι.
Πουτανα Ζιντάν Αλγερινε. Γύρνα το διαβατήριο πίσω
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Otto Weininger
Ειδικά το ξερό χρέος χωρίς να δείχνει την σχέση με το ΑΕΠ ήταν καθηλωτικο. Και ενδεικτικό.Δημοκράτης έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:28Όλα τα παραπάνω οι επίσημοι αριθμοί είναιOtto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:15Βάλε τους δείκτες να δούμε.Δημοκράτης έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:14
Τι εκανε δηλαδή;
Γιατί εγώ βλέπω ότι το κατά κεφαλήν αεπ ως προς υην αγοραστική δύναμη έχει πέσει στον πάτο της εε
Το δημόσιο χρέος έφτασε τα 460 δις και μάλλον φέτος θα πέσει λίγο
Είχαμε τον χειρότερο πληθωρισμό στην εε επί 3 χρόνια
Και σε όλα αυτά ο κουλης να λέει ότι δεν είναι δυνατόν να μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα
Ένα όνειρο η Ελλάδα
Επίσης δεν έβαλες κανέναν αριθμό. Κανένα πίνακα. Επίσημο ή ανεπίσημο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
αυτονοητο ειναι οτι αν θελει να κυβερνησει η λεπεν θα πρεπει να το κανει ακροβατωντας σε τεντωμένο
σχοινι αν αξιοποιησει τα παραθυρακια του νομου μπορει να ασκησει την πολιτικη της χωρις να φανει
οτι ειναι υπερβολικη ///το δεν θα κανει τιποτα μου φαινεται κουτο οσο και να κυνηγαει τον καθε
αλλοδαπο στους δρομους
σχοινι αν αξιοποιησει τα παραθυρακια του νομου μπορει να ασκησει την πολιτικη της χωρις να φανει
οτι ειναι υπερβολικη ///το δεν θα κανει τιποτα μου φαινεται κουτο οσο και να κυνηγαει τον καθε
αλλοδαπο στους δρομους
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η Γαλλία δεν έχει μεταναστευτικό πρόβλημα,η Ιταλία έχει.Άλλο είναι το πρόβλημα της Γαλλίας.
Εάν ρίξετε μια ματιά στον χάρτη θα δείτε ότι η βόρεια ακτή της Μεσογείου κάνει μια μεγάλη στροφή στον χάρτη εκεί που είναι η Γαλλία.Απέχει πολύ από τη νότια ακτή,είναι πολύ δύσκολο να φθάσει κανείς με βάρκα από την Αφρική.
Το πρόβλημα της Γαλλίας είναι άτομα που έχουν γαλλική ιθαγένεια από τις πρώην αποικίες της στη Βόρεια Αφρική και την Αφρική γενικότερα.Σε αυτούς δεν μπορεί να στερήσει την ιθαγένεια ακόμη και εάν αλλάξει τους νόμους για τυχόν νέους.Εκείνο που άλλωστε είναι το πρόβλημα είναι ο ισλαμισμός και όχι η μετανάστευση.
Η κατάσταση θα αλλάξει εάν υπάρξει κυβέρνηση - δεν ξέρω εάν θα είναι η Λεπέν αυτή - που θα λάβει μέτρα αντίθετα με τα ισλαμικά ήθη και έθιμα και τα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.Σήμερα η αστυνομία δεν μπαίνει σε κάποιες συνοικίες.Τα μέτρα αυτά είναι μέσα στην κοσμική παράδοση της Γαλλίας και στη γαλλικής επανάσταση είχαν επιβληθεί κατά των καθολικών τότε.Δηλαδή το να επιβάλλει υποχρεωτικά μικτές πισίνες ή αυστηρές ποινές για περιορισμό των γυναικών μπορεί να δικαιολογηθεί και ως κοσμικό μέτρο - είναι άλλο το ότι η αριστερά που συνήθως υποστηρίζει τα κοσμικά μέτρα όταν είναι κατά της χριστιανικής θρησκείας με Μελανσόν δεν θα θέλει τα ίδια μέτρα εφ όσον θίγουν το ισλάμ.
Εάν ρίξετε μια ματιά στον χάρτη θα δείτε ότι η βόρεια ακτή της Μεσογείου κάνει μια μεγάλη στροφή στον χάρτη εκεί που είναι η Γαλλία.Απέχει πολύ από τη νότια ακτή,είναι πολύ δύσκολο να φθάσει κανείς με βάρκα από την Αφρική.
Το πρόβλημα της Γαλλίας είναι άτομα που έχουν γαλλική ιθαγένεια από τις πρώην αποικίες της στη Βόρεια Αφρική και την Αφρική γενικότερα.Σε αυτούς δεν μπορεί να στερήσει την ιθαγένεια ακόμη και εάν αλλάξει τους νόμους για τυχόν νέους.Εκείνο που άλλωστε είναι το πρόβλημα είναι ο ισλαμισμός και όχι η μετανάστευση.
Η κατάσταση θα αλλάξει εάν υπάρξει κυβέρνηση - δεν ξέρω εάν θα είναι η Λεπέν αυτή - που θα λάβει μέτρα αντίθετα με τα ισλαμικά ήθη και έθιμα και τα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.Σήμερα η αστυνομία δεν μπαίνει σε κάποιες συνοικίες.Τα μέτρα αυτά είναι μέσα στην κοσμική παράδοση της Γαλλίας και στη γαλλικής επανάσταση είχαν επιβληθεί κατά των καθολικών τότε.Δηλαδή το να επιβάλλει υποχρεωτικά μικτές πισίνες ή αυστηρές ποινές για περιορισμό των γυναικών μπορεί να δικαιολογηθεί και ως κοσμικό μέτρο - είναι άλλο το ότι η αριστερά που συνήθως υποστηρίζει τα κοσμικά μέτρα όταν είναι κατά της χριστιανικής θρησκείας με Μελανσόν δεν θα θέλει τα ίδια μέτρα εφ όσον θίγουν το ισλάμ.
Όταν λέτε ορισμένοι απελάσεις, πώς το φαντάζεστε; Να τους πηγαίνει συνοδεία μέχρι τα σύνορα;
Εκτός αυτού η Γαλλία δεν έχει πάρει πολλούς προσφυγολαθρο γουατεβα
Εκτός αυτού η Γαλλία δεν έχει πάρει πολλούς προσφυγολαθρο γουατεβα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εκτός από τους 250 000 Έλληνες της νέας μετανάστευσης, έχουν φύγει και Αλβανοί που ζούσαν στην Ελλάδα από την δεκαετία του 90. Τελευταία δε έχουν αρχίσει να μην έρχονται ούτε οι Αφρικανοί. Δεν οφείλεται στο ότι ο Κούλης έχει σφραγίσει ερμητικά τα σύνορα, τα χερσαία, του αέρος και της θαλάσσης (λολ) αλλά στο ότι τα έχει κάνει τόσο σκατά, που ούτε από τις τελευταίες σκατοχώρες δεν καταδέχονται να έρθουν στην Ελλάδα.Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 21:50Κοίτα όλους τους δείκτες της οικονομίας από τότε που ανέλαβε ο Μητσοτακης (η Μελόνι δεν καταφέρνει τίποτα, ακολουθεί την κατηφόρα)Δημοκράτης έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 21:40Είμαστε μετά από 3 μνημόνια και με φαιρνεις ως μεγάλη επιτυχία του κουλη ότι η Ιταλία ΜΠΟΡΕΙ σύντομα να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από την ελλαδα ;Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 21:34
Το μεταναστευτικό άστο, είναι κλεψιμο Εκκλησίας, όπως είδες πιο πάνω.
Διάλεξε άλλο τομέα.
Πχ
https://www.naftemporiki.gr/english/167 ... han-italy/
Κοίτα όλους τους δείκτες της λαθρομετανάστευσης.
Κοίτα τι έκανε ο Μητσοτάκης στην εξωτερική και την άμυνα έως τώρα.
Και μετά γράψε μου ναι αλλά γάμοι πουστηδων για να πάμε παρακάτω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
4. Αυστηρές ποινές και κάποιες απελάσειςOtto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 19:21 κερδάει.
και όχι μόνο κερδάει, αλλά γίνεται και Πρόεδρος μετά.
τι ακριβώς περιμένετε να κάνει στο μεταναστευικό και τις ορδές από μούσλιμς που έχουν κατακλύσει την χώρα (με ή χωρίς υπηκοότητα).
ψηφίστε αλλά πείτε και πως πιστεύετε ότι θα το κάνει. όχι μόνο ονειρώξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
Α δεν πειράζει δηλαδή που αυξάνει το χρέος γιατί πέφτει το κλάσμα;Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:33Ειδικά το ξερό χρέος χωρίς να δείχνει την σχέση με το ΑΕΠ ήταν καθηλωτικο. Και ενδεικτικό.
https://www.statista.com/statistics/225 ... countries/
Να πάρε τον πληθωρισμό για το περασμένο έτος πχ
Άνθρωπε μου για ποιον λόγο να βάλω λινκ για νούμερα που ξέρεις πολύ καλά ότι λέω αληθεια;
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει τους πολίτες με την μικρότερη αγοραστική δύναμη μετά την Βουλγαρία και τα τελευταία 3 χρόνια είχαμε από τους χειρότερους πληθωρισμούς
Είναι ένας από τους λόγους που μειώθηκε και το ποσοστό χρέους ως προς το αεπ αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Για ποια μετρα λες? Θεωρεις σοβαρη την συζητηση για το μπουρκινι? Νομιζεις οτι αν απαγορευτει θα σωθει η Γαλλια απο το ισλαμ? Μη γελιομαστε, το θεμα δεν ειναι το ισλαμ. Το θεμα ειναι οτι οι μουσουλμανοι, ειτε ειναι ισλαμιστες ειται ειναι κοσμικοι, θελουν ανεξαρτητη Παλαιστινη και μετρα εναντια στο Ισραηλ οσο χρονικο διαστημα διαρκει απαρτχαιντ και το Ισραηλ κανει εγκληματα πολεμου. Στο οποιο εχουν απολυτο δικιοπατησιωτης έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:51 Η Γαλλία δεν έχει μεταναστευτικό πρόβλημα,η Ιταλία έχει.Άλλο είναι το πρόβλημα της Γαλλίας.
Η κατάσταση θα αλλάξει εάν υπάρξει κυβέρνηση - δεν ξέρω εάν θα είναι η Λεπέν αυτή - που θα λάβει μέτρα αντίθετα με τα ισλαμικά ήθη και έθιμα και τα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.Σήμερα η αστυνομία δεν μπαίνει σε κάποιες συνοικίες.Τα μέτρα αυτά είναι μέσα στην κοσμική παράδοση της Γαλλίας και στη γαλλικής επανάσταση είχαν επιβληθεί κατά των καθολικών τότε.Δηλαδή το να επιβάλλει υποχρεωτικά μικτές πισίνες ή αυστηρές ποινές για περιορισμό των γυναικών μπορεί να δικαιολογηθεί και ως κοσμικό μέτρο - είναι άλλο το ότι η αριστερά που συνήθως υποστηρίζει τα κοσμικά μέτρα όταν είναι κατά της χριστιανικής θρησκείας με Μελανσόν δεν θα θέλει τα ίδια μέτρα εφ όσον θίγουν το ισλάμ.![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Δημοκράτης
Το Παρίσι έχει γίνει ισλαμική αποικία κανονικόταταπατησιωτης έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:51 Η Γαλλία δεν έχει μεταναστευτικό πρόβλημα,η Ιταλία έχει.Άλλο είναι το πρόβλημα της Γαλλίας.
Η κατάσταση θα αλλάξει εάν υπάρξει κυβέρνηση - δεν ξέρω εάν θα είναι η Λεπέν αυτή - που θα λάβει μέτρα αντίθετα με τα ισλαμικά ήθη και έθιμα και τα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.Σήμερα η αστυνομία δεν μπαίνει σε κάποιες συνοικίες.Τα μέτρα αυτά είναι μέσα στην κοσμική παράδοση της Γαλλίας και στη γαλλικής επανάσταση είχαν επιβληθεί κατά των καθολικών τότε.Δηλαδή το να επιβάλλει υποχρεωτικά μικτές πισίνες ή αυστηρές ποινές για περιορισμό των γυναικών μπορεί να δικαιολογηθεί και ως κοσμικό μέτρο - είναι άλλο το ότι η αριστερά που συνήθως υποστηρίζει τα κοσμικά μέτρα όταν είναι κατά της χριστιανικής θρησκείας με Μελανσόν δεν θα θέλει τα ίδια μέτρα εφ όσον θίγουν το ισλάμ.![]()
- hellegennes
To 2019 ήταν σημαντικά από κάτω μας η Τουρκία και η Βουλγαρία σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ (PPP). Η Τουρκία μας πέρασε το 2023, η Βουλγαρία θα μας περάσει φέτος.Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:33Ειδικά το ξερό χρέος χωρίς να δείχνει την σχέση με το ΑΕΠ ήταν καθηλωτικο. Και ενδεικτικό.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
για αυτο ειπα οτι αν αξιοποιησει τους νομους μπορει να κανει πολλα χωρις καμια επιπτωσηπατησιωτης έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:51 Η Γαλλία δεν έχει μεταναστευτικό πρόβλημα,η Ιταλία έχει.Άλλο είναι το πρόβλημα της Γαλλίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 98 Απαντήσεις