Με τα αντικαταθλιπτικά όχι. Με την "αγχώδη διαταραχή με μέτρια κατάθλιψη" ναι, αφού πολλοί ψυχίατροι, νευρολόγοι για να σε ξεπετάξουν και να μην ασχοληθούν σε βάθος έχουν έτοιμο τον αλγόριθμο: βενζοδιαζεπινη (9 στις 10 αλπδαζολάμη) και κάποιο SSRI και πούλο.νύχτα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:55τα ζάναξ δεν έχουν καμία σχέση με τα αντικαταθλιπτικάΚαραμελίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:50 Βλακείες. Το άρθρο καταρχάς που μετρά τον αριθμό των χαπιών για να κάνει τίτλο, λες και έτσι μετριέται η κατανάλωση.
Τα στοιχεία για την κατανάλωση υπάρχουν.
https://www.euronews.com/health/2023/09 ... epressants
Η Ελλάδα είναι στη μέση σε κατανάλωση, η οποία όμως αυξήθηκε δραματικά από το 2000.
Από την άλλη, η Ελλάδα έχει εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά σε χρόνια κατάθλιψη.
αλλά πληρώνει συγκρτικά πολλά σε αντικαταθλιπτικά
Που μάλλον σημαίνει και κακές πρακτικές των φαρμακευτικών, και των γιατρών που τα συνταγογραφούν, και καρτέλ τιμών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μόνο να μη ξεφεύγουμε για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οχι, δυστυχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.sys3x έγραψε: 30 Ιουν 2024, 17:59Είναι σα το κατούρημα φίλε, κρατιέσαι κρατιέσαι, ξέρεις τι φταίει, κατουράς και τσουπ όλα αυτά που έγραψες γίνονται ξαφνικά καπνός.Bazoomba έγραψε: 30 Ιουν 2024, 17:53Αν τα ψυχολογικά ήταν απόρροια της μη σεξουαλικής αποφόρτισης, τότε θα ήταν περισσότερα στο παρελθόν απ'οτι τώρα.sys3x έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:55
Όχι και χαίρομαι ταυτόχρονα.
Επίσης αγαμία = πολλά άλλα πράγματα που έρχονται πριν και μετά το ίδγιο το σεχ και ναι το γαμήσι ή μάλλον πιο σωστά η προσπάθεια απόκτησης του είναι το μέην ντράηβ ολόκληρης της ανθρωπότητας, είναι το ένα και μοναδικό πράμα που μας κρατάει, κυριολεκτικά, ζωντανούς και μακριά από την ανυπαρξία ως είδος.
Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις μεταξύ των φύλλων, οκ, αλλά αυτά είναι σεμάντικς (στο τέλος της ημέρας όλες τις ίδιες ανάγκες ικανοποιούμε απλά με λίγο διαφορετική προσέγγιση - όχι ότι αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετά σπουδαίο, απλά λέω), εάν καταφέρεις να τα ξεπεράσεις τότες θα δεις ότι αυτό που εννοώ είναι κάτι με το οποίον δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς.
Φυσικά εσύ μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις και να με θεωρείς χυδαίο πρόστυχο και πεζό αλλά ξες.
![]()
Στην πραγματικότητα είναι συνολικό το ζήτημα και δεν αφορά μόνο στις επιλογές του ατόμου αλλά και στις κοινωνικές νόρμες, στις κοινωνικές κατασκευές, στην διαμόρφωση της καθημερινής ρουτίνας του καθενός, σε γενετικούς παράγοντες (που είναι αποτέλεσμα των παραπάνω) και γενικότερα σε όλα στοιχεία που συντελούν στην "απομάγευση" του κόσμου μας.
Αν ολα αυτά εσύ τα εντάσσεις στο "πολλά άλλα πράγματα" δεν λες στην πραγματικότητα κάτι συγκεκριμένο, παρά μασκάρεις όλους τους παράγοντες με μια έννοια που στην πραγματικότητα σχετίζεται μόνο άμεσα και επαγωγικά με αυτούς.
Στην θέση της ούρησης μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε άλλη ανάγκη, πραγματική ανάγκη όμως, όχι να την λέμε στον συμπχωρουμίτη επειδής κρατιόμαστανε τόση ώρα - χρόνια, αυτό δεν είναι ανάγκη, επιλογή είναι και υπάρχει ένα πάτερν, συνήθως όταν δεν πληρούνται κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες αρχίζουν να εμφανίζονται αυτές οι "επιλογές". Μετά ακολουθείς το αντίστοιχο αγγελάκι από πάνω σου και πορεύεσαι κάπως, γω τα σκότωσα τα αγγελάκια μου.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
και το μυαλό αρρωσταίνει φίλε μου, όπως η καρδιά, το συκώτι κτλ1451 έγραψε: 30 Ιουν 2024, 18:11 Τρομακτικός αριθμός, αυτό το μαραφέτι το μυαλό γιατί δεν το αξιοποιούν επαρκώς οι άνθρωποι.
Το καταλαβαίνω να δώσεις χίλια ευρώ για κινητό και να μην χρησιμοποιείς ούτε το 10% των δυνατοτήτων του γιατί το κρατάς ως lifestyle accessory αλλά αυτό το ρημάδι το μυαλό που είναι και το πολυτιμότερο gadget γιατί δεν το αξιοποιείς.
Το xanax δεν κάνει κάτι που το μυαλό δεν μπορεί να κάνει.
δεν είναι όλα ζήτημα επιλογής
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
αν ρωτάς ειλικρινά επειδή δεν έχεις σχετική εμπειρία απλά
γνώριζε πως θεωρείσαι τυχερός
προβλήματα ύπνου εννοώ να μη μπορείς να κοιμηθείς αρκετά ή καλά
σε βάθος χρόνου, δε μιλάω για μια φορά τον μήνα
αν τρολλάρεις, παραδίνομαι, πραγματικά
Το xanax είναι ηρεμιστικό. Δεν σχετίζεται με την κατάθλιψη.
Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ναυτίας σε χημειοθεραπεία ή στην μείωση της ταχυκαρδίας σε καρδιακές αρρυθμίες.
Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ναυτίας σε χημειοθεραπεία ή στην μείωση της ταχυκαρδίας σε καρδιακές αρρυθμίες.
Re: 10 εκατομμύρια Ξαναξ καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
Λέγεται έτσι επειδή το ζητάς ξανά και ξανά ? 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πλάκα κάνω, επειδή για μένα ο ύπνος είναι ένα κουμπί. Αν καμιά φορά δυσκολεύομαι μπορεί να μου πάρει και... 5 δευτερόλεπτα να κοιμηθώ.νύχτα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:13αν ρωτάς ειλικρινά επειδή δεν έχεις σχετική εμπειρία απλά
γνώριζε πως θεωρείσαι τυχερός
αν τρολλάρεις, παραδίνομαι, πραγματικά
Ναι το ξέρω πως είμαι τυχερός γιατί όχι μόνο κοιμάμαι αμέσως αλλά είναι και πολύ χορταστικός ο ύπνος μου. Με ένα 6ωρο είμαι τζετ, σε δε περιόδους χαμηλής δραστηριότητας μπορώ και με 5-5,5 ώρες να ξεκουράζομαι 100%.
Ξυπνάω πολλές φορές μες στην βδομαδα στις 3, 4 ή 5 πνιγμένος από το άγχος και με την απελπισία ότι δεν θα ξανακοιμηθω ενώ το χρειάζομαι και με ξαναπαίρνει ο ύπνος ακούγοντας ραδιόφωνο, μιάμιση ώρα μετά, ευτυχώς κάτι παραμένει από την παλιά μου υγείανύχτα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:13
Δεν ξέρω αν ανήκω στην κατηγορία που θα μπορούσε να ωφεληθεί ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ακόμα κι αν αρρωσταίνει το μυαλό, το σίγουρο είναι ότι κάτι ζαναξ δεν θα το θεραπεύσουν.
Μπίστης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 20:15 Ξυπνάω πολλές φορές μες στην βδομαδα στις 3, 4 ή 5 πνιγμένος από το άγχος και με την απελπισία ότι δεν θα ξανακοιμηθω ενώ το χρειάζομαι και με ξαναπαίρνει ο ύπνος ακούγοντας ραδιόφωνο, μιάμιση ώρα μετά, ευτυχώς κάτι παραμένει από την παλιά μου υγεία
Δεν ξέρω αν ανήκω στην κατηγορία που θα μπορούσε να ωφεληθεί ...![]()
δεν το έχω πάρει ποτέ για τον προβληματικό μου ύπνο, το έχω πάρει
για να ξεπεράσω κρίση πανικού ή για να ταξιδέψω με αεροπλάνο
καλύτερα να συμβουλευτείς γιατρό, ίσως θα σε βοηθούσε κάποιο
φυτικό συμπλήρωμα με βαλεριάνα, μελατονίνη κτλ
(τί ακούς; )
οι γιατροί του πχώρουμ θα πρότειναν 20 πους απς ή σεξ/αυνανισμό
πουσαπς πάνω απο μια ζεστή μηλόπιτα;
Spoiler

Για να ηρεμήσω Τρίτο ή Πειραϊκή Εκκλησία συνήθως
Σπανιότερα (αν με έχει τσαντισει ο Θεός ή η υπερβολική μου ενασχόληση μαζί Του) εν λευκώ ή διαδικτυακά Strummer Radio ή Paranoise ή Soma FM Ιndie Pop Rocks! / Folk Forword ή Οrthodox Christian Radio / The Rudder που έχει πολλές ρωσικές χορωδίες που σε στέλνουν για πλάκα στα ουρανια
Το σεκς τα βάζει όλα στην θέση τους, ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος, κάνει το άγχος κομματάκια, διαγράφει τα λάθη, εξαγνίζει
αυτό μ ενδιαφέρει, αν έχεις κάτι κατα νου, στείλε σε παρακαλώ
έναον
γλυκά αγορίστικα πραγματάκια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις